Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07 01:43 - 19-то послание на Държавния Патриарх Зосима, от затвора, до всички християни. (втората, последна част)
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 94 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 08.07 02:53


Мисля че за Руската Федерация, Свети Паисий Светогорец, също е щял да е терорист, както съм сега аз, според тях, понеже цитирам тези прорчества. 

  - Свети Йосиф Ватопедски: "Ние се молим, руският народ да дойде в нормалното си състояние, каквото е било преди разрушаването на Русия 1917 г.
  Ще има войни. Власта в целия свят са завзели юдеите. Тяхната цел е да изкоренят християнството.
  Сега започнаха военни събития, и двигатели на това зло са юдеите. Дяволът ги принуждава, по-скоро да започнат войната, за да унищожат семето на православието в Гърция и Русия". 
  - Старецът Гавриил Бошнянски: "Сърбите няма да видят свобода, докато Русия отново не стане царска. Тогава всички православни ще се сприятелят и ще защитават вярата и светините. Чада, не вярвайте на никакви политически партии, всичко това е лъжа". 
  - Старицата Екатерина Агиенко: "Третата световна война ще е за унищожаване на хората. Русия ще се възроди духовно. А Украйне не трябва да се отделя от Русия".
  - Отец Александър Ильин: "Антихрист е зло, прикрито с добро".
  - Схимонахиня Нила: "Жените носещи панталони, много от тях ще вземат в армията, и малко от тях ще се върнат".
  - Свети Паисий Светогорец: "Християните ще се обединят, но не така, както биха искали екуменистите. Кръвта на мъчениците, пострадали от богоборците, ще стане този стимул, който ще възроди духовно Русия".
  - Серафим Тяпочкин: "Руснаците ще осъзнаят, какво са изгубили. Ще се осъзнаят като граждани на Отечество, което все още е живо, и ще поискат, да се изправи Русия, от пепелта". (Тук явно става дума за Царска Русия, която още е жива.) "И мнозина от чужбина, ще помогнат, да се изправи от пепелта. А хората живеещи в Украйна и Белорисия, даже и да считат себе си вярващи, ако са против Русия, са служители на дявола". 
  - Старецът Николай Трубин: Русия е единно цяло - Русия, Украйна, Белорисия. Всички те са руския народ, и заедно ще са непобедими".
  - Старецът Анатолий Киевски: "Още и по площадите ще ходят и ще говорят, че са украинци. Но това в празна работа. Сега е малката свобода, но не е свободата, която ще е при царя".   

Ето, приятели, колкото можах, извадих цитати от пророчествата на Старците Духоносни. И ще се постарая, накратко, със свои думи, да напиша от всичките цитати, едно предположение:

Поради заговора на юдеите, които са на власт в Русия и в Света, от Русия, в един момент, ще се откажат всички страни, даже и тези, които са се нарекли приятели. А на нас, с вас, от телевизора ни пълнят ушите, че са се отказали от нас, защото Путин въстана против содомията на Запада. 
   ...А после при Царя, ще е голямо разделеие. Християните ще се обединяват, но не за благото на държавата РФ, а неофициално и неформално. И това ще е истинско обединение в Христа. И много от тези пророчества вече се сбъднаха и ще продължават да се сбъдват. 
  А защо обединението на православните ще е неформално, и не в полза на сегашната държава? Понеже, ако се регистрира Църквата в РФ, на всички нас ще поставят числото на звяра 666 - ЕГН. И тогава, за Христа, това вече няма да е Църква . Разбирате ли?
  Затова хората ще напускат "официалните" Църкви, и ще преминават в Царската Църква, истински Христовата.
  Свети Паисий казал, че при Царя, Църквата няма да е регистрирана, и само така ще е истинска пред Бога.
   Ето сега, когато събрахме 4 събора и се събра Поместната Църква на Руската Православна Църква на Царската Империя, нас веднага ни вкараха в затвора. Нарекоха ни терористи, "нетърговска организация" и т.н.
  Разбира се, ние пречим на юдейската власт. И за да не узнаят хората, какви мерзости се вършат против нас. И за да не ни слушат хората, юдеите по всички канали на телевизиите, и в интернет, ни заливат с кал, с клевети и всякакви мърситии. И особено мен - Зосима. 
  Аз, сто години не им трябвах, а сега, от много страни, и какво ли още не говорят, безсъвестните. Юдеите същото оръжие използвали и срещу Иисуса Христа. Първо го заляли с кал, че яде и пие с митари и грешници, а после с позорна смърт го убили. 
  Но какво значи това, че пие и яде с митари и грешници? В това трябва да се вникне! Още по онова време, та и до ден днешен, юдеите заграбват властта с измама, с лицемерие пред хората и с убийства. 
  В оня момент, те до толкова се възгордели и се превъзнесли, та хората от ниското съсловие, набедени и в грехове, не ги считали за човеци, и юдеите се отнасяли с презрение към такива хора.  
  Но Бог е против гордите, а на смирените благодат подава. И като гледал надменността над обикновените хората, било благоугодно на Христа Бога наш, да удостои с милост и богообщение, покаялите се грешници, а не, надменните фарисеи.  Грешните хора, които до вчера имали лоши постъпки, днес, от общението им с Бога, променяли живота си, до святост, чрез очистване и покаяние. 
  Ние помним от Светото Евангелие, че фарисеите довели жена, хваната в прелюбодействие, за което е трябвало да бъде убита с камъни. И от такива жени, даже роднините се отричали, от срам пред юдеите фарисеи.
  Но Христос не се отрекъл, и казал: "Който от вас е безгрешен, първ да хвърли срещу нея камък!" И фарисеите си отишли, изобличавани от съвестта си. И не пипнали жената. 
  Тогава и Бог казал на жената: "И аз не те осъждам, но повече не греши!"  Така нашият Бог, с Любов, поправил това, което със жестокост не можело да се поправи. И грешните, до скоро, хора, заобичали Христа и променили живота си, до святост!
  А фарисеите, поради народната любов, намразили Христа, Сина Божий, и се плашели че Христос ще привлече към Себе Си, народа.
  И тогава юдеите - фарисеи, започнали да поливат с помия Бога, че щом общува с грешници, значи и Той е такъв. 
  Фарисеите знаели, че щом хората чуят, че Христос общува с грешници, няма да тръгнат към него, за да не ги опозорят после фарисеите, пред народа, понеже ще кажат: "тези също бяха с грешниците". Всичко е било построено върху страх. 
  Хората с радост би тръгнали след Христа, но поради всеобщото щеславно мнение, се плашели от опозоряване, от началника на Синагогата. 
  Така и сега действат юдеите. Ако видят заплаха за себе си, че някой може да разкрие гнусните им дела, те веднага наричат такива хора, секта, терорости, екстремисти и т.н.  Така правят, за да престанат да слушат хората. А ако кажат любимата си песен, че този е грешник, и от него може да се заразят други, те веднага постигат успех.
  Затова хората трябва да се научат да мислат и живеят с главата си и със сърцето си, а не със слухове от телевизиите.
  Как мислите? След като казвам толкова изобличения за юдеите, нима ще говорят доби неща за мене. 
  Щом свети Паисий казва, че когато дойде Цар Православен, ще се извърши обединение на християните. И че Царската си Църква те няма да регистрират. И че това ще е Истинска Хрисотва Църква,. И тогава трябва да се наблюдава, на кого ще се сбъдват тези пророчества. Не е ли така?
  Свети Паисий даже подсказал, кога именно ще се появи тази Църква. Тогава, когато от Русия всички се откажат. Нима това вече не се е случило?
  И ето сега, затова, че ние не искаме, да се регистрират църквите и хората, понеже е доказано и чрез съд, че така се поставя числото на звяра 666, нас ни вкараха в затвора и ни нарекоха - терористи, и всякакви други гадости.  
  И докато вие слушате масоните юдеи, от телевизора, а не светците, така и ще продължите да живеете в лъжи и измами.
  Когато Христос казвал на юдеите, че са лицемери и лъжци, постъпващи показно пред хората, показвайки се добри, а са убийци на пророците, те не отричали, че не е така, и не се опитвали с нищо да се оправдават, за това изобличение. 
  Но какво направили те? Започнали да говорят, че Иисус Христос общува с грешници. И се опитали, да го окалят. Така правят и сега, понеже ние Църквата на Царската Империя, обличаваме юдейските власти в Русия, с цитати от Светите Отци, и те няма какво да отговорят. 
  Затова започнаха да ни заливат с мърсотии, и особено мен, че съм лежал по затворите, че съм човек с порочен живот. И започнаха да цитират своите документи, с което ме обвиняваха на своите съдебни заседания. 
  Така и сега ни обвиняват, т.е. мен, че съм бил яуждестранен агент на Украйна, че ние сме терористи. Но хиляди хора знаят, че това е лъжа и клевета.
  Точно така слугите на сатаната, преди и мен клеветяха в съдилищата и ме вкарваха в затвора. А за какво съм бил виновен, обявих пред хората, на видеозапис. А в какво са ме клеветили, не съм споменавал, понеже за всичко съм благодарен на Бога. Защото в детските домове и интернати, в затвори, манастири и улици, където странствах, и не намирах ъгълче или дом, където да поспя, да хапна или просто да се посгрея.
  Чрез такъв живот Господ ме опази, та не приех ни един документ, през целия си живот, и слава Богу, нямам на себе си числото 666, нито съм "физическо лице" в юдейската РФ. В Новия Завет, в Откровението е казано, че само един човек ще остане с ненарушено кръщение, и това е пророкът Илия, а той е Царят Православен, И именно върху него ще съхрани Бог Църквата, понеже, ако не е Руският Цар, всичките епископи, до един, щяха да са под числото 666 на ЕГН-то. Сега разбирам, защо Бог ме е криел от системата, в лагери и манастири.
  Но ако разкрия пред вас сърцето си, приятели мои, ще кажа, че от калта, която се излива върху мене, от злобата, омразата и клеветите, ми става толкова зле, че не мога да живея. Лягам на леглото и не мога да се вдигна. Затова и ви показва Господ, моите снимки, на които, от очите ми се излива миро. Но и това чудо от Бога, хулят, както си искат. 
  Аз споменах само за калта и клеветите, без да казвам за болестите, които ме мъчат. Но слава Богу, че когати Той идва при мен грешния, не ме оставя в тези мъчения, и аз получавам утешение от Духа Свети и усещам живата любов на Сина, към Отца Небесен. И само пред Него Единствения, и пред Богородица, изливам тъгата си! 
  Сега, се тревожа повече за вас, за чадата на Руската Православна Църква на Царската Империя. Понеже, щом толкова мразят мене, така ще мразят и вас. И калта, която се излива върху мен, ще се излее и върху вас. Преди, само аз бях под тази ненавист от сатаната, а сега и вие сте с мен. Сам, ми беше по-лесно да го понасям, а сега и за вас ми се къса сърцето. 
  Аз съм достоен за многото скърби, поради уличния ми живот, но защо и вие, невиновните за нищо, да понасяте това? Ето защо се къса сърцето ми, за вас. По-добе сам да го понасям, отколкто заедно с вас.
   Често си спомням думите на Свети Григорий Нови, че калта и клеветата тровят душата, до непоносимост. А ние излязохме на бой срещу професионални клеветници. И само едно ме утешава, че Бог е с нас. Простете ми! Може би повече от нужното открих сърцето си пред вас. 
  Некои ми казват: "Защо откриваш на всички християни, всичкото това за юдеите, и за  хулите им срещу Бога? Нали ти го знаеш, и толкова".
  А как иначе да се застъпя за Бога, ако публично Го обиждат? Нима не трябва пред хората да се застъпвам. Но хората не разбират, зщо е нужно това.
  И аз ще ви попитам. Ако някъде във вестник напишат явна лъжа и оплюване за вашата майка и татко, какво ще направят синът или дъщерята, като прочетат това? 
  Вероятно, ако обичат родителте си, това ще ги засегне, и ще го опровергаят, и даже заявление ще напишат, за клевета срещу човека. Не е ли така? Така е. 
  Разбира се, така се отличават децата, понеже, от любов, се застъпват за оклеветените си родители. Така е и с Бога, когато го хулят юдете, в чл. 29 от конституцията. Аз се застъпвам за Отца Небесен, а и нямам (живи) родители, освен Бога и Богородица. 
   Обичам, затова се и застъпвам. А срещу Кирил Гундяев написах заявление, и в това писмо вече поясних, че наричането на храмовете, на името на Светата Троица, на името на Пречистата Богородица, и т.н., тези имена на храмове са заменени с числото на звяра 666, в ЕГН-то. А това е против съвестта на вярващите и е явно Богохулство.
  Приятели, разпространявайте това писмо и заявление. А ако на някого страда сърцето за мене, също пишете заявление, по неколко души...
  Щом сме деца на Бога, нека се застъпим за Отеца наш. А на хората от Московския "патриархат" искам да кажа: "Как вие казвате молитвата "Отче наш" наричайки Бога "Отец", когато вместо име, имате зверското число 666 в ЕГН-то (руското ИНН)?" Нима, според вас, Бог може да има такива деца? Затова, не хулете Бога! И ви казвам, че скоро ще се разгори гневът Му.
  А ако аз, грешникът Зосима, не ви се харесвам, ще ви отговоря така, че за голямо съжаление, освен мен грешника, всички вие, с числото на звяра, сте достойни. Но Бог опазил грешника, за да посрами тези, които даже със зверското число, считат себе си достойни, за да изобличи това безумие! 
 
  Слава Богу, че е избрал мене. А аз, с братята и сестрите, ще изтърпя вашите нападки.   

Поклон на всички вас, родни мои.   

Държавният Зосима.   


https://www.youtube.com/watch?v=HqKNI5jJBo0&t=2079s  

Превод, Григор Симов

...............................................        

Господи Иисусе Христе помилуй, благослови и воцари ВСЕРУСКОГО Православного Царя и Патриарха Зосиму, - Имене Твоего ради!           

Свети Преподобни Отче Серафиме, возкрешай, по Божием обетованием, и обличай неверующих Архиереев, и благослови всенародно, Руского Православного Царя и Патриарха Зосиму! Амин.         

Господи Иисусе Христе, помилуй и мене многогрешнотога, и жену ми Ванину! 

        Слава Христу, смерт Антихристу!          

...............................................            

Господи благослови!      Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28643562
Постинги: 4330
Коментари: 7622
Гласове: 8267
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031