Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2008 10:35 - ПРОТОКОЛ №4, от плановете на 'гениите' на злото
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2666 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 25.12.2008 22:37


Кой може да спре една невидима управляваща сила, която е скрита зад официалната власт? А задкулисната сила на ционистката мафия е точно такава. Масонството служи за прокарване и непроницаемо прикриване на сатанинските им дела и цели. 

РЕПУБЛИКАТА Е ЕТАП КЪМ ЮДЕЙСКОТО ВЛАДИЧЕСТВО.

Всяка република минава няколко стадии. Пълният от тях включва първите дни на обезумял слепец, който се лута ту надясно, ту наляво; вторият е демагогията; третият – анархията, която е законна рожба на демагогията. Анархията неизбежно води към деспотизма, но не към законния, открития и отговорния деспотизъм, а към невидимия и неизвестния, присъщ на всяка тайна организация, която действа безцеремонно, защото се прикрива зад гърба на разни агенти, честото сменяне на които не само че не вреди, но подпомага тайната управляваща сила, тъй като тази смяна я избавя от задължението да харчи средства за възнаграждение на дългосрочни служители.

МАСОНСТВОТО СЛУЖИ ЗА НЕПРОНИЦАЕМО ПРИКРИТИЕ НА ЮДЕЙСКИТЕ СИЛИ.

Кой и как може да събори една невидима управляваща сила, която е скрита зад официалната власт? А нашата сила е именно такава. Външното масонство служи за непроницаемо прикритие на нея и на нейните цели. Планът за действие на тази сила, даже и нейното местопребиваване, ще останат за винаги неизвестни на народите.

ЮДЕИТЕ, КОИТО НАСАЖДАТ БЕЗБОЖИЕТО, ЩЕ НАЛОЖАТ НА ВСИЧКИ ЮДЕЙСКАТА ВЯРА.

Но и свободата би могла да бъде безвредна и да просъществува в държавата ни без вреда за благополучието на народите, ако се сложи върху принципа на вярата в Бога и братството на човечеството, като се изключи мисълта за равенството, на което противоречат самите природни закони, които са установили подчинеността. При вяра в Бога народът би бил управляван под опекунството на енорийските съвети от ръката на своя духовен пастир и би вървял смирено и кротко, покорявайки се на Божиите закони на земята. Ето защо, когато вземе властта, на нас е необходимо да подкрепим вярата, за да изскубнем от ума на гоите принципа за безбожието.

ЮДЕИТЕ НАСАЖДАТ СПЕКУЛАТА, 
ЗА ДА ЗАГРАБЯТ БОГАТСТВАТА.

А за да не могат умовете на гоите да мислят и да следят развитието на политическите въпроси, трябва да ги отвлечем и насочим към промишлеността и към търговията. По такъв начин всички нации, настървени във взаимна борба за свои изгоди, не ще забележат общия си враг. Освен това, за да може свободата окончателно да разложи и разори гоевските общества, трябва промишлеността да се постави на спекулативни начала, чрез които всички печалби не ще се задържат в ръцете им, а ще минат в нашите каси.

МАТЕРИАЛИЗМЪТ ЩЕ СЪЗДАДЕ РАЗОЧАРОВАНИЕ И ЩЕ ТЛАСНЕ НАРОДНИТЕ МАСИ В РЪЦЕТЕ НА ЮДЕЙСКИТЕ АГЕНТИ.

Ожесточената борба за превъзходство и тласъците в икономическия живот ще създадат, та те вече са създали – разочарования, студени и безсърдечни общества. Тези общества ще получат пълно отвращение към висшата политика и към религията. Тяхното ръководно начало ще бъде само сметката, т.е. златото, към което те имат истински култ, заради материалните наслаждения, които то може да даде. Тогава именно, не за да служат на доброто, дори не заради богатството, а само от ненавист към привилегированите, нисшите класи на гоите ще тръгнат с нас против нашите съперници за властта, т.е. против властващите интелигентни гои.

Автор: turbo4
Коментар:  grigorsimov - Много важни "откровения"! ..."невидимият и неизвестният деспотизъм, присъщ на всяка тайна организация, която действа безцеремонно, защото се прикрива зад гърба на разни агенти, честото сменяне (убиване) на които не само че не вреди, но подпомага тайната управляваща сила, тъй като тази смяна я избавя от задължението да харчи средства за възнаграждение на дългосрочни (заслужили)служители".
– Ето как всъщност, "революцията си изяжда децата"!
А въпреки че в другите протоколи, сатанистите "убеждават", че Гоите "неможели" да се управляват, - в следния цитат казват самата истина:
..."свободата би могла да бъде безвредна и да просъществува в държавата ни, без вреда за благополучието на народите, ако се сложи върху принципа на вярата в Бога и братството на човечеството, като се изключи мисълта за равенството, на което противоречат самите природни закони, които са установили подчинеността. При вяра в Бога народът би бил управляван под опекунството на енорийските съвети от ръката на своя духовен пастир и би вървял смирено и кротко, покорявайки се на Божиите закони на земята".
– Противоречащите "на самите природни закони", разрушителни и расложителни идеи, се внушават от мафията на ционистите, с цел, отслабване и овладяване на народите и държавите, и последващото им поробване!
А сатанинските планове на Ционистите, записани в протоколите, съвсем не са били предназначени за публикуване, а само за прочитане пред присъстващите ръководни кадри на мафията им. Но по Божия промисъл, протоколите са излезли на яве, за да бъдем предупредени и за да не можем да кажем, че не сме знаели.
А че не искаме да знаем, си е наш проблем, – но с ужасни последствия!

И един най-съдържателен цитат:
"Вие все още не сте започнали да преценявате дълбочината на нашия грях. Ние сме натрапници. Ние сме разрушители. Ние ви отнехме вашия естествен свят, вашите идеали, вашата съдба, и си играем с вас. Ние сме в дъното не само на последната голяма война, но и на всяка друга по-голяма революция във вашата история. Ние сме носители на раздори и смут във вашия личен и обществен живот. Ние все още продължаваме да правим това. Никой не може да каже кога ще спрем. Кой знае каква велика и славна щеше да бъде вашата (на гоите) съдба, ако ви бяхме оставили на мира".
- Маркус Ели Раваж - Century magazine - February, 1928 

Четете, копирайте и публикувайте! 
А ако се съмнявате – проверявайте!  
И не оставайте равнодушни!
От това зависи свободата, съдбата, животът и бъдещето на всички ни!


Тагове:   протокол,   плановете,


Гласувай:
01. zaw12929 - Интересен постинг.
24.12.2008 17:53
Засега чета и мисля.
Винаги да научиш нещо нооооооово е приятно, даже и ако то е неприемливо
цитирай
2. grigorsimov - И това е добре
25.12.2008 11:52
Много по-добре, отколкото да си кажеш: Това неможе да бъде. Ако имаше нещо такова, съм щял-а да знам!?
Именно в това е тайният заговор, – никой да не се усеща и да вярва само на това което пишат техните вестници, и показват техните телевизии. А какво пишат и какво ни показват (и на какво се стремят да учат децата), пише в протоколите. И който до сега не се е възмутил, нека продължава да се "кефи" на Слави, на Сървайвър, на Биг Брадъри, и безброй други, все от същия сорт! А всичко това, са подигравки с интелекта и нравите на нормалните хора!
В други протоколи ще срещнеш – каква всъщност е ролята на печата и на задължителното светско образование?
В протоколите става дума само за вестниците, понеже те са били единствената медия в 19-ти век.
И е съвсем естествено, че отделни самоинициативни публикации, никога няма да надвият медийните им империи, които имат различни имена и насоченост, само за да обхващат всички слоеве и интереси на обществата, но реалните собственици на основните медии са само от един тесен "кръг"!
цитирай
3. анонимен - v bog ni e nadejdata
28.09.2010 16:32
iskam da se obarna kam vsichki protiv tezi satanisti-shte doide tozi nai-kritichen moment vav koito slanceto shte se skrie izcqlo.no togava vseki shte razbere koi e i bog otnovo shte sleze na zemqta
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28645425
Постинги: 4330
Коментари: 7622
Гласове: 8267
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031