Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05 20:26 - Еврейски нацизъм в Русия и Малорусия (Украйна), Израел унищожава и двете страни!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 661 Коментари: 9 Гласове:
1

Последна промяна: 31.05 20:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
А в двете страни даже не се замислят, защо умират и по какви причини. Цялата работа е в парите, земите, ресурсите, които фактически не са на гражданите, нито на едната, нито на другата страна. Грубо казано, те се убиват взаимно, поради ненавист, която специално и им внушиха и я разпалиха помежду им, за да не се обединят тези две страни, и да не станат сериозна сила. И сега те просто се избиват един – друг.

 

Политиката за подготовка на сценария за глобална катастрофа се провежда от отдавна. По същия сценарий загиват и Америка, и Израел.

 

Америка предлага по 10 милиарда долара на всяка страна, която приеме американски бежанци. Но желаещите, да са доброволни самоубийци, са много малко. Всички се плашат от гражданска война.

 

Затова и започна процеса 2014 г., в който главна роля играе Израелският Цахал.

 

На 2 май 2014 г. в Одеса, в Дома на Профсъюзите, извършиха масово убийство (изгаряне) на хора, което далеч на е първата провокация от специално подготвените израелски войници.

 

А защо не се доказа това? Защото украинскита власти се обърнаха към посолството на Израел, с молба да им предоставят специализирани експерти, в помощ на украинските специалисти.

 

Украйна още тогава беше под контрола на евреите, както и всичките останали страни. Всичките провокации с обстрвли и убийства на мирни жители, в подконтролния на евреите Донецк, и подконтролната на евреите Украйна, се вършеха от трета страна, от израелски рускоговорещи наемници, от Цахал, Байтар, Мосад. Те си сменят пагоните и цветовете на разпознавателните превръзки, и свободно минават през линията на фронта, представяйки се, за която и да е, от страните.

 

Техните снайпери убиваха хора, от двете страни. А техните „репортери“ насъскваха хората, които си прехвърляха вината, един на друг. Затова може да чуете от граждани на Донецк, че ги е бомбардирала Украйна. А Украйна казва, че Русия прави това. Но Донецк е виждал, и едните, и другите да го правят. Това са точно тези подконтролни наемници, заради които днес всички умират.

 

Ето ги и тях, вижте ги. Това е архивно Видео, което се надявам да не го блокирт.

 

Това е армията на Цахал, на границата (на фронтовата линия), стреляща в двете посоки, както към Украйна, така и по Донецк.

 

(На видеото показват стрелящи РСЗО - ракетни системи за залпов огън, като камерата постепенно премества картината, от ракетната система стреляща на ляво, към друга ракетна система, на стотина метра зад нея, стреляща залпово, на дясно!! Виждат се и веселящите се войници, които честитят празника на „укропите“ - т.е. на Украинците).

 

Снайперистите на Цахал убиваха (невъоръжените) полицейски служители и мирни граждани, на Майдана в Киев. Те разстрелваха и мирните граждани, по време на преврата в Москва. Те организират и терористичните нападения, като неотдавнашния тер-акт в Крокус Центъра в Москва, със залепени бради. Това беше дело на техните ръце. За да налеят масло в огъня, да обвинята Украйна и да продължат касапницата.

 

А сега всичките земи са продадени. Задачата им е, да се избавят от населението, не само в Украйна, но и извън нейните граници.

 

В тази насока, Зеленски подписа договор със страните от Европа, като превърна бежанците от Украинската република, в доброволци, който са задължени да идат на война и да умират, - в която и страна да се намират сега.

 

Русия в тази война е инструмент, и накрая ще получи земите, от Харков, до Одеса. И от нея ще свалят всички санкици, а в замяна Русия ще се задължи да доставя нефт и газ в Европа, в продължение на 15 години. И не защото Украйна е слаба и ще изгуби, а защото това е договорка (договорняк).

 

В Украйна има всичко, и газ и нефт, само че всичко това отива в Европа, към истинския собственик, а после се продава обратно на Украйна, на тройна цена.

 

Сега Украинската земя е Полигон, за добиване на шистов газ и за погребване на опасни химически отпадъци. Там няма живот и повече няма да има.

 

И в добавка на това, Зеленски навзе куп кредити, за нови замъци, а нариодът ще трябва да се разплаща.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=sz3bVWCdokI

 

Превод, Григор Симов
 

...............................................


    Господи Иисусе Христе помилуй, благослови и воцари ВСЕРУСКОГО Православного Царя и Патриарха Зосиму, - Имене Твоего ради!     

    Свети Преподобни Отче Серафиме, возкрешай, по Божием обетованием, и обличай неверующих Архиереев, и благослови всенародно, Руского Православного Царя и Патриарха Зосиму! Амин. 

     Господи Иисусе Христе, помилуй и мене многогрешнотога, и жену ми Ванину!     

    Слава Христу, смерт Антихристу!      

    ...............................................      


    Господи благослови!         

 

 

 
Гласувай:
11. samvoin - "Израел" си загива по ...
31.05 20:43
"Израел" си загива по съвсем Божи План и естествени причини...
Твърде много се надцениха и надценяват, но не са и няма да бъдат никога "богове" или "богоизбрани"...
За съжаление още не е документирано загиването му... Защото света е принуден да го носи с дяволските му експерименти на гърба си.
В момента в който като всеки паразит, "резнат клона", главния поне на който са стъпили-САЩ и търпението на заробените и тъпканите в последния близо век се изчерпи, "играта свършва"...
Другия паразит-Англия, незнам докога ще им трасира пътя и осигурява изкуствено "мощта" и докога ще я има самата нея...
Една островно-пиратско-мародерско-свинска кочина.
цитирай
2. samvoin - А това го повтаряме от преди 2014-а. ...
31.05 20:44
А това го повтаряме от преди 2014-а... Кой да чуе?
Всичко квичи я за Шалома... Я за Зеленята и евреомайдановци...
Жалка картинка...
цитирай
3. samvoin - Кое време публикувахме интервю...
31.05 20:56
Кое време публикувахме интервютата на Полторанин за "Кримска Калифорния"? Ама кой да слуша или чете?
Както и ПЛАНЪТ "ЕВРИЯ" на който се хилят?
цитирай
4. samvoin - А за съжаление към момента, &quo...
03.06 10:33
А за съжаление към момента, "посегателствата" над "Израел" са точно толкова мними и фалшиви, контролирани без вземане на никакви или почти никакви жертви и то важни от тяхна страна, пак по сценарии, повече отколкото и измислицата "Холокост", "газови камери" и "6 000 000"...
"Израел" не е пипан, ама въобще от никой. Всички резолюции и "осъждания" срещу него от създаването му (НА ИМЕТО НА "БОРИЛИЯТ СЕ С БОГА" В БУКВАЛЕН ПРЕВОД "ИЗРАИЛ" - ЯКОВ...) до тук са само "пожелателни" и на книга, също като костовия "закон за осъждане престъпленията на тоталитарния комунистически режим" у нас, както и евро-марксистките резолюции срещу съветския болшевизъм. Като започнем с уж осъждащата ционизма резолюция като "расизъм" на СССР и сателитите му... После и отменена, та свърщим с последните фалшиви напъни на "добрите ченгета" в ООН, приспиващи активната съпротива ако я има на жертвите на жидовските кръволоци по цялото Земно кълбо с приспивни песнички за "международно право", докато ги изтребват и прочистват на конвеири, че и настройват света срещу тях, чрез мекеретата си. Тоест, жертви срещу жертви.
Но ние знаем вече и от техни признания, че този "Израел" в Близкия Изток, заради който не се колебаят да изтребват коренното и истински семитско население на конвейр им е само ПЛАЦДАРМ ЗА ПРЕВЗЕМАНЕ НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО НА ПРАКТИКА или поне териториите, най-богати на неизползвани, жизнено-важни за всеки и за бъдещето особено на света, ресурси... И те не са го крили никога.
Затова им трябваше логистиката, убежището, петрола и нефта на Близкия Изток, както на на Русия и цялото бившо съветско пространство и руско-имперско, които са им в ръцете...
Но тяхната крайна цел е държава с център в Централна и Източна Европа... И винаги е била такава.
На Запад, вече изчерпаха отдавна ресурсите за живот... Особено със създадените ненаситни-свръхконсуматорски отдавна общества и сръхзомбирани, роботизирани и материализирани... Механизирани... Като изкуствените интелекти, които скоро ще ги заменат.
цитирай
5. grigorsimov - "Който събира без Мене, той разпилява"!
03.06 16:04
Така казва нашият Господ Иисус Христос.
Затова, да не се надяваме на хора-политици, търсещи или предлагащи рай на земята. И на Князе, които не са от Бога и не са с Бога, и не са с истинската, канонична и Апостолска Православна Вяра (а от там, и с Бога) в сърцето, предадена им с Апостолско Ръкополагане или Миропомазание.
И нека не тъгуваме толкова и за своя народ български, защото никой не е истински родолюбец и човеколюбец, а само Този, който е създал всичко, и всички (нас)!
Иначе ще сме, и сме, маловерци и Богохулници.
Но за наше щастие, сме доживели да чуем и видим обещания в множество Православни и неправославни пророчества, Божии Помазаник - Последния Руски Православен Цар и Патриарх на РПЦ Царска Империя, Зосима!
цитирай
6. samvoin - Ако става дума за Княз Батенберг или ...
03.06 20:32
Ако става дума за Княз Батенберг или за Княз, а после Цар Фердинанд, първия е поставен лично от РУСКИЯ ЦАР-ОСВОБОДИТЕЛ, после със снето доверие от него, а втория е ПРИЗНАТ ОТ ЦАР НИКОЛАЙ за наш Княз първо, макар с известно закъснение, а после и за Цар на Независимо Царство България.
Цар Борис пък е с Кръстник (Духовен Баща.), последния руски Цар в Светото Православие да не забравяме.
Симеон след 2001-а, няма право повече да претендира за Престолонаследник, легитимирайки погромаджийската република - следствие убийството на чичо му и баща му и прогонването на дядо му.
Този човек се оказа тотален позор за своята фамилия, макар и аз до 2001-а да си признавам, че таях надежди, дори и като премиер в незаконната република да е малко по-различен от останалите преди него. А той ги надмина в отрицателен аспект, останалите пионки на колонията или васалитета преди.
Каквито и грешки и недъзи да са имали предците му... При този нещата се оказаха несравними.
Той няма право да е Държавен Глава и според Търновската Конституция, а да не говорим според древните Правила за установяване и унаследяване на САМОДЪРЖАВНИТЕ НАШИ ЦАРЕ във велика Средновековна България, там би заплатил с главата си за измените, които извърши, първо към Династията си.
цитирай
7. samvoin - Нека само вметна също, че пропус...
03.06 20:32
Нека само вметна също, че пропуснах, че понятието "нацизъм" си е чисто еврейска измишльотина и клеймо...
цитирай
8. samvoin - Историческа трагедия е това, че ...
03.06 20:38
Историческа трагедия е това, че Вилхелм, Фердинанд и Николай Втори не се разбраха и съюзиха ПСВ в нов Свещен Съюз на Короната, но като припознаят като главен общ враг за пълно унищожение Англия...
Тогава бихме имали друг изход от войната и биха се спестили маса европейски трагедии и драми в този и следващия век, но в историята няма "ако"...
Да признаем, че и руския Цар беше подведен и подхлъзнат от обкръжението си, както видяхме и от враговете на Русия от Запад...
А това не бяха германците, както им бе внушено.
Фридман си призна, че заветна тяхна и извечна цел е да сблъскват руси и германци и че най-големия кошмар на колективната англосаксонщина на Запад, условно казано, а да разбираме одма на евреите иззад тях се оказва е именно руско-германски военен пакт или разбирателство...
Това всячески са се стремили винаги да предотвратят, според техните пъклени нагли самопризнания...
Това да ни "светне" кой е единствения и главен подпалвач на ПСВ и ВСВ и заинтересования да са вечни до заличаване на цели народи.
цитирай
9. grigorsimov - Не, нямах предвид нашите князе, а цитирам думи от юдейския Псалтир
03.06 23:16
Но от кой Псалм, не помня.
А имам предвид празните надежди, на човешкия разум (свой или чужд), който, както знаем, пред Бога е безумие!
А да вярваме твърдо на Божия Промисъл и на Божиите обещания.
И няма да останем излъгани.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28582681
Постинги: 4322
Коментари: 7618
Гласове: 8262
Архив
Календар
«  Юни, 2024  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930