Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2014 13:12 - За пределите на Природата и какво може Вербалната хомеопатия
Автор: silvaantonydon Категория: Тя и той   
Прочетен: 8123 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 01.02.2014 13:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

За предела на Природата и какво може Вербалната хомеопатия

Силва Дончева 2014г



Важно е да се знае, че хомеопатията е нежна медицина и препрограмира тялото така, че то само да се справи със здравословния проблем. Природата обаче е сложила границите, след които определени увреждания не могат да се лекуват с хомеопатия, а  оперативно и с изключително агресивни химически терапии. Например едно разширено 4 пъти сърце не може да се лекува вече с хомеопатия, а се използва пейсмейкър за около 10 000лв и с още 5-6 химически лекарства. Но този човек е вече е предаден на технологиите и живее изкуствено. Същото се отнася и за бъбречната недостатъчност, защото бъбрекът не съществува и човекът е скачен с диализатора завинаги. Ако рак е унищожил орган Природата не може да го възстанови, а трябва хирург. Въобще предел има там, където природата е сложила предела.

В този случай хомеопатията е допълнителен метод, който стабилизира човека за да предпази останалите органи, които все още са в рамките на природата. Тя действа мощно на емоционалното състояние и предотвратява много от страничните влияния на лекарствата.

Хомеопатията не може обаче да върне сърцето, черния дроб, бъбрека и въобще органите които са унищожени над предела на Природата, най-често от неправилен начин на живот.. Същевременно хомеопатията е най-мощния профилактичен метод това да не се случи, тъй като действа на функцията на организма, възстановява го и отлага уврежданията на органите. Хомеопатията действа най-силно, когато симптомите още са слаби или не са изразени. Знае се, че най-тежките болести проявяват симптоматика, когато  50% от развитието им е преминало.






Гласувай:
2


Вълнообразно


1. sestra - Здравейте,
01.02.2014 16:29
това, че хирургията не може да бъде отменена е ясно. Искам да попитам как хомеопатията се отразява на автоимунните и ендокринни заболявания, при които традиционното лечение е заместително с хормони?
цитирай
2. domenika21 - за помощ при паник атаки
02.02.2014 22:35
Силва, гледах предаването по телевизията при Гала. Изключително съм впечатлена. Имам следния въпрос. Цветните есенции на доктор Бах са хомеопатични лекарства , нали? Мога ли да си направя същите, произнасяйки латинското наименование на съответното растение над водата? Имам приятел, който страда от панически атаки. Ще мога ли да му помогна, ако със следната комбинация:
Камшиче(Agrimonia Eupatoria) - за тези, които крият безпокойството и страховете си.
Пирен(Calluna Vulgaris) - за хора склонни да преувеличават, да се опасяват и страхуват.
Хелиантум(Helianthemun Nummularium) - при изострено чувство за страх, изпадане в ужас и паника.
Червен Див Кестен(Aesculus Carnea)-при страх и свръх-безпокойство,склонност за драматизиране.
Мимулус(Mimulus Guttatus) - против страхове от определени неща от ежедневието.
Джанка(Prunus Cerasifera) - за състояния, в които има опасност от загуба на контрол върху себе си.
Трепетлика(Populus Tremula) - при страхове, чиито причинители не могат да се определят точно.
цитирай
3. nad100 - помощ при кръвоизливи в очите
05.02.2014 10:55
Здравейте Силва , гледах предаването Ви при Гала и реших да Ви пиша от 2 години получавам кръвоизливи в очите , направила съм всички изследвания при няколко очни лекари , офтамолози , кардиолози и т н , и навсякъде нищо , уж всичко е наред а продължават искам да попитам мога ли по някакъв начин да се свържа с Вас или по Скайп , телефон или на имейл да ми отговорите , искам да пробвам да се лекувам с вербална хомеопатия имела ми е nad100@abv.bg
Благодаря !
цитирай
4. voiny - помощ при незарастваща следоперативна рана вече повече от 2 месеца
12.02.2014 14:41
Здравейте! Синът ми се оперира от киста на опашката на 28.11.2013 г. От тогава ходи на превръзки всеки ден и раната не зараства. Цял екип лекари в реномирана частна болница се занимават с него и не могат да кажат от какво се получава това. Проблема е в незарастващата рана. Сега искат отново да го оперират, за да изрежат това, което не зараства. Не знам какво да правя. Бих искала да чуя вашето мнение, за евентуално алтернативно лечение с вербална хомеопатия. Много ви моля, да ми пишете на voiny@abv.bg, като оставите телефон, но по скоро.
цитирай
5. silvaantonydon - Отговор до всички
12.02.2014 20:34
Моля Ви първо да изчетете статиите в блога, които третират проблема, а при неяснота да погледнете в групата https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/361088050626244/ или да ми звъннете и да обсъдим
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1980723
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019