Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2018 13:37 - ДЕКРЕТ за отмяна на частното притежаване на жените, на Саратовския Губернски Съвет на Народните Комисари
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1218 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 05.03.2018 22:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Още ли се съмнявате, че революцията и комунизмът са дело на талмудистите-евреи:  

Законният брак, несъмнено е продукт на социалното неравенство, който трябва да бъде изкоренен в Съветската Република.

image

 До сега законните бракове бяха сериозно оръжие в ръцете на буржоазията, в борбата й с пролетарията, и благодарение на тях, всичките най-добри екземпляри от прекрасния пол бяха собственост на буржуата – империалисти, и тази собственост не можеше да не наруши правилното продължаване на човешкия род. Затова Саратовският Губернски Съвет на Народните Комисари, с одобрението на Изпълнителния комитет на Губернcкия Съвет на Работническите, Войнишките и Селските Депутати, постанови:


§1. От 1 януври 1918 година се отменя правото на постоянно владеене на жените, от 17, до 30 годишната им възраст.


Забележка: Възрастта на жените се определя по документи, а в случай на липса на такива, - от кварталните комитети или старейшините, и по външния им вид, и свидетелските показания.


§2. Действието на този декрет не се простира над омъжените жени, имащи пет или повече деца.


§3. На бившите собственици на жените им се запазва правото за извънредно ползване на своите жени.


Забележка: В случай на противодействе на бившия мъж срещу този декрет, той се лишава от правото, предоставено му, с настоящия член.


§4. Всички жени, които попадат под този декрет, се изземват от частното постоянно владеене, и се обявяват за собственост на целия трудов народ.


§5. Редът за ползване на отчуждените жени се предоставя на Съв. Раб. Войн. и Сел. Депутати в Губернския, в районните и Селските Съвети.


§6. Гражданите имат право да ползват жените, не по често от 4 пъти седмично, за не повече от 3 часа, при спазване на условята указани по-долу.


§7. Всеки член на трудовия народ е дължен да отчислява от своята заработка 2% във фонда за народното поколение.


§8. Всеки мъж, желаещ да се възползва от екземпляр, - народна собственост, трябва да представи от работническия заводски комитет или от професионалния съюз, удостоверение за принадлежността си към трудовата класа.


§9. Не принадлежащите към трудовата класа мъже, придобиват право да се възползват от отчуждените жени, при условие, че ежемесечно внасят указаните в член 7, процента, във фонда за народно поколение.


§10. Всички жени, задължени с настоящия декрет, да са народна собственост, получават заплата 280 рубли на месец, от фонда за народно поколене.


§11. Забременелите жени се освобождават от преките си, и държавните, задължения, за срок от 4 месеца.

 

От Редакцията

 Отци, братя и сестри, днес няма такива декрети и закони, но мъжете и жените водят блуден начин на живот "всеки със всички", въведен от потомците на тези изроди - жидореволюционери в т.н. демократична Русия. Ролята на Декретите днес изпълняват масовите медии, насаждащи в обществото греховните пороци. И това оръжие за масово духовно поразяване се контролира от същите тези еврео-талмудически сили.

 

Русският богоизбран народ послушал децата на дявола, предал Бога, предал своя Цар, отказал се от богоугодната монархия и ето вече 100 години е под гнета на жидовското иго. Попущеното от Господа поробване на руския народ е обусловено от духовни причини. И затова, освобождаването от този плен е възможно, преди всичко, с духовни дела.

 

След греха идва – поробване, а след покаянието – освобождение!

 

Докато не принесем достатъчно сълзи на покаяние пред Господа, за греховете си, никакви въоръжени народни отряди, ни политически партии, ни земски събори и т.н. няма да донесат свобода на руския народ.

 

Господи, дай ни покайни сълзи, дарувай ни съборен дух и съвест, за да принесем всенародно покаяние за греховете - богоотстъпничество, клетвонарушение и цареубийство!

 

http://3rm.info/publications/5544-a-nekotorye-somnevalis-chto-revolyuciyu-ne.html

 

Превод, Григор Симов




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28383220
Постинги: 4304
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930