Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05 13:27 - Така казва Господ: Сега е време да помилвам Света Русия! Разобличително послание на държавния Патриарх Зосима
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 138 Коментари: 0 Гласове:
1Во име Отца и Сина и Светаго Духа, амин.

Съобщавам на всички хора, живеещи в Света Русия... че на Малката Пасха, през нощта, на 28 април 2024 г. по време на молитва загоря сърцето ми с голяма радост, понеже ме посети, мен грешния, Богът на боговете и Царят на Царете, Господ на Господарите, Богът Израилев, Светата Троица. Дивният Бог заповяда да съобщя, на едните, радост голяма, а на другите, наказания от гнева Божий. 

Сега е време, казва Господ, да помилвам Света Русия, делът на Пречистата Богородица и да я избавя от игото юдейско, за което поророчествали светците и казвали, че след убийството на Царското семейство, цял век Русия ще я управляват юдеите! А те са децата на тези, които убили Сина Божий, - белосаните гробове, лицемерите. Понеже пред хората те винаги искат да изглеждат добри и пазещи благочестието, но в действителност, - казва Господ, - са гробници белосани, а вътри - гниещи кости, изядени от червеи. 

Изобличи ги, - казва Господ, - и открий на всички тайните им и богохулни дела. И аз ще открия, - казва Господ, - на Своите деца, за които Кръвта Си пролях на Кръста, всичките им нечестиви дела. 

И тогава ще се разгори ревността руска, на хората - християни по дух, и ще се извърши отмъщение. Понеже когато преди много години народа еврейски съгреши пред Бога, беше им допуснато пленение вавилонско, където много години се принасяше жертва на нечестивия дух Ваал, от властите Вавилонски.  На този бес на сатаната построили Зикурат, три-стъплано здание, на чийто връх, за жертва на сатаната - Ваал, трябвало да лежи балсамирано тяло човешко, или част от него. И го наричали Терафим. 

Това било нужно за властта на сатаната, над хората. Затова сатаната - Ваал, много пъти завладявал Божия народ. Така и по времето на Пророк Илия, имало 450 жреци на Ваала, при нечестивия цар Ахав. Но славният Пророк Илия собственоръчно отсекъл главите всичките на тези жреци. 

А сега, внимавай, - каза Господ, - Народе мой, когато убиха в Русия Православния Цар Николай Втори, и принесоха цялото му Свето Семейство, в жертва на Сатаната, и когато умря масонът Ленин, и него балсамираха и го положиха в тристъпален Зикурат, и тялото му стана Терафим, за жертва на Сатаната Ваал, като в древните времена на Вавилон.

Затова спи сега народът на Света Русия, под хипнозата на магията, бидейки измамен, в началото, от червената власт, - Червения Звяр. Те се наричаха атеисти, а всъщност бяха магьосници - станисти.

Така и сега, властите в Русия живеят по същата конституция, и открито наричат себе си, на видео, че са юдеи, убиващи Сина Божий, Иисуса Христа. Същите са и законите им, само че са, още по лукави. 

Разрешиха да имаме Църква, на вид - Православна, по обряди, но това са украсени ковчези, пълни с гноя на предателството. Понеже главният закон, на който всички ние в Русия, сме длъжни да се подчиняваме, разрешава да имаме Църква Праввославна, но само такава, която да няма превъзходство, даже над сатанинската (им) религия, и разните секти. Така е казано в член 29 от конституцията. А това е Хула срещу Светата Троица. 

А вторият член в конституцията, узаконява сатанизма и идолопоклонството: "Човекът е висша ценност, а също и неговите права. Всичко това, държавата е задължена да защитава". 

Но какво именно защитава тук, държавата? Понеже ценностите на юдеите содомисти, са едни, а на тези, които това е противно, са други!  Във втория член е записан цитат от т.н. библия на сатаната, понеже с човешките "ценности" бесовете винаги се опитват да примамват хората. Да ги въздигнат (ужким) до Небето, за да ги хвърлят в ада. 

Член 28: "Гарантира се свободата на съвестта". Но това което е написано по-горе, е богохулство и е против съвестта на милиони вярващи. Нима на мен ми е гарантирана свободата? Аз съм в затвора за изповядване Вярата Православна. И всичките ни братя и сестри са в гонения, от властта на сатанистите. 

Член 29, ал. 3: "Никой не може да бъде принуждаван да се отказва от своите убеждения". Това също е лукавство! Нас ни принуждават да се отказваме от вярата Православна, като ни заплашват с големи присъди затвор. 

Член 45, - че моите права на съвестта били гарантирани, - което също е лукавство.

Член 46: "Гарантира се съдебна защита на всеки". Тук, пак лъжат, и себе си, и хората. 

Член 50: "При осъществяване на правосъдие, не се допускат доказателства, получени с нарушения на федералния закон". А аз посочих много членове, които нарушават, и моите, и на много други хора, правата на съвестта. - Тук, пак лъжат.  Член 67: "Руската Федерация е правоприемник на СССР", т.е на "Червения Дракон". 

В Руската федерация е узаконено, че депутатите приемащи такива закони, явно хулещи и обиждащи Светото Евангелие, трябва да са точно толкова, колкото са били пророците ваалови, които е обезглавил Пророкът Божий Илия. Ни повече, ни по-малко, а точно 450. 

Затова, Господа наш Иисус Христос предупреждавал християните живеещи в Русия, да не приемат вярващите хора, документи от Руската Федерация, понеже те, от една страна, имат сатанински символи, а от друга, всеки, който приема какъвто и да е документ от РФ, става послушен гражданин, изпълнител на всичките тези богохулни закони! И такъв човек лесно приема магьосничества и проклятия.

Ето така, тези хубави на вид, боядисани ковчези - юдейските власти, подведоха цяла Русия под големия грех - богохулство. А ако сме отказали да идем под проклятие, ни затварят и ни мъчат в затворите, и ни лишават от всяко право и от свобода на съвестта. 

Ние сме единствената Църква Православна, РПЦ на Царската Империя, събрала 4 събора, която е излязла изпод проклятието на Руската Федерация. А кой, или по-точно, чрез кого, Бог можа да изведе хората от тази ерес богохулна? Понеже именно юдейската ерес нарушава Светото Кръщение на християните. Духът Свети, даден при Кръщението, напуска хората. 

Затова нашите старци, Паисий Светогорец и други, в Русия, казвали, че документите нарушават кръщението. И за да се върне Духът Божий, трябва, по учението на Църквата, да се миропомазват хората, т.е. да се докръщават. А чрез кого Бог ще направи това? В Светото Откровение на Йоан Богослов е написано, че Свети Пророк Илия, във вид на Ангел от Изгрева на слънцето, имащ в ръцете си Духа Свети, ще запечатва избраните. 

Според тълкуването на Свети Викторин Петовийски, Това ще е Свети Илия, а признаците на Духа, в ръцете, това е признакът на Архиерейството, благодатта на Апостолите, за да Кръщават с Духа Свети, хората, които сега са попаднали под проклятието на ерестта юдейска. Т.е. Бог е съхранил в Русия, Своя Илия, един човек - архиерей, Цар - Патриарх и Епископ, та чрез него да изведе избраните си, от Руската Федерация. 

И събра Бог, събор, с Помазаника Свой, който никога не е имал документи на РФ, и не е попаднал под проклятието на ерестта от богохулните закони. 

Така казва Бог: "Чрез Свети Владимир, Кръстих Русия, а чрез Владимир (Путин) допусна Господ, антикръщението, заради греховете на народа. Затова, покай се Света Русия, и ще те избави Господ от приклятието. Ако греховете ти, сега са като багреници (червени), ще ги избеля, като сняг", - казва Христос.

Спомни си Рус Светая, Бога Отца, и Майка Богородица, плачеща за тебе!  Бог наш Израилев праща сега язвите на своя гняв, върху РФ и върху всичките богохулници от целия свят! 

Така пише в Откровението: "Излез народе мой от Вавилон, от плена юдейски. От Вавилона, в който и до сега лежи в Зикурата, балсамираният Терафим Ленин. Понеже, за погубване на Русия, лежи този терафим.

Цяла Русия принесоха в жертва сатанистите, на Ваала. И тези, които остават в РФ, ще понесат върху себе си, всичките чаши на гнева. И ще поискат да умрат, но няма да могат. 


Избраните нека чуят (това)!


Държавният Зосима.


https://www.youtube.com/watch?v=CncBYysmjWs


Превод, Григор Симов


 ...............................................


    Господи Иисусе Христе помилуй, благослови и воцари ВСЕРУСКОГО Православного Царя и Патриарха Зосиму, - Имене Твоего ради!     

    Свети Преподобни Отче Серафиме, возкрешай, по Божием обетованием, и обличай неверующих Архиереев, и благослови всенародно, Руского Православного Царя и Патриарха Зосиму! Амин. 

     Господи Иисусе Христе, помилуй и мене многогрешнотога, и жену ми Ванину!     
    Слава Христу, смерт Антихристу!      

    ...............................................      


    Господи благослови!              
   Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28500358
Постинги: 4314
Коментари: 7578
Гласове: 8255
Архив
Календар
«  Май, 2024  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031