Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05 14:06 - Колективно обръщение на Православния народ, от православни страни, към властите в Руската Федерация.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 360 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 12.05 18:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Господи, благослови!

Ние, вярващите хора, като християни със свето Кръщение, сме давали клетва, да сме верни на Христа Бога наш и на Светото Евангелие. За никого не е тайна, че Иисуса Спасителя наш са го убили юдеите, крещейки: «Кръвта Му да е на нас и на нашите деца!» Същите юдеи, гонели и убивали светите Апостоли, и множество други християни, и нас ни ненавиждат, с люта ненавист. И накрая, както свидетелстват светите старци, като Николай Гурянов, Паисий Святогорец и много други, - именно юдеите са принесли в (ритуална) жертва, светото Царско семейство, и са завзели властта в Русия! 

Те разрушили Православните Храмове, мъчили в затворите и убивали много хора. И хиляди вярващи станали мъченици и изповедници Руски. 

От ония времена, Църквата Христова Православна, при светия Патриарх Тихон, нарекла тази юдейска власт «Червена Богоборческа», която е описана в Новия Завет, в книгата Откровение, като «червеният дракон» и, осъдила на Поместен Събор, тази власт и нейните дела, наричайки ги проклети, заедно с всички служещи верно на «червената власт»!

След това решение за анатемосване, много участници в този Свети Събор, ги мъчили и убили, а друга част от Епископите, заедно с много вярващ народ, емигрирали в чужбина, и само малка част, - осем архиереи, останали на свобода в Русия, предали Бога и влезли в съглашение с юдейската червена власт, като подписали декларация, в която се казва, че "радостите на богохулната власт, са радости и на РПЦ МП". Така пише свети Филарет (Вознесенский). 

От тези времена Църквата Руска се разделила на три части! Задгранична Църква; катакомбниците В Русия (и двете с едни дух, само разделени от границите), и трета - малка част, предатели в Русия - наричани РПЦ МП. Нататък свети Филарет (Вознесенский) описва, че ако некой сред вярващите в Русия, не приемал тази «Декларация», го убивали и мъчели в затоврите. А епископите от московския «Патриархат», от амвона, проповядвали, че гонения срещу Църквата няма, макар че зад гърба им, убивали вярващите и разрушвали храмовете! И така шпродължавали много години в Русия, да лъжат обикновения народ.

Но сега до нас достигнаха проповеди, аудио и видео, а също и писма - послания, от вече прославените нови светци, като, свети Йоан, архиепископ Шанхайский, свети Филарет (Вознесенский), митрополит Източно-Американски и Ню Йоркски, свети преподобни Теодосий Кавказски (катакомбник) и много други.  И помнейки завещанието на тези светци, за предателите и за Събора на Патриарха Тихон, който проклел червената юдейска власт и всички общуващи с тях, ние, мнозина вярващи в Русия, а също и от други страни, където има Православие, събрахме четири Събора, и като решихме, че имайки достоверните свидетелства от светите Отци, от Светите Поместни Събори, считаме че, на основание светото Евангелие, правилата на светите Апостоли и седемте Вселенски Събора, а също и учението на Вселенския учител на Църквата, свети Йоан Златоуст, който казва: «Юдеите убиха Сина Божий, а ти общуваш с тях?», а също и: «Не може църква, в която се молят такива, които палят минори в синагогата, да се нарича Христова!». Затова ние вярващите, като събрахме Събори, излязохме от юрисдикцията на РПЦ МП, и осъдихме тази «църква» като предателска, която и до сега крие своите дела беззаконни, от народа на Русия и от света!

На тези Събори народът утвърди Божия Помазаник и Патриарх Зосима (в света, Власов Л. А.), и нарече Църквата Христова, не предала Светата Троица: "РПЦ на Царската Империя". 

И този наш Цар и Патриарх, защитаващ вярата Православна, и не извършил никому зло, го вкараха в затвора, заедно с братята, в Уляновска област.  Властите измъчват също и останалите в общината хора, както стариците, така и младите.

Ние сме варващи хора, не нарушаващи законите, които не противоречат на светото Православие. В конституцията на РФ, чл. 28 пище, че на всеки се гарантира свобода на съвестта и вероисповеданието! А в чл. 29 ал. 3: Никой не може да бъде принуждаван да се отказва от своита убеждения! А при нас, даже не става дума за собствените ни убеждения, а само за Православни, и на сме никаква секта, понеже действаме само по каноните на Църквата и Нейните Свети Правила!

Чл. 2 от конституцията гласи, че свободата на човека е висша ценност, и че есвободата на съвестта се защитава от държавата! В чл. 31 се казва, че хората могат да се събират мирно на събрания, - както и ние направихме, без да нарушаваме закона! 

В чл. 29 се казва, че на всеки се гарантира свобода на мисълта и на словото. Но, нашите свещеници ги вкарват в затвора и ги измъчват, заради думите им за Вярата Православна! Къде е тук гаранцията за свободата на мисълта?  В чл. 45 се гарантира, че всеки има право да защитава своята свобода на съвестта, а в чл. 46 – на всеки се гарантира съдебна защита! Но нас ни съдят, в нарушение на конституцията!

В чл. 52 е казано, че законът защитава хората от преступленията на властите, т.е. Държавата трябва да осигури защита от властите, които нарушават конституцията!

Ако човек живеещ в Русия наруши само един член от закона, той несъмнено става престъпник. Но ние, вярващите, приведохме тук много нарушения на закона, и не можем да постигнем справедливост. Нима на някого от властите в РФ, толкова не им харесва Вярата Православна? Или, всъщност, няма никаква свобода на съвестта, свобода на словото и свобода на Вероизповеданията в Руската Федерация? 

Обръщаме се към власт-имащите, с колективно писмо, да обърнат внимание на беззаконието в Уляновска област и на издевателството, противоречащо на собствените им закони. Уведомяваме ви също, че такива обръщения ще пращаме до всички инстанции в РФ и в чужбина, и Господ да ни помага, да постигнем справедливост и освобождаване на нашите свещеници Православни! Призоваваме на помощ и всички неравнодушни хора!От вярващия Православен народ! 
Източник:

https://www.youtube.com/watch?v=kI63I0arBNw

..................................


Превод, Григор Симов Божилов, село Парамун, община Трън.
- Подкрепям Обръщението към властите на РФ, и се подписвам задочно!


Господи Благослови!Гласувай:
3


Вълнообразно


1. nika3333 - Слава Богу за превода !
11.05 21:33
Слава Богу за превода !
цитирай
2. nika3333 - Подкрепям също и съм се подписала ! ...
11.05 21:35
Подкрепям също и съм се подписала ! За Вярата ,за Царя ,за Православното Отечество ! Амин !
цитирай
3. samvoin - Аз нямам Свето Кръщене, поради л...
12.05 02:07
Аз нямам Свето Кръщене, поради липса на ИСТИНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА, СВЕЩЕНИК И ИЗПОВЕДНИЦИ ЗА КРЪСТНИЦИ в някогашната наша страна. Но по сърце, душа, ум и родова Памет съм православен и бих искал при намиране на истинска Православна Църква и духовенство с което ще вляза веднага в общение да приема такова, естествено КАНОНИЧНО-С ТРИ ПЪЛНИ ПОТАПЯНИЯ И БЕЗ СИМОНИЯ... За предпочитане, както е описано в самото Свето Евангелие-в река...
цитирай
4. samvoin - В случай, че нямам такова, мога ли да ...
12.05 02:10
В случай, че нямам такова, мога ли да го подпиша?
Ако мога с тази бележка и проблем, който опитах да споделя на самите хора на Зосима... Ме имайте в предвид: Христо Пламенов Ангелов, град Плевен 5800, официален адрес по регистър-улица "Дойран"-4,вход А, етаж 2, апартамент 5, макар отдавна да не живея там, по местопребиваване: село Искър, Община Гулянци, Област Плевен, улица "Христо Ботев" - номер 10. Роден: 25.02.1985-а г. Телефона ми е на блога.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28500358
Постинги: 4314
Коментари: 7578
Гласове: 8255
Архив
Календар
«  Май, 2024  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031