Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2023 18:57 - Бог Израилев призовава Ефремовото Си колено. Владика Зосима
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 420 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 10.02.2023 17:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Христос Возкресе, приятели мои. Днес е голям Празник, Рождество на Господа нашего Иисуса Христа. И именно днес, братя и сестри, се извършва голямо таинство, - три събития, големи и страшни, ще преобърнат съзнанието на цялата Света Русия. 

Днес Господа наш Иисус Христос се ражда, и ни дава, да живеем в трудна година, когато се води големият Армагедон, и ни казва: "Аз съм с вас, народе Мой, Божий". Господ никога не ни изоставя. 

Казано е от светите Отци, че чрез Царя, Господ ще открие цялата истина на народа. Днес ще ви говоря именно за лъжата, която затваря очите и сърцата на нашите православни. А на сатанинската система й е много удобно, че руският народ не знае, кой е той. 

Днес ще ви открия малко от това, което ми открива Господ, чрез Своя Свети Дух. Това което ще ви открия, сега се обсъжда на Архиерейски Събор, и ако даде Бог, ще се приеме.

Сега ви споделям, и никога не скривам това, което нашият Господ Иисус Христос ми е казвал...

И веднага, преди да преминем  към същността, ще ви задам въпрос за размисъл: - "Къде са единадесетте колена израилеви"? Едното от тях знем, - Юдиното, че е в Юдея. 

Ако отворим Библията и прочетем добре, където се говори за Израил, далеч не се говори за Юдеята, която е сега. Защото дошли сирийците в 700-ната година преди Христа, и разгонили 11-те колена израилеви, и останало само едно - Юдиното. А единадесетте колена се разсеяли по целия свят. 

И сатаната крие от нас това, за да не размисляме на тази тема. А защо? Защото сега се завършва съдът. И когато знаете това, ще ви е по-лесно да се спасявате. Сега ще ви разкажа, какво ми открива Господ, чрез Светия Дух. 

Десетте царства, които сега се събират, за война (против Русия), това са десетте колена израилеви. Единадесетото е юдиното. Но къде е дванадесетото колено, и що за колено е то? Сега ще ви прочета от Библията, именно за Ефрем, а после ще разсъждаваме. 

Битие 48,13: "И взе Йосиф двамата и ги приведе при Израиля (патриарха Яков). Израил положи десната си ръка на Ефрем, а левата, на главата на Манасий. А Манасий беше първороден. 

И взе Йосиф ръката на баща си, да я премести, от главата на Ефрем, на главата на Манасий, и каза на баща си: - Не така Отче мой, защото този е първенецът. На него положи десницата си!

Но баща му не се съгласи и каза: - Зная, сине мой, зная. И от него ще произлезе народ, и той ще е голям, но по-малкият му брат (Ефрем), ще е по-голям от него".

- "Да благослови Господ земята му, със желани дарове от небето, с роса и с дарове подземни. С желани плодове от слънцето, с желани плодове от месеца, с превъзходни даров от древните планини, с желани дарове от хълмовете вечни и с желани дарове от земята и от това което я изпълва.

Благосповението, явило се в къпиновия храст, да дойда на главата на Йосиф, на темето на най-добрия, сред братята.

Силата му ще е, като на първородно биче, а рогата му ще са като на бивол. И с тях ще избоде той народите, до крайщата на земята. Това ще са неизброимите полкове ефремови, и хилядите манасиеви". 

Още ще разкажа за Ефрем. Доста много има написано в Библията за него.  Господ казва, в Псалтира: "Ефрем е крепост на главата Ми". 

Какво е Ефрем? Защо светите Отци са казвали, че хората, които ще живеят в последните времена, макар слаботелесни и слаби духовно, ще са по-високо от първите светци, които са в царството Небесно. Мнозина преди, различно са го тълкували, но то е истина. Но най-важното не е това. 

Ще ви разкажа, защо последните хора, ще са по високо от първите. Да си спомним нашите свети Отци, - Йона Одески и другите свети Отци, които винаги са казвали, че руският и еврейският народ, винаги са страдали заедно (едновременно). А страданията са знак за Божия избранност.

Защо именно руският народ винаги е страдал редом с евреите? Не говоря сега, за жидомасонството, за тези, които са убили Господа наш Иисус Христос, а за остатъка, за който апостол Павел е казал, че "остатъкът ще бъде спасен от Юда".
(Г.С: Цитатите от Светото Писание, тук, не съм сверявал с българския им превод, а ги превеждам, доколкото мога, направо от думите на владика Зосима - руския Цар и Патриарх на РПЦ Царска Империя!)

... Йона Одески казвал, че по време на войната разстрелвали доста евреи, а после руснаци. а после пак евреи, после пак руснаци, - и така през цялото време у нас страда и руския народ, и еврейския народ. Затова и нашите свети Отци, чудно и мъдро казвали, че Света Рус е Новият Израел. 

Когато Йоан Грозни извел 60 хиляди от Татарстан, хората му казвали: "Ти си като Мойсей". А когато Владимир кръстил Света Рус, и на него казвали, - "ти си подобен на Мойсей", - понеже извел народа от робството езическо.

Ще ви разкажа, какво ми открива Господ, чрез Светия Дух, за това което става сега, - за Гог и Магог. Понеже е казано Божие благословение за Еврем, за последните времена, и че по думите на Апостол Павел, в последното време "целият Израил ще се спаси". Но ако добре разучим и разтълкуваме Светото Писание, ще видим, че когато се говори за Израил, далеч, не винаги става дума за Юдея. Защото Израил, първо се появил в Самария, чрез Ефрем. И всичките пророчества за Ефрем казват, че (в последните времена) неговата земя, по големина, ще превъзхожда всичките страни, които съществуват. Т.е. на картата, тя ще е най-голямата страна. 

И ето какво ми казва Господ: "Кажи на моя народ: ти си Света Рус, благословеният Ефрем. Врагът, не иска вие да знаете това. 

Кажи на всички, че в последното време, Църквата, която няма да надделеят вратата адови, това е Ефрем. А Ефрем, сред дванадесетте колена, има най голямото благословение, за първородството му. Казано е (за края на времето), че Ефрем вече няма да завижда на Юда, и Юда няма да притеснява Ефрем. И тоягата (жезълът), който Господ раздели, ще се съедини". 

Затова и отрокът Вяческав казвал, че Царят ще трябва да иде и да проповядва Господа наш Иисуса Христа, в планините на Израел.

И Господ ми открива, на мен грешния, и ми казва: "Именно с това Аз показвам и те обявявам за Помазаник (Избранник), понеже именно чрез помазаника искам да събудя Своя народ - Ефрем. А ти Света Рус си Ефрем".

Ние с вас, братя и сестри, по народност сме руснаци, но в Христа изобщо няма никаква народност. В Христа, всички са Христови. Така казва Апостол Павел. Но ние с вас сме дванадесетото колено Ефремово, което е Света Рус. Така ми казва Господ. Но враговете ни, не искат Света Рус да си спомни, коя е тя. Защо се плашат от нея? Защо преобърнаха всичко, нагоре с краката? И защо сега казват, че Гог и Магог, уж била Света Рус. 

Но Гог и Магог са сатанинският народ, който ще притеснява Стана на Светиите - децата Божии! А те казват че това е Света Рус. Вижте колко лукаво се прави всичко това... Когато, всъщност, Британия е Гог, а САЩ са Магог! И всики които са антихристи, които не са с Христа, по това време, всички те ще са под властта на Гога и Магога и ще ги управлява Антихрист! 

Още веднъж повтарям, приятели, че когато свети Игнатий Брянчанинов говорел за "гения", е имал предвид, че ще дойде Ленин с червената власт, който и до сега лежи там и гние, и мъчи всички нас. Ето за него говори Игнатий, че ще е геният на гениите...

И именно сега Господ прави така, че на Рождество, днес на този ден, стана така, че според Съборното Църковно решение, в Русия остана само една Църква - РПЦ Царска Империя, начело с Помазаник (Цар). И никаква друга църква няма. И от този момент, всичките непоменаващи са разколници. 

Сега идва тази забрана за хората, които не разбират, какво иска да направи Господ, чрез Помазаника.  

И трето, Господ за първ път открива на Своя Нов Израел: "Рус Светая, ти си Ефрем"! Затова от толкова време гори в сърцето ми Светият Духът, и не изгаря... 

... Ефрем постоянно се борел за правото на първородството си... но Ефремляните не разбирали, че Бог ги е благосповил за първородство, в Последното Време!

...Затова искам да ви обясня, защо се говори в пророчеството, че Ефрем вече няма да завижда на Юда, и Юда няма да притеснява Ефрем? Защото вече няма да има за какво Ефрем да завижда, понеже вече ще е получил обещаното, понеже ще е най-главният сред всичките колена израилеви.

Ето каква милост ни открива Господ. И ни казва, че сега САЩ претендират, че са Ефрем, и скриват от нас истината. 

Светите Отци, чрез Светия Дух, казвали, че именно Света Рус ще се възроди и ще тръгне по целия свят. А защо именно Рус? Защото тя е Ефрем. Това е благословението Божие, което Господ е обещал на последния Свой народ. 

Господ казва: "Ефрем Падна в езичество, понеже вашите предци произлизат от Скитите, Готите и Хуните. Когато разгонили Ефремляните (от Палестина) (или Беластина, БелАзия! Г.С.), те тръгнали на Изток. Понеже според старите карти, Русия е на Изток. И е казано, че ще дойдат Царе от Изток, ще дойдат спасители от Изток. Това са думи от Библията.

Много неща искам да ви разкажа сега, братя и сестри. Това е истина. Когато дойдох и започнах да говоря на братята (за Ефрем), Светият Дух си отиде (от тях). 

Господ казва, че всички които са получавали паспорти, независимо кога, даже не биометрия и нагоре (т.е чипове и ваксини), а обикновени паспорти или лични карти, трябва да се полагат ръце на тях. 

Господ казва: "Аз чрез старците ви казвах, че тези документи и номера, са нарушаване на кръщението. понеже Моите деца са с имена, а децата антихристови са с номера. Затова Светият Дух си отиде и хората сега не Го чувстват. Само росата на благодатта може да почувстват понякога, но в сърцето им, Духът не влиза. Тези хора не са изпълнени със светия дух, и не говорят от Светия Дух. Затова и не говорят за Господа, и не разбират, какво ни чака. 

Господ яви днес голяма милост на Своя народ. Руският народ е Ефрем и всичките ни врагове се плашат да не си спомните това. Но дойде време да си спомните, и Господ ви открива, чрез Своя Помазаник.

Защо Антихрист ще се плаши от помазаника? Той няма да се плаши от мен, човека, а затова, че самият той е от дявола, а помазаникът е от Бога.  Антихрист има в себе си две власти: Политическа и сатанинска (духовна), а Помазаникът има три власти, по подобие на Светата Троица: Патриаршество, Царство и Духа на Пророк Илия.

Така казва Господ: "Именно на Своя Ефрем, ще излея духа на Пророк Илия". И е казано, че Пророк Илия ще дойде и ще обърне сърцата на хората и на децата, към Отците им. 

И сега се сбъдва това пророчество, че Света Рус е Ефрем, и че помазаникът трябва да отиде в Йерусалим, да проповядва Господа, и там трябва да го убият. А също и Енох. А Енох е отрокът Павел. Ето това трябваше да ви открия. 

Говоря ви тези думи, а Господ със Светия Си Дух, диша в сърцето ми.  Спомнете си Ефремляни, кои сте вие. Знайте, че сега не може да сте в Църквата, ако не признавате, че сте Светия Ефрем, - Бого-благословения.

Вие сте 12-стото колено Израилево, и на Господа никак не е угодно така да завърши земния кръг на Живота, на присадената към Христа, езическа маслина. Защото Господа знае, че гордият Юда, никога няма да послуша (проповедтта на)Гоите. Затова ние ще се явим, не като гои, а като Ефремляни, с дадената ни от Бога власт, която Той дава на Своя помазаник и на цяла Русия.   

Господ казва: "Не влизайте сега в страшния Армагедон, по свое желание, понеже Самият Господ ще воюва"! После ще е нужен Ефрем! Ето затова, всички светци са казвали, че Царят ще дойде след войната. 

Ето аз ви откривам всичко, което Господ ми казва. И всичко става ясно.  Ако езическото клонче на маслината, присадено към Христа, тръгне в последното време, да проповядва Христа, юдеите, поради гордостта си, никога не биха го приели. Сега трябва да тръгне, не просто, руският "езически" народ, който според евреите, няма никакво минало, а добре познатият на евреите, Ефрем). 

И Господ казва: "Това не е просто руският "езически" народ,  това е Ефрем, когото Аз съхраних до сега! Аз знаех, че него постоянно ще се стараят да го убият, понеже на него е благословението за последното време". 

Господ казва, че вратата адови няма да надделеят Църквата. Вижте, кога ви казвам това. И защо именно сега, на Рожедство, дойде забраната за тези, които още не са в Царската Империя. 

Казано е в пророчеството за Ефрем, че когато той започне да си спомня, кой и какъв е той, и кой е истинският му Баща: "Ще погледне Ефрем и ще каже: - Уморих се от тези идоли, омръзнаха ми"! И ще се обръне към Бога Израилев (т.е. към Христа! Г.С.). И Господ ще му яви великата си милост. 

А това значи, че Ефрем трябва да се отвърне от ерестта! Т.е. нашата Русия трябваше да се откаже от ересите, и чак тогава Господ ни открива, чрез Помазаника, коя е тя. 

Ето това сме ние. И това е много страшно за враговете. Ако всички ние осъзнаем това, и всичките ефремляни, т.е. Триединната Света Русия, осъзнаем, кои сме, чак тогава Светият Дух ще дойде. И всички ние трябва да съберем Поместен Събор. И ако на него, всички решат да ни подкрепят, ние ще заявим, че сме Ефремляни.

Зная че тези думи, може силно да ви объркат, но аз зная, че това го казва Духът Божий. И аз ще вървя след Него, до края. Даже всички хора да се отвърнат от мене, аз ще вървя след Духа, който гори в сърцето ми. Знайте това, приятели. Така казва Богът Израилем, Богът на Отците ни, на Авраама, Исака и Якова, - Отец, Син и Духът Свети - Светата Троица, че "ти Света Рус си моя Ефрем възлюбен. И аз те чакам да се обърнеш към Мене и да си спомниш, и аз ще излея върху тебе, Моите обещания". 

Защо трябва да си спомним това? Спомнете си Господа, Който отишъл при Йоан Кръстител, да се кръсти, а Йоан Кръстител казал: "Господи, аз трябва да се кръстя от Тебе". Но Господ му отвърнал: "Така трябва да се изпълни всяка правда". 

И Бог Иисус Христос прославял Йоана Кръстителя, а Йоан Кръстител прославял Бога. И с това са проявили дивна любов, за слава Божия.

И всичките думи, които Бог е казал, трябва да се изпълнят. И ти Еферме - Света Рус, благословеният от Бога народ, трябва да си спомниш, кой си. И да се върнеш при своя роден Отец. Защото Господ казва: "Аз наказах Своя Ефрем, но всеки път плача, когато си го спомя. Деца мои възлюбени, Ефреме, вие, Рус Светая, трябва да разберете, кой е Ефрем? Вие, Рус Светая, сте дванадесетото колено Израилево.

Ето какво ми открива Господ Бог Израилев, за да знаете. Затова чрез нас сега се сглобява всичко, и всичко става ясно. 

Кога в света Рус ще започната да разбират, че се царете от Изток, които са Ефремляни? 

И даже всички вие, братя и сестри, да ме напуснете, за тези думи, аз вече казах, че ще вървя след моя Господ, винаги. 

Аз не вървя след народа, но народа трябва да върви след пастира си. Това, което ви говоря, всеки ефремлянин трябва да чуе, понеже е дошло избавлението му. 

Когато говоря, виждам, как действа Светият Дух на хората. "Спомни си, коя си Рус Светая, и падни на колене пред Бога, и тогава ще се изправиш". Така казваше един човек, пред други хора, и аз съм съгласен с него. Рус Светая, паднете на колене пред Господа, понеже сте ефремляни. Вярвам, че Светият Дух ще ви докосне.
Сега, когато почнат да полагат ръце на тези, които са приемали документи, Господ ще им подава Светия дух, и те ще започнат да се изпълват с Него.  Бог ще благослови своите хора с мир (или с миро?). Това, което става с нас е велика тайна. Ти Света Рус, помни че си Ефрем. И докато не го запомниш, ще погиваш. А когато си спомниш, на теб ще се сбъднат всичките благословения Божии. Спасявайте се, приятели!  Поздравявам всички ви, с Рождество Христово.

Случи се голямо събитие, и нека вашите сърца се зарадват и възвеселят, защото Бог погледна Своя Ефрем, и ще ни спаси. 

Това е Дух и Истина. Който има уши, да чуе! Слава на Светата Троица, во веки веков! 

Мнозина може да говорят за помазаниците, добро. Но бедата на човечеството винаги е в това, че когато дойде обещаният Помазаник, него винаги не го приемат. Приемат го само малцина. Така е било винаги.

Дай Боже да се окажем сред малцината! Защото Светият Дух няма да се успокои, докато не влезе във вашето сърце. А като влезе там, се успокоява. Защото Любовта не може да търпи, когато човек погива. Имащият уши, да чуе, какво казва Духът, на Света Рус и на Своя Ефрем: "Ела при мен, защото се изпълни това, което трябваше да се изпълни"! 

И когато това се изпълнява, за тези които са напълно невярващи, в деня, когато беше прославянето на Царя Изкупител, Бог откри именно на Своя Помазаник, че Света Русия е Ефрем! 

Така казва Господ: "Аз ще доведа всички войски срещу планините Израилеви". А защо ще направи така, Господ? За да може остатъкът Израилев, от Юдиното колено, да може да се спаси".  

Бог иска да спаси, не жидомасоните, които убиха Господа, а тези които са остатъкът Израилев, остатъкът Юдин, които Бог иска да спаси. 

И Господ ще изпрати тази война, да разбере Израел, че тази война, това огромно страпване на войски, не може да се спре с човешки ръце. И тогава ще разберат, че им е дошел краят. И именно тогава Бог ще излее великия си гняв, и всички там ще ги положи. 

Защото е казано, че властта ще изгуби силата си, конят ще излезе от браздата си и ще ослепеят конете, заедно с конниците си, и Господ всичките, ще ги унищожи.  Така ще стана, та народът, чрез войната, да се осъзнае, и сърцата им да омекнат, за да могат да приемат Ефрем - Света Рус, носеща Благовестието, за въскръсналия Син Божий.  

И тогава ще започне велик плач в Израел. В целия Йерусалим ще се вдигне голям плач, понеже са разпънали своя Бог. И след този плач, ще започне велико ликуване. И това ще е краят на всичко!


https://www.youtube.com/watch?v=7Nsi0PP-Izs


Превод, Григор Симов



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. nika3333 - Благодаря за превода !
10.02.2023 20:19
Благодаря за превода !
цитирай
2. grigorsimov - Слава Богу за всичко!
17.02.2023 18:13
Слава Богу за всичко!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28374550
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930