Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2023 15:04 - Втората част от "Проповед към верните", на Държавния Патриарх Зосима.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 253 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 25.07.2023 15:07


...Времето дойде, да се разделим на две части, едните ще са юдействащи, и тези които им служат, а другите - Народът Богоносец, в Царството на Пророк Илия, които ще проповядват Светото Евангелие по цялата земя.

Така е било и при Зоровавел в Стария Завет, според пророчеството на Захарий. Помогни на всички, Господи, да чуете и разберете, какво казва Духът на Църквата. Спасявайте се братя и сестри.   

И щом това пророчество се изпълни, те, всички нас ще ни поставят извън закона. За тази сатанинска власт, нечестива и антихристова, за сатанистите вонящи, всички ние, ще сме незаконни.
  Защо ще сме извън закона? По вашите закони, хулители, вие даже своите родители предавате, децата си предавате, за да запазите кожата си. Нямате ни достоинство, ни нищо. 
  Вие може да се събирате там в ъглите, и да мътите нещо, непонятно какво, против славните. Но славяните ще се събудят, те сега просто са престанали да вярват. 
  Аз зная братя и сестри, че мнозина от вас ме слушат, мнозина знаят, че като Епископ, аз говоря от Господа Бога. Но вие чакате, кога ще се яви Богородица. Аз също зная това, и Тя ви знае.
  Времето е малко. Но щом дойде времето, ние веднага трябва да се обединим, понеже и юдействащите от своя страна ще започнат да действат. И тогава ще се сбъднат пророчествата на серафим Саровски, нашия Отец, който казвал: "Докато не изловят всички изменници, няма да има покой", - разбирате ли.
  А защо е толкова строго наказанието за изменниците? Защото те са юдействащи, те са тези, които Сина Божий са убили. Това са техните деца, братя и сестри. Преди, те са били еретици, съвсем други са били, а тези сега, са юдействащи, и са виновни за проливането кръвта на Самия Господ Наш Иисус Христос. 
  Защо казвам юдействащи? Защото в тази кохорта, или събор на нечестивите, има не само юдействащи, ненавидещи Христа и Светата Троица, и всички славяни. Но там са и тези, които им служат, за определени цели. Но всички те ще получат едни и същи язви. Но ненавиждащите Христа, ще страдат по страшно.
  Дойде времето, братя и сестри, да се разделим. Сега излизаме и от никого не се плашим. Благодаря на Господа, че Го имаме, и на Пречистата Славна Владичица, че и вас ви имам, при мене грешния.
  Когато ми е тежко, вие ще се помолите за мене, а когато на вас е тежко, Господ ще ми подаде Светия Дух, и Сам, ще ми подаде молитва. Понеже да се моля сам, за себе си, мога само малко да "повопия". Защото за да се моля, трябва да имам сила, а такава сила, Аз сиромаха, сега нямам. Нямам, но с Господа съм силен. 
  Когато Бог идва, той ми открива много неща. Той толкова обича всички хора, и затова като дойде, Той ми подава молитва за вас. Даже и тогава, когато не мисля за това. Ето така действа Господ. Той ми влага в сърцето любов към хората, и строгост към тези, които лукавят. 
  Затова Господ казва: "Всеки който поиска тебе да измами, нека знае, че Мене е измамил!" А за това, наказанието ще е строго. Понеже човек мами Бога, ако измами Помазаника. 
  Отдавна искам да завърша словото си, но толкова не искам със сърцето си, да се разделям с вас. Не се бойте и от никого не се плашете. Напускайте системата и го заявявайте открито. И тези ваши думи, които открито заявите, ще са вашето изповедничество, записано на Небето. С това изповедничество, Господ ви записва в Книгата на Живота. И Божията Майка, ще потвърди всичко това. 
  Затова сега аз постъпих така, както трябва да постъпи истински вярващият човек, и войник на Своята Страна. Аз сега се доверих на Богородица и ви казах на вас, и на целия свят обявих, и не се срамувам, понеже зная, че това ще стане и ще се изпълни. Ще се изпълни всичко, както Богородица го каза. Нашата Майка и Воевода, Тя знае какво казва. Тя никога не лъже. И щом е казала, то задължително ще се изпълни.
  А ако някай ви казва за пророчеството: "Ето каза, но го отмениха, или нещо друго, и се позовават на разни източници от Библията, бъдете внимателни в тези думи, понеже те често ви проповядват някакъв "бог" - лъжец, който веднъж казва едно, а после друго. Нашият Господ Иисус Христос не е такъв. Щом е казал, Амин, то ще се сбъдне. Но много от пророчества се дават, та като видим какво е положението, да си изправим пътя.
  Ако бяхме видели във Вавилон, когато идвал Цар Кир, Божият Помазаник, да освобождава народа еврейски, и ако еврейският народ беше разбрал тогава, че Бог води Помазаника, за да ги изведе от сатанинския гнет на "Вила". Там е имало ВИЛ. Не ви ли напомня нещо? Напомня ВИЛ-а, който лежи в мавзолея. 
  Нечестивия, даже земята не го приема. Натъпкали го с непонятни вещества, и чекистите сравняват неговите "мощи", с мощите на Светците. Но богохулниците за всичко ще отговарят. 
  Господи Иисусе Христе, Боже Наш, за всичките хули срещу Пречистата Твоя Майка, срещу Отца Чудесен и Духа Свети, въздай всекому, по делата!
  На всеки, който е чакал с търпение, и е искал да запази истинската вяра, Господи, преумножи Твоята Благодат, за да се роди Светият Дух в сърцата на тези хора, да се зарадват и развеселят, да заплачат за Господа, със сълзи от Любов и радост, - ей Господи, понеже такова е Твоето благоволение, Човеколюбче, Боже Наш.
  Затова Човеколюбецът и Бог Наш, дивно благословил човеколюбивата Царица, Майката Наша, и тя започва да действа. Ето Аз грешния ви обявих. Сбогом!

     https://www.youtube.com/watch?v=Bg219YilJIM&t=27s

        Превод, Григор Симов

    Господи, Благослови!Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28582774
Постинги: 4322
Коментари: 7618
Гласове: 8262
Архив
Календар
«  Юни, 2024  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930