Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07 14:09 - 19-то послание на Държавния Патриарх Зосима до всички християни.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 82 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 08.07 01:29


Искане за възбуждане на наказателно дело против "патриарха" Кирил Гундяев.

Господи благослови!

Во име Отца и Сина и Светаго Духа, амин.

Да ви благослови Бог, приятели мои, обичащи Христа, Сина Божий.  Много често моите писма предизвикват в сърцата на хората, вълни от благодат или от радост и Истина, или от злоба... 

Христос, когато идва Самият Той, или чрез хора, той винаги разделя, както и в Светото Евангелие се казва: "Не мир, а меч донесе Бог, за да отдели Своите, от чуждите". Как да разберем истината, кой е Божий, а кой не е, понеже много християни казват, че са вярващи и т.н. 

Днес бих искал да поговоря с вас именно за това, а и за това, че написах Заявление, за възбуждане на наказателно дело, против "патриарха" Кирил, на основание членове 136 и 148 от Наказателния Кодекс на Руската Федерация. И по член 28 от конституцията, за обиждане чувствата на вярващите, чрез публични прояви. Но за това, малко по-късно. А сега ще придължа да разсъждавам, кой е наистина Божий, и кой не е Божий. И за да не се обидят хората, ще кажа веднага, че в Светото Евангелие е казано: "Мнозина ще се излъжат, и ще се прелъстят почти всички".

Но когато Бог открие истината и призове своите, ето тогава ще се сбъднат пророчествата на свети Серафим Саровски, за окончателното разделяне на хората. В Новия Завет, в Откровението на Йоан Богослов е казано, че децата на дявола, ще са с номера. А според тълкуванята на светите Отци, това значи, че сатанинският номер 666, ще замени името на човека! Т.е. Божиите хора ще са с имена, дадени на християните, при кръщението, а децата на сатаната, ще са с номера 666, вместо с името си.

Нека обсъдим този въпрос, и чрез решението на Съда в град Приезерск, Ленинградска Област, от 13 февруари, 2002 година, относно Идентификационния Номер на Данъкоплатеца - ИНН (руският ЕГН), в което решение, на стр. 2 е написано:

1. На всеки данъкоплатец се присвоява единствен номер в Руската Федерация. 2. Без да се уведомяват хората.

3. ...с което, задължително се заменя името, с номер, без съгласието на хората.  А това е нарушаване на членовете 2, 17 и 18 от конституцията на РФ, които гарантират правото на (собствено) Име!

(Г.С: И в Българските данъчни служби, данъците може да се плащат, само с ЕГН, а с името, не! Но аз, примерно, доброволно живея от около 12 години без лични документи, а и напълно отказвам да ползвам ЕГН-то си, вкл. и в данъчното. И когато служителката в данъчното, в гр. Трън, с която се познаваме добре, отказа да вземе парите ми, без ЕГН-то, и аз тръгнах да си излизам, без да платя, тя веднага викна, да се върна, че можело да намери данъчната ми сметка, и без ЕГН-то!)

Член 19 от гражданския кодекс на РФ, гарантира на всяко физическо лице, правото да изпълнява задълженията си, със собственото си име...А на стр. 3 пише, че ЕГН напълно съответства на автоматичната идентификация и щрихкодовото (баркодовото) кодиране, урвърдено от Държавния Стандарт (ГОСТ), член 51, 201-98. 

А баркодът с идентификационния номер, утвърден с дадения ГОСТ, съдържа числото 666. 

Четем нататък: Има и хора, които са православни християни, и възможностите да се прилага към тях автоматичната идентификация в данъчните служби на РФ, включваща в себе си антихристовия символ 666, който заменя името на физическото лице, с номер 666, създава опасност за умишлено засягане чувствата на вярващия. И поради обвързаността с религията, такова оскърбление е забранено в чл. 6 на федералния закон, за свободата на съвестта и за религиозните обединения, номер 125, от федералния закон, от 26,09,1997 г.

По нататък съдията пише, позовавайки се на заповедта от 1998 г. с която се предвижда присвояване на ЕГН с числото 666, и на хора, които не са данъкоплатци, и при раждане на дете, - което буквално противоречи на чл. 83 и 84 от данъчния кодекс на РФ, който предвижда поставяне на отчет само на данъкоплатците. 

Приятели мои, аз малко промених думите на съдебното решение, за по лесно разбиране от православните. А и не исках да ви наричат "физически лица"! Но вие можете сами да намерите този документ на съда, и да го прочетете. 

А заключението на съда е било такова: "На обърналите се към съда, вярващи християни, е дадена възможност да бъдат записани в данъчната служба, без присвояване на Единен Данъчен Номер 666 (ЕГН).

А на които преди са били присвоени ЕГН-та, те може да бъде признат за невалидни. Какво още може да се добави към гореказаното? 

Освен възмущението, се забелязва и милостта Божия към хората. Понеже, ако ние, бидейки светски хора, не разбираме предупрежденията на църковните хора и на старците, говорещи, на основание религиозните закони, че не трябва да се взема ЕГН, понеже това е предаване на Бога, и т.н.

Тук ви прочетох, на юридически език, че номерът ЕГН съдържа три шестици, които означават - поробване на руския народ, от юдеите! А юдеите, убили Сина Божий, сега наричат хората "физически лица" с номера 666...

Юдеите обичат открито, да ни наричат, във видеата си, руско-славянски добичета. Правилно казва съдията, че това обиджда чувствата на християните. А аз ще ви каже и повече, че това в въпиющо унижение и обида. 

И искам да ви попитам, скъпи хора, нима за паница леща и за обещан, от юдеите, добър живот, сте готови да ви унижават така? Къде е чувстваото ви за достоинство?

Московската Патриаршия се е регистрирала с числото 666, с Единния Данъчен Номер. И хората които ходят там, в "РПЦ МП", името им е ЕГН-то, с числото 666. Но и имената на храмовете, посветени на определени светци, също са заменени с числото 666. А името на храма оставили, да стои, за измама на хората!  Какъв е изводът от всичко това? 

На Човек, християнин, комуто, вместо името, са му сложили ЕГН с числото 666, може ли да се нарича православен? Изводът е очевиден, че не може!

Така пише в Новия Завет, така е казал Бога наш, в Откровението на Йоан Богослов, че хората запечатани с числото 666, са деца на дявола, слуги на звяра. Те са тези, нада които ще се изливат чашите на гнева Божий.

В Откровението от Новия Завет, предателите са разделени на три категории. Но пред Бога това е едно и също, и вината е еднаква. Това е знакът на Ръката или челото на човека! Те са първите. 

Вторите са тези, които имат на себе си името на звяра. А третите са, които имат числото 666.  

Това се пояснява от Третия Ангел, в глава 14 на Откровението. Че тези хора ще бъдат мъчени от гнева Божий в Геенната Огнена. 

И се изброяват, и пак се разделят, на такива, които се покланят на образа на звяра, и на такива, които имат на себе си белега.

В глава 14, стих 11 четем: "Димът от мъчението им ще се издига вовеки веков; няма да имат покой ни денем, ни нощем". 

Да видим, приятели, за кого говори Ангелът? Четем: "Ония, които се покланят на звяра и на образа му, и които получават белега на името му".

Виждате ли братя, че има покланящи се на звяра и на образа му, и на числото на звяра 666. Това са тези които, вместо име, носят ЕГН - числото на звяра.

Затова ви казвам, че за Бога няма разлика, между тези, които вместо с име, ходят с числото на звяра 666, и тези, на които с изотопи, тайно са нанесени, штрихкодове на ръцете им!  Разбирате ли?

Има и такива, които не приемат знака с името на звяра. Това са тези, които няма да могат, ни да купуват, ни да продават, без числото на звяра. 

Докато измамените хора чакат забраната на наличните пари, на кожата вече им е нанесен штрихкод. Те са забравили да прочетат за тези, които се покланят на звяра, че това са тези, на които са заменили името им, с числото 666 (ЕГН), и те вече са в капана. 

За това са говорели светите Отци, от нашето време: Николай Рогозин, Гурий Чезлов, Паисий Светигорец и много други. 

Всичките тези старци казвали на хората, да не вземат документите юдейски, понеже това е отричане от Христа, и подмяна на името им, с числото 666. 

Същото казва и Приезерският съд. А свети Паисий Светогорец, изобщо нарекъл ЕГН-то, скверност.

Който не разбира всичко това, при получаване на документи от Руската Федерация, всъщност, се съгласява, властите да го наричат, не Йоан, а 666. Т.е. - звяр, гад, и физическо лице, едновременно. Разбирате ли?

Властите, разбира се, се подиграват с тях. И все едно че казват: "Ние също не сме против, да ви наричаме така, т.е. да ви обиждаме"...

А ако някой каже: "А как да живеем без документи"? 

Но в такъв случай, може ли, да се нарече това, живот, при такъв унизителен статус, и с такова клеймо?  

Руският воин православен, трябва само да си спомни Бога и Божията Майка, които плачат за нас, и Христос ще вдъхне Светия Дух в нашите сърца. И тогава всичките ни врагове, ще търсят от къде да изскочат, от ужас и страх. А за сега трябва да тъгуваме за нашия унизен от юдеите, народ, за великия някога народ, за когото съчинявали легенди и пеели песни, за Великата Богоносна Русия, Свята и Държавна. 

Сега се налага да плачем и за нашите войници, понеже светият Паисий Светогорец казвал, че Русия е под юдейска власт. А целта на юдеите е една, да унищожи двата православни народа, руските християни и гръцките вярващи. 

Сега пред нашите войници излиза "патриархът" Кирил, с православна външност, но същността му е юдейска. И казва на руските войници: "Идете и убувайте своите братя, и ще станете "мъченици". 

И хората вярват и попадат под проклятие, а Гундяев в същото време, отива встрани и се тресе от смях, до припадък, понеже знае, че хората, които са номерирани с числото 666, са в скверно отричане от Христа, и в същността си, няма как, да са мъченици за Христа Бога. 

Руският воин е изгубил Светия Дух, даден му и при кръщението. А мнозинството, не са и получавали Светия Дух, понеже ако човек, с числото на звяра, тръгне да се кръсти, такова кръщение, разбира се, е недействително пред Бога.  

Хората навсякъде са измамени, и нашите воини виждат само одеждите на патриарха, но не могат да видят с духовното си зрение, че тази одежда е облякъл вълк, който вони на козел. Понеже, за да виждат с духовните си очи, трябва да имат кръщение, без номера 666! Такава е Истината Христова. 

А който казва, че с дяволското число, и кръщението му е правилно, и причастието му е наред, той е Богохулник, хулещ самата Кръстна смърт Христова, и славното Му възкресение от мъртвите.

Такива хора приемат бесовска прелест и измама, т.е. подменена благодат, вместо истинска благодат, и ще бъдат наказани от Бога.

Юдеите имат още една измама за Русия. Те взимат цитати от Светите Отци, и изхвърляйки нарочно, некои думи, които са определящи, и в такъв вид ги разпространяват сред хората, по телевизиите и интернет.

Например, любимата тема за войната. Където и да погледнем, виждаме красиво направени видеозаписи, с цитати от Православни Светци, където се казва, че Русия всички ще победи, и че тази страна е благословена от Бога. Че не трябва да се буди руската мечка, че без Русия никой няма да победи, и че разцветът на Православието, ще се осъщвестви в Русия. Че Бог е с Русия, и тя ще победи, и много други.

И когато слушат това народът, той получава надежда и духът му се вдига. Но има едно, но, което променя същността на пророчествата за Русия!

Всичко това е истина, но разцветът на Православието и победоноснпото шествие, ще стане, само с Помазаника (Избранника) Божий, когато Русия се освободи от плена юдейски, а не сега, когато ви го поднясят. Мъничко подменят, и всико се променя!  И за по-голяма убедителност, ще ви цитирам цитати от пророчествата. Свети Паисий Светогорец:

"В Русия ще стане така. Юдеите ще дойдат на власт и никой няма да го забележи. Главната им и истинска цел е, да унищожат Православния свят, да поробят Русия и да я разделят на части.

Докато хората не виждат и не разбират опасността, ще се готви заговор против Русия. Вие ще видите, как всички ще се откажат от нея, в едни миг. Даже и тези, които са се наричали приятели. Нея просто ще я изхвърлят от всякъде. Страната ще се окаже, без подкрепа. Само Гръция ще вземе правилно решение, и това е милост Божия, че гърците няма да участват във войната. понеже всички които ще воюват, всички ще погинат. 

Ще дойде време и народите на Гръция и Русия, ще станат най силните, защото Русия ще я оглави Цар Православен, понеже Самият Бог го готви за това. И Русия ще дойде на помощ, на мнозина.

Царят ще дойде тогава, когато всички се отвърнат от Русия. А когато царят си отиде, няма да има в света, по-силна държава. 

Слава и уважение са предначертани, от целия свят, за великата Русия. Ще видите, че ще дойде това време. Жалко само за самия Цар! Той ще умре, не от своя смърт. Ще разберете знаменията, ако очистите сърцата си.

...Християните ще започнат да се обединават. Ще има голям разкол. А обединението няма да е (само) формално. Нито ще е хитро, нито ще е за благото на държавата, а както е написано в Светото Писание: "Едно стадо и един пастир". Това ще е истинско духовно обединение. 

Ето, приятели мои. Аз ви записах неколко цитата от пророчествата на Свети Паисий. Как ви се струва? Добре ли е?

После ще коментираме, макар там, и така, всичко да е ясно...

............................................


Преведено до 20:34 минута (до половината видео)


Превод, Григор Симов


Преводът може да продължи, по възможност, ако е Божия воля.


И слава Богу за всичко!


...............................................


    Господи Иисусе Христе помилуй, благослови и воцари 
ВСЕРУСКОГО Православного Царя и Патриарха Зосиму, - Имене Твоего ради!     

    Свети Преподобни Отче Серафиме, возкрешай, по Божием обетованием, и обличай неверующих Архиереев, и благослови всенародно, Руского Православного Царя и Патриарха Зосиму! Амин. 

     Господи Иисусе Христе, помилуй и мене многогрешнотога, и жену ми Ванину!     

    Слава Христу, смерт Антихристу!      

    ...............................................      


    Господи благослови!      


       Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28643800
Постинги: 4330
Коментари: 7622
Гласове: 8267
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031