Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05 18:18 - „От затвора ще излезе той, да Царува“! Послание на нашия Държавен Цар и Патриарх Зосима
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 399 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 02.06 17:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Конституцията е библия на Сатаната!

Во име Отца и Сина и Светаго Духа, Амин.

Искам да дам кратко описание на вярващите хора в Руската Федерация, в какво положение са те пред Бога.

За целта ще съпоставим два закона. Единия е Църковен, а другия е Конституцията на Руската Федерация.

Ще се постарая да направя изводи от тези два закона, за да се прекратят раздорите между вярващите, за да престанат да доказват, кой от вас е по-истински. А също, ако даде Бог, ще поясня на всички, къде е Истинскта Църква, за която Самият Иисус Христос е говорел – е съградя църквата Си, и портите адови няма да й надделеят “.

 

Ще започна с това, че всеки човек приел документи от Руската Федерация, паспорт и т.н. напълно се съгласява, да е послушен, и че приема всяка точка от закона, и документите, които, освен сатанинската им символика, са и клетва за вярност към РФ. И приемайки ги, човекът става послушен гражданин на РФ и на всичките й закони.

 

Надявам се сега да раберете, защо Бог е прибрал всичките Старци от Русия, в деветдесетте и в двехилядните години, когато точно в тези години, в конституцията на РФ са добавили части от закона, които гласят: „Всички трябва да признаят, че РФ и Русия са равнозначни“. Така пише във втората част на член втори. А член втори узаконява сатанизма, понеже тук пише, че „човекът е висшата ценност“, - което е идолопоклонство.

 

Сатаната винаги е искал да въздигне човека... И за да станат, човечеството или държавата, сатанински, трябва да се узакони или да се внуши на всички, че човекът в висшата ценност... А всичко това е против Православната Библия, понеже своеволието е грях. А ние, според Евангелието, трябва да покорим свободната си воля, на Божията воля, и само в Христа можем да постигнем безстрастие и свобода. А тук, противно на безстрастието, т.е. противно на игото Христово, се дава свобода на страстите. Но правата на содомитите са едни, а онези, за които всичко това е отвратително, си имат други права и ценности!

 

Затова, този закон, всъщност развращава човека, и го превъзнася лъжливо.

А Православието учи, че ако Духът Свети, не е докоснал човека, тогава той, даже човек, не може да се нарича, понеже е по-лош и от животно.

Цар Давид казва: „Аз съм червей, а не човек“.

Накратко казно, това е сатанизъм, против светото смирение. Този цитат от закона на Русия е взет от библията на Сатаната.

 

Член трети предава цялата власт на народа. А тази власт е убила Царствените Великомъченици. И като предават цялата власт на народа, те му предават отговорността за пролятата кръв на Цар Николай. И приемайки този закон, хората поемат тежкия грях за Цареубийството, което е проклятие над Русия.

Затова, колкото и да се опитват хората да се покаят в Таинствата, от това полза няма, а трябва с дела, да се каем.

 

Член 29. Забранява се пропоагандата на религиозно превъзходство, над другите религии. Но и сатанизмът е религия!? Нима Светата Троица, Бога наш, няма превъзходство над сатанизма?

Откритото поклонение на нечистия дух, е узаконено богохулство, и всички хора живеещи в Русия, приемайки документите на РФ, стават, по същество и по закона, богохулници, намиращи се под проклятие. И в това си положение, още и спорят, кой от тях е в истинската вяра!? А това наистина е слепота фарисейска. И ако не се покаят хората, ще погинат, също като юдеите, които убили Христа Бога. Понеже хората в Русия, които са на власт, са именно юдеите – богоубийци, които, заедно с руснаците имат един и същ богохулен закон, и са послушни на него, и заедно се молят в една „църква“ РПЦ МП, която е болна от юдейство. И грехът за Богоубийството ляга и на руските хора. Понеже РПЦ МП – официалната „църква“, се моли заедно с властта на юдеите, които сега управляват Русия. И даже не криат това.

 

Затова руските хора живеещи в Русия, са под страшно проклятие. И ако не се покаят, така и ще продължат да бъдат принасяни в жертва на статаната.

 

А къде е Църквата Христова, която портите адови няма да одолеят?

Истинската Църква трябва да има, Поместност и приемственост от ръцете Апостолски, и като венец, - чистотата на Евангелската Истина и благовествованието Христово, да е неповредено.

 

Тези три признака трябва да има Църквата Христова, като прообраз на Светата Троица.

 

Но къде е тя? Нима това е РПЦ МП? Не. Понеже тя само носи етикета на православие. Все едно, - искате да имате църква, ето ви, за да млъкнете!

Преди Бог да отнеме Старците, РПЦ още е била Църква.

 

А може би това е църквата на Непоменаващите, които са имали документи от РФ? Не!

 

Както видяхме, всички руснаци попаднаха под греха юдейски. Още повече, че последните Старци асно са казали, че кръщението се нарушава с приемането на документите на РФ.

 

Ще ви кажа, къде е Църквата Христова. Тов е Руската Православна Църква на Царската Империя, която събра три Поместни Събора и един Земски. Която съборно се отрече от Богохулните закони на РФ, и която една в целия свят има Поместност и не се регистрира при юдейските власти. И на края, - която със Земски Събор и с Поместни, утвърди с Помазание за Царство в Русия, Царя Православен, Държавния Патриярх Зосима! Когото Бог е опазил от проклятията юдейски.

 

Аз не съм имал ни един документ от РФ, която, както вече видяхме, носи много проклятия за богохулство. И Кръщението ми с Духа Свети, не ме е напуснло. Слава тебе Трисвети Боже! Понеже такова е Твоето благоволение. И подобно на Твоя Син, чрез един човек, Ти съхрани Своята Църква.

 

Също така Бог ме опази от ерестта на разкола, както е и казано в Писанието на Откровението.

 

Ангелът от Изток е Пророкът Илия, който ще има в ръцете си кръщението с Духа Свети и ще запечатва хората с Апостолско Кръщение, и ще избавя от проклятията юдейски, в началото, чрез самия Илия, а после и чрез много Архиереи от Руската Православна Църква на Црската Империя.

 

Кръщението, което след възнесението Си е подал Христос на Апостолите, сатаната е поискал да отнеме от вярващите, но Човеколюбивият Бог им го върнал, чрез Илия Пророка.

И както е казал Бог-Слово Христос „вратата адови няма да я одолеят“, - така и направил. И всеки който поиска, може да се спаси.

 

Първият Предтеча Йоан, кръщавал хората и изобличавал Цар Ирод. Така и Вторият Предтеча Илия кръщава хората и изобличава антихриста. И двамата са били в тъмница, заради изобличенията. А Вторият Илия, и до сега е в тъмницата. Понеже трябва да се сбъдне пророчеството: „От тъмницата ще излезе той, на Царство“.

 

Приятели, разбирам че ви е тежко, и понякога нямам думи да опиша нашето положение. Господи, помогни ни! Майко Божия, укрепи ни! Ние трябва да се държим.

 

Друг път аз не зная, освен изповедничество. Верен е Бог, като ни е обещал победа.

Не живейте в очакване, това е прелест. Живейте в работа за Христа! В това е щастието.

 

Ние можем всички да изобличим, а нас – никой не може! Такава е Христовата Истина! Това е дар за Малкото Стадо.

 

Да държим така! Амин.


 Източник:

 
https://www.youtube.com/@efremblagoslovenniy

РПЦ Царская Империя ROC of the Tsarist Empire - YouTube

 

 

Превод, Григор Симов


...............................................


    Господи Иисусе Христе помилуй, благослови и воцари ВСЕРУСКОГО Православного Царя и Патриарха Зосиму, - Имене Твоего ради!     

    Свети Преподобни Отче Серафиме, возкрешай, по Божием обетованием, и обличай неверующих Архиереев, и благослови всенародно, Руского Православного Царя и Патриарха Зосиму! Амин. 

     Господи Иисусе Христе, помилуй и мене многогрешнотога, и жену ми Ванину!     

    Слава Христу, смерт Антихристу!      

    ...............................................      


    Господи благослови!           


 
Гласувай:
1


Вълнообразно


1. samvoin - Ще видим. . . Да се надяваме, че е т...
03.06 10:35
Ще видим...
Да се надяваме, че е така.
Но дали за нас и това би означавало спасение, като народ и дали имаме шанс НИЕ все още?
Ето по-важния въпрос, който ме измъчва денонощно... И засега всички факти около мен и в интернет и в живата реалност, сочат за съжаление изцяло отрицателен в нашия случай отговор, а нямаме още много време и капацитет да кретаме и в тоя си даже "насипен" вид... И разпилян...
цитирай
2. samvoin - Знаем, че СТРАШНИЯ СЪД е скоро във ...
03.06 10:36
Знаем, че СТРАШНИЯ СЪД е скоро във всемирен план и че ние можем да се окажем пътвите "издухани", макар да изглежда на пръв поглед, не съвсем исторически и политически справедливо и "коректно"... Но Бог си има друга Логика понякога, също, явно неразгадаема за простосмъртния, нетърсещ контакт с Него и да проницае Волята и Помислите Му...
цитирай
3. samvoin - Тука Зосима казва за РПЦ-МП, че и...
03.06 10:54
Тука Зосима казва за РПЦ-МП, че имала Благодат до някоя си година, но тя за разлика от "БПЦ-БП", може би не е изменила СВЕТОТО ТАЙНСТВО КРЪЩЕНЕ с неканонично умиване на главата до тези години и не е въвела продажбата му - СИМОНИЯТА, нито е изменила Календара, като максимовата вече ГАВРА С ДУМАТА ПРАВОСЛАВИЕ "БПЦ-БП" от края на 60-е, която не признаваше даже да имаме Цар до края на 90-е, когато мадридския все още не беше отстъпил и си беше законен и пълновластен Престолонаследник, а когато именно отстъпи и влезе в сатанинския сценарии като премиер и партиен патрон и либерастки водач - парламентарист, партизанин и политикан (Нещо, лишаващо го от права и по смисъла на ПОСЛЕДНАТА НАША ЛЕГИТИМНА-ТЪРНОВСКА КОНСТИТУЦИЯ с която България се появява отново като Независимо Царство. И именно и изцяло по нея!)...Взе та го обяви с една гавра-окръжно при наследилия "Максим", масон и сатанист, червен доносник-самонарекъл се "патриарх" за некакъв "цар"... Незнайно по каква държавна уредба и Конституция, когато те в окръжно са се врекли във вярност още на републиката на ОФ и масонско-червения антихристки погром и окупация на Царство България и са легитимирали всички последвали престъпления, като започнем с избиването на Регентския съвет, избиването на свещеници и унищожение на целия легитимен висш клир на БПЦ, като започнем с гаврите с последния ни законен и каноничен Екзарх... Отлъчил се още 1948-а от тази гавра с "БПЦ", също като Тихон в Русия и с това АНАТЕМОСАЛ Я И ПРОКЛЕЛ Я...
Това окръжно, незная да е отменяно и до ден днешен... Та чии "Цар" ще да е тоя Мадридския? Напоследък взел та пак си "спомнил" нещо, явно по техна заповед, че е "Сакскобурготски" и фердинандов "достоен внук"... На "ОФ-ейските" погромаджии и червените антихристи ли? Или по-точно техен слуга и придворен шут?
Нещата у нас са много по-зле и много по-далеч и отдавна, отколкото в московията, щото русите поне имаха Задгранична РПЦ, а преди това и КАТАКОМБНА, ревностно пазещи, поне всички чинове и Тайнства...
цитирай
4. samvoin - Поне Каноните и Календара. . . Дори ...
03.06 11:00
Поне Каноните и Календара...
Дори да има спорове и там и то основателни, дали всичко е било "както трябва", според Апостолските Правила и Предания...
Ние нямахме и това. Ние се лутахме между регистрираните при сатанистите "алтернативни" и явно болшевико-масонски икуменисти и отстъпници, а сред първите па уж имаше "попове"-изявяващи се политически като "монархисти" и "консерватори" на които в някакви периоди съм вярвал...
Имаме и капана на онези на "Фотий", които също при двете си посещения в техния тъй наречен храм в Плевен ги разбрах...
А изявяващите се като "светоотечески" и "истинноправопславни" у нас "човеци-църкви" съм ги коментирал също не затова, че са малко или един-двама, а затова, че е достатъчно само да упоменем факта, който сами няма да опровергаят, дори привидно да следват Светоотеческите Канони и казват нещата за останалите лъжеправославни, както са си всъщност, че ТЪРСЯТ ЛЕГИТИМНОСТ ОТ ТАЗИ ДЯВОЛСКА И НЕЛЕГИТИМНА ОТ ВСЯКА ГЛЕДНА ТОЧКА СИСТЕМА...
Търсят нейното "благоволение" и "регистрация"...
Оттук следва и що за "Апостоли" са...
Има ли смисъл след всички тия факти да коментираме "морето" от духовно лутащи се люде? А оттам и идейно... Макар и съзнаващи пъклеността на тази система и презиращи я истински. Но чувстващи се напълно безсилни и често незнаещи и неасимилиращи, как да я сломят или поне напуснат и делегитимират морално, а и ефективно и "де юре" даже..,
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28582801
Постинги: 4322
Коментари: 7618
Гласове: 8262
Архив
Календар
«  Юни, 2024  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930