Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06 10:03 - Ново послание на Държавния Патриарх Зосима към Филаделфийската Църква и топлохладната Лаодикия
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 130 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.06 10:06


Во име Отца и Сина и Светаго Духа, Амин.

Христос возкресе приятели мои. Днес е чудесно утро. Като се събудих в 6 сутринта, почувствах диханието на Светия Дух в сърцето си, тиха радост от любимия Господ, и блаженна тишина в душата. Духът Божий ми напомни за моите братя „лежащи“ в затвора, недалеч от мене, - Енох и Симеон.

 

И в сърцето ми потече молитва: „Господи мой любими, изведи от тъмницата братята ми, а аз, ако Ти искаш, ще остана тук (в ареста), да се потрудя още, за Тебе“.

 

След молитвата, сърцето ми се изпълни с още повече благодат, и се чудех на Тебе Господи и на неописуемата Ти любов. Аз се обърнах към Тебе, с молитва, и самият аз, я чух. Слава Тебе Боже, слава Тебе!

 

И в благодарност, ми потекоха сълзи от радост. И сърцето ми се изпълни с диханието на Духа Свети, който мислено ме пренесе във времето, където живеят, без да се съединяват, две Църкви, - Филаделфийската, имаща семе от мъчениците Руски, от славното Царско Семейство. Това са тези, които имат малка сила, но не се отрекоха по Името на Иисуса Христа. Тези хора искат да обичат Бога, и да му служат, но не могат, понеже Лаодикийската топлохладна „църква“, има някаква власт над тях.

 

В тази топлохладна „църква“ има много предатели, които са се съюзили с Червения Дракон, със Сатаната, и поради това, ги напуснал Животворящият Дух. Това са хора с топлохладна вяра – диванни борци, които само в мечтите си, искат да вършат добри дела, седейки на дивана. А излъгани от нечестивия дух, бързо се вдигат, за зло, и бързат ли бързат, мислейки че добро дело вършат.

 

В тези хора всичко е наопако, понеже, мислят че са богати, а всъщност са бедни, мислят че виждат и знаят много, а са слепи, и не познават даже себе си.

 

А сред тези лаодикийски диванни, духовни „бойци“, живеят и се мъчат хора, от семето на изповедниците, и всички те искат да живеят в Истината Христова.

 

И когато ни наричат лъже-проповедниците, че ние всичките, сме топлохладни лаодикийци, това е лъжа. Те говорят така, за да ни приспят, братя, и да оправдаят предателството си.

 

Но не всички ние живеем в такъв период, не всички ние сме от тях... Ние сме от тези, на които сега Бог казва: „Излезте от нея, народе мой, от църквата на топлохладните предатели“! Това е казано в Откровението на Йоан Богослов.

 

Ето какво ни казва Бог: „Аз ще направя така, че от сатанинското сборище, от тези, които казват за себе си, че са истинските вярващи, но не са такива, ще направя така, че те, да дойдат и да ти се поклонят. И ще разберат, че Аз съм те обикнал. И понеже ти опази словото на търпението Ми, и аз ще те опазя тебе“. А от какво ли? Чуйте приятели: „от годината на изкушенията, които ще дойдат над цялата Вселена! За да изпитам живеещите на Земята“.

 

А сега си спомнете, какво е казвал Христос за изкушенията, т.е. за скърбите, каквито не е имало от началото на света.

 

А кога трябваше да дойде тази скърб? - В края на времената, при Антихриста.

 

Ние с вас сме Филаделфийската Църква. И духът Свети заповяда на мене грешния Зосима, да ви го напомня днес, на вас лаодакийците от „РПЦ МП“, че обикновеният народ трябва да се покае, понеже свещенството и особено, началстващите, вече са се вкоренили в юдейската екуменическа ерес. Но за обикновените хора ми е жал.

 

Затова, чуйте хора, че именно на побеждаващите, ще даде Бог, венци! Именно, на съхранилите думите на Истината.

 

На коя Истина ли? Истината на Светото Евангелие. Понеже това е главното, да

се съхранят верни, думите Христови!

 

Врагът все добава ереси, само за да промени проповедите на Иисуса Христа, - да ги измени.

 

Разберете! Ние с вас, обичащите Господа, сме длъжни да се застъпваме за Бога. И в това е същността на децата.

 

Така е постъпвал свети Николай Чудотворец, понеже той ударил хулителя Арий, който обиждал Бога. И след това му застъпничество, Христос, с Царицата Богородица, му се явили в затвора.

 

А свети Йоан Златоуст учи: „Ако чуеш публична хула против Бога, отиди и набий такъв, и освети ръката си“! В това е същността на децата Божии!

 

Свети Илия със собствената си ръка отсекъл главите на лъже-пророците. Които хулели Бога и водели в предателство хората.

 

Истинската любов винаги има и обратна страна, - ревността. Затова Бог казва на лаодикийците: „Бъдете ревностни, и ако някой ви казва, че обича Бога, но като види и чуе хула, не защитава Твореца, той лъже“. И за съжаление, цялата Лаодикия е такава.

 

А ние, именно в РПЦ МП, сме научени от Бога, да разпознаваме по делата.

 

И ако в „РПЦ МП“ предават Христа, а хората мълчат, те наистина са топлохладни лаодикийци. Но аз бих казал даже, че това е повече от предателство.

 

Така е и в конституцията на РФ, в член 59. Там изобщо Бог е наречен „бес проклет“! Прости ни Господи! Даже да се напише или помисли нещо такова, е страшно. Понеже, щом Самият Христос е казал, че Бог на Синагогата е Сатаната, а според този член, Православието, не е по-горе от синагогата, кой тогава е Бог на вас, всичките граждани на РФ, имащи юдейски лични карти? Разбира се, - Сатаната! И хората измамили юдеите, и Бога наш хулят.

 

Затова, всички, които чуят това и мълчат, те с поведението си доказват, че са предатели и Богохулници топлохладни.

 

Този Богохулен член е много лукав и много опасен. За него много може да се каже. Например, 29-ти член от конституцията на РФ, екуменизъм ли е?

 

Да. Понеже над всичките религии е един бог – сатаната. Затова (излиза че) няма разлика, как наричаш своята вяра. А с приравняването на религиите е забранено Евангелието! Това е въздигане на сатанизма, над Светата Троица! Това е узаконен сатанизъм! Това е проклятие над християните! Това е мечтата на юдеите, убили Сина Божий. Това води всяка религия до предателство. Това е сбъднато пророчество на Свети Пророк Даниил. Това е официално поклонение на Антихриста!

 

Такова Богохулно нещо, според пророчеството на Даниил, може да напише само синът на погибелта! Това е приемане, върху си, проклятието над юдеите, убили Сина Божий! Понеже това е изповядване на един бог с юдеите! Това е сатанинска Библия.

 

За християните, цялата конституция на РФ, е ерес на ересите. Това е позор за православните. Това е престъпление над милиони хора и над съвестта им. Това е плач на светиите. Това е краят на времената. Това е Армагедон, и съдът на Иисуса Христа!

 

Ясно ли ви е приятели, какво вършат сатанистите в нашата страна, в нашата Родина?

 

Затова, всички които ме чуват, поменаващи и непоменаващи (патриарха), знайте, че щом Бог ми е дал знание за тези дела сатанински, и заради разобличаването им, нас ни вкараха в затвора, не е ли това Изповедничество?

 

Или много от вас, които искат, те да са царе, са изгубили разума си, поради жажда за власт.

 

На мен, вашата помощ не ми трябва, понеже Бог, който диша в сърцето ми, е по-голям от всички, и Сам ще ми помогне, както и обеща!

 

Но с вашето мълчание, непоменаващи, вие преграждате пътя на хората към спасението, и затова, вие самите ще бъдете проклети от Бога, и за всяка погинала душа ще отговаряте! Затова осъзнайте, много от вас, че Бог е много милостив, но когато Словото Му, ви постигне, за едни ще е за радост, а за други - Бог неумолим. И както вие не чувате сега, така и вас никой няма да ви чуе!

 

А вие приятели мои, народе Божий, способни да обичайте Христа, радвайте се, понеже затова и се нарича Христос – Бог Слово! И всичко което е казал, ще се изпълни. Излизайте от юдейската еР-еФ-ия! Самият Дух Свети ме призова, да ви напиша това.

 

Деца, застъпвайте се за Христа, защото, да си с Бога, е щастие! Идвайте мнозина, и ще стане един - единен народ. Работа за всички ще има.

 

И сами помислете, как най-добре да разпространите словото, което ви пиша, за слава Божия и в полза на ближния. Сами събирайте писма и подпи с искане, да престанат да обиждат Бога наш. Който може да работи в интернет, нека там да се труди и да разпространява. И да ви благослови Бог!

 

Не бойте се, понеже страхливите няма да наследят Царството Божие. И повярвайте на всичките мъченици, понеже те знаят, че Бог никого няма да изостави. А щом помазанието ми е от Бога, - Царят е защитник на вярата. Не е ли така?

 

И ето че събира Бог изповедници, чрез Помазаника. Нима това не е Божие дело, да събере Русия, на бой за изповедничество? Разбира се, че е Божие дело!

 

Пиша ви, а сърцето ми пламна и на лицето ми, усмивка. Какво щастие е, да се застъпваш за Бога!

 

А вас маловерните, винаги съмняващите се, ще ви питам, колко Истини откри Господ чрез нас? Нима не са това делата, по които трябва да се разпознават хората? А ако вие все тичате след слухове и след клеветници, с тях ще си и останете.

 

Зарадвайте се приятели мои, обичащи Бога и Неговия Христос! Сега е нашето време.

 

Благодаря, че чрез отците, не ме оставяте! Имена не споменавам, за да не ви посетят враговете.

 

С любов в Христа, Държавният Зосима, със Събора на Руската Православна Църква на Царската Империя!

 

Послание Державного Патриарха Зосимы Филадельфийской церкви - YouTube


https://www.youtube.com/watch?v=Iyrv_MU_HLU&t=12s

 

Превод, Григор Симов


...............................................


    Господи Иисусе Христе помилуй, благослови и воцари 
ВСЕРУСКОГО Православного Царя и Патриарха Зосиму, - Имене Твоего ради!     

    Свети Преподобни Отче Серафиме, возкрешай, по Божием обетованием, и обличай неверующих Архиереев, и благослови всенародно, Руского Православного Царя и Патриарха Зосиму! Амин. 

     Господи Иисусе Христе, помилуй и мене многогрешнотога, и жену ми Ванину!     

    Слава Христу, смерт Антихристу!      

    ...............................................      


    Господи благослови!      
Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28643705
Постинги: 4330
Коментари: 7622
Гласове: 8267
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031