Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2023 17:14 - Американците се шегуват с Байдън, за думите «Трансгендерите формират душата на нашата нация»
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 340 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.04.2023 17:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Зрители на американската телевизия Fox News крайно резко се изказаха след това  негово изказване. Негодуването си те изразиха в Twitter.

Ето некои от коментарите: «Когато той стана президент, тогава душата на нацията ни, ни напусна».  «Тези думи за пореден път доказват, че той не е добре психически». «Трансгендерите са 1,6% от възрастното население на САЩ, и те, не би трябвало да определят душата на нашата страна». «Душата на нашата нация вече била трансгендърна? Кога е станало това, и ка съм го пропуснал!»

«Това е просто политическо дърдорене. Вероятно той не мисли така, а само се преструва пред трансгендърите за де се представи пред тях, в подходяща светлина». (А всъщност, той иска да се хареса на "дълбоката държава", на задкулисното юдомасонство, което генерира и прокарва насила, тези разрушителни за цялото човечество, сатанински политики. Г.С.),  «Този дявол през цялото време говореше за душата на нацията, но душата на цията излезе от тялото си, когато той стана президент»; «Прости ми Джо, но не е верно, че сексуалните извращенци определят всички нас. Ти си далече от сърцето и душата на Америка!»; «Интересно, ще се покаже ли Байдън в Нешвил?», - в Тексас, където миналата седмица, трансджендър(ка), бивш(а) ученик (ученичка) на училището, "влязла с оръжие и започнал" да разстрелва учениците, наред.


https://rusvesna.su/news/1680243065


И още: «Ние назначихме рекорден брой лидери, които открито признават LGBTQI+ обществото, и сега работим над джендърни маркери в паспортите в САЩ. (Да, в паспортите и личните карти ще пише, "джендъра", но не пише, каква народност или нация е човекът!)

https://rusvesna.su/news/1680233467


В Северна Македония искат оставката на министърка, след посещението й, при психиатър, понеже тя е инициатор за передаване на Киев, на военна техника.

Най-голямата опозиционна партия в Северна Македония, ВМРО-ДПМНЕ призова министъра на отбраната Славянка Петровска, която предложи да передадат въртолети и друга военна техника на Киев, след като разбраха за резултатите от прегледа й, при психиатъра, и след показаните симптоми. «Петровска сама се постави в положение, да е под въпрос способността й, да ръководи Министерството на Отбраната.

Заключението за психичнот й състояние, говорит за натрапчиви идеи, за забавени реакции и за лекуване с успокоителни препарати, които тя ползва. И ако това напълно се потвърди, ще се стигне до оставка и отнемане сертификата й за сигурност», — заяви оппозиционната партия.

Депутатът в Собранието, от ВМРО-ДПМНЕ Димитар Ковачки, на заседание в края на февруари, прочете извадки от резултатите, от медицинския преглед на министрката на отбраната, при психиатъра. Тя напълно се съгласи с истинността на цитатите, които показват депресивно състояние, деконцентрация, треперене на ръцете, общо безпокойство и «неверие в резултатите от своите усилия».

Петровска и депутатът-оппозиционер, в момента на медицинския преглед били в процес на разглеждане на съдебен иск за клевета, понеже ноември 2022 г.

Ковачки обвинил министърката на отбраната, и за недекларирани имоти.

И през цялото това време министърката на отбраната на Северна Македония,  през 2022 и 2023 години, участвовала в приемане на изпълнтелни решения за предаване на военна техника на Украйна.


https://rusvesna.su/news/1680207987



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315279
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031