Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2023 16:35 - Ситуацията в Украйна излиза извън контрол: Три неща се случват, които трябва да се знаят
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3771 Коментари: 9 Гласове:
3

Последна промяна: 14.01.2023 16:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  •  Анастасия Гешева
Украинските войници се изпращат на сигурна смърт! Командването не полага абсолютно никакви усилия за избягване на смъртта, ръководството на Украйна също. Това трябва да е ясно. Прави се нарочно, за да се ИМИТИРАТ бойни успехи, за да си изпълняват задачите на хегемона, да плаща издръжката на украинските овластени марионетки. И за да се поддържа илюзията, в която живее Запада, че Русия губи войната в Украйна.


Отново ще говоря за това – Почти целият Запад в момента живее в илюзия, че Русия губи, Украйна устоява и ще спечели. Истината е съвсем друга, - месомелачка. Която е толкова жестока, че дори американски генерали и разведки, обръгнали на всичко, не могат да мълчат. В момента се унищожава мъжкото население на Украйна по график. И не, не е виновен Путин!


ДД подготвя Европа и някои европейски народи, включително България, за следващите дози пушечно месо. ЕС, който се управлява от подобни мъпети на либерал-глобализма, подписа поредния документ за УСИЛВАНЕ ПОМОЩТА ЗА КИЕВ ВЪВ ВОЕННИ ИЗРАЖЕНИЯ. Не само пари, но и оръжие, за човешки сили все още не са казали открито, но се готвят да го обявят. Полша и България са сигурни в превръщането им в източници за месо за месомелачката.
  1. Да, вярно е, планът на ДД за тази година е включването на други държави в тази напълно безсмислена война, от която обаче световния „таен“ елит има въпиюща нужда, за да прикрива срива на света. Само хората могат да се противопоставят на това безумие, правителствата участват, и нашето участва. Повтарям, планът, след като се унищожи украинската армия, е да се включат други армии на народи от Европа.
  2. Време е да се разбие илюзията за Зеленски. Това е антиполитик, отговорен за съдбата на Украйна. Той лично подписва унищожението на армията си.
    И най-голямата „тайна“, която знаят всички, с изключение на зрителите на Лора Крумова и Светльо Иванов, че е тежък наркоман на твърди наркотици. Ами хайде де, помислете колко добър и полезен може да е политик на кокаин?

Нещата в Украйна са трагични в буквалния смисъл на думата и Западът е отговорен за насилственото поддържане на тази война. Това не е просто военно престъпление, това е геноцид! Никой в командването на украинските сили и никой в управлението на Западните благодетели на Украйна не се стреми да спаси население от разруха и смърт. Говорих за нечуваните процеси, които текат в Украйна – разстрел на дезертьори и жътва на търговците на органи на фронтовете в Донбас. Това се ръководи от Запада, не от Путин. Путин е единственият, който се опитва да пази украинското население и само на него се дължи факта, че все още формално има съществуваща държава Украйна. Но няма да е още дълго, защото месомелачката върви всеки ден. След още 6 месеца Украйна няма да има мъже за набор в армията. На който това му се струва нормално с нормални управници, значи трябва да потърси помощ. А Путин все още не е започнал война, истинска война! Но се приготвя, защото информацията, че Западът иска да хвърли Европа срещу Русия, не я получавам само аз. То се вижда.


https://thebulgariantimes.com/%d0%a1%d0%b8%d1%82%d1%83%d0%b0%d1%86%d0%
b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d0%b2-%d0%a3%d0%ba%d1%80%d0%b0%d0%b9%d0%bd%d0%b0-%d0%b8%d0%b7%d0%bb%d0%b8%d0%b7%d0%b0-%d0%b8%d0%b7%d0%b2%d1%8a%d0%bd-%d0%ba%d0%be%d0%bd/

  •  Анастасия Гешева




Гласувай:
3



1. haralanov - Украйна се бие за своята Родина и за своята Свобода!
14.01.2023 16:57
Украйна се бие за своята Родина и за своята Свобода!
Путлерова Русия за какво се бие в Украйна?
цитирай
2. haralanov - Странно, че никой не отговаря на въпроса ми!
14.01.2023 17:35
Руските орки за пореден път налагат терор в Украйна.
Днепропетровск е ударен от руска ракета попаднала в жилищен блок. Унищожен е поне един от входовете му. Под развалините се намират хора. Не се знае колко са убитите и ранените.
Руският фашизъм в действие.
Докога светът ще търпи това безумие на Путин???
цитирай
3. 1997 - Делото на Русия е справедливо
14.01.2023 18:40
За престъпленията на украинските нацисти няма давност.
цитирай
4. grigorsimov - на haralanov:
15.01.2023 09:13
Щом искаш да ти се отговори, ще започна от началото, че "княз на света е дяволът" (независимо дали вярваш или не). И вследствие на това, всичко в света е в ръцете на САТАНИНСКОТО ЗЛО, олицетворявано от юдомасонските банкери, които са изначално, абсолютни сатанисти - дяволопоклонници, човекомразци, какъвто е и техният "бог" дяволът - бащата на лъжата и злобата!
Ето затова и всичките световни и държавни ръководители са също юдомасони, и са волни или неволни слуги на задкулисната световна власт, на Антихриста, който вече ръководи света, макар и не явно.
Такива са и ръководителите на Русия и Украйна, които държави са уж славянски - православни, но реално се ръководят от еврейски, сатанински (демонократични) власти, и особено Украйна!!
Затова и Западът отдавна е станал открито антихристиянски, и насила натрапва на целия свят, всички видове -реални или измислени извращения, за да стане целият свят като тях, - за да нама мъже, и никой да няма воля и морал за съпротивява.
И докато Западът уверено напредва в злото, Русия, по много причини (а реално - по Божия Промисъл), принудена от наглостта на запада, започна да се съпротивява, - разбира се, от доста слаби икономически позиции, понеже съвсем до скоро си беше абсолютна колония на запада, каквито са и всичките останали страни, вкл. ЕС, в който "гордо" членува и България. (Боже пази България!)

Ето това е отговорът, като увод.
И ако трябва ще продължим - за конкретните причини за войната. Ако не ги виждате сами.
цитирай
5. haralanov - Ти не отговори на въпроса ми!
15.01.2023 17:46
Украинците се бият за Свободата и за Родината си!
Руснаците за какво се бият в Украйна?
цитирай
6. grigorsimov - Украйна от отдавна е просто плацдарм на сатанинския Запад, за война срещу Русия
16.01.2023 10:14
Война, със силите и кръвта на украинския, предимно славянски и православен народ.
Русия е принудена да се бие за своята сигурност, просто, за да оцелее. И колкото повече се отлагаще тази война, толкова по-въоръжена и по-нагла щеше да е "нацистката", а всъщност - юдосатанинска, власт в Украйна.
Русия се бие за своя народ и за своя територия, а Украйна е съществувала като държава, само една година, след края на първата световна война, когато е създадена със силите на Австроунгария и Германия.
Русия сега се бие за руското и рускоезичното население в Украйна, което там винаги е било мнозинство. Русия се бие и за православното население в Украйна, което е подложено на същите гонения, каквито са били и по време на комунистическата съветска власт.

Войната в донбаския район на Украйна започна 2014 г. срещу жителиуте на Донбас, след проведения там референдум в двете области - Луганска и Донецка. И от тогава е този огромен фронт, който сега само е продължен по на запад.
Но истинската причина да се намеси Русия официално в тази вътрешна гражданска война, е нареждане на световното еврейство, чийто изпълнител е Путин, да започне война, т.е. да разрови гнездото на осите, за да има основание Западът, да вкара във война срещу Русия, ако може и целия свят.
Това се доказва от факта, че вечерта, на 23 февруари, точно преди да бъде обявена Специалната военна операция, - на посещение в Москва, при Путин, беше израелският министър-председател Натаняхуй!
Също таака беше и преди да започне военната намесата на Русия в Сириа, когато, по точно същия начин, преди обявяването на дази намеса. вечверта в москва беше на посещение тогавашният Израелски лидер!
Мисля че това, от моя страна е достатъчно. А който иска повече, нека се интересува, и сам ще се убеди.
цитирай
7. haralanov - Елементарен отговор, сякаш взет наготово от рашистката пропаганда
17.01.2023 08:11
Казвате ,,Русия се бие за своя народ и за своя територия,,. Но г-н Симов, Донецк, Луганск, Запорожие, Днипро, Мариупол, Херсон, Славянск, Соленогор са градове в Украйна, нали?
цитирай
8. grigorsimov - Както писах по-горе...
17.01.2023 11:08
Украйна е съществувала като държава, само една година, след края на първата световна война, когато е създадена със силите на Австроунгария и Германия.
А след това Ленин раздели "бившата" Русия, на автономни републики, една от които беше и Украйна, - в която били включени райони с чисто руско население...
А и повечето съветски ръководители бяха от Украйна (т.е. украински евреи)!
Между другото, главен шеф на тогавашната съвестка република Украйна е бил българският евреин Кръстьо Раковски (или Кристиян Раковски). Еврейското му име в момента не си спомням.
(Май беше Рейковер)
цитирай
9. bojo12345 - А знае ли се колко българи живеят там?
17.02.2023 08:33
Какво се случва с тях?
Или други българи ще отиват за бой последен, за кефа на шефа?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312590
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031