Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2022 09:52 - ПРОРОЧЕСТВА ЗА РУСИЯ И СВЕТА! публикация от 2011 г.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 577 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 03.12.2022 09:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
публикувано 2011 г. автор: grigorsimov, прочетен: 36346, коментари: 26, 

Свети  Августин Блаженни – 430 г. сл. Хр.


В последните времена, от Божиите църкви ще се отцепи по-голямата част и ще състави най-близкото обкържение на антихриста.


Преподобни Авел Тайновидец – 1801 г. Беседа с Императора Павел Първи


... Невъзможното за човека е възможно за Бога. Бог бави помощта, но е казано, че ще я даде скоро и ще въздигне "рог" за спасението Руско. И ще въстане в изгнание, от рода Твой (на Петър Първи) Княз Велик, стоящ зад синовете на народа свой. Тоя ще е избранник Божий, и на главата му ще е Божието Благословение. Той ще е един и на всички понятен, него ще чуе самото сърце руско. Обликът му ще е държавнически и светъл, и никой не ще рече: „Царят е тука или там“, но всички ще кажат: „Това е Той“. Волята народна ще се покори на милостта Божия и Той сам ще потвърди своето призвание. Името му трикратно е присъдено на Русия. Двама съименни вече са били на престола, но не на царския, а Той ще възседне царския, като трети. В него е спасението и щастието на държавата Руска... Велика ще е след това Русия, отхвърлила игото жидовско. Ще се върне към източниците на древния свой живот, към времената на Владимир Равноапостолен. На ум и разум ще се научи от бедата кървава. С дим от тамян и с молитви ще се изпълни, и ще процъфти като крин небесен. Велика съдба е предназначена за Русия. За това и ще пострада тя, за да се очисти и да запали светлината на откровението за народите.


Преподобни Серафим Саровски – 1833 г.


Ще има някога цар, който ще ме прослави, след което велика смут ще има в Русия; много кръв ще потече, за това че ще възстанат против този цар и неговото самодържавие. Но Бог ще възвеличае царя.

Господ ще помилва Русия и ще я преведе през страдания, към велика слава. Преди края на времената, Русия ще се слее в едно море велико с другите земи и племена славянски, тя ще е едно море, или този грамаден океан народен, за който Господ Бог, още от древността е изрекъл, чрез устата на светиите: „Страшно и непобедимо царство всерусийско, всеславянско, на Гога и Магога, пред което в трепет ще са всички народи“. И всичко това, изцяло е верно, както две и две е четри, и непременно ще се сбъдне, както светият Бог, от древността е предрекъл за него и неговото страшно владичество над земята“. 

Когато земята руска се раздели и едната страна явно остане с бунтовниците, а другата открито ще застане зад Господаря и целостта на Русия, ето тогава Господ ще подкрепи правото дело на застаналите зад Господаря и отечеството, и Святата Църква наша, - и ще даде пълна победа на вдигналите оръжие за Него, за Църквата и за благото на неразделността на земята Руска.

И няма тук, толкова кръв да се пролее, колкото тогава, когато правата страна, застанала зад Господаря, получи победата и излови, по целия свят Царските изменници и враговете на Христа, и ги предаде на правосъдието. Тогава вече никого няма да изпратят в Сибир, а всичките ще накажат, и ето тук, още повече от предишния път, ще се пролее кръв, но тази кръв ще е последната очистителна кръв. Понеже след това Господ ще благослови „люди Своя“ с мир ...

Славяните са любими на Бога, за това, че до края ще съхранят Истинната Вяра в Господа Иисуса Христа. Във времето на антихриста те напълно ще го отхвърлят и няма да го признаят за Месия, и за това ще се удостоят с великото благодеяние Божие: Ще има всемогъщ език на земята, и друго царство, по-могъщо от Руско-славянското, няма да има на земята. С обединените сили на Русия и другите страни, Константинопол и Йерусалим ще бъдат превзети. При разделението на Турция, тя почти цялата ще остане за Русия.  Русия, с обединените сили на много други държави, ще превземе Виена, а за дома на Хабсбургите, ще останат около 7 милиона коренни виенчани, и там ще е територията на Австрийската империя. На Франция, заради нейната любов към Богородица, ще се дадат до 17 милиона французи, със столица град Реймс, а Париж ще бъде напълно унищожен. За дома на Наполеон, ще се даде Корсика, Сардиния и Савоя.  Световната война ще продължи 10 години.


Свети пророк Ездра: 


„това е Помазаникът, запазен от Всевишния до края (на времената),  против тях и против нечестията им, Който ще ги изобличи и ще им представи техните притеснения.

Той ще ги изправи пред съда на живите и, след като ги изобличи, ще ги накаже. По Своето милосърдие Той ще избави остатъка от Моя народ — ония, които са се запазили в Моите предели, и ще ги зарадва, докле настане краят — съдният ден, за който ти бях казал отначало." (3.Езд.12:32-34)


Свети пророк Данаил:


„После ще седнат съдии и ще отнемат от него (от антихриста)  властта да погубва и да изтребва, а царството и властта и царственото величие по цялото поднебесие ще се даде на народа от светиите на Всевишния, Чието царство е царство вечно, и всички властници ще служат и ще се покоряват Нему“.  (Дан. 7:26-27)


Свети Йоан Кронщадски – 1908 г.


Когато най-малкото в чашата на доброто претежи, тогава ще яви Бог своята милост над Русия. Но отначало Бог ще отнеме всички вождове, та само на Него да се надяват руските хора. Всички ще изоставят Русия, ще се откажат от нея другите държави, оставяйки я сама на себе си. Това ще е, за да се надяват на помощта Божия, руските хора. Ще чуете, че в другите страни ще започнат безредия, подобни на тези в Русия, и за войни ще чуете, и ще има войни – но чакайте, докато германците не се хванат за оръжие, защото те са избрани от Бога, не само като оръдие за наказание на Русия, - но, също и оръдие за избавление. По заповед Божия, Германците ще влязат в Русия и ще я спасят, но няма да останат в Русия и ще си отидат в страната. След което, за 5 години Русия ще постигне благоденствие и могъщество, по-големи от предишното. Крайят на бедите на Русия ще е от Китай. Някакъв необичаен взрив ще има, и ще се яви чудо Божие. И ще бъде животът съвсем друг на земята, но не много за дълго. Кръстът Христов ще засияе над целия свят, понеже ще се възвеличи Русия и ще бъде като морски фар в тъмнината, за всички.


Преподобен Анатолий Оптински – 1922 г.


Ще има буря. И руският кораб ще бъде разбит.  Да, това ще стане, но нали и на парчета, и на отломки хората се спасяват. Но всички няма да погинат. Само не се бойте. Бог не оставя уповаващите се на Него. Трябва да се молим, трябва всички да се каят и да се молят горещо. А какво ще стане след бурята?  Еми, ще стане, – безветрие. И явено ще бъде велико чудо Божие, да! И всички парчета и отломки, по Божия воля и силата му, ще се съберат и съединят, и ще се възстанови руският кораб, в цялата си красота, и ще тръгне по своя път, от Бога предначертан. Така и ще бъде, явено за всички чудо.


Свети Теофан Полтавски – 1941 г.


В Русия, говореха Старците, ще бъде възстановена монархията, самодържавната власт. Господ е предизбрал бъдещия цар. Това ще е човек с пламенна вяра, гениален ум и железна воля. Той, преди всичко, ще въведе ред в Православната Църква, отстранявайки всички еретичестващи Архиереи. И много, доста много, с малко изключения, почти всички ще бъдат отстранени, и нови, истинни, непоколебими Архиереи ще заемат местата им. По женска линия, той ще е от рода на Романовите. Русия ще е най-мощната страна в света, но само за „малко време“. Ще стане това, което никой не е очаквал: Русия ще възкръсне от мъртвите и целият свят ще се зачуди. Православието в нея ще се възроди и възтержествува. Но това Православие, което преди е било, вече няма да е. От самия Бог ще бъде поставен силен цар на Престола. Той ще е голям реформатор и ще е със силна Православна вяра. Той ще изрине неверните църковни йерарси, а самият ще е открояваща се бележита личност, с чиста, свята душа. Той ще е Божий избранник, послушен Му във всичко.


Преподобни Лавренти Черниговски – 1950 г.


В Русия ще стане духовен взрив! Русия, заедно със всички славянски народи и страни, ще състави могъщо царство. Ще го ръководи Цар Православен, Божий Помазаник. Благодарение на него, в Русия ще изчезнат всички разколи и ереси. Господ ще помилва Светата Русия, защото в нея е било страшно, предантихристово (комунистическо и либерално) време. В Русия ще процъфтяват вярата и ликуването, но само за малко време, защото ще дойде Страшният Съдия, да съди живи и мъртви. От Руското Православно Царство ще се плаши и самият Антихрист. По времето на Антихриста, Русия ще е най-мощната страна в света. А всичките други страни, без Русия и славянските страни, ще са под властта на Антихриста и ще изпитат всички ужаси и мъки, написани в Светото Писание.


Света Балжена Пелагия Рязанская – 1966 г.


Всичкото зло, което ще е в Русия, ще го изметат Китайците. Ще има още и защитник на вярата – Цар – най-умен човек. Готви се от Самия Бог! Антихрист ще се обяви в Америка. И ще му се поклони целият свят, освен Царската Православна Църква, която отначало ще е в Русия! А после, Господ ще даде на своето малко стадо, победа над антихриста и царството му! Ще станат три велики чудеса.

Първото чудо: в Йерусалим – въскресение от мъртвите на Енох и Илия, на третия ден след убийството им от антихриста!

Второ чудо: в Свето-Троицката Сергиевска Лавра ще възкръсне, след възцаряването на антихриста, Преподобният Сергий. Ще стане от раката, ще дойде, пред очите на всички, до Успенския събор и след това ще се възнесе на небето! И ето, ще има там море от сълзи! Тогава в обителта няма да има какво да се прави, (понеже) благодатта няма да е там.

А третото чудо ще е в Саров. Господ ще възкреси Преподобния Серафим Саровски, който ще бъде жив доста време. Който пожелае, той ще го види жив! Мощите на Преподобния отец Серафим, се намират в Москва, у една благочестива бабичка. Ангел Господен, когато стане нужно, ще и каже да се обърне към първойерарха и да му каже, че при нея се намират Мощите на Преподобния Серафим. Тези Свети Мощи ще ги понесат на плещи, през Кашира, по Волгоградския път, през Михаилово, в Тамбов, а от там, в Саров. В Саров, отец Серафим ще възкръсне от мъртвите! От Саров, Серафим ще тръгне за Дивеевската обител, пеша. Ще го съпровожда последният Господар - Цар с Царското Свещенство, и море народ. Серафим Саровски ще обясни цялта история, всичко ще разкаже и ще разобличава пастирите, като деца, показвайки им как правилно да се кръстят, и много още друго! Даже евреи ще повярват в отец Серафим, а с това – в Господа Иисуса Христа! Епископите от Руската Православна Църква, ще отстъпят от истинната Православна Вяра, няма да вярват в пророчествата и възкресението на Русия! За тяхното разобличение ще бъде възкресен от мъртвите Преподобният Серафим Саровски. След толкова дивни чудеса, новото духовенство ще има преданост към Господа и ще научи народа да служи на Царя със все сърце! 


Свети Йоан Шанхайски – 1966 г.


Антихрист ще даде възможност за живот на църквата, ще и разрешава богослужения, построяване на прекрасни храмове, при условие да се признае неговата върховна същност ("божественост") и да му се покланят. В него ще има лична ненавист към Христос. Той ще живее с тази ненавист, и ще се радва на отстъплението на хората от Христа и Църквата. Ще има масово отстъпление от вярата, при което, на вярата ще изменят много Епископи, и в оправдание ще посочват блестящото положение на „църквата“. Търсенето на компромиси (и изгода) ще е характерното настроение на хората. Правотата на изповеданието ще изчезне. Хората старателно ще оправдават своето падение, и ласкавото (антихристово) зло ще поддържа това общо настроение, и за хората ще стане навик, отстъпването от истината, и сладостта към компромиса и греха.


Преподобни Серафим (Тяпочкин) – 6. 04. 1982 г.


Най-голямата трагедия ще е завземането на Сибир от Китай. Това ще стане, не по военен начин: Китайците, вследствие отслабването на властта и откритите граници, ще започнат масово да се преселват в Сибир, купувайки имоти, предприятия, жилища. Чрез подкупи, заплахи, договорки с властимащите, те постепенно ще подчинят икономическия живот в градовете. Всичко ще стане така, че едно утро руските хора, живеещи в Сибир, ще се събудят в китайска държава. Съдбата на тези, които останат там, ще е трагична, но не безнадеждна. Китайците жестоко ще се разправят със всички опити за съпротива. Западът ще подпомага това пълзящо завладяване на нашите земи, и всячески ще подкрепя военната и икономическа мощ на Китай, от ненавист към Русия. Русия трябва да издържи в тази битка. След страдания и пълно обедняване, тя ще намери в себе си сили да се съвземе.


Атонски монаси за бъдещето на Русия – 1999 г.


Симонах Анатолий, грък от скита Капсокалива: – „Падне ли Русия, пада Православието. Ако бъде Цар в Русия, всички (врагове) много ще е се изплашат. Ще има цар в Русия!“. 


Духовник от гръцки манастир о. Панаритус: „Светата Русия ще се съвземе“!. 


Йеросхимонах Яким, грък от килия около пещерата на преподобния Нил: „Русия има милиони Мъченици. Русия сега се отваря, повдига главата си и ще просвети целия свят“. 


Духовник от гръцкия Иверски манастир, Йеросхимонах Максим: Ще има цар в Русия!“


Препмч. Йероним Санаксарски – 6. 06. 2001 г.


Русия ще има нов Живот. И отново ще се издигнат от нашата земя праведници, и отново, за кой ли път, Богородица ще ни покаже как да постъпим със земята руска. Русия ще възкръсне, но през големи трудности, сълзи и нищета. Ще сме бедни, но силни духом – и с това ще се спасим. По време на всемирната война, целият свят ще мине към Русия. В Третата световна война, Русия ще остане встрани от конфликта, без да нанесе ответни удари. Основната схватка ще стане между САЩ, Европа и Китай, които взаимно ще се обезкървят, ликвидирайки управлението, отбраната, държавния потенциал, и разорявайки стопанството. След войната само Русия ще остане запазена и с държавен потенциал за глобално ръководство. Откликавйки на всеобщите молби на народите, тя ще обяви световно покровителство, провъзгласявайки образуването на Свещенна Руска империя. При което за себе си, като общосветовна държава, ще запази единовластието: над оръжието, над държавно-информационния апарат, над военно-научния комплекс, и което е най-важното, над църквата Христова. С времето, в състава на Свещенната Руска Империя ще влязат териториите на Северна Америка и Евразия. В Русия от Азия ще влезе: Монголия, част от Китай, до хребета Пържевалски и до Великата Китайска стена, Корея, островите Хонсю и Хокайдо от Япония. След като по-голямата част от населението на Японоя, серия подводни изригваня, ще отнесат с вълните. В близкия изток, Русия буквално  ще излезе на Индийския океан. Към нея ще минат частта между Черно и Средиземно море, Суецкият канал, Червено и Арабско море, и нагоре от река Инд. В Европа, към Русия ще се присъединят изконните Славяно-Руски земи: част от Турция, България, Югославия, Албания, Австрия, Унгария, Чехия, Словакия, Полша, Източна Германия, Скандинавия, а също Гърция и Италия, под река Арно. В Северна Америка, към Русия ще минат земите над 60-ия градус, а именно: Аляска, част от Канада, Гренландия и Исландия. Православната Църква ще заема господстващо положение. Висшата власт и свещенството ще са изключително във Великорусите. Противящите се ще се изселват в пустинни пространства, оставени на милостта Божия. Русия, Святата, ще се възцари с Христа, за хиляда години, и без да се покори на звяра, и ще запасе народите с жезъл железен.


Явяване на Преподобния Серафим Саровски – 2002 г.


„Ето какво ще кажа пред всички! Войната ще започне веднага след моя празник“...


„Аз се намирам в Москва. След като възкръсна в Саров, ще отида жив в Дивеево, заедно с Царя. Венчаването (короноването) на Царя ще е в Успенския събор на Владимир“.http://www.ic-xc-nika.ru/texts/molitva/molitvoslov/prorok.html


https://grigorsimov.blog.bg/politika/2009/02/11/prorochestva-za-rusiia-i-sveta.289368Гласувай:
21. grigorsimov - Молитва за прогонване на бесове
03.12.2022 11:03
Молитва ЧестнОму Кресту - Да возкреснет Бог

Да возкреснет Бог, и разточатся врази Его, и да бежат от лица Его ненавидящии Его. Яко изчезает дым, да изчезнут; яко тает воск от лица огня, тако да погибнут беси от лица любящих Бога и знаменующихся крестным знамением, и в веселии глаголющих: радуйся, Пречестный и Животворящий Кресте Господень, прогоняяй бесы силою на тебе пропятаго Господа нашего Иисуса Христа, во ад сшедшаго и поправшего силу диаволю, и даровавшаго нам тебе Крест Свой Честный на прогнание всякаго супостата. О, Пречестный и Животворящий Кресте Господень! Помогай ми со Святою Госпожею Девою Богородицею и со всеми святыми во веки. Амин.
цитирай
2. bojinkata - Путин май започна да събира парч...
03.12.2022 13:15
Путин май започна да събира парчетата! Малко остана и ще се разбере дали е така?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 24219526
Постинги: 4022
Коментари: 7100
Гласове: 8060
Архив
Календар
«  Февруари, 2023  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728