Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2022 16:01 - Днес се навърши една година от убийството на светия отец Андрей Альошин
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 789 Коментари: 5 Гласове:
1

Последна промяна: 04.12.2022 16:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Повторна публикация на цялото обръщение на светия отец Андрей Алёшин, протопрезвитер към Кипърската Църква...
- отровен на 4 декември заради разобличителните му проповеди:

Во имя Отца и Сина и Светаго Духа!
Добър ден, скъпи братя и сестри, от православен Кипър, острова на светците.

...Ние помним руската история, когато в годините на гонения, миряни често изпълнявали ролята на свещеници и даже на епископи. Т.е. те проповядвали Христа на хората. По време на гоненията много свещеници били в лагерите и затворите. Но именно тогава свети миряни като блаж. Матрона Московска и блаж. Евдокия Чудиновска носели на хората мир, истина и утешение.
Сега историята се повтаря и Господ ни е отсъдил да живеем по време на 3-та световна война.

image

Най-лъжливата война, най-коварната, а значи и най-жестоката. Война, която води антихрист (срещу хората от целия свят).

И по свидетелства на много светци, той вече е в света и ръководи световното правителство, макар още да не се е възцарил официално (и го показваха по интернет, преди около 6 месеца).

Тази война се води против всички страни, против всички държави и против всички хора на земята.

Само такава инфернална свърхсила, би могла да принуди правителствата на различните страни, с различен манталитет, с различно икономическо устройство, с различен политически строй, да действат по един и същи сценарий.

В Апокалипсиса на Йоан Богослов, антихрист е наречен първият звяр. Но за да се поклонят всички хора на антихриста, от бездната бил призован втори звяр, т.е. инфернална сила, която бе наречена "КОВИД", т.е. (както го четат юдеите, от десно на лево) - "ДИВОК". Т.е. "бесноват", "обзет от бяс", "принадлежащ на антихриста"..

Да, Ковид - не е болест, и не е военна операция. В мистичен план това е вторият звяр.

В Оркровението (Апокалипсиса) на Йоан Богослов четем, 15 гл.стих 11:
"И видях друг звяр" (втори звяр), излизащ от земята; той имаше два рога, подобни на агнешки". (вижте рогата му в емблемата на "корона вируса", която показваха в началото на "епидемията"! Г.С.)
Т.е. напълно материален ("излизащ от земята") и "има два рога, подобни на агнешки"
Т.е. сила насочена уж за добро, за "здравето" на цялото човечество.
И какво прави вторият звяр? Четем глава 13 стих 12:

"Той ще действа пред него (пред първия звяр) с цялата власт на първия звяр и ще принуждава цялата земя и живеещите на нея, да се поклонят на първия звяр", т.е. на антихриста.

А какво ще направи по-нататък? Четем стих 16 :

"И той ще направи, щото на всички, малки и големи, богати и бедни, свободни и роби, да се даде белег на дясната ръка или на челата им.." (Кю-Ар код).

А по-нататък четем в стих 17: "та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му".

Обърнете внимание на тези три неща.

Първо е името на звяра.

Пприемането името на звяра, означава, човек да се съгласи, че има такава болест.

Който е говорил така, който е пропагандирал това, който се е плашел от нея, - това е приемане името на звяра.
Второ. Които имат числто на името на звяра.

Това са хората, които са си правели ПЦР тестове (първа крачка), и са влезли в системата, получили са число в системата и са получили QR-код (втора крачка), получили са и Зелена Карта - Green Card (трета крачка). Това са хора, които са влезли в системата (на звяра-антихрист).

Това е числото на името на звяра.

А третото е белегът или на гръцки "харагма"

В гръцко-руския речника на Вайсман издаден 1899 г. думата "харагма", освен "белег", има още две значения, - "убождане" и "ухапване от змия".  Т.е. белег или печат на антихриста.

Само три крачки. Раз, два, три. И в бездната. В черното подземие. Във вечна погибел.

Големият пророк на нашето време св. прп. Паисий Светогорец, ни е разкрил тайната за поставянето на печата, в книгата издадена от манастира свети евангелист Йоан Богослов, в Суроти, Солун, 2003 г., "Духовно пробуждане, том 2. Слова". Знаем, че сега книгите на Писий Светогорец, в много електронни носители са редактирани, и тези думи ги няма!

И в изданията от 2010 года, когато е вървяла подготовката за тази лъже-пандемия, също ги няма тези думи.

Но все пак в некои издания, в частност, в изданието от 2003 г. е казано именно за печата на антихриста, за знака и за ваксинациите.
На стр.187 четем: "А сега се появи още една болест, против която вече намерили ваксина. Тя ще е задължителна, и когато на човек инжектират ваксината, (с нея) ще инжектират и печата". (Свети Паисий Светогорец е казал това, още през осемдесетте години! А е починал 1994 г.  Г.С)

Нататък Паисий Светогорец пише на стр.188, че печатът няма да е повърхностен.

А по нататък, на стр. 193 виждаме че цяла глава е наречена:

"Коварният начин  за вкарване (въвеждане, инжектиране) на печата"

Т.е. не поставяне, не отпечатване, не полагане на печата, а именно вкарване.

Както инжектират ваксината - така ще поставят печата.
А че именно ваксината е печатът на антихриста, говори и това, че ваксината се инжектира доброволно. И печатът на антихриста се слага "доброволно".

Какво ще става по-нататък с хората, приели печата, четем на стр 188: "Приелите печата, ще «попиват» слънчевите лъчи и ще получат такава вреда, че от болки ще хапят езиците си. А които не приемат печата, ще са по-добре, понеже ще им помага Христос. А това не е празна работа..."

Какви са тези слънчеви лъчи?

Знаем, че сега, уж заради ново поколение интернет 5G наслагаха вишки, на които има микровълнови излъчватели с голяма мощност. Именно тези излъчватели ще действат на всички (ваксинирани) хора. И те (приелите печата), ще страдат най-много.

При това има и едно странно "съвпадение", че освен новото поколение за а 5G, също и най-силната слънчева радиация, от изригванията на слънцето, се нарича 5G !?

Не е ли наистина странно това "свпадение"?

А после, при възцаряването на антихриста, което според духовните сметки на стареца Паисий Светогорец може да стане следващата година, ще се случи написаното в глава 16 на Откровението (Апокалипсиса) п.2: "И ще се образуват жестоки и отвратителни гнойни рани по хората, имащи белега на звяра и покланящи се на образа му".

За какво става дума тук?

Ние помним неотдавнашното изказване на Бил Гейтс (лъжепророка на втория звяр) в Глазгоу, на климатичната конференция.
Където в интервю за известната организация "Policy Exchange" той каза: "А ако биотеррористи разнесат Оспа в 10 летища, знаем ли, как ще може да реагира светът? Има естествено възникващи епидемии, има и епидемии вследствие на биотероризъм. А те може да са даже по-лоши от предишните, което и преживяваме сега"!!

Ето съвсем нова информация от Вашингтон:

"Неколко епруветки с надписи "Едра шарка" били случайно намерени в центъра за изследване на ваксините, в американския щат Пенсилвания, съобщава теле-каналът CNN позовавайки се на Центъра за контрол и предпазване от заболявания на САЩ (CDC)....
От CDC казвват, че сега се провежда разследване, а съдържаниетто на епруветките не е пипано. "Няма признаци, некой да е засегнат от неголямото количество замразени епруветки"....

Порталът Yahoo News, от попаднало им разпореждане на Министерството на вътрешната сигурност на САЩ, съобщава, че става дума за обект на американската фарм. компания Merck, където били намерени 15 "подозрителни" епруветки, пет с надпис "Шарка" и десет с надпис "ваксина против шарка", и всички те били иззети."

Сега разбирате ли, че всичко това се планира и се готви?
Тази лъже пандемия с нейните лъжеваксини, във времената в които живеем, постепенно се задъхва и губи сила. Ако преди казваха че ефективността на тези ваксини била - 95-90% или малко по-малко. Сега даже и най-престижното в света списание "Ланцет" пише:

"Има изследвания, че ни една от прехвалените преди, ваксини срещу Ковид не е ефектив даже и 1%, от заявената ефективност!"
Ето и списъка на основните ваксини:

Pfizer - Заявена ефективност 95% а всъщност, по-малко от 1%
Moderna - Заявена ефективност 94%... - по-малко от 1%
Спутник - Заявена ефективност 90 %... - по малко от 1%
AstraZeneca -Заявена ефективност 67%... - по-малко от 1%

Това пише най-престижното списание в света, Ланцет.

И ако тази лъжепандемия сега се задъхва, ще я заменят с друга. И то, реално страшна пандемия, от едра шарка.

И какво ще се прави срещу тази епидемия, и с ваксините, които ще инжектират по време на епидемията? 

Какво ще има в тези ваксини? Всичко е направено много хитро. Това ще е следващ начин за инжектиране печата на антихриста.

Просто трябва да разберем, че идва време да се разболеят ваксинираните, които, под въздействието на електромагнитното излъчване, ще се покриват с язви. И в цялата си "красота" ще се появи картина, подобна на последствията от "едрата шарка".

Затова сега вече се готвят да създават огнища на епидемия от шарка, та така да замаскират (и да обясняват) появилите се рани върху ваксинираните хора, които ще се покриват с язви.

И всичко това ще показват по телевизиите, и в интернет.. И по този повод, ще раздухат поредна истерична кампания за сплашване. И хората сами ще тичат и ще молят да ги ваксинират. Но няма да ги ваксинират, а ще ги чипират с новия печат на антихриста.

Старецът Елпидий от Гърция, казваше, че ще има 7 ваксини - против седемте Дарове на Светия Дух.

Затова е казано в Откровението, гл13.ст.8: "И му се поклониха всички живеещи на земята, чиито имена не са записани в книгата на живота при Агнеца, заклан от създание-мира".

Какво да правим в тези страшни, идващи времена ние православните християни?

Преди всичко трябва да разбираме, че сме просветени с благодатта на Пресветия Дух. И ние с вас трябва, като свещички на свещник, да горим и да просвещаваме със светлината на Светия Дух, хората около нас. И така да ги спасяваме от това коварство на антихриста и неговите слуги.

Светите Отци пишат, че антихристовите години ще продължат 3 - 3.5 години.

Ето каво пише свети преп. Паисий Светогорец:

"Но и, разбира се, ще продължат тези притеснения недълго: три, три и половина години. Заради избраните, дните ще се съкратят, и те даже няма да забележат, как ще минат тези години. Бог няма да остави човека без помощ."

И у другите Свети Отци четем, че ще се борим с игото антихристово и даже няма да усетим как ще минат годините.

Въобще, за времената и сроковете, Паисий Светогорец казвал, чи това иго ще е 7 години. Т.е. 3.5 г. ще е предантихристовото време, преди възцаряването му. И 3.5 г ще е непосредственото царстване на антихриста.

Неколко години от това време ние вече преживяхме, борейки се с антихристовото иго. И най-главното е, да се укрепваме с Евангелието и Таинствата на Църквата. И да помним думите на Господа, Който е казал: "Не бой се малко стадо!"

Казал е още "И всичките ви косми на главата са преброени".
Но най-главното е да помним винаги, казаното от Господа, и записано от апостола евангелист Матея [Мт16.28] "Истина ви казвам: има некои от стоящите тук, които няма да вкусят смърт, докато не видят Сина Човешки, идващ в Царството Си".

Ако ние с вас братя и сестри, успеем да устоим в правдата и Истината Христова, Господ ще ни защити. И може некои от нас да влязат в Царството Небесно, без да вкусят смърт. Понеже тези думи на Господа са към нас, към нашето поколение. Амин!

http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_25476/

Превод от руски, Григор Симов

Господ да посели душата на праведния свещеник - мъченик, при светците! 

Свети отче, свещеномучениче Андрейо, моли Христа Бога за нас грешните и за мене многогрешнотога!     



Гласувай:
1



1. radostinalassa - Дали сатанистите са копирали..
04.12.2022 16:57
зловещите си планове за хората от Писанието или е обратното? Това да не е Тайната книга на Йоанна?
цитирай
2. grigorsimov - Сатанистите копират Светото Писание, но вършат винаги, точно обратното
05.12.2022 09:20
Защото са (станали) изчадия на дявола!
цитирай
3. radostinalassa - Изчадията на Дявола се раждат такива..
07.12.2022 19:44
Човек със съвест не може да стане просто така дяволско изчадие. Значи сатанистите копират , но не навсякъде ще им се получи.
цитирай
4. grigorsimov - Не. Не всички се раждат такива
08.12.2022 10:12
Много, много хора пропадат, без да се усетят навреме. А когато се усетят, обикновено, вече е късно, понеже считат, че са пропадлали "окончателно". Понеже не знаят или не вярват, че Господ може да им прости и в последния миг на живота им, - ако искрено се покаят!
А много от тях, насила са ги разврзатили и осквернили - "непоправимо", и обикновено започва да им харесва това, на което са ги принудили и което са ги приучили. Става дума, за пълния и необуздан разврат, и за насилията над дечица, и за всякаквите им там, сатанистки жертвоприношения и ритуали.
цитирай
5. radostinalassa - И да им прости Господ...
08.12.2022 15:39
това няма да облекчи кармата им. ще си пращат в другия живот.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312300
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031