Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2023 11:21 - САЩ е квазидържава, която отдавна е превърната в корпоративна клептокрация.Страхил Ангелов. Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 811 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Това е територия за мобилизиране на ресурси, за да може да защитава и силово да налага интересите на транснационалния (юдомасонски) финансово-олигархичен елит и неговата основна сила – печатницата за световната резервна фиатна валута. Без нея всичко ще рухне като пясъчна кула и то за дни!

Т.нар. „американска мечта“ е всъщност утопия, която се натрапва в моделираното от Холивуд и корпоративните СМИ съзнание на милиони хора по света. Същият пропаганден инструментариум се използва, за да се предствят интересите на крупния финансов капитал като „общочовешки“ демократични ценности.

Естествено всички войни и „интервенции“, които се организират и водят от тази територия са продиктувани от гореспоменатия интерес и нямат нищо общо с тиражираните клишета за свобода, демокрация, човешки права и „просперитет“ на местното население, което всъщност е жертва на авантюрите на един задкулисен елит, представен от сламени човеци, наречени „политици“. Трябва само да се вгледаме малко по-внимателно в дезориентирания Байдън и няма да е никак трудно да си дадем сметка, че той всъщност никого и нищо не управлява!

Затова така агресивно се налагат всевъзможни теории за забрава на раси, полове, нации, религии и всякакви колективни идентичности – елитите нямат нужда от подобни „ретрохарактеристики“, които пречат на налагането на гореописания модел.

Войната срещу Русия, водеща се чрез Украйна, която за целта бе овладяна посредством проксита като Зеленски, които да изпълняват безпрекословно волята на кураторите си, не прави изключение. Тя по никакъв начин не кореспондира с интересите и добруването на американския и европейските народи, а още по-малко на българския. Въпреки това политическите клоуни, които формално стоят начело на западните „демокрации“ яростно се опитват да убедят народите си, че да се помага на Украйна е абсолютен жизненоважен приоритет. Същият процес върви и у нас с пълна сила и никой до момента не е дал нито един смислен аргумент как точно българския национален интерес съвпада с този на Украйна и защо трябва да дадем всичко, което ни се поиска от там.

Т.е. с какво тази война и това, че сме застанали на страната на някакъв задкулисен „проект“ ще допринесе за благоденствието на българския народ и държавата ни. На този въпрос винаги се отговаря с клишета и етикети и никога по същество, защото все още не могат да ни кажат изтината в очите, а тя е проста – ЗАВИСИМОСТ!

Страхил Ангелов
http://www.budnaera.com/


Европа купува рекордни количества руски горива през Индия и плаща огромна надценка




Гласувай:
1



1. notfun - ...ЗДРАСТИ, другаря Г.Симов..
02.05.2023 09:12
защо така, гледам ви от 10г..наоколо

защо, не ум еете, да коментирате..собствен си, препишонки..

в това, нема, много смисъл..

мога и да продължа, при мен...Заповядайте!
цитирай
2. radostinalassa - А мене Фуна ме трие...
02.05.2023 20:45
защото е по - некомпетентна . Казваше ми да си пускам постове, но какви били тия мои коментари. Не само е админка , ами се държи като собственичка, пази ни Боже.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28356578
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930