Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2023 16:25 - За това, че Украйна отстъпи от вярата, тя ще пострада повече от всички народи на земята!!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 963 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 24.01.2023 17:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Стената на Киевското море (язовир) ще се пробие 3 - 3,5 месеца, след като изгонят монасите от УПЦ".

ФАКТОРЪТ - БОГ, КОГОТО ЗАБРАВЯТ ВРАГОВЕТЕ НА ЦЪРКВАТА

Момчета от Киев днес (2018 г.) ми казаха, че видели монах (вероятно в пещерите), който се обърнал към тях и казал:

- "Ето ви знак, - щом последният монах напусне Киево-Печорската (т.е. пещерна лавра, - и тя бъде предадена на новосъздадената от Вартоломей, ПЦУ), след три, три и половина месеца, водата ще пробие язовирната стена на Киевското море". (Информацията е от 31.12. 2018 г.)
Следва и извадка от книгата "Животът на отец Николай Трубин, издание единадесето, стр. 81:



...Отец Николай три пъти ми каза: 

- В Украйна ще има автокефалия (т.е самоуправление, - отделяне от Московския Патриархат), и ако не дълго, то поне за 5 минути, цяла Украйна ще е католическа. Когато Украйна премине в автокефалия, ще се пробие язовирната стена, и по Киев ще плават кораби. И за това, че Украйна е отстъпила от вярата, тя ще пострада повече от всички народи на земята".

image



Следва друга извадка от видеото:

Факторът Господ Бог: за назидание на разколниците.

Във всичките тези игри около Църквата, които разиграваше украинската власт, и лично президентът й, Порошенко, има много мръсна политика. Те искат с такива методи, да победят Църквата Христова. Но не знаят срещу кого замахват! Един веднъж замахна. Имаше един Василий Червоней, който много се стараеше да инсталира в Украйна Национална (т.е. националистическа) църква.  Та този Василий Червоней, който беше областен управител в Западна Украйна, заяви, че само през неговия труп, ще влезе в Украйна, московският патриарх Кирил (който беше патриарх, освен на РПЦ, и на УПЦ). И буквално неколко дни преди пристигането на патриарха, Василий Червоней отиде на риба, от която не се върна, понеже го удари мълния.


Василий Червоней

image


Затова украинските управници, а и разколниците, не трябва да забравят фактора БОГ. Ето сега посегнаха на Лаврата. Но има сред тях един човек, който точно трябва да помни мистичния момент на такова посегателство, защото такива неща се бяха случвали и преди. И този човек имаше непосредствено участие. И как завърши всичко това, той трябва добре да помни, макар вече да е на 90 години.
В очаване на по нататъшното развитие на събитията с религиозната война в Украйна, които може да доведе до много сериозни последствия за страната, ще опитаме да разгледаме положението, от мистична гледна точка. 

За вразумяване на хората, Господ дава различни знаци, и за вярващите, това е известно. По-старите киевляни помнят страшната трагедия, която се случи със столицата ни, преди 57 години, която хората веднага свързаха с... посягането срещу Светата Лавра. 

На 10 март 1961 г. лаврата отново бе закрита от съветската власт, с непосредственото участие на младия митрополит Филарет. 

За първ път, още преди втората световна война, лаврата закриха болшевиките. Когато през войната германците превзели Киев, германският комендант пожелал да посети световно известните пещери на Киево-Печорската Лавра. За тази цел намерили за ескурзиовод, бивш монах от този манастир. 

Огледът започнал от "Близките пещери". По това време мощите на множеството светци почивали в изкопаните преди много векове, дълги тунели в скалите, в отделни странични ниши (в специално изработвани за всеки светец, изкусно направени и скъпо украсени, отворени ковчези - "раки"), само че тогава били без стъкла, както е сега. 

Около раката на преподобния Спиридон Просфорник, починал преди 800 години, комендантът се спрял и попитал, от какво са изработени тези мощи. Монахът започнал да му обяснява, че тези хора, със светия си живот, се сподобили да получат нетление.  А комендантът хванал пистолета си за дулото, и с ръкохватката ударил с всичка сила ръката на свети Спиридон. Сухата и потъмняла от вековете кожа, се разкъсала и от раните рукнала кръв. Трите засъхнали струи се виждат и сега.

Ужасен, комендантът избяхал от манастира, заедно с цялата си свита. И следващия ден, по градското радио, германската комендатура обявила, че Киево-печорската лавра пак се отваря и желаещите могат да се заселват в нея. Същата обява била разлепена и по целия град... Извадка от:


https://www.youtube.com/watch?v=jfISivJGblc


Превод, Григор Симов



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318327
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031