Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04 18:23 - Пряк ефир с Царския Епископ от РПЦ Царска Империя, Митрополит Онуфрий. Превод от видео
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 155 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.04 21:24


Здравейте всички. Днес у нас е монах от Уляновска област. 
Някои от вас вече знаят тази история, която започна преди Нова година,  буквално в края на 2023 г., когато започнаха да притискат хора, заради тяхната вяра и за техните думи.
Монасите се обърнаха към мен, за да разгласят своята история и да кажат, какво става именно сега, и както ние с вас разбираме, въз основа на богатия си практически опит в обществената дейност и активност, че разгласяването е това, което е ефективно днес...
Разбира се, бих искала, тези непонятни преследвания да ги няма и изобщо да бъдат прекратени.
С нас, днес е отец Онуфри. Здравейте.
- Здравей Наталия, здравейте драги слушатели. 
- Разкажете отец Онуфри на нашите зрители и слушатели, които изобщо не са запознати с вас и с вашите дела, как започна всичко, и кога? 
Благодаря ти Наталия. Всичко започна с това, когато предстоятелят на нашата църква, държавният Владика Зосима започна да публикува видеопроповеди в ютуб, преди 8 години, и през цялото това време говореше именно за Духа Божий и за каноничното учение на нашата Църква, и че почти всичките канони се нарушават, и в какво е истинското изповедание на Православието.  А що се отнася до тази ситуация, за която бихме искали днес да поговорим с вас, - какво се случи?
- 23-та година, когато ние монасите и монахините излязохме на кръстно шествие с мироточащи икони, понеже искахме да окажем милост към хората от това работническо село, което е наблизо до нас, и на всички Православни християни, да знаят, че когато иконите източват миро, това е чудо. Ние искахме да споделим тази радост с хората, които биха поискали да докоснат иконите и да получат някаква милост от тях.
Но се натъкнахме... на служители на т.н. полиция. Казвам т.н., понеже според действията си, те не са такива. И те, нарувавайки всички закони, ни арестуваха. 
И какво виждаме сега? Сега, покрай нашата ситуация, много хора в страната се обръщат към нас, с желание да влязат в контакт с нас и да ни подкрепят. Те са склонни към нещо масово.
Но искам малко да разкажа, що за хора са днешните ни власти, които са на върха, - на кого служат и на кого се кланят? И защо преобладаващата част от жалбите и заявленията остават без отговори? И как те реагират сега при тези масови потопи? 
Хортата са масово недоволни, както в страната, така и в регионите, в които стават сега тези катаклизми. Ние не искаме да останем равнодушни към хората, понеже и ние самите сме в такава ситуация. Ние много сме тъжни, че когато в такива ситуации, щом някои, това не ги засяга лично, те по правило, не се тревожат. 
Затова ние искаме всички да се обединим и сплотим, и да разкажем, понеже имаме един общ враг. И сега ще опитам да обясня, на какво основание казвам това.
Вижте. У нас има хора, които не вярват на нищо и на никого, и никаква вяра  не изповядват.
У нас има мюсюлманско изповедание, има православни, има будисти и т.н. Има и хора като вас Наталия, които се кланят на слънцето. И зная, че не сте малко. И всички хора изповядват, че тяхната религия има някаква изключителност, или във вашия случай, това, на което е основан вашият мироглед. Това, към което вие призовавате хората и споделяте, че това е добро.  Аз казах, че практически всички религии проповядват именно, за добро, за мир, за любов и за някакви ценности.  
Казах, не всички, а на практика, всички? Защото има и хора, от религия, чието име няма да назовавам (вие разбирате за кои говоря), които по правило, са с черни шапчици. И всички от тази религия с черните шапчици, се кланят на сатаната, и сатаната е техният бог. А всички хора, даже и невярващите, чуят ли сатана, дявол или сатанизъм, веднага усещат нещо, определено, не добро! Мисля, че хората не усещат нищо добро, когато чуят тези думи и имена, и когато некои хора открито казват, че сатана е техният бог, 
А ние православните знаем, че именно тези хора са разпнали нашия Спасител Иисус Христос! Ние не виждаме нищо добро в тях, и разбираме, че всичките тези религии, които изброих, даже и невярващите, като чуят думата Сатана, получават сериозни отрицателни емоции А 2022 година на конгрес, на всичките световни религии в столицата на Казахстан, Астана, всичките длегати или глави на т.н. църкви, подписали документ, за световно братство, и казали, че всички те се молят на един бог. Мисля, че всички хора разбират, че в обща молитва, хората стават обединени.   А как е възможно обединение със сатанисти, когато знаем, че Сатаната е против доброто. Така мислят и хората, които не изповядват никаква религия, но така или иначе, се стремят към добро.
Какво общо могат да имат те, с хората, които открито казват, че техен Бог е Сатаната?  Ние открито знаем от техните учения, че за тях, добро е, да се принасят в жертва деца. Мисля, че всички здравомилещи хора разбират, че няма добро там, където принасят в жертва деца!
А този документ, който всички водачи на световните религии подписали, задължава всички, да защитават синагогите, с религиозно чувство?!
...Това, което виждаме сега е, че всички държавни глави ходят в синагогата и всички се молят заедно с хората, с черни шапки, които говорят открито, че Сатаната е техният бог!
И ръководителят на страната, в която живеем ние с вас, открито ходи в синагогата и казва, че тези хора там, с черните шапки, са наши братя, и заедно се молят с тях, и получават от тях подаръци. Но нали казахме, че с които хора се молим, с тях ставаме едно цяло. А после идат в църквите и пренасят всичко това. А вие питате, защо се обръщаме към хората именно сега, когато са тези катаклизми с потопите в Орск, в Курган, в Сибир...
Аз ви разказах открито и конкретно, с кого те се обединават в молитва и какъв бог изповядват? Аз ви казах, че каквато и религия да изповядвате, при думата "сатана", у всички възниква не добро чувство, понеже това е противоположно на доброто. Какво има да се чудим? 
А когато човек става гражданин на такава страна и приема документи, и става законопослушен човек, като всички, такъв човек автоматично се съглсява, с властта и с всичките й закони. 
Що се отнася до нас, аз ви разказах ситуациятя, че затвориха нашия предстоятел в затвора, в следствен изолатор. И от правна гледна точка, макар аз да нямам юридическо образование, разбира се,  занимавам се с догматите и имам някакви основни представи, че там всичко се нарушава. А хората изобщо не се интересуват от законите
Когато е изгодно на властите те ползват тези закони, а когато не им е изгодно, идват при нас и устройват "безпредел" и правят каквото си искат. 
И когато ги питаме, на какво основание разбивате, покажете ни постановление, те просто те отблъскват и казват, не много лицеприятни думи. 
Продължавам нататък. Ние всички се чудим, защо всичко това остава безнаказано? И както отговорихме с видеото от Орск, където ни мъчат и казват: "Ние вас на вили ще ви вдигнем"! 
Аз може и да греша, но лично съм убеден, че те се стремят да вдигнат напрежението вътре в страната... за да се вдигне народа и да се разбунтува срещу тях, та да им развърже ръцете, та открито да използват оръжие или физическа сила, и никой да не може да кажа, че това е незаконно!! Макар и така да виждаме, че абсолютната им беззаконност е техният коз, и те него ползват. Ето това е.
Аз казах, Наталия, че ще се постарая да не говоря за нашата вяра, за нашето учение, и се постарах. Но сега ще вмъкна само това, - защо е срещу нас това гонение?... Вярващ човек, мирянин, започна да привежда цитати от Светите Отци, от Православната Църква в която сме ние. И не просто, от Светите Отци, а от Стълбовете на Светата Църква, от учителите на Църквата, и да привежда примери. И след всичко това, казаха, че това учение, е незаконно в страната в която живеем. И му наложиха глоба. Но как така?    Срещу всичките тези учения, Православни, или не, срещу тях се обединява върхушката, в която живеете. Те са заедно с онези хора, които казват, че се кланят на сатаната. И какво добро може да чакате от тях, когато сами свидетелстват за себе си, че техният бог е сатана?  И после негодувате, че са негодници. А какво друго може да очаквате от тях?   Аз съм много тъжен, че когато се сблъскваш с проблеми, никой не ти протяга ръка за помощ. Ние често се оказваме в такава ситуация. Но е много тъжно да гледаш хората, които не протягат ръка за помощ на другия. И затова, именно с тези хора се случва нещо не добро, когато самите те, да се нуждаят от помощ. Но с тях постъпват така, както самите те са постъпвали. Ето това е.
Отец Онуфрий, благодаря. Тук споменахте милицията, а буквално днес един мъж каза такава фраза: - "Аз преди бях милиционер, и тогава бяха "мили лица", а полицаите сега, "по лицето, - ето ти, по лицето"! Интересно, какъв образен език имаме. Понеже може да се каже, че наистина е така... Кажете, моля ви, излиза че тези кадри, които видяхме в интернет, когато разориха вашата обител (манастир), как са нещата сега там? Там ли сте, идват ли пак при вас? Пордължават ли нещо да искат, и в какво въобще ви обвиняват. Разбирам, че Зосима, вашия духовен лидер, го подвеждат под конкретни членове от наказателния кодекс.
Благодаря Наталия за въпроса. Само простете, понеже мен малко съвестта започна да ме изобличава, че казах, че трябва да се обединаваме.  Имам предвид, единни срещу общия враг, и моля за извинение, за да не ме гризе съвестта. А на въпроса ви, - те продължават да идват, и нещо повече, те направо търсеха един от нашите братя, когото обвиняват, че нанесъл побой на служител на полицията. А има видеозапис именно на този фрагмент, за което ни обвиняват, където самият този деятел, който не е от КАТ, незаконно спря нашия автомобил, насила вкара нашия брат в колата и не го пускаше да излезе, без да го обвинява в нещо, и без да казва нищо. 
И по милост Божия, на този наш брат се удаде да достигне бутона за разблокиране на вратата, и да изскочи навън, и да избяга. А докато машината беше заключена, около нея стояха наши братя и сестри и настояваха, да освободат нашия брат.  Те не прилагаха никаква физическа сила, а само искаха и викаха: - какво правите, какъв е този безпредел?  А аз бях свидетел на случая, понеже бях затворен в килията, когато дойде този полицай в коридора и разговаряха с полицаите, и той им каза: звъннете на болницата, да ми напишат медицинско, че гръдният кош ми е пробит. И те му написали.  И сега всиччко това, тези негодници - полицаи, всичко това включиха и заведоха наказателно дело, и обявиха нашия брат за държавно издирване. Разбирате ли какво става?  Ние лично бяхме свидетели, има видеозапис, но това никого не го интересува. И ние не се учудваме, понеже предстоятелят на нашата Църква, Държавният Владика Зосима, осем години проповядва за Догматите Църковни, за Духа  Божий, за сърцевината на Православието, която сега напълно е изгубена, и в т.н. църкви, и изобщо навсякъде. А владика Зосима разказваше за живия Христос, за живия Бог, за Духа Божий, и хората заприиждаха. А от кой момент стана това, което стана?  След като се проведе първия Поместен Събор ние разбрахме, че сега ръцете ни вече са развързани, понеже преди се плашехме от гонения и преследвания, а след като се проведе Поместният Събор, - нека правят каквото искат, ние извършихме най-важното дело. Беше проклет духът на антихриста и т.н църква за масово предателство МП, беше проклета, на основание каноните на църквата. 
И затова сега ръцете са ни развързани, понеже извършихме това, което беше угодно на Христа Бога наш. И след това започнахме открито да говорим истината за негодниците сатанисти, с черните шапчици, а после на Държавния Владика бяха открити, условията и признаците, при които ще се проявяви антихрист, и разбрахме че лидерите на Руската Федерация, напълно подхождат на тези признаци!  А 2018 г. Жириновски открито каза на видео запис, че "ние всички днес гласуваме за един управител на планетата Земя. Ние избираме стопанина на планетата Земя. Ние гласуваме, не само за лидер на Русия, но и за един, единствен господар на Цялата земя", разбирате ли? Така, дословно каза Жириновски, 18-та година, по време на изборите.
Антихрист ще се стреми да замени Христа, и да застане в църквата (на амвона), където е мястото на Господа, където никой от миряните не може да застане (и да проповядва), а само свещениците.  А човекът, за когото говоря (Путин), открито заставаше там и говореше. Той седна и на трона на византийските Императори... 

Превод, Григор Симов, до 20:10 мин, от общо 46:31, от:
https://www.youtube.com/watch?v=6f9thzSkUGM&t=12s

..........................................    

Господи Иисусе Христе помилуй, благослови и воцари ВСЕРУСКОГО Православного Царя и Патриарха Зосиму, - Имене Твоего ради!     

Свети Преподобни Отче Серафиме, возкрешай, по Божием обетованием, и обличай неверующих Архиереев, и благослови всенародно, Руского Православного Царя и Патриарха Зосиму! Амин. 
  

Господи Иисусе Христе, помилуй и мене многогрешнотога, и жену ми Ванину!     

Слава Христу, смерт Антихристу!      

...............................................      

Господи благослови!          Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28500152
Постинги: 4314
Коментари: 7578
Гласове: 8255
Архив
Календар
«  Май, 2024  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031