Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06 16:00 - Главната задача на РПЦ на Царската Империя е, да съхрани Православието и да не предаде Бога Иисуса Христа, до Второто Пришествие! Последна 5-та част.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 77 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 29.06 16:02


Главната цел на християнския живот, за всички чада на РПЦ ЦИ, по думите на преподобния Серафим Саровски е, постигане благодатта на Светия Дух, с богоугодни дела.

Членовете на Царската Империя се стараят да пазят и да изповядват православната вяра, в цялата и чистота, както са ни заповядали светите апостоли и отците на Вселенските и Поместните събори, и да проповядват на хората, за идването на Помазаника Божий и за истинността на РПЦ ЦИ, и да донасят истината за предателствата, които се вършат сега в Московската Патриаршия и в Руската Федерация. И всичко това, членовете и изповедниците на Царската Империя, се стараят да вършат, само по религиозни убеждения, без никакви користни цели, съзнавайки че за това ще бъдат гонени от църковните и от светските власти. 

РПЦ на Царската Империя по никакъв начин не участва в ереста на екуменизма, и тя е единствената Православна Църква в света, която не е регистрирана в т.н. държавни органи на властта, понеже изповядваме, че регистрацията е предателство на Бога и вярата православна. Регистрацията в антихристовата система на всичките църкви, ги превръща в религиозни организации. 

По пророчествата на много свети Отци, всичките официални православни църкви, превърнали се в организации, ще приемат антихриста. И само една Църква в света, няма да се поклони на антихриста, и това е Руската Царска Църква, която първо ще се появи в Русия. Так пророчествала светата Пелагия Рязанска. 

И както може да видят обичащите Господа православни хора, тези пророчества вече се изпълниха и продължават да се изпълняват в РПЦ ЦИ, понеже тя е единственната в целия свят, поместна Православна Църква, която разобличава антихриста и официално се е отрекла от него. 

За РПЦ ЦИ е казано в Откровението на свети апостол Йоан Богослов (12 гл., 14 ст.):

"И дадоха се на жената две крила на голям орел, за да хвърчи в пустинята на своето място, дето се храни през време, времена и половин време, далеч от лицето на змията."

А жената, според тълкуването на светите отци, е Църквата Христова; орелът е символ и знак на царската власт, показващ Помазанника; а пустинята "на своето място"  е излизане от официалните храмове и манастири, в слабо населени безлюдни места, за богослужение в домашни условия, в “катакомби”, както е било винаги при разните гонения. 

А "далеч от лицето на змията" трябва да се разбира, – отдалечаване от антихриста и излизане от неговата система за световно цифровизиране и контрол над хората, където всичките членове на Църквата Христова вече не живеят по нечестивите закони на Руската Федерация, Украйна, Белорусия и другите т.н. държави, служещи на антихриста, а живеят по Законите Божии, по уставите и традициите на руската православна монархия, подчинявайки се само на законния, от Бога поставен православен цар – Държавния Патриарх Зосима (Романов). 

РПЦ на Царската Империя служи на Бога и Отечеството, основавайки се на заповедите от Евангелието и каноните на светите Апостоли, на Вселенските и Поместни събори, на Устава (Типикона) на Православната Църква, на ученията на светите Отци и учителите на Православието, на решенията, на  Земския, на Поместните собори и на Архиерейския събор на РПЦ ЦИ. 

Руската Православна Църква на Царската Империя не признава (над себе си) конституцията на РФ и никаква друга конституция, и законите на съвременните, т.н. “демократични страни”, водещи хората, с богохулните си закони, под прокляти Божие. РПЦ ЦИ признава над себе си, единствено, властта на поставения от Бога Помазаник Божий – Държавния Патриарх Зосима (Романов). 
* * *

Разбира се, за съвременния свят, отстъпил от Бога и живеещ по антихристиански закони, на съвременната антихристова система за глобализация, цифровизираща и поставяща белег на всички хора, с числото на звяра 666, за РФ и другите съвременни т.н. държави, подчинени напълно на антихриста, появяването на РПЦ на Царската Империя, е голямо препятствие и изобличение. Затова против нас започнаха силни гонения. 

Но ние знаем, че “и всички, които искат да живеят благочестиво в Христа Иисуса, ще бъдат гонени” (2 Тим. 3 гл., 12 ст.). 

Също така, Господа наш Иисус Христос е казал в светото Евангелие:   "Ако Мене гониха, и вас ще гонят; ако Моето слово спазиха, и вашето ще спазят"  (Ев. Св. Иоана, 15 гл. 20 ст.)

С надежда на Бога и укрепвана от Духа Свети, РПЦ ЦИ единствена в целия свят започна борба против антихриста и цялата му система. Но ние вярваме и чувстваме, че с нас е Бог, че силата Божия, проявяваща се в нас, немощните, ще призове много хора към спасение, понеже чрез Царската Империя, сега се извършва последната проповед на Евангелието, по целия свят.

"Покайте се, защото се приближи царството небесно." (Ев. Св. Матей 3 гл., 2 ст.) С тези думи излезе Господа наш Иисус Христос на проповед, така и Неговата последна Църква, събрана от всичките верни православни хора на Триединна Русия и от целия свят, под омофора на Помазаника Божий, пророк Илия, Държавния патриарх Зосима. 

Пророкът Божий Илия вече дойде, и излезе на проповед. Кой знае, - може би за нас сега звучат последните думи за вразумяване. И ако отхвърлите изпратения от бога Помазаник, не излезете от антихристовата система и не влезете в лоното на РПЦ на Царската Империя, ще изгубите шанса си за спасение. И вечно ще съжалявате, заради вашето неверие и заблудата бесовска, като чуете на Съда Божий страшната присъда на всеправедния Съдия, Христа Бога наш. 

Дай, Боже, всички да познят истината и да успеят да излязат от заблудата антихристова. Помогни на всички, Христе Боже, по молитвите на Пресветата Богородица и на Държавния Владика наш Зосима. Амин. 


Благодатта на Господа наш Иисуса Христа, и любовта на Бога Отца, и причастието със Светия Дух, да бъде със всички вас. Амин. 


20 юни 2024 г. митрополитът на Цяла Малорусия Никодим (Романюк)  

Превод, Григор Симов

...............................................


    Господи Иисусе Христе помилуй, благослови и воцари 
ВСЕРУСКОГО Православного Царя и Патриарха Зосиму, - Имене Твоего ради!     

    Свети Преподобни Отче Серафиме, возкрешай, по Божием обетованием, и обличай неверующих Архиереев, и благослови всенародно, Руского Православного Царя и Патриарха Зосиму! Амин. 

     Господи Иисусе Христе, помилуй и мене многогрешнотога, и жену ми Ванину!     

    Слава Христу, смерт Антихристу!      

    ...............................................      


    Господи благослови!      Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28643875
Постинги: 4330
Коментари: 7622
Гласове: 8267
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031