Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2021 09:36 - Световен Потоп, или Световен Мир!?
Автор: marana69 Категория: Видео   
Прочетен: 484 Коментари: 3 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


Какво ще стане: Библейски потоп или световен мир?

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Майсторът на краткия политически детектив

Четете Фулфорд с голяма доза сол
[] | Англ | [Рус текст] | [Рус глас]

Изригването на вулкана миналата седмица на атлантическия остров Ла Палма има потенциал да предизвика 100-метрово (около 300 фута) цунами, което би опустошило Източното крайбрежие на САЩ, Южното крайбрежие на Европа и големи части от крайбрежната Африка и Южна Америка.

Това се случва, след като три-клисурния язовир в Китай бе подложен на силен натиск от „наводнение от тип веднъж на хилядолетие“ рано това лято. Ако язовирът се разруши, 600 милиона китайци ще бъдат засегнати и безброй смъртни случаи ще бъдат регистрирани.

Не е случайност, че тези събития се случват, когато фалшивата, престъпна администрация на Джо „гумената маска“ Байдън е изправена пред крайния срок за разплащане в края на финансовата година на 30 септември, който тя не може да спази.

На пръв поглед това изглежда като геополитически покер с големи залози между САЩ и Китай, като всеки заплашва да наводни другия.

 

Тези заплахи изглежда са свързани с финансовата война, както се вижда в широко докладвания (на Запад) предстоящ срив на китайската група Evergrande и корпоративните пропагандни доклади за „бюджетна задънена улица“ за правителството на САЩ.

Сривът на Евъргранд, ако бъдат включени свързаните предприятия, би повлиял на дълг на стойност 1 трилион долара и би могъл да повлияе на китайската икономика почти толкова, колкото неизплащането от режима на Байдън би засегнало САЩ, оценяват източници на ЦРУ.

Ето защо източникът първоначално подозираше, че проблемите в Ла Палма и Трите дефилета са свързани с конфликта между САЩ и Китай.

Проверката на фактите с множество източници разкри много по-дълбок конфликт, включващ обществото Туле, френските масони от Гранд-Ложата на Ориента, базираната в Швейцария група Октагон, италианските П3-масони и Сатанинските псевдо-Евреи, които дърпат марионетните струни на повечето така наречени лидери от Г7. В различна степен участват и страни като Китайските масони на Лотуса, масоните от Шотландския Обред, руснаците и други.

Изумителното откритие е, че според МИ6 хилядите земетресения, последвали изригването на вулкана в Ла Палма, са проследени до „Масива Хаарп“, базиран не в Китай, а в…

Норвегия на различни места.

Това е изумително, защото миналата седмица японски дипломат беше убит в Норвегия и норвежката полиция залови 2 милиона долара в брой, според източници от семейството на Азиатския Дракон. Парите трябвало да бъдат използвани за финансиране на пътуванията и защитата на членовете на семейството на Дракона, за да се монетизират исторически азиатски облигации. Тези облигации от своя страна трябваше да бъдат използвани за финансиране на мащабен проект, ръководен от Запада, за спасяване на планетата, който да подкопае китайската инициатива за пояса и пътя.

Масивът ХААРП в Норвегия, идентифициран като източник на предстоящото бедствие в Ла Палма, се намира около огромен подземен базов комплекс там. Тази база бе подложена на временно внимателно разследване в края на 2009 г. като мястото на възникване на мистериозната „норвежка спирала“.
 

image

С други думи, Северноевропейското общество Туле изглежда е замесено. Свързахме се с източник от обществото на Туле, който го свърза със събития в авиобазата Туле в Гренландия и със „сложната връзка между Гренландия и това, което е под Женевското езеро“.

Не забравяйте, че групата Октагон, която контролира фалшивата администрация на Байдън, е със седалище около Женевското езеро в Швейцария.

Ето още от този източник:

„Защо според вас [руският президент Владимир] Путин наистина беше в Женева на 16 юни? Да се срещне с Байдън? Не, не точно … Генуа, Италия, отбелязва входа на 275-километров подземен тунел, който позволява на подводници, идващи от военната база Туле в Гренландия, да достигнат до глобалната централа на ЦРУ под Женевското езеро. Това изглежда потвърждава връзката с факта, че Женева и Генуа имат подобни знамена с червени кръстове. Гербът на Генуа носи римския кръст, подобен на флага на Швейцария, и е идентичен с логото на Червения кръст, който също е със седалище в Женева, Швейцария.“

„В Швейцария се извършва чистене. Освен наводненията на DUMBS (дълбоките подземни военни бази), масови арести се провеждат в глобалната централа на ЦРУ в Женева, бърлогата на хазарската мафия (Октагон) и други населени места в околния регион.“

Имаме частично и открито потвърждение, че всичко това е някакси свързано със САЩ поради огромното количество самолети, летящи от Вашингтон до авиобазата Туле в Гренландия.

Тези полети превозват затворници, казват източници на ЦРУ.

Добре, нека сега свържем още няколко точки, за да се опитаме да разберем какво всъщност се случва тук.

Източниците на П3-масоните, МИ6 и Мосад, всички казват, че атакуват контролирания от групата Октагон френски клон на семейството Ротшилд, и техните слуги – масоните от Гранд-Ложата на Ориента.

Това например стои зад австралийския инцидент с подводниците, който се разиграва в корпоративните медии.

Като базово знание, не забравяйте, че Комунистическата партия на Китай е създадена от китайски агенти, обучени от френските масони. Те се наричат ​​Гранд-Ложа на Ориента, защото смятат себе си за тайните контрольори на Азия.

Например, член на тази ложа беше генерал Дъглас Макартър, който установи следвоенния режим в Япония.

Китайските комунисти (ККП) се съгласиха да финансират фалшивия режим на Байдън, защото френските Ротшилди им обещаха контрол над Япония, Австралия, Нова Зеландия и АСЕАН, според източници на семейството Дракон.

Ето някои основни знания, предоставени от ЦРУ в Източна Азия:

„ККП пое контрола над австралийското правителство. Те им обещаваха подкупи, за да могат напълно да заличат британското господство на континента-остров, за да го поеме комунистическият Китай.

Така че предателското австралийско правителство е взело милиарди долари в замяна на това, което правят, и най-вероятно оттам се стича надолу и до полицията и до военните в Австралия.

Говорителят на китайското външно министерство Джао Лицзян нарече тайно договорения пакт АУКУС (сделката за подводниците) като „изключително безотговорни“ двойни стандарти, призовавайки страните членки да „изоставят остарелия манталитет от студената война от типа ‘нулева сума’ и тесногръдите геополитически концепции“.

Подкрепяният от държавата Global Times отиде по-далеч, твърдейки, че Австралия се е превърнала в противник на Китай и че „австралийските войски също е най-вероятно да бъдат първата партида от западни войници да загубят живота си в Южнокитайското море“.

Защо китайците бяха толкова разстроени, че австралийците купуват английски вместо френски подводници? Отговорът е, че британците, американците и австралийците спряха обещанието на френските масони да предадат Австралия на Китай. Вместо това те поставиха Австралия под ядрения си чадър.

Интересното е, че руснаците също помагат в борбата срещу френските масони на Ротшилд и техните базирани в Швейцария Октагонски господари. Ето защо руските войски са изпратени в Африка, за да отрежат кражбите на ресурсите на този континент от френските Ротшилдови, казват източници от ФСБ.

Това е зад корпоративните пропагандни новини, осъждащи присъствието на руски „наемници“ в Мали. Не забравяйте, че Мали е мястото, където френските Ротшилдови крадат злато, за да платят дълговете си на азиатците. [1]

Видяхме и свързания с британското разузнаване сайт „Alcuin и Flutterby“, сигнализиращ помиряването на Великобритания с Русия, цитирайки обширно Путин относно престъпната природа на хазарския мафиотски режим в Украйна:

„Защо да се срещате със [украинския президент Володимир] Зеленски, ако той е приел пълното външно управление на страната си? Основните въпроси, свързани с функционирането на Украйна, не се решават в Киев, а във Вашингтон и отчасти в Берлин и Париж. За какво тогава да се говори? … украинските власти предприемат напълно незаконни действия, които дори са извън тяхната компетентност. Дисидентите просто биват убивани по улиците и след този вид престъпление никой не търси престъпника; или хората се изгарят живи“, и т.н. [3]

Може би това насочване към Русия, комбинирано с отстраняването на германските спящи агенти от британското правителство, е причината, поради която МИ6 ни каза това миналия четвъртък:

„Ние сме под някаква сложна кибератака, тя е толкова сложна, че загубихме цял ден с това и трябваше да помолим много хора да работят много усилено през нощта. Връзките бяха саботирани в най-ранните часове и кибератаката беше толкова сериозна, че попадна върху радара на националната сигурност и полицията.“
 

Сега, нека да разгледаме няколко други неща, които се случват на планетата през тази, оказала се натоварена седмица.

Може би най-голямата и най-малко докладваната новина е, че Иран е официално поканен да се присъедини към Шанхайската организация за сътрудничество като постоянен член. [4]

Това би означавало, че всякакви по-нататъшни израелски атаки срещу Иран ще доведат до отмъщение от страна на Русия, Китай, Индия и Пакистан, които са членове на ШОС. И не, САЩ и НАТО няма да започнат Трета световна война, и да се бият с ШОС, за да защитят Израел, обещават източници от Пентагона.

Ето защо миналата седмица израелският министър на отбраната Бени Ганц скъса със дългогодишното противопоставяне на Израел, и за освежаването на ядрената дипломация с Иран, казват източници на Мосад.

Has Gantz closed the gap with US over an Iranian nuclear threshold?

image

   [2]

Тази новина, съчетана с продължаващото изтегляне на САЩ от Близкия изток, видяно например в премахването на противоракетната отбрана на САЩ от Саудитска Арабия, означава пълна промяна на политиката в Близкия изток. Израел се надяваше да убеди Египет да ги защити, но Египет ги отряза. Изглежда, че сега нямат друг избор, освен да просят за постоянен мир със своите съседи.

Междувременно в Северна Америка все повече от хората, които пият лимонада (приемащи ваксините) започват да се събуждат. Рапърът Ники Минаж помогна, като каза истината за ваксината на своите десетки милиони последователи, като публикува такива коментари като:

„80% от артистите, които всички вие следвате в момента, мислят така както и аз мисля за ваксините. И много се страхуват да говорят по този въпрос. Ако ме убият и убият характера ми и ме накарат да изглеждам луда или глупава, познайте какво? Никой друг никога повече няма да задава въпроси. Не виждате ли какво става?“

Също така, когато фалшивият режим на Байдън се опита да организира поредното събитие от тип „мотел за хлебарки“ (т.е., капан) за патриотите във Вашингтон на 18 септември, имаше много повече полиция, репортери и разузнавателни агенти под прикритие, отколкото бяха протестиращите. Единственият човек, когото успяха да арестуват, се оказа агент под прикритие.

image

Това означава, че тези престъпници губят способността си да заблуждават и окапаняват патриотите.

Междувременно в Калифорния източници на Пентагона казват, че се подготвят военни действия срещу режима на губернатора Гавин Нюсъм, след като беше установено, че искането срещу него да се оттегли е сатанинска психо-операция. Това беше доказано с неговия 66,6% „победен вот“.
 

Военната атака също ще бъде насочена към централите на Facebook и Google в Пало Алто в Калифорния и дезинформационния възел CNN/AT&T в Атланта, Джорджия, казват източниците. (*)

Получаваме и много съобщения от Канада, където Манджурският кандидат Джъстин Кастро се опитва да установи комунистически тоталитарен режим. Оказва се, че Кастро е фалшифицирал собствената си „Covid Vaccine“ (сертификат за ваксинен идентификатор), за да заблуди канадците да си инжектират променящите ДНК ваксини. [5]

Кастро и неговият сатанински режим също участват в атака срещу християните в Канада. Над 64 канадски църкви са били вандализирани или изгорени през последните няколко месеца въз основа на фалшива история, че са открити масови гробове на хора от първите нации. Разследващи журналисти, които действително са отишли на обектите, за да разследват, не са открили доказателства за масови гробове. Те също така установиха, че обраслото гробище, което е съществувало преди основаването на резидентните училища, е обозначено в множество международни медийни съобщения като „масов гроб“. Това, което се случи, беше, че дървените кръстове, които бяха поставени на гробовете, бяха изгнили. „Никой от тези разкази не е подкрепен с факти, няма масови гробове, няма прикриване.“ [6]

Канадските военни трябва да се събудят, защото гражданското правителство е превзето от престъпници, почитащи сатаната.

Във всеки случай Обществото на Белия Дракон и представителите на китайските масони на Лотуса ще се срещнат по-късно тази седмица, за да се опитат да сложат край на всички тези борби, и да се надяваме, че ще постигнат печелившо решение за хората на планетата. Би трябвало да можем да предоставим подробности за тази среща на нашите читатели в доклада от следващата седмица. Да се надяваме, че скоро ще се появи едно разумно ръководство.

(*) – Пентагонът най-сетне се плесна по челото!? А къде бяха те на 3 ноември 2020? Защо те не игнорираха нежеланието на Тръмп да се противопостави на измамата и да свалят и двамата кандидати, барабар с блатото? Пентагонското изявление ни изглежда като поредното „лъжливо овчарче“! Какво по-различно стана!

https://bgprevedi.com/biblical-floods-or-world-peace-14775-2/



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. marana69 - ..според мен, това е..
25.09.2021 09:38
най Добрата Геополит.Рамка, която..дава и Б Фулфорд..
инак в сайта, дала съм линка, има и Многоо Езотерика, за домакини)))
като..буля рада..
цитирай
2. marana69 - ето го и КомунизЪма/ да не губим време....Кой, кой Е!!
25.09.2021 10:24
Може би, си и Християнин, или, по скоро - НЕ, венци.? интересен казус, апропо..

Получаваме и много съобщения от Канада, където Манджурският кандидат Джъстин Кастро се опитва да установи комунистически тоталитарен режим. Оказва се, че Кастро е фалшифицирал собствената си „Covid Vaccine“ (сертификат за ваксинен идентификатор), за да заблуди канадците да си инжектират променящите ДНК ваксини. [5]

Кастро и неговият сатанински режим също участват в атака срещу християните в Канада. Над 64 канадски църкви са били вандализирани или изгорени през последните няколко месеца въз основа на фалшива история, че са открити масови гробове на хора от първите нации. Разследващи журналисти, които действително са отишли на обектите, за да разследват, не са открили доказателства за масови гробове. Те също така установиха, че обраслото гробище, което е съществувало преди основаването на резидентните училища, е обозначено в множество международни медийни съобщения като „масов гроб“. Това, което се случи, беше, че дървените кръстове, които бяха поставени на гробовете, бяха изгнили. „Никой от тези разкази не е подкрепен с факти, няма масови гробове, няма прикриване.“

Канадските военни трябва да се събудят, защото гражданското правителство е превзето от престъпници, почитащи сатаната.
цитирай
3. marana69 - ...защо, се тиражират тук , анти Български и антиЕвропейски..Троловъдни кампании!!
25.09.2021 11:20
в ЕС работят, учат, и живеят (ДОБРЕ!!) около 1 000 000 Българи!!!
КОЕ, и пречи на Гаргата, от прованса?
Рокфорското Сирене, Стандарта, или €€€€€, които
изпращаме обратно в Родината, кой ,купил имот, кой гледа, и помага
на стари, и болни роднини!!??
кое ви пречи??
това са около и над 2млрд€ ЧИСТ КАПИТАЛ,
който "се завърта" в БГ €кономика, за година!


цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: marana69
Категория: Тя и той
Прочетен: 1357431
Постинги: 1085
Коментари: 5747
Гласове: 1308
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930