Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2022 10:34 - Според Клаус Шваб, - Иисус е фалшива новина, Бог е мъртъв а вие нямате душа!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1255 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
А "лидерите на Световният Иконимически Форум "СИФ" придобивали божестени сили, да управляват човечеството. Според СИФ, появила се е нова Световна религия, която обединява цялото човечество, в поклонение на олтара на "климатологията, техно-комунизма и евгениката" (т.е. унищожаване огромното мнозинство от човечестввото).  

Ако ви е трудно да повярвате, че СИФ на клаус Шваб, ще стигне толкова далече, вие явно не сте следели събитията в последно време. 


Дясната ръка на клаус Шваб, Ной Ювал Харари обяви, че "СИФ толкова е преуспял в плановете си, че придобива божествена сила, да съзидава и разрушава". Но с това богохулствата им, не свършват.


Харари обещава също, че СИФ ще превърне хората в "богове", развивайки още по огромни сили, от колкото когато и да било, преди. 


"Ние наистина придобиваме божествени сили за съзидание и разрушение. Ние наистина превръщаме хората в богове. Например, на нас ни трябва сила, за да преустроим вашия живот". 


СИФ се отняся все по-враждебно към християнството и към основните религии. Ако прочетем малко между редовете, става ясно, че СИФ съзнателно се опитва да измести Иисуса. 


"Цялата тази история, че Иисус е възкръснал от мъртвите, и че бил Син Божий, е фалшива новина. Хората сега са програмируеми животни. Цялата тази идея, че хората имат душа или Дух, и имат свободна воля...


Та, кой знае, какво става в мене. Каквото и да избера, на избори или в магазина, с това приключва моята свободна воля. 


Според СИФ, Иисус е фалшива новина, Бог е мъртъв а вие нямате душа! Вие сте програмируеми животни, нямащи способност за свободна воля. 


СИФ десетилетия, тихо се внедряваше в демократично избраните правителства, проникваше в кабинетите на министрите и оказваше огромно влияние над света, - от коридорите на швейцарското убежище на Шваб, в Давос. 


"Ние проникваме в кабинетите на министрите. Ето, вчера бях на прием при министър-председателя Трюдо, и разбрах, че половината от кабинета му, и даже повече от половината (министри), са наши". 


Всъщност, това са млади поклонници на СИФ. Тези тирани сега станаха високомерни и уверени в собствения си успех. Те вече не се крият в сянка и не дърпат за коците, марионетките, иззад кулисите.


Според Шваб. неговата роля е, да трансформира света, в сегашния период. И за учудване, той се възхищава на китайската система за държавен контрол, с авторитаризъм. 


Въпрос


- Професор Шваб, На срещата на G20 вие се срещахте с некои лидери. Какво мислите за резултатите? Накрая те излязоха със заявление и то изглежда много позитивно... 

- "Да, аз мисля че това вече е позитивно, че всички се съгласиха със заявлението. А такова съгласие нямаше последните години. Сега въпросите са формулирани, но ние трябва да направим още една крачка напред. Трябва да сем настроени стратегически. Ние трябва да построим света на утрешния ден. Това е системна трансформация на света. Затова трябва да определим, как трябва да изглежда светът. Какви трябва да излезем ние от периода на трансформацията. Аз уважавам достиженията на Китай, които са огромни за последните 40 години. И мисля че това е промер за подражание, за много страни".


Благодарение на това че световните лидери са под техен контрол, западната демокрация бе унищожена. А Каната на Трюдо се превърна в пустош на авторитарния контрол. Но Нова Зеландия на Джасинте Ардър, още по твърдо се контролира от давоските технократи. Защо те трябва да ни уважават нас и нашите човешки конституционни права, щом ни считат за програмируеми животни, не способни за свободно мислене. 


Погледнете Бразилия, за да видите бъдещето! Привържениците на президента Балсанаро протестират против това, което според тях са ужасно несправедливите и корумпирани избори. 


Фаворутът на СИФ, Лула, който още даже не е встъпил в длъжност, но вече започна да действа по сценария на Клаус Шваб, като започна да замразава банковите сметки на притестиращите, на фона на смразяващото душата погазване свободата на словото и правото на мирни протести. Първо Канада, сега Бразилия, а следващи ще са САЩ. 


Френският милиардер Филип Аржелие, твърди, че в него има 4 бази данни, кито разобличават 38 човека, контролиращи целия свят и те са управляващото Задкулисно Правителство. 


А Бил Гейтс, който не се нуждае от представяне, е един от тези 38, не избирани лица, които контролират целодневния живот на 8 милиарда души. По думите на Аржелие, той можел да докаже, че администрацията на Байдън получава преки указания от това сенчесто Правителство. 


Като цяло, 38 души управляват всекидневния живт на 8 милиарда души на земята. Световното правителство е структурата, която стои зад маските на почти всичките избрани правителства, и им диктува, какво да правят и какво, не.

Основавайки се на геополитически съглашения, повечето от които са скрепени с военни интервенции в чужбина. Ето това е сенчестото Правителство. 


Администрацията на Байдън е под контрола на сенчестото правителство. И ще го потвърдя, без никакви колебания. Основавайки се на информацията с която разполагам. 

Ако искате да погледнете в бъдещето, трябва да обърнете внимание на последното заявление на Бил Гейтс. 

Гейтс има ипит в играта си на бог. Кенеди Младши ни предупрвждаваше преди неколко години, за тази черта от характера на Гейтс. Според Кенеди Младши, "Световната Здравна Организация" провежда глобален социален и медицински екслеримент, съответстващ на виждането на техния донор Бил Гейтс и неговата религиозна вяра, че той можел да използва технологиите, ваксините и ГМО в селското стопанство, за да се изкара спасител на цялото овечество.

Стратегията на Гейтс, с покупката на Световната Здравна Организация, и с получаването контрола над чиновниците от здравеопазването на САЩ, като Тони Фаучи и Дебора Бергс, означава, че съучередителят на Майкрософт, вече може да контролира глобалната политика в областта на здравеопазването, засягаща 8 милиярда души, и да контролира и най-интимните детайли от нашия живот, - заяви Кенеди Младши, на страницата си в Инстаграм. 

Миналата седмица, Гейтс, в ролята му на лъжлив спасител, го уловили да казва, че е дошло време, смъртна комисия да решава, "кой има право да живее, и кой да умира":

- "Струва ли си да се харчат милион долара за последните три месеца от живота на пациента? Можеше да не се уволняват тези десетина учители и да им се дадат тези пари, за заплати. Това се нарича смъртна присъда. И не трябва да се обсъжда"... "А заради пенсионната щедрост, ще уволним 100 хиляди учители"... 


Да, смъртната присъда на Гейтс има прако отношение към обладаността на глобалисткия елит, от "депопулацията". Такъв е жестокият и бездушен свят, който Гейтс и задкулисното правителство на Световния Икономически Форум искат да създадат в рамките на своето "икономическо презареждане". Не трябва да допускаме, тяхтата религия на злото, да стане Норма! "Предупреден, значи, въоръжен"!


Ако считате важни тези видеа, за просвещаване на масите, за Задкулисното Правителство, и за зловещите планове на елита, моля ви поставете лайк и се подпишете на канала ни, за да ни помогнете да продължим да публикуваме и да предупредим повече хора! 


Превод, Григор Симов, от: 


https://www.brighteon.com/1dc2854c-2579-4aa3-b860-55b0dc389672



Гласувай:
3



1. morskipesni - Е, не така драги Били..
08.12.2022 10:48
Обсебен от Сатана, дрънкащ врели-некипели. Дори Иисус да е мит- Бог Отец не е. Много ще патиш, Били..
цитирай
2. radostinalassa - За пари какво ли няма да направят..
08.12.2022 15:45
Сега се санели да заобиколят Конституционния съд и да ни предложат отново Истанбулската Конвенция. Само че българина държи най - много на децата си и никак на извратените политици.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28355441
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930