Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10 16:11 - Проповед от 2019 г. на Владика Зосима, Божия Помазаник - Царя Руски и Патриарх на РПЦ ЦИ: "Него ще го чуе самото сърце Руско!"
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 187 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.10 16:32


Спаси Господи, скъпи приятели, нисък поклон на всички. Много се радвам да говора с вас. Много често Господ подава чувства, и ми е жал за хората...
  Във всеки човек живее Христос, а ние с вас сме в такова тежко положение, понеже понасяме Епитимия (временно наказание). Всеки човек който идва или звъни, е болен от нещо духовно. И сред тези хора, аз съм най-първият, който всеки ден вопия към Господа: "Господи, - както е казано в Евангелието, - "Ако Синът ви освободи, ще бъдете наистина свободни".
  Затова и се моля на Господа Наш Иисус Христос, да ни освободи от гнета вражий.  Такова чувство ми идва понякога, та ми се иска да кажа: "Господи, нима врагът напълно ни е победил"? Нима врагът побеждава Църквата Наша Православна?  Но всъщност не е така. Господ ни показва, че имаме малко вяра, и че идва най-последното време, времето тежко и ужасно, в което живеем. 
  И ето хората се мъчат прегърбени от от своите грехове, от тежкото положение. Врагът ни налита, ближните изобщо не ни слушат, и ако некой иска да изповядва Господа, - роднините пречат, или нещо друго... Много е тежко сега положението в нашето време.  Искам в този момент да поговоря с вас, за Причастието с Тялото и Кръвта на Господа Наш Иисуса Христа. Това е много важно.
  Човек, ако се замислите сега в това дълго видео, много неща може да ви станат разбираеми и ясни, и вече ще знаете, какво трябва да правите. 
  Всеки човек излъчва свои вълни. Сърцето ни изработва електричество и електромагнитини вълни, и затова цялата система антихристова създава всичките тези вишки (кули-антени) и чипизацията, и всичко действа чрез вълните. Затова ние ставаме като мишени са стрелба. Чрез тези вишки могат да ни въздействат, и вече ни въздействат. И много хора страдат от това. 
  Това за никого не е тайна. И само тези хора, на които им е все едно, как и къде живеят, - само да си натъпчат утробата... Тичат след модата, след изгодите, а това което аз сега говоря, тях не ги интересува.
  Но аз сега говоря за тези хора, които Господ благослови да чуят некои думи. Говоря просто, понеже сега е пълно със всякакви научни, богословски разговори и т.н. Но на нас ни липсва Жовото Слово, и аз искам да говоря просто. Затова се старая да говоря, не от книжките, а от сърцето. И всичко което преживея и почувствам, се старая да споделя с вас.
  Значи, щом човек има свои вълни, то и врагът хитро направил вишки, които излъчват вълни, чрез които може да въздейства на хората. 
  Но вижте какво е положението: С Причастиети, с Тялото и Кръвта на Господа Наш Иисуса Христа, Духът Свети излъчва Своите вълни. И както е казвал Свети Ефрем Сирин: "Господи смири вълните на Твоята Благодат!" 
  И когато човек се причастява, с правилно причастие, от верни свещеници, които не предават Господа, тогава вълните на благодатта Христова, противостоят на вълните на антихристовата система. И цялата тази сатанинска система, нищо не може да ни направи. 
  Затова винаги викам към всички вас: причастявайте се и търсете свещеници, които не предават Бога. Там причастието е истинско и Господ животвори.
  И ако те излъчват вълни, за да тъгуваме, униваме и се отчайваме, то Светият Дух, с "Виното на Радостта" (както Отците го наричат), весели нашите сърца. Затова антихристовите вълни нищо не могат да направят против Господа.  
  Даже и да ни пращат някакви сигнали, за отчаяние и нежелание за живот, Светият Дух животвори човека. И вълните на благодатта Христова, напълно прогонват и се противопоставят на вълните на сатанинската система. 
  Затова скъпи приятели, още веднъж ви призовавам, - търсете верни свещеници, можете да ги намерите. Само че тези свещеници сега се разделят, което също е Епитимия от Господа, за нас. 
  Може би, ще мине време и ние ще се прегърнем и ще каже: "Прости брат, или прости сестро", понеже и вярващите хора миряни сега се разделят. И ще поблагодарим за всичко, и ще поплачем, и ще се покаем, и прошка ще си поискаме. 
  Но сега и ние носим Епитимия. Затова и Анатолий Потапински, Оптински - Младши, казал: "Ще се разбие корабът Руски, на малки парчета, но и на отломки може да се спасяват хората".
  Затова, не участвайте в интриги, в любопитства, в кавги и в слухове, понеже с това нищо добро няма да придобиете. Най-главното е, свещениците да имат Апостолска благодат. Най-главното е, хиротонията им да е законна и правилна. И хиротонията им, да е от една от 15-те Поместни Православни Църкви. 
  А че свещениците (непоменаващите) не могат да се обединят, това трябва на Господа да оставим. Това сега е епитимия. Затова и на мен сега, не ми се иска, никого, нито да осъждам, нито да обсъждам, и т.н.
  Ако не можем с негого да се обединим, това не е, че някой е добър, а другият, лош, а защото по вяра и изповедание, един така изповядва, друг иначе, или има някакви отклонения. Някой старообрядчество изповядва, друг е в Глобализма. Във всякого има някакви пречки, за обединяването ни в Литургиятя и в Богослуженията. 
  Затова, трябва да чакаме Царя, който ще дойде, и по милост Божия, всички ще постави, където им е мястото. И тогава вече (т.е. сега, от 2022г. насам), които се отделят от църквата, ще са разколници, самочинници и т.н.
  А сега (2019г.), ако някой свещеник има хиротония, получена в една от 15-те поместни Църкви, без да се смущавате, идете при него, само ако не проповядва някаква ерес! И Господ ще ви помогне, и всичко ще уреди. Именно сега трябва да търсите причастие, - животворящо. 
  Хора се причастяват и нищо не чувстват. Както са си били сърцата им каменни, така си и остават. Затова трябва да търсим верни свещеници, които не предават Господа. И тогава Светият Дух ще животвори сърцата, и ще се съживим, и ще живеем, ако поискаме. Но да живеем не просто този светски живот, а с Господа наш. 
  Ше отидем в църквата и ще започнем да се молим, и ще разберем: - "Господи, през цялата служба мисля само за Тебе Любимия, за моя Христос и за Пречистата Богородица". 
  Ето какво ни трябва, за да имаме по-малко помисли, по-малко подозрения, по-малко ослушване, по малко дух-на съмнение. Иначе човек ще отиде при някой свещеник, и веднага ще започнат други да говорят, че този е такъв и инакъв, и т.н. И самите свещеници, без да го разбират, започват да вредят на нивата Христова, на паството Христово. Ето такова тегло сега носим. 
  Търсете скъпи приятели, лекарство от нападенията антихристови. А лекарство е само причастието. Само причастието с Тялото и Кръвта на Господа Наш Иисуса Христа, Духът Свети излъчва Божествени вълни на благодат, на който не могат да противостоят никакви вишки психотронни, нищо от това не може да противостои на Бога. 
  Помагай на всички ни, Господи, Пречиста Богородице, Свети първовърховни Апостоли Петре и Павле, Свети Унуфри Славни и Велики, Царевич Персийски, и вси Светии, молете Бога за нас грешните.  
  Спасявайте се скъпи приятели. Колкото можем, се молим за вас, и вашите молитви просим. Спаси нас Господи.
  И не забравяйте, че нас ни нападат именно с тези вишки, които излъчват вълни, а ние се защитаваме с вълните на Благодатта Христова. Но за целта, не трябва да предаваме Христа, и трябва да търсим свещеници, които Христа, не предават, които не участват, ни в глобализацията (които нямат документи), нито са в екуменизма, и които не регистрират църквите си, в светските власти, и не раздават номера на хората, на челата им, и да получават печата (т.е съветват ги да вземат номера ЕГН или ИН, и да се ваксинират!). 
  В наше време, да търсим Господа в официално признаване и регистриране, никак не трябва. Официалност сега не трябва, да се търси. Главната ни задача е да съхраним Христа Бога Наш в сърцата си. И както е казано: "с катакомби е започнало, с катакомби и ще завърши (християнството)"! 
  В домашни църкви ще служат хората, и ще прославят Бога - Триипостасен.  Пожелавам ви драги приатели, да се спасявате. Ако наоколо няма (верни) свещеници, изповядвайте се пред иконките, пред иконката на Спасителя. Пишете писма на Бога и се старайте да проявявате вярата си. 
  Сега духът на съмнението е в много хора. А духът на съмнението винаги идва от високоумие, когато доста много хора, много знаят. Знаят това, повече от другите, знаят онова повече от другите... И всичко знаем, по-добре от всички. А Господ, на такъв човек, не подава знание. 
  Човек започва да чете книжки, и по книжките, приемайки опита описан там, започва... да високоумничи, да високомъдърства, и т.н.
  Затова сега трябва да си спомним, по каква причина Господ, в Евангелието, не е можал да сътвори чудеса? Само по тази причина, че хората не вярвали. 
  Така е казвал Той: "Ако вярваш поне малко, това ще е възможно". И тогава Господ е вършел чудеса. 
  Духът на съмнението, зад който хората сега се прикриват, че трябвало всичко да се узнае и да се разучи, и т.н. Но на нас не ни трябва да изучаваме изчерпателно, нищо. Трябва ни само да проучим хиротониите, ръкоположението законно ли е, и какво изповядва този или онзи пастир. 
    Преведено от ютюб, до 14:20 мин, от общо 27:15. 
   от:  https://www.youtube.com/watch?v=mH_Cg_Zvhxs
    Превод, Григор Симов
    Господи, Благослови!      Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 26550052
Постинги: 4226
Коментари: 7501
Гласове: 8196
Архив
Календар
«  Декември, 2023  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031