Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06 12:28 - Послание на Държавния Патриарх Зосима, към воините Христови, защитници на Отечеството.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 330 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 02.06 16:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Господи, благослови! 

Во име Отца и Сина и Светаго Духа, Бога нашего, Амин.

Христос Возкресе!

В началото на тъжното си послание искам да поздравя всички войници, жени и майки, изпратили преди, и очакващи сега, своите близки, от военните действия в Украйна. А и всички тези, на които им предстои да изпращат своите близки на „СВО“.

Обръщението ми е не само към военните, но и към роднините им, понеже съм уверен, че обичащите майки и жени, са мислено и духом, с войниците.

Умишелно, в началото се обърнах към Христовите воини, понеже военните са много. Едни воюват за пари, а други, по други причини. А децата Божии защитават Вярата, Отечеството и Семейството. И ако във войника се съединяват всичките тези три добродетели - Вярата Православна, Отечеството и Семейството, тогава той е истински патриот на Родината. И именно към вас патриотите, и към вашите ближни е моето послание и приветствие.

Неотдавна ние с братята и сестрите споменавахме словата пророчески, на Светия Старец Христофор Тулски, чрез когото Самият Дух Свети, Бога наш, предупреждавайки православните, е казал, че след президента на Русия, Елцин, ще е военен Управник, който всички ще обърка, т.е ще измами!

У нас в Русия, след убиването на Царското Семейство, е имало много лоши управници, но уменно за ръководителя на Руската Федерация ни предупреждава Бог.

А защо ли? Защото в 13-та глава на Откровението, червеният дракон – сатана (т.е. червената власт), ще предаде престола си, именно на Звяра Антихрист, на ръководителя на РФ, който всички ще измами и обърка.

Също и Пелагия Рязанска казвала, че антихриста ще го изберат в Русия. И Светият Отрок Чебаркулски, Вячеслав, казал, че след червените, ще е управник, когото никой не познава. 

В пророчествата на Серафим Саровски е казано, че подобно на Симеон Богоприемец, некой от руснаците ще доживее, и ще прокълне Антихриста, който ще е роден край Петербург.

Мога да ви привеждам още пророчества на светци, и цитати от Писанието, но за съжаление, нямам книгите, под ръка, понеже съм в затворнически арест, за проповядване на Православието и за обличаване на еретиците, и се налага да пиша по памет. И моля за прошка, за малките неточности.

И ето че този управник на РФ, Путин (юдеин с руска фамилия, - с помощта на своя верен слуга „патриарха“ на РПЦ МП, Кирил Гундяев, изпратил ви да убивате и да давате живота си, на „СВО“ срещу Украйна, - този, който всички ще обърка и измами), за убиването на братския народ, ви нарича – мъченици. Но така ли е това?

За да разберем, дали наистина ви е объркал, и как, - трябва да се обърнем към Словото Божие, можещо да разкъса и да унищожи и най-лукавите мрежи на дявола. 

Нашият Бог Иисус Христос, като човеколюбив и виждащ предварително, какво ни очаква в бъдещето, и с какво именно иска да ни убие сатаната, - ни предупреждава чрез Писанието, чрез Светите Събори и думите на Светците, и ни казва, кое не трябва да правим, а кое може... 

Когато червените богоборци поискали да завземат властта в Православна Русия, са им били нужни две неща: Първо, - нашият народ често да предава Бога, и Второто е, жертване на сатаната ни, принесена чрез войната помежду ни, когато вярващи братя се убиват един-друг. Това е жертва на сатаната!

Но нашите Свети Изповедници, вече прославени мъченици, бързо събрали Поместен Събор, и вдъхновени от Бога, постановили – Анатема на тези, които участват в междуособна война, в която брат, брата убива.

Такива хора се отлъчват от Светата Троица и попадат под проклятие, и стават жертва на сатаната. Разбирате ли, приятели?

Съборът проклел червената власт, и не само нея, но и всички, които и служат верно! А Руската Федерация, според член 67 от конституцията, е приемница на червените богоборци. И президентът Путин е бил в КГБ. А такива, специално, са били проклиняни от Бога.

Путин напомни, че самият той, както и 20 милиона съвестски граждани, е бил член на ком.партията и почти 20 години е прослужил В КГБ.

Цитат от негово изказване: “Аз гледах на членството си в КПСС, много сериозно, и за разлика от много дейци, не хвърлих партийната си книжка и не я изгорих. Компартията на СССР се разтури, но моята книжка си стои! На мен много ми харесваха, и до сега ми харесват социалистическте идеи. И ако си спомним „кодекса на строителя на комунизма“, той много напомня Библията. И това не е шега...“

Ние с вас трябва да си спомним, какво са казвали светците за нашата Русия и нейния народ:

„Както не можем да разделим Светата Тоица, така не можем да разделим Русия, Украйна и Белорусия. Ние имаме един Бог Отец и една Майка Богородица, която не спира да плаче за нас пред Бога, понеже Свето Миро от иконите се излива и в Русия, и в Малорусия. Това миро са скърби и сълзи. Казано е също от светците, че именно антихрист ще започне Третата Световна Война, и Света Русия им е нужна, за принасяне в жертва на Сатаната.

Каиновото проклятие за братоубийството, лежи върху Триединна Русия. И докато ние вярваме и слушаме, не на светците, а юдеите, така и ще умираме в проклятие.

Ще приведа и цитат от пророчества на светците, за тази война. Казано е че тя ще е за наказание на хората и за изтребление. А на некои, за събуждане. Също и жените, носещи панталони, и на тях ще допусне...

Чуйте, че няма да благослови Бог, а ще допусне, да отидат жени на война.

Ето, вижте скъпи хора, след кого вървите, понеже аз ви показах пълното противоречие между това, което ни говорят Светците, от Духа Божий, и какво говорят, управникът на РФ и неговоят помощник и верен слуга, лъжепатриархът на „РПЦ МП“ Кирил.

Ще приведа за още по-голяма убедителност, и примера, който знаят милиони вярващи, за юдеите и техния главен учител, равина Шнеерсон, чиито заповеди те изпълняват бързо.

Има видео, в което говорят главни юдеи, понеже това видео, някой добър човек го е разпространил. 

Ето цитати (от изказване на Шнеерсон, от 90-те години на 20-ти век):

„Най-лошият народ е славянското племе. Ние трябва да ги насъскваме едни срещу други, и да ги разделяме. Нека Украйна мисли, че защитава сворта територия, а Русия, че уж си връща историческите териториални земи. Трябва да ги разделяме и да властваме!

Аз само неколко думи ви написах, приатели, а вие сами можете да видите в интернет и да послушате.

Не виждаме ли сега, точно това? Понеже, на всики е известно, че властите в Русия и Украйна, всичките са юдеи. Това са децата на тези, които убиха Сина Божий! И вие сериозно вярвате, че като убивате братята си и като умирате за юдеите (които всички ще объркат), ще станете мъченици и герои?!

Ако така мислим, значи куцаме на двете си колене, и сме тежко болни, духовно. И не виждаме, и не чуваме Бога и неговите светии.

Свети Йоан Златоуст казва на „вярващите“, които са болни от юдейство: „Юдеите, убили Сина Божий, а ти общуваш с тях“?! А нашите воини, даже получават награди, за убийства на братята си!

Всичко това е противно пред Бога.

Нима вие приятели, не сте чули светците, които казват, че Русия цял век ще е в плен юдейски! А после Бог ще ни освободи! 

И ето че часът на освобождението дойде. Понеже, чува ли се глас, обличаващ нечестието, който го чуе и се покае, ще го помилва Бог. 

Врагът е много хитър и много факти ще приведе, за да измами и погуби. 

Напомням ви, че щом Бог е казал чрез Светия Старец Христофор Тулски, че управникът на РФ, Путин, всички ще обърка. Какво ще отговорите Богу, на това. 

Аз нямам предвид тези хора, които убиват за пари, Бог да им е съдия, но вие кръстените хора, децата Божии, какво ще отговорите на Бога? Нима поне един светец е благославял, да убивате братята си? 

Не, а напротив, в пророчествата на Свети Серафим Саровски, на Лъв Мъдри и на цял сонм светци се казва, че Русия ще възкресне, ще се освободи от игото юдейско, ще подгони и накаже църковниците предатели. И всичко това ще става заедно с Божия Помазаник. И Русия трябва да се раздели, понеже едни ще тръгнат с Царя, за истината Христова, а другите, влюбени в светските блага, ще останат с юдейската Руска Федерация, и ще са под проклятие, и ще приемат върху себе си, всичките апокалиптични язви и наказания.

Затова, ще престане Света Русия да служи на лъжите на църковниците предатели, от Московската Патриаршия, която постоянно казва, че вие, уж, ще сте щастливи с юдеите, и ако умрете за тях, убивайки братята си, ще станете мъченици!? 

Но юдеите са проклети от Самия Бог, и всички, които общуват с тях, ще погинат, според думите на Златоуст. 

Сега, братя и сестри, е времето на голямото разделение (Време Разделно!), и е голямо щастие да сме с Бога наш. Нас ни очаква чудесен Изход, и чрез Иисуса Христа вие ще чувствате благоволението на Бога Отца, върху себе си, а в сърцата ви, славен покой и утешение. Ние ще станем истински воини на Христа, и тогава няма да куцаме на двете си колена, понеже, и думите, и делата, у нас, ще са еднакви.

Светият Дух така утешава, че целия човек бива обгърнат в блаженство, а в сърцето веселие, заради спасението Божие. И чувство на Любор към Отеца, се излива от гърдите. А сърцето ни започва да вижда и Майката Божия. И всичкото това щастие е само чрез Иисуса Христа, когото юдейската синагога мрази. 

Затова да побързаме приятели, да станем верни на Бога. А на тези на които им е тежко това положение, ще им подскажа, че в конституцията на РФ, член 59 ал. 3 е казано, че ако религиозни съображения не ви позволяват да воювате, тогава можете да откажете! 

На нас самото Писание ни казва, че който е с антихриста, т.е. който убива, по негова заповед, - и той самия, ще бъде убит. А който взема в плен, и той самият ще попадне в плен. Това са 12-та и 13-та глави. Който има уши, да чуе.

Спасявайте се приятели. Никого не съм искал да наскърбя. Моята работа е, да откривам на хората, как са ги излъгали.

Искренно, към всички обичащи Бога.

Държавният Зосима, заедно със Събора на Руската Православна Църква на Царската Империя, Амин. А Богу нашему, Слава!

 

https://www.youtube.com/watch?v=ex3NaTCtWI4&t=306s

 

Превод, Григор Симов

  

...............................................


    Господи Иисусе Христе помилуй, благослови и воцари

ВСЕРУСКОГО Православного Царя и Патриарха Зосиму, - Имене Твоего ради!     

    Свети Преподобни Отче Серафиме, возкрешай, по Божием обетованием, и обличай неверующих Архиереев, и благослови всенародно, Руского Православного Царя и Патриарха Зосиму! Амин. 

     Господи Иисусе Христе, помилуй и мене многогрешнотога, и жену ми Ванину!     

    Слава Христу, смерт Антихристу!      

    ...............................................      


    Господи благослови!         

 
Гласувай:
1


Вълнообразно


1. samvoin - И в Русия и в Германия, има надежда ...
03.06 10:11
И в Русия и в Германия, има надежда все още за събуждане на масите и възстановяване на истинската историческа държавност и форма на власт. В бивша Германия, макар несравнимо тъпкана, унизена, окупирана имаме съпротивата на "Граждани на Райха", близко до спасителната формула на борба и противостоене на сатанинската система днес също. Друга тема са духовните основи и това, че всички на Запад са отдавна в ерес и далеч от истинско Християнство, много преди нас.
Там "Граждани на Райха" се водят от един достоен за разлика от мадридския изменник и нищожество, потомък на обичаната наша Царица Елеонора - "българската (забравена, забранена и изтрита) Баронеса Вревская"... Макар и смачкани, засега, макар и лидера им в ареста, също без съд и присъда, аз съм сигурен, че "обратното броене" започна за тях и че извора на съпротива го има, който вече няма да бъде пресушен.
Има и търсене на истинска съпротива и положен критерии и "летва" в крайна сметка за такава. Нещо много важно в исторически и политически план. Не е загаснал съвсем още и истинския немски елит и аристокрация, очевидно...
В Русия виждаме все по-голямо търсене към възстановяване на Богоугодната държавническа форма, а именно САМОДЪРЖАВНАТА ПРАВОСЛАВНА МОНАРХИЯ и все по-масово търсене на ИСТИННО СВЕТООТЕЧЕСКО ПРАВОСЛАВИЕ и излаз от сатанинската-натрапена узурпаторска система или сриването и.
Все повече самоорганизация, извън сценария...
Дали сегашните кандидат-водачи ще са истински... Ще устоят ли ударите докрай? Ще са на ниво ли да са спасители и духовни водачи? Така ли е както казва Зосима за себе си?
Надявам се най-скоро време да се види и разбере, поне от русите и за тях и за света и Европа след това, разбира се това ще даде своя резонанс и тласък към процеси.
На мен обаче мисълта ми е за у нас... Какво виждаме на този фон у нас през последните две години на бурни събития на Изток и Запад от нас и започване, поне привидно да "обратното броене" за сатанистите там? А май провал и на доста от всемирните им планове с
цитирай
2. samvoin - това. . . Какво виждаме у нас на фона ...
03.06 10:18
това... Какво виждаме у нас на фона на ставащото около нас?
У нас виждаме все повече бездна, бездна, мрак... Задълбочаващи се. Безнадеждни... Като че ли като никога досега.
Като че ли даже не и като в най-кошмарната част от петте века османска сеч или десетилетия на червен антихризъм и мракобесие...
Пълна наша неспособност да се единяваме, да чувстваме болката на себеподобния, да се самовъзпитаме и самовгледаме, както зовеше и самият Илия Минев в своя култова реч, която съм публикувал... Да застанем със свой собствен елит и да го излъчим, отгледаме, създадем, възпитаме, припознаем, застанем зад него, някаква критична събудена маса... Останалото е естествено научна фантастика.
Нито духовен-неподставен такъв, камо ли културен, интелектуален, политически, будителски и то вървящ с Бога.
За нищо такова нямаме лъч надежда, а оттам и грам помисъл и надежда за възраждане на нашето собствено Царство отново или Княжество... За връщане към Богоугодната форма на държавност, която дори никой "общественик" вече не споменава и позьорски...
Разбира се мадридската пионка - бивш Престолонаследник, направи и невъзможното идеята да се депопуляризира трайно и изглежда "невъзможна"...
"Монтерей" или остатъка му... Продължават и на тоя сатанински спектакъл-"избори" да бълва ли бълва сурогати, изживяващи се като "опозиционни' и "антиситемни", но непредлагащи всъщност никакъв нов строй, система, форма на управление, дори някаква относително суверенна Българска държавност и субектност няма като цел в платформите им. Камо ли думи като ИСТИННО СВЕТООТЕЧЕСКО ПРАВОСЛАВИЕ, КРАЙ НА СИСТЕМАТА И СТРОЯ, ЦАРСТВО, НАЦИОНАЛЕН ВЪПРОС, ИСТИНСКА ЦЪРКВА...
Няма нито един на наша почва с авторитет, който да призове за истински и реален масов излаз от тази система и атрибутите и хамутите и на общности и колективи и постигане на пълна самодостатъчност извън нея, което ще са стъпките към възраждане на нашата естествена и първична Държавност и обществено самоуправление и истински строй.
Бездна, бездна, мрак...
цитирай
3. samvoin - Тунел без изход. Това виждам днес в ...
03.06 10:20
Тунел без изход.
Това виждам днес в обозримо бъдеще, а необозримото, май няма да има никакво значение за българоподобните останки ако още ги има.
Та нали ние сме най-бързо чезнещия и топящ се вид? И май стигам до извода, че абсолютно сами вече сме си виновни за това... Въпрос на нашия ИЗБОР да сме безмълвни роби и послушни "гои"-ГОВЕДА ЗА КЛАНЕ пред пангара, че даже взаиморъфащи се и взаимоизяждащи се предварително, отивайки послушно към него и към казана във вечността...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28582711
Постинги: 4322
Коментари: 7618
Гласове: 8262
Архив
Календар
«  Юни, 2024  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930