Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2023 17:37 - НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ ПО-БЛИЗО ДО ЯДРЕН АРМАГЕДОН, КАКТО ПРИ ДЖО БАЙДЪН!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1486 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 21.04.2023 17:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ДОНАЛД ТРЪМП ЗА САЩ - БЕЗПОЩАДНО:  "Глобален конфликт между ядрени сили би означавал смърт и разрушения в мащаби, нямащи аналог в човешката история. Това ще е ядрен Армагедон. Нищо не е по-важно от това, да избегнем този кошмар. Ние ще го избегнем, но се нуждаем от ново лидерство.

Всеки ден проксивойната в Украйна продължава. И рискуваме глобална война.  Трябва да сме напълно наясно, че целта ни е, незабавно прекратяване на военните действия. Всички стрелби трябва да спрат. Това е основният въпрос. Нуждаем се от мир, без отлагане.

Освен това трябва да бъде поет пълен ангажимент, за премахване на целия глобалистки неоконсевративен истебилишмънт, който непрестанно ни въвлича в безкрайни войни, преструвайки се, че се бори за свобода и демокрация в чужбина, докато нас ни превръща в страна от третия свят и диктатура от третия свят, тук у дома ни (САЩ).

Държавният департамент, бюрокрацията в сферата на отбраната, разузнавателните служби и всички останали, трябва да бъдат напълно преразгледани и преустроени. Трябва да бъдат уволнени представителите на "Дълбоката държава", и Америка да бъда поставена на първо място.

Трябва да поставим Америка на първо място. И накрая трябва да завършим процеса, който започнахме по време на моята президентска администрация, за основно преосмисляне целите и мисията на НАТО. 

Външнополитическият итебилишмънт продължава да се опитва да въвлече света в конфликт с ядрена Русия, на основа на лъжата, че Русия е най-голямата заплаха за нас.

Но най-голямата заплаха за западната цивилизация днес не е Русия, а повече от всичко друго, - ние самите, - някои от ужасните хора, мразещи САЩ, които ни управляват. 

Имам предвид: Премахването на нашите национални граници, неспособността да охраняваме собствените си градове, унищожаването на върховенството на закона, отвътре, колапсът на основната клетка на обществото - семейството и раждаемостта, - това, което никой не може да повярва, че се случва. Марксистите, които искат да се превърнем в безбожна нация, кланяща се на олтара на (негърската) раса, на джендърите и на "околната среда". Това е глобалистката класа, която ни направи напълно зависими от Китай и от други чужди държави, които всъщност ни мразят. 

Глобалистите искат да пропилеят всичките сили, кръв и богатства на Америка, преследвайки фантоми зад океана, и същевременно отклоняват вниманието ни от хаоса който създават тук у нас (в САЩ).

Тези сили нанасят повече щети на Америка, отколкото Русия и Китай биха могли да мечтаят.

Изхърлянето на болния и корумпиран истебилишмънт е граздиозната задача, която стои пред следващия президент. И аз съм единственият, който може да го направи, и знам точко какво трябва да се направи. 





Григор Симов. Извадка от: 

https://www.youtube.com/watch?v=pDiFTHgq9rI

и

https://www.videoclip.bg/watch/1650059_eto-kakvo-kriyat-mediite-u-nas-pokazva-go-ne-se-strahuvaj-dzhsak
   



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28357892
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930