Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2022 17:06 - ДНК биологична война: Член на комисията по разузнаване на Камарата на представителите предупреждава американците да не използват комплекти за ДНК тестове
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 1264 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 07.08.2022 17:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ДНК биологична война: Член на комисията по разузнаване на Камарата на представителите предупреждава американците да не използват комплекти за ДНК тестове  


https://www.youtube.com/watch?v=EAykdDwBi7o&feature=emb_imp_woyt

image

ДНК биологична война: Член на комисията по разузнаване на Камарата на представителите предупреждава американците да не използват комплекти за ДНК тестове

Биопроби, събрани от различни служби за ДНК тестване, могат да бъдат продавани и използвани за разработване на биологични оръжия, специално пригодени за насочване към определени групи или дори индивиди, твърдят американски законодатели на форума за сигурност в Аспен – повтаряйки опасенията, отдавна изразени от руски официални лица.

Запасете се с таблетки йод за следващата ядрена катастрофа ...

„ Сега има оръжия, които са в процес на разработка и са разработени, които са предназначени да се насочват към конкретни хора“, каза американският представител Джейсън Кроу (D-Колорадо), член на комисията по разузнаване на Камарата на представителите, каза в Колорадо в петък. „ Това е това, където всъщност можете да вземете нечие ДНК, да вземете медицинския му профил и можете да се насочите към биологично оръжие, което ще убие този човек или ще го извади от бойното поле, или ще го направи неработещ. 

Като се има предвид тази заплаха, добави Кроу, обезпокоително е, че очакванията за поверителност на личните данни са намалели през последните 20 години до такава степен, че младите хора имат „ много малко очаквания за поверителност “ и с готовност предоставят своите данни на частни компании, като DNA услуги за тестване.

„ Хората много бързо ще плюят в чаша и ще я изпратят на 23andMe и ще получат наистина интересни данни за техния произход“, каза Кроу. „ И познайте какво? Тяхното ДНК вече е собственост на частна компания. Може да бъде продаден с много малко защита на интелектуалната собственост или защита на поверителността. 

Той добави, че САЩ ще трябва да създадат нови насоки за защита на личните здравни данни, включително ДНК, „ защото тези данни всъщност ще бъдат осигурени и събрани от нашите противници за развитието на тези системи. 

Защитете се от опасни EMP, слънчеви изригвания и мълнии с EMP Shield, най-добрата защита около ...

 

Москва предупреждава за опасностите от неконтролираното събиране на ДНК проби от години, като президентът Владимир Путин заяви още през 2017 г., че според руските разузнавателни служби биологичните проби се събират „целенасочено и професионално“ в цяла Русия от различни НПО и други организации за неясни цели.

През последните години Пентагонът „значително разшири своя изследователски потенциал не само в областта на създаването на биологични оръжия, но и получаване на информация за антибиотичната резистентност и наличието на антитела срещу определени заболявания в популациите на определени региони“, генерал-лейтенант Игор Кирилов, началник на руските сили за радиационна, химическа и биологична защита, заяви през май.

Пригответе се сега! Никога няма да останете без електричество с тази преносима електроцентрала!

В поредица от брифинги, започващи през март, руската армия представя доказателства за предполагаемото участие на Пентагона във финансирането на биолаборатории в Украйна. Според руския Следствен комитет САЩ са вложили повече от 224 милиона долара в биологични изследвания в Украйна между 2005 г. и началото на 2022 г.

Въпреки че Вашингтон призна подкрепата си за 46 биологични изследователски съоръжения в Украйна през последните 20 години , той настоява, че всичко това е част от мирен проект за обществено здраве. Американската армия обвини Русия и Китай в „разпространение на дезинформация и сеене на недоверие“ относно усилията й да изчисти света от оръжията за масово унищожение – докато западните медии отхвърлиха твърденията като теории на конспирацията и научна фантастика.

Притесненията относно персонализираните биологични оръжия се простират отвъд данните за човешката ДНК, според сенатор Джони Ернст (R-Айова), член на подкомисията на Сената за нововъзникващи заплахи и способности и комисията по въоръжените сили, който говори на панел с Кроу. Противниците на Америка също могат да насочат биооръжия конкретно към добитъка и културите в САЩ, за да създадат криза на продоволствената сигурност, твърди тя.

Health Ranger Store: Най-добрите произведени в САЩ суперхрани без ГМО… ПРОСТО ОПИТАЙТЕ! СТРАХОТНИ ПРОДУКТИ ЗА ПОДГОТОВКА ЗА ВАС И ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО! …

„ Има няколко начина, по които можем да разгледаме биологичните оръжия и необходимостта да се уверим, че не само осигуряваме човешките същества, но и храната, която ще ни поддържа“, добави Ернст.

Доклад, издаден по-рано тази година от Американско-китайската комисия за преглед на икономиката и сигурността, предполага, че Китай може някой ден да се опита да води биологична война срещу генетично модифицирани американски култури, като се има предвид повишеният му „интерес към селското стопанство на САЩ“ и интелектуалната собственост, свързана с ГМО.

ЗЛАТО; СРЕБРО; Време е да инвестирате в СКЪПОЦЕННИ МЕТАЛИ, за да постигнете пенсионното спокойствие, което заслужавате ...

„ Въпреки че основният интерес на Китай в получаването на ГМ семена от Съединените щати е в подобряването на добивите на културите, потенциалното въоръжение на селскостопанската интелектуална собственост е възможно “, се казва в него. „ Подобно на хакване на компютърен код, Пекин може лесно да хакне кода или ДНК на генно модифицирани семена в САЩ и да проведе биологична война, като създаде някакъв вид зараза, която може да унищожи реколтата в САЩ. ” [ RT ]

trangeSounds.org е забранен от рекламни мрежи и сега се поддържа изцяло от читатели.  КЛИКНЕТЕ ТУК, ЗА ДА ПОДКРЕПИТЕ РАБОТАТА МИ…  Ще ви изпратя малък скъпоценен камък, ако дадете повече от 25$… Благодаря предварително!

Ето някои  неща, които да добавите към вашия комплект за бедствия и готовност:

  • Защитете дома и колата си с най-добрите налични EMP, слънчеви изригвания и мълниезащита ...
  • Пийте чиста вода у дома... Вземете този филтър сега...
  • Health Ranger Store: Купете чиста храна и продукти, за да излекувате света ...
  • Подгответе пенсионирането си, като инвестирате в ЗЛАТО, СРЕБРО и други БЛАГОЦЕННИ МЕТАЛИ ...
  • ВИНАГИ ще имате електричество с тази преносима СЛЪНЧЕВА електроцентрала ...
  • Qfiles е друг страхотен сайт за  алтернативни новини и информация ...





Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39940640
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930