Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2023 13:07 - Събудете се! ВОПИЮЩО предателство: РПЦ МП се молят заедно с юдеите, на сатаната. Засвидетелстван факт.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1360 Коментари: 6 Гласове:
1

Последна промяна: 11.11.2023 14:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Юдействаща делегация от митрополити, от московския патриархат предаде Православието, от името на цялата Руска Православна Църква.

"Зная делата ти, че не си студен, нито горещ. О, да беше ти студен или горещ. Но понеже си топлохладен, ще те повърна от устата си..."


ИЗОБЛИЧИТЕЛНА ПРОПОВЕД

Септември 2022 година, на междурелигиозната среща в Казахстан, МОСКОВСКИЯТ ПАТРИАРХАТ извърши ОТКРИТО ПРЕДАТЕЛСТВО на Православната Вяра Христова и на вярващите! 

Всичките участниции в тази среща приеха едно общо изповядване изложено в два документа: в «Декларацията от срещата» и в «Документа за човешкото братство». Привеждаме само неколко цитата от тези документи, публикувани на официални източници.

Абзац 29 от «Документа за братство»: "Защитата на култовите места — СИНАГОГИТЕ, църквите и джамиите — е задължение, спазвано ЧРЕЗ РЕЛИГИЯТА… А Учението на Православната Църква гласи обратното:

Свети Йоан Златоуст, за синагогата: "Това място е жилище на демоните…Там не се кланят на Бога, не — там е място за идолослужения"... "Юдеите умъртвиха Сина на твоя Господ, а ти се осмеляваш да общуваш (да празнуваш или да се молиш) заедно с тях, на едно и също място"?

Свети Кирил Александрийски: "Христоненавистните юдеи…са…видими бесове". Свети Теофан Полтавски, за юдеите: "И добрите, и лошите от тях, всички те са врагове Христови: едните съзнателно, а други, несъзнателно"...

Забележете, братя и сестри! Тази декларация,  задължава всички православни от московската патриаршия, да защитават синагогата, която уби Господа наш Иисуса Христа. А декларацията задължава, да се изпълнява това задължение, чрез религията. Как може Православното Изповедание да се съгласи, чрез своята вяра, да защитава юдейската синагога? Може, само ако се предадат Седемте Вселенски Събора. Понеже, според Учението на Майката Църква, такива защитници на синагогата, няма да наследят Царството Небесно. А кои са враговете на синагогата, която ни задължиха да защитаваме религиозно? Ние не трябва да вярваме в измислените врагове на синагогата, за чието съществуване юдеите с измама убедиха целия свят.

Истиннските врагове на синагогата, според Учението на Светите Отци, са Христос и Богородица, и Апостолите, и цялото Християнство. Така че, от кого, ще защитавате синагогата, вие миряни, от московския патриархат??? Понеже от ваше име са приети тези нечестиви документи.

Точка 27 от Декларацията: "Ние се обръщаме с молитва, в подкрепа на всички хора с добра воля, на земята"…

А ето и Учението на Православната Църква:

45‑то правило на светите Апостоли: «епископ, или презвитер, или дякон, с еретици ако се помоли, веднага да бъде отлъчен…».

10-о правило на светите Апостоли: «Ако няко се помоли с отлъчен от църковно общение, та било и в дома: такъв да бъдет отлъчен»


Който има уши, да чуе.
Слава Христу, смърт антихристу.
Грешните раби на Живия Бог, Илия и Енох
"Но казвам ви, че Илия вече дойде, но не Го познаха".
.......................................

Равин свидетелства, че на седмата междурелигиозна среща (конгрес) в Астана, Казахстан, всички участници (т.е. всички религии) вкл. РПЦ МП (и всичките 15 поместни Църкви, даже и да не са присъствали там!), заедно с юдеите, се молели на един и същи бог. 

Но от Светото Евангелие знаем, че баща и бог на синагогата е дяволът. И понеже вината за Пролятата Кръв на Христа Бога наш, е на юдеите, затова всички които молитвено общуват с тях, вкл. РПЦ МП, ще поемат върху себе си, всичките грехове на синагогата и страшните проклятия, с които са проклети. 

.....................................
Изказване на главния равин на Израел, Давид Лау ...Ние всички сме деца на един Бог...

Благодаря на президента на република Казахстан, който ни събра...

И искам още и още веднъж да повторя, да отбележим този вежан момент, тази велика молитва с която се молим, всички заедно, и молим "всевишния" да благослови целия свят, с мир. 
...............................


Откровение на юдейския равин Реувен Феерман "сатана е нашия бог"! (Думи на равина) "Винаги има някакво противоречие и противостояние на Бога и злото. Но в юдаизма не е така. Нама никакъв бог на злото, - сатана или ангел... 

В юдаизма това не съществува. Ние разбираме, че злото в света е неделима част от доброто. С други думи, - злото е нашата свободна воля. Всичко това не съответства на идеала. Т.е. самият факт на същевствуването на нашия свят, това е злото. (бел. Г.С: Христос е казал: "Княз на света е дяволът"!). И по принцип, този свят не съответства на идеала. И това несъответствие, в юдаизма се нарича - зло. 

Т.е. източник на злото е бог, а не сатаната. В юдаизма, сатаната е Бог. От гледна точка на юдаизма, зло няма. Злото е нашата възможност, да станем по-добри. А за да станем по-добри, трябва да сме по-лоши. Бог на юдеите е Сатаната".  

..................................


Така че, кои, според учението на юдаизма са техните врагове?  Техни врагове са, Господа наш Иисус Христос, Пресеветата Троица, Богородица, Апостолите и всичките християни. 


https://www.youtube.com/watch?v=mY2Y-RYRTzw

Гласувай:
1


Вълнообразно


1. rara - Много е голяма бъркотията в рели...
10.11.2023 13:53
Много е голяма бъркотията в религиите и точно ти няма как да ги оправиш. Както си я подкарал, ще изкараш, че сме станали врагове на самите себе си :). Глупост до глупост, щуротия до щуротия. Питам се защо не мирясаш?
цитирай
2. grigorsimov - Не се притеснявай толкова, има кой да оправи религиите, и всичко отдавна е подготвено!
10.11.2023 15:02
Това е първата работа на антихриста, който вече задкулисно управлява света, да обедини всички религии, и да се провъзгласи за бог на всички.
И всичко това е, само с цел да се унищожи Православното Християнство, което вече е почти изпълнено. Но Господ е казал, че "вратите адови няма да надделеят Неговата Църква, понеже Той, Господа наш Иисус Христос, е запазил малко стадо, с което ще изпълни обещанието си за Своята Света Христова Църква, на която Той е Несменяем и Непобедим Пастир, и Цар на Царете! И нему слава и Държава, нине и присно и во веки веков. Амин.
цитирай
3. samvoin - Не е зле да видим какво казва Маркс за ...
10.11.2023 19:18
Не е зле да видим какво казва Маркс за еманципацията на евреите в началото на 19-и век?
Стигнало се е до шизофренията и него да обявят за "антисемит", заради разсъжденията му по тази тема... Описал в голяма степен, реалното поведение на евреина в чуждото общество и държава, оставащи му винаги чужди, каквито и права да му дават и колкото и да се отказват от себе си в негова полза.
цитирай
4. samvoin - Разбира се в същата книжка в първата ...
10.11.2023 19:21
Разбира се в същата книжка в първата и част, излезла миналата година за Маркс-Мардохай Леви, най-смъртния враг е ЦАРСКА-ПРАВОСЛАВНА САМОДЪРЖАВНА РУСИЯ на Романови, както и "случайно" за всички евреи и масони по това време.
Тя е олицетворение на уникалното и универсално всемирно зло, както Хитлер и "ислямизма" днес...
Османската империя, естествено е жертвата, която трябва да бъде бранена, а Англия са "наивниците"...
"Любовта" към Германия уж негова Родина е доста изстинала в писанията му там.
Говори за нея с присмех и пренебрежение...
цитирай
5. krumbelosvet - Исус е посрещнат триумфално в Ерусалим
11.11.2023 06:05
и веднага отива в Храма, Соломоновия храм. И кого гони с бич? Не "юдеиТЕ", не молещите се. А кого
гони? Гони ДОПУСНАТИТЕ В ХРАМА търговци на жертвени животни и менячи на монети за принос на храма. Кой ги е допуснал? П Ъ Р В О С В Е Щ Е Н И К А. Исус бие самара, да се сеща магарето - ПЪРВОСВЕЩЕНИКА. Същият, който не смее да изгони Исус от храма, защото МНОЗИНСТВОТО от посетителите го имат за пророк и СИН БОЖИ. Затова ПЪРВОСВЕЩЕНИКА, който е и първобанкер (храмът е и банка, защото е най-охраняваното място И С НАЙ ВИСОКО ДОВЕРИЕ, и там, ТАМ, Т А М хората си поверяват спестяванията).
Исус е аристуван от стражата на храма и заведен от нея в двора на ПЪРВОСВЕЩЕНИКА. И не "юдеиТЕ", не мнозинството, а тия събрани в двора на ПЪРВОСВЕЩЕНИКА го водят при Пилат, САМО те отиват там и само те крещят "РАЗПНИ ГО"...
Ще трябва ОТНОВО да посветя цял постинг на тая тема.
цитирай
6. grigorsimov - Новата тези, че не евреите са богоубийци, а римляните, е тенденциозна еврейска лъжа
11.11.2023 20:09
Защото е съвсем естествено, затворените за други религии, народи и култури - евреи, да се съобразяват и да изпълняват нарежданята на своите висши свещеници, и е съвсем естествено за тях, да викат това каквото чуят от тях.
Там наистина е имало множество народ, имало е сигурно и последователи или симпатизанти на Иисуса, но те не са смеели да изразят открито мнението си. И затова сега напълно ще се изпълни върху тях, собственото им проклятие: "Нека Кръвта Му да е върху нас и нашите деца"!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28662154
Постинги: 4335
Коментари: 7637
Гласове: 8267
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031