Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2021 07:52 - Откъде идват нехората със синя кръв на нашата планета?
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 1180 Коментари: 0 Гласове:
21


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Повечето живи същества на нашата планета имат червена кръв, но все пак съществуват форми на живот с напълно различна кръв и генетика, очевидно присъщи на извънземни форми. Защо паразитният сатанински световен "елит" също твърди, че има "синя кръв" и твърди, че има право да контролира човечеството въз основа на генетиката на "боговете"? Но кои бяха тези техни „богове“ и как се появиха нечовеците на нашата планета, само външно наподобяващи хората?
Независимият и алтернативен изследовател Виктор Максименков излага следната хипотеза по този въпрос: „Легендите от миналото казват, че хуманоидни същества със зелен и син цвят на кожата са присъствали на нашата планета. Те се различават от хората не само по основните химични елементи на кръвта - мед (магнезий) но също така и по енергийно-вълновата структура на душата. Според многобройни легенди, които се срещат по целия свят, тези същества са се опитали да превземат Земята с помощта на глобални войни от космически мащаб, които се случват в нашата Слънчева система на всеки 40 хиляди години.
В тези войни 5-та планета Дей загива по-рано, животът на повърхността на Марс и две луни на Земята - Фата и Леля - са унищожени. Но когато не успяха да завземат Земята с военни средства, тези същества със син (зелен) цвят на кожата и енергийно-вълнова структура на душата от 13 единици, решиха да създадат хуманоидни андроиди. Въз основа на ДНК на земни маймуни и наги са получени андрогини със сива кожа и 13 енергона на душата. Именно тази комбинация направи възможно създаването на същество с функции като мимикрия - външна прилика с хората, до които живее.
И, както казва една от легендите: Скиперът от камък направи същества, подобни на хората, но бездушни. И те започнаха да ходят и да се скитат по света, сеейки вражда. Те ще кажат гадост за един, ще пуснат прах в очите на друг, трети ще бъде оклеветен, четвърти ще бъде възвеличан за незначителни дела. Крайната им цел е „нов световен ред“, при който хората ще станат послушни роби, а Земята ще се присъедини към силите на тъмнината - обединението на 10 хиляди планети от звездния куп Андромеда.
Сивите през половата чакра създават канал за вампирско изпомпване на енергия. Следователно, те са основният източник на проституция, порнография и промискуитет. Тяхната наследственост им помага в това, тъй като сивите са получили от нагите в някои случаи да бъдат външно красиви жени (мъже), а от маймуните - животински магнетизъм. Тъй като за създаването на сивите са използвани три ДНК, смесването с обикновените хора води до появата на много варианти на ДНК и в резултат се получават ЛБГТ същества.
Нестабилната структура на душата на сивите ги води до чести душевни разстройства на психиката, а необходимостта от безразборни сексуални контакти води до факта, че сивите са носители на много нелечими генетични заболявания. И за по-добро кръвообращение, те трябва да консумират редовно алкохол".
Е, тази хипотеза съвсем логично обяснява как, след като успешно е отблъснало военните нашествия на гущероподобните, човечеството все пак се е оказало поробено с помощта на „троянския кон“, въведен на Земята - създаден от Анунаките по време на генетични експерименти на нечовеци с външен вид, почти неразличим от самите хора. Тя също така обяснява кой точно сега е т.нар. „световен елит“ - 300 най-богати банкови кланове и управляващи кралски династии на Земята.
Техните разкази за „синя кръв“, наличието на бракове само в рамките на собствените им генетични линии, наличието на наследствени генетични заболявания, патологичната омраза към човечеството (желанието за „намаление“ или дори унищожаването на човечеството), широкото разпространение на хомосексуалността, педофилията и сексуалната перверзия също стават съвсем логични, както и постоянно участие в тайни сатанински ритуали на кървави човешки жертвоприношения. Това са нечовеците, които сега управляват света от името на своите гущероподобни "богове-създатели" и оттук идват всички настоящи проблеми на човечеството, включително икономически и финансови кризи, войни, деградация на околната среда и климатични промени.
Между другото, именно от "синя кръв" произлиза понятието "синьо" по отношение на лица с нетрадиционна сексуална ориентация. Само тези, които не принадлежат към световния „елит“, са генетично деградирали и психично болни, но въпреки това хора, за разлика от тези, чиито унизителни сатанински „ценности“ са приели. Но в повечето случаи виновна е хибридната генетика, която повечето престъпници имат. Ето защо нечовеците-паразити на Земята стартират процеса на генетично смесване на народи и раси - за най-бързото деградиране и израждане на човечеството. И, разбира се, на първо място, господарите им се нуждаят от това, за да останат единствените господари и собственици на нашата планета. Но от нас зависи дали техните античовешки и престъпни планове ще се сбъднат.
image

https://neonula.blogspot.com/2020/12/blog-post_17.html 



Гласувай:
22



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 836835
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5499
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930