Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06 23:02 - Послание на Държавния Патриарх Зосима към руските християни
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 106 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.06 23:03


Христос Возкресе скъпи мои приятели.

Днес искам щателно да разгледам с вас, църковния въпрос, за декларацията на Сергий Старогородски (която мнозина води в заблуждения и разногласия), за съюза на Руската Православна Църква МП, с богоборческата червена власт.

 

В този документ е подписано, че радостите на червената богоборческа власт, са радости и на „Московския Патриархат“.

 

Ще напомня на православните, че именно след този документ, Руската Църква се разделила на три части. От РПЦ МП се отделили РПЦЗ и Катакомбниците, които осъдили делата на Московските Архиереи, които впоследствие станали, с помощтта на Московските власти, „Патриархат“.

 

РПЦЗ са част от Руската църква, зад границата, а катакомбниците са тайна Църква, принудена да се крие по домовете, горите и клисурите, от Патриархията, съюзена с червените (комунисти) в Русия.

 

Така че, какво имаме на лице? Двете части от Руската Църква, РПЦЗ и Катакомбниците, били разделени териториялно, но били с еднин дух, против московската „патриаршия“. Ще повторя, че Декларацията раделила Руската Църква.

 

Но кой е бил прав и угоден на Бога? За това, и до сега спорят, и предлагат да се постави окончателна точка по този въпрос, на основата, на Светото Писание и думите на Светците, и по решенията на Съборите.

 

Да започнем от началото.

 

Какво казват в защита на тази „декларация“ Епископите и свещениците от РПЦ МП? Понеже, защитавайки този документ, те открито потвърждават, че са приемници на Старогородския Митрополит Сергий, и че са верни негови последователи.

 

Ето какво казват те от своите катедри и от Църковните Амвони, на народа: че Старогородски бил постъпил правилно, и че, в трудна година, с тази си постъпка, опазил Църквата.

 

Но така ли е това, скъпи приятели? Нима съюз със сатаната, може да опази Църквата Христова?

Оправдавайки се така, те още повече хулят Бога и Православието.

 

Нима, не Иисус Христос, Бога наш, съхранява Църквата, действащ, чрез мъчениците и изповедниците? А той е казал и това, че „Църквата, и вратата адови няма да я одолеят.“

 

А вратата адови, по думите на Василий Велики, са ересите, предателствата и т.н.

 

А като подписали „документа“ за общите радости с червените юдеи, убийците на Христа Бога и Царското Семейство, те убили също и хиляди изповедници руски, - нима това и много други богохулства, вършени от червената власт, не са вратата адови?

 

Нима, не новомъчениците и изповедниците, със своя подвиг, са съхраявали Църквата? Понеже Христовата Църква се утвърждава върху кръвта на мъчениците. Не е ли така?

 

Тогава каква Църква сте съхранили вие от Московския Патриархат, с предателствата (и ересите си). Само с външността и с фирмата ""РПЦ МП"", за по-лесно измамване на хората ли?

 

Неколко години преди предателската декларация, бил проведен Свети Поместен Събор, от Светия Патриарх Тихон, който одобрил Анатемата на Свети Тихон, над червената власт. Наричайки я, богоборческа, антихристова, богохулна, - червеният дракон, от Откровението на Йоан Богослов и т.н.

 

Но не само червената власт била прокълната, а и всички общуващи с нея. И това сте вие!

 

Затова именно вас, архиереите и свещенството от РПЦ МП, ви нарекъл Свети Филарет Вознесенский, предатели! И под тази анатема сте и досега. А и други водите в това богохулство.

 

Кажете, нима не Господ е вдъхновил изповедниците на Събора, да прокълнат тази власт?

 

Вие, разбира се, ще отговорите – „да благословил е“, - и това е така. Иначе, защо са умирали новомъчениците изповедници в Русия.

 

А кой е вдъхновил властите църковни, да постъпят обратно? Да подпишат, не просто съюз с богоборците, а за да е още по-позорно, - радостите за богоубийството, да приемат, като свои!?

 

Постъпвайки така, вие всъщност изповядвате, че с предаване на Христа, се съхранява Църквата!

 

А думите на Спасителя наш: - Който се отрече пред хората, от Мене, и Аз ще се отрека от него, пред Моя Отец Небесен“?

 

Именно тези думи помнели нашите изповедници, и отивали на смърт, и станали мъченици, - чиито икони вие, като юди, целувате сега!

 

Ако е можело така да се постъпи, като Сергий Старогородски, и всички вие, защитавате неговата постъпка, защо е трябвало тогава хиляди хора да се мъчат и умират в лагерите на червената власт?

 

Затова, колкото повече наричате нашите изповедници – мъченици, толкова по-големи предатели ставате.

 

Верно е пророчествал за вас Свети Серафим Саровски, че вас Бог няма да ви помилва, но всички ви, ще ви избият!

 

Понеже, вместо покаяние, вие продължавата, като фарисеите, да белосвате Гробовете на пророците, които са убили бащите им.

 

Така и вие постъпвате сега. Понеже вашите отци, и вие, които защитавате техното предателство, сте виновни за смъртта на изповедниците!

 

Верно пише за вас Свети Филарет Вознесенский, как вие сте викали пред народа, че уж нямало гонения срещу Църквата, а зад гърбовете ви, (комунистите юдеи) убивали вярващите и разрушавали храмовете, и тъпчели светините, и т.н.

 

За вас толкова много е написано, има толкова много доказателства, че на хартия, не може да се побере.

 

Вие, и нашите изповедници прославихте в МП, само за да не ви разкъса народа. Вие лукаво говорехте, че сте деца на мъченици. А се оказахте деца на предателските дела, на Старогородския „Митрополит“ Сергий.

 

Вие сте юди проклети, и от Бога, и от Светците! На това изкуство, на лъжите, вие се научихте от сатаниснките власти, които искат да се изкарат пред хората, добри, и издават закони лукави.

 

Например, в 67-ми член на конституцията, ал. 2, пише, че РФ е приемник на хилядолетната история на Русия, която предала на РФ вярата в Бога. Но в първата част на същия член, ал. 7, се казва, че те са продължители на делата, на червената революция и на СССР. А тези две части от конституцията, си противоречат. Понеже червеният юдейски дракон, т.е. червената власт, е дошла чак 1917 г., а се е оформяла малко по рано.

Но е заграбила властта, чрез убийството на Помазаника Божий, и извършвайки тежки грехове 1917 г.

 

И да предаде вярата в Бога, на Руската Федерация - продължителката на богохулството, никой не е можел, понеже навсякъде е било лъжа и лукавство.

 

На вас са ви предали само проклятието на анатемата. И дай Боже, скоро народът Боголюбив, по-скоро да се събуди.

 

Защо вие „Московския патриархат“ занесохте в свой храм, светите мощи на катакомбника Свети Теодосий Кавказки, който вас ви ненавиждаше? Понеже са се запазили много негови слова, за вас, предатели.

 

Ясно е защо вие си присовихте този светец. Понеже много народ в Русия обикна светеца. А и пари ви трябват.

 

Затова, братя и сестри, Отци и Майки, скъпи мои, внимавайте, сред какви опасности ходите, пазете се от лъжеучители, проверявайте информацията, и вече знайте всички, защо Задграничниците и Катакомбниците, са осъдили, на Събори, делата на РПЦ МП. И никога не са признали патриарха в Москва. Те считали, че заради нашите старци, вкарани в лагерите, и заради много от вас, които не сте знаели за предателските дела на Московската Патриаршия, нашият Бог е съхранил, до време, благодатта в РПЦ, но като Митрополия, а не като Патриаршия.

 

За това свидетелства указ, номер 362, на Патриарх Тихон, че докато не се съберат трите части от Църквата,

как може само едната малка част, с 8 епископи – предатели, да си присвои пълнотата на благодатта и да постави Патриарх? Никак. Който мисли така, той „хули“ изповедниците наши и не разбира Промисъла Божий.

 

Сега също така ви доказах, че Свети Тихон, на събора на изповедниците, и Задграничната наша Църква, и Катакомбната, всички те осъдили червените богоборци и Московската Патриаршия.

 

И още малко за това, кой е т.н. „патриарх“ Кирил Гундяев, в РПЦ МП?

 

Той е чадо на митрополит Никодим Ротов, тайния католик. Но Богът наш, всяка тайна изнася на открито. Така и тук, Светият Дух казал, чрез Светата Пелагия Рязанска, следните думи на Ротов: „Ще издъхнеш в краката на своя Господар“!

 

И скоро, Ротов, духовният отец на Кирил Гундяев, отишъл при папата римски, поклонил му се, и в краката му издъхнал! (Има го в интернет видеото на този поучителен за хората случай!)

 

А какво може да роди такъв учител, свидетелства Майка Фотина от Йерусалим, която намерили свитък – писмо, в пещерата на Йоан Кръстител, написано от Архимандрит Антонин Капустин.

 

Той имал откровение от Бога, че храма (нвопостроен, в Йерусалим) ще дойде да го освещава Предтечата на Антихриста. И впоследствие, след неколко десетилетия, дошел да го „освещава“ Кирил Гундяев!

 

Който има уши, да чуе! Понеже Бога наш винаги ни предупреждава за злите вълци.

 

Вижте! Чрез светците ни е открито, че управникът юдеин, всички ще обърка и измами. А в Светото Писание се казва, че червената власт ще предаде своята власт на Антихриста, който всички ще обърка. И чрез Антонин Капустин се потвърждава, че Крил Гундяев е предтечата на Антихриста. И всичко това е верно!

 

Приятели, ние с вас трябва да се учим от светците, а не по страстите си, да търсим духовници.

 

Бъдете внимателни. Не обличавайте глупавя, понеже ще се ядосва. Но обличавайте мъдрия, и той ще ви благодари! И ще стане още по-мъдър.

 

Помнете, че трябва да има разделение. Понеже едни, обичащи Бога, ще се отделят от лъжата и ще са щастливи с Бога, и ще станат воини Христови.

 

 

Искренно, към вас, Държавният Зосима, заедно със Събора на Руската Православна Църкв на Царската Империя.

 

 

Послание към християните на Русия (youtube.com)

 

https://www.youtube.com/watch?v=OxvoslOAEOc

 

Превод, Григор Симов

 

...............................................


    Господи Иисусе Христе помилуй, благослови и воцари

ВСЕРУСКОГО Православного Царя и Патриарха Зосиму, - Имене Твоего ради!     

    Свети Преподобни Отче Серафиме, возкрешай, по Божием обетованием, и обличай неверующих Архиереев, и благослови всенародно, Руского Православного Царя и Патриарха Зосиму! Амин. 

     Господи Иисусе Христе, помилуй и мене многогрешнотога, и жену ми Ванину!     

    Слава Христу, смерт Антихристу!      

    ...............................................      


    Господи благослови!         

 

 

 

 
Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28582681
Постинги: 4322
Коментари: 7618
Гласове: 8262
Архив
Календар
«  Юни, 2024  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930