Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2016 22:36 - Британските служби в интернет/ Big Jew is Watching You
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 5740 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
       http://server2.trutube.tv/files/photos/136516946488538b_l.gif


След като Великобритания узакони следенето в интернет. Доставчиците на онлайн услуги ще трябва да събират данни за своите клиенти и да ги предоставят на властите, гласи нов проектозакон.

image
                   Правоприлагащото крило на ПРАВИТЕЛСТВОТО на ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, Управителният съвет на депутатите на британските ЕВРЕИ.


Всеки човек, който използва интернет на територията на Обединеното кралство, ще има досие с данните за активността му в световната мрежа през последната година. Във всеки един момент полицията ще може да изисква данните от интернет доставчика и да проверява кога какви сайтове е посещавал даден потребител.

Освен това всяка фирма ще е задължена да помага на властите да извършват хакерски атаки срещу компютри и смартфони на заподозрени лица.

image
       http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_2204370.jpg

Идеята на новия закон е да се постави правна рамка на следенето в Интернет, което британските власти извършват и в момента. Промените са резултат от разкритията на американския шпионин и агент на КГБ/Моссад еврейчето Едуард Сноудън.

Полицията и силите за сигурност да получават информация кои сайтове посещават потребителите, без за това да е нужна съдебна заповед.

image


Той задължава интернет доставчиците да пазят в продължение на 12 месеца данните за това в кои страници влизат клиентите им и да я предоставят при нужда на полицията, разузнаването и държавните власти, пише в. Guardian.

Мей нарече тази част от закона "просто модерния еквивалент на подробната телефонна сметка" и настоя, че запазените данни ще показват дали потребителят е влизал в определен сайт, но не какво точно е чел или писал в него.

В текста за пръв път се уточняват изрично правомощията за масово събиране на данни от МИ5, МИ6 и Централата за правителствени комуникации, както и правата им да хакват и следят компютри и телефони. Налагат се и нови задължения на компаниите да съдействат в тези дейности.

image
        
Apple подема кампания срещу британски законопроект за наблюдение в интернет

Заповедите за следене на комуникациите, които преди се даваха от министъра на правосъдието, сега ще бъдат одобрявани от седемчленна съдебна комисия. Мярката няма да се отнася за "спешните случаи", в които подслушването трябва да се проведе в рамките на следващите пет дни.

Проектозаконът на Мей идва две години и половина след като бившият служител на Агенцията за национална сигурност (АНС) Едуард Сноудън разкри масовото следене, извършвано от американските и британските служби. Той бе оценен от парламентарна комисия и редактираната му версия ще влезе в парламента тази година.

"Не бива да има част от киберпространството, която да бъде убежище за тези, които целят да ни навредят, да тровят умове и да проповядват омраза", каза Мей.


image

Във Великобритания ще се стремят да прокарат
нов закон чрез който пряко да затварят сайтове на местните националисти, съгласно един публикуван доклад въз основа на декларация от министерството на културата и вътрешения министър, "марксистката екстремистка" Тереза Мей.

image


 - Какви смразяващи думи: "Не трябва да има площ/част от киберпространството, която да е рай за тези, които искат да ни навредят и да разгласяват омраза." Ние вече знаем това от дейността на все по-разрастващата се Британска болшевишка ЧК,  или по точно еврейски Security Trust(лоялен единствено към еврейската общност), който има власт над всички британски полицейски сили.

image

Всъщност това вече е било доказано от ареста на водещия британски борец за свободно слово Joshua Bonehill, които се жертва и бе задържан седем месеца без съд и присъда до декември включително...

image

...(къде ли е прекарал почивката?...може би в някоя офшорна зона) за богохулни антиеврейски карикатури на неговия уебсайт.

image

А сайта, между другото е базиран в САЩ и е защитен от петата поправка на Конституцията на САЩ , уеб сайт на евреина-К. базиран там!

Основната причина цитирана от вътрешния министър пред обществеността чрез всички "британски" Jews-медии е че законопроекта ще улесни прихващането на цифровото движение ПО телекомуникационни платформи, за да помогне на властите да проследяват липсващи отвлечени деца от бандите на английските равини.

image
         http://i.imgur.com/gvqMNRb.png


Предвид, че еврейски и ислямски(старозаветни евреи) педофили обмислят схемата на евреина-K, за да бъде това рай за техните дейности, които и без това са улеснени от корумпираната жидокрация, която ги защитават в съда.

    image
           http://www.funnyjunk.com/Uprising+in+the+occupied+territories/funny-pictures/5119559/29

Водещата еврейска коментаторка Мелани Филипс заяви, че "Общността на Британските - евреи е малка, и всеки се знае помежду си, дали е омъжен за друг, или е свързан чрез бизнес, "благотворителни" организации или други сдружения, и това предприятие представлява институционализирана педофилска мафия ." Като се има предвид този факт е по-вероятно, тази сила да бъде използвана, за да се пречи на комуникациите на родителите при опити за спасяване на техните деца от държавните педофили или техните институции, като например социални услуги или детски домове(както в България например,... където тази дейност се осъществява от кагала на Шалом чрез лобиране и дарения на общини и назначаване в такива домове на свои хора, пазач е еврейската съдебна система).

image

Британския вътрешен министър, явно иска да се утвърди още веднъж в майнд-контролирано, и с промити мозъци британско стадо от овце, че сред номенклатурата на еврейският режим/диктатура не се среща педофилия,... а само зоофилия,
...както при министър-председателят им Д.Камеран.

image
       "Аз съм пътят и истината, и светлина. Повярвай ми, АЗ СЪМ правдоподобен. Аз също съм ЕВРЕЙН но никога не ще разказвам за това."


Британския Big Brother Watch Каза "Искането за запазване на документацията, при интернет връзки ще осигури достъп до най-подробни данни за гражданите, а не само на кой и кога телефонирате или сърфирате, но и какъв е начина ви на живот.

image


Достъпа на правоприлагащите органи ще са до документите за интернет връзките - но не и за подробности за посетените уеб страници или съдържанието на комуникациите - ще бъде на базата на всеки отделен случай и само когато това е необходимо и пропорционално, ", заяви говорителят на Home Office.

image


Защо правителството иска достъп до входовете или имената на вратите без очевидно да влизат в тези врати остава загадка, но самото идентифициране на тези входни точки със сигурност ще улесни тотално неконтролираните - еврейско контролирани - служби за сигурност, за да нахлуят в домът ви...

image

Настоящия директор на MI5 Е SMUG евреина Джонатан Евънс. MI5 Е ПЪРВАТА АГЕНЦИЯ ЗА СИГУРНОСТ В СВЕТА. ТЯ е наследник на SERVICE FIRST създадена през 1816 от Камарата на Ротшилд, след битката при Ватерло И има някои значими клонове, най-вече КГБ, МОСАД, ЦРУ. С тези и други клонове в целия свят елитите на еврейските Банкстери на Ротшилд контролират света ЧРЕЗ изнудване и купуване на политическата власт.

image
     http://www.infostormer.com/wp-content/uploads/2015/01/paypal-jews.jpg

image

Тази малка TIGHT сплотена ЕВРЕЙСКА ГРУПА ПОНЯКОГА е известна като "Англо-американски АЛИАНС". ТЯ КОНТРОЛИРА цели нации ЧРЕЗ огромни суми пари на тяхно разположение през техните частични резерви: БАНКОВАТА СИСТЕМА, която включва Банката на Англия, Федералният резерв на САЩ и БСР в СИОН-ШВЕЙЦАРИЯ. КЪЩАТА НА Ротшилд FORTUNE беше оценена от US TV COMPANY през 1982 г. НА $ 500 ТРИЛИОНА, но е прикрита от/през безброй стени на КОРПОРАЦИИ и холдинги, във всяка нация и всеки възможен данъчен рай в света. Англичаните са всъщност са PALACE GUARD. ДОКАТО Въоръжените сили на ВСИЧКИ западните държави отдавна са сведени до неволни ТЕХНИ наемници.

image


Оказва се, че този законопроект ще улесни законопроекта за борба с екстремизЪма, като предоставя достъп до интернет на местни и чуждестранни базирани националистически сайтове чрез предоставяне на хакерството и шпионажа като правомощия на Jew-полицията и другите органи, за да получават информация, която не може да бъде придобит от пръв поглед, като например дали сайтът използва например криптиране или прокси IP адреси, за да се скрие от настоящото местоположение на редактора на сайта.

image
        http://i.imgur.com/u43IG6w.png


След като Jew-лицията или службите за сигурност и крилата като СПС/CST имат вътрешна информация на сайта, те могат ПО-лесно да го вземат под закрила, като заплашат собственика ПО време на разпит от полицията.

image


Нарастващото изчерпването на свобода и прилагането на схеми подобни на "евреина-K" който се добавя към сметката, като псевдо борба с екстремизма, заедно със списъка на националисти на които е забранено влизането във Великобритания, в съчетание с напълно непризнатото натрупване на политически затворници в британските затвори, означава, че ние може само да се съгласим с поговорката, че "Всички демокрации в крайна сметка водят до тирания."

image
         http://4.bp.blogspot.com/-dguS9BMcR4A/Ucm-lxMj8xI/AAAAAAAAFo8/URGvSkpjcGI/s1600/palestine282.jpg


https://endzog.wordpress.com/page/8/

Британското контразузнаване е най-добрият работодател за хомосексуални

image


Британската служба за вътрешно разузнаване, известна като МИ5, бе обявена за най-добрия работодател за хомосексуални, бисексуални и сменили пола си (LGBT), съобщи Thomson Reuters Foundation.

image

Това стана в поредното издание на национален индекс за качеството на работното място, подпомаган от парламента на Уелс и голямата банкова и застрахователна група "Лойдс".

Зад класацията на стоте най-добри работодатели стои благотворителната организация "Стоунуол". В нея подреждането е според отговорите на въпроси за културата на работното място, разнообразието на наеманите и включването на хора от различни групи в колектива.

image


Резултатите показват, че 27% от представителите на LGBT групата се чувстват спокойни да разкрият на колегите и клиентите си своята сексуална ориентация.

Над половината от анкетираните казват, че в службата им има хомосексуални, които могат да служат за пример в работата, но едва 11% откриват бисексуални, даващи добър пример на останалите.

image
     http://www.dailystormer.com/wp-content/uploads/2014/11/anonymous-are-the-jewish-police.png


"Знаем, че хората се представят по-добре, когато могат да не се притесняват от това какви са. Доказано е, че разнообразието в персонала го прави по-производителен и позитивно настроен, а работната среда става по-креативна", казва Рут Хънт, ръководител на "Стоунуол".

image

Андрю Паркър, генерален директор на МИ5, коментира новината с думите, че разнообразието е жизненоважно за неговата разузнавателна организация да може да използва уменията на най-добрите. "Това е така не само защото представляваме общностите, на които служим, но и защото разчитаме на качествата на най-талантливите хора, каквито и да са те."

В 12-ото годишно проучване участваха повече от 60 000 служители от над 400 организации.

Рабство в новой упаковке.

image


Британските служби в интернет:

image

http://www.dnevnik.bg/



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685278
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031