Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2009 22:29 - Уинстън Чърчил – Ционизъм или Болшевизъм
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6313 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 19.04.2009 23:00


Illustrated Sunday Herald, 8 февруари 1920 г.

На некои хора, евреите им харесват, на други – не, но нито един мислещ човек не се съмнява, че това е най-заплашващата ни раса, от всички появили се на земята.

Диараели, еврейският Премиер-министър на Англия и лидер на консервативната партия, който винаги е бил предан на своята раса и се е гордял със своя произход, е казал:

– “Господ Бог, така се отнася с другите нации, както те се отнасят към евреите”.

 

Особено ако погледнем с каква жестокост евреите се разправят с Русия, сравнено с това, как меко се отнасяха те с Англия.  Сред ужасите на съвременноста (1920 г.), на нашата страна може да се завижда.  Затова, всичко, което се е случило, от самото начало на  човешката история, само потвърждава правотата на думите, на Дизраели.

 

Добрите и лошите евреи

Конфликтът между доброто и злото, в човешкото сърце, никъде не е така остър, както е в средите на евреите.  Никъде двойствената натура на човека не е изразена с такава сила и с такава трагичност.  Ние сме задължени на евреите за откритието на Християнската етика, която, даже и без свърхестествената и част, би била най-ценното достижение на човечеството, надвишаващо всички останали достижения на човешкото знание, събрани заедно.  Именно върху тази етична система и вяра, ние построихме нашата цивилизация, върху отломките на Римската империя.

Но така се случва сега, че именно тази най-удивителна раса, строи съвършенно друга система на философия и морал, която е толкова злокачествена, колкото доброкачествен бе християнският морал.  И ако не я спрем, ще разруши всичко, което християнският морал е направил възможно да бъде постигнато.  Впечатлението е такова, че и Евангелието на Христа, и евангелието на Антихриста, е било съдено да произлязат от един и същ народ, и че тази мистична и тайнствена раса е била избрана за най-високи дела, едновременно – божествени и дяволски.

 

“Националните” евреи

Няма по-голяма грешка, от таза, да се приема за отговорен всеки индивид, заради националния характер, като цяло.

Добри и лоши хора, но най-вече, обикновени, има във всяка страна и във всяка раса.  И няма нищо по-неправилно, от това, на основание принадлежността към определена раса, да се лишава отделният индивид от неговите собствени черти, заслуги и поведение.  В определено гениалния народ, каквито са евреите, противоположностите са най-забележими, кантрастите са най-изразени, крайностите са най-отдалечени, и последствията от това са най-поразителни.

В сегашния съдбовен период, сред евреите съществуват три политически течения: две от тях, общо взето, са полезни и обнадеждаващи, но третото е абсолютно деструктивно.

.................................

 

Интернационалните евреи

Съвсем друго нещо са Интернационалните евреи.  Те са източникът на различните заговори.  Членовете на тази организация от зломишленици, произлизат главно от най-заможната част от населението на страните...  Мнозинството от тях, ако не и всички, са се отдърпнали от вярата на своите предци и са зачеркнали от своите мисли всичките надежди за подобряване на този свят.  Това движение сред евреите не е ново, а започва от Спартак – Вайсхаупт, през Карл Маркс, та до Троцки (Бронщайн), Бела Кун, Роза Люксембург и Ема Голдман (САЩ).  Този световен заговор цели разрушаване на цялата цивилизация и основите на обществото, и довеждането му до едно напълно застинало в своето развитие, общество, просмукано от нездрава завист и уравниловка. И този заговор постоянно нараства. 

Този заговор е играл решаваща роля във френската революция, както неопровержимо доказа съвременната писателка, мисис Неста Уебстър.  Той е бил скритата пружина на всичките подмолни движения от 19-ти век.  И накрая, тази банда от невъобразими личности, този мътен отпадък от големите градове на Европа и Америка, хвана за гърлото, във мъртва хватка, руския народ, и стана неограничен управник на тази огромна империя.

 

Евреите – терористи

Ролята в създаването на Болшевизма и Болшевишката революция, която са играли тези интернационални, и в по-голямата си част, атеистични евреи, безусловно е най-голяма, и надвишава всички останали.  С изключение на Ленин, всичките им лидери са евреи (И Ленин, по майка е евреин, с фамилия Бланк. Той е говорел и еврейския език “идиш”).  Още повече, че теоретичното вдъхновение и практическото изпълнение произлиза именно от еврейските лидери.  Затова Чичерин, чист руснак (всъщност – полуевреин), бе изместен от Литвинов (евреин, даже не говорещ руски).  Влиянието на такива лица, като Бухарин и Луначарски, не може да бъде сравнено с влиянието на евреите, Троцки (Лейб Бронщайн), диктатора на Петроград Зиновиев, или Красин, или Радек (а Бухарин и Луначарски също са евреи!).  

В съветските държавни учереждения, абсолютното преобладаване на евреите е още по-потресаващо.  Ръководството на ЧеКа е в ръцете на евреи, а понякога и на еврейки.  Същото такова проклятие е било изпратено и на Унгария, в краткия период на управлението на Бела Кун (Кан).  Същото безумие се вършеше и в Германия (особено в Бавария), докато Германия беше в нокаут (след поражението в първата световна война).  Във всичките тези страни евреите – революционери съставляваха нищожна част от общото население, но тази малка част бе изключително злокачествена!

 

“Защитник на евреите”

Естествено, в сърцата на руския народ възникна най силно желание за отмъщение.  Но под властта на Деникен, за всички евреи бе осигурена защита.  Неговите офицери правеха всичко, което бе по силите им, за да се предотвратят саморазправите и да бъдат наказвани виновните за тях.  Това е било дотолкова изразено, че петлюровската пропаганда обвинявала Деникан, че е защитник на евреите.  Двете племенници на Мистър Тим Хейли, спомняйки си за Крим, разказват неколко случая, когато офицери, обидили евреи, били разжалвани или изпратени на фронта...

Очевидният факт, че болшевиките, напълно изключваха еврейските синагоги и еврейските имоти, при своите (терористични) акции, показва, че източникът на жестокостите, на които сега е подложена Русия, е еврейската раса.  Това е присъда над милиони беззащитни хора...

..............................................

При тези обстоятелства е особено важно, националните евреи, които са лоялни към своите страни, където живеят, да поемат водещата роля в борбата против световния болшевишки заговор, както много от тях направиха в Англип.  По този начин те биха могли да възстановят доброто име и репутация на евреите, и да покажат на целия свят, че болшевишкото движение не се подкрепя, а се отхвърля от мнозинството здравомислещи евреи.

Ясно е, че пасивната съпротива срещу болшевизма е недостатъчна...

Послеслов

(От руския сайт)

Както се вижда днес, от края на двадесети век, оптимизмът на мистър Чърчил, по отношение ционизма, като евентуална алтернатива на кървавия еврейски болшевизъм, се оказа напълно неоснователен.  След разтурянето на световната социалистическа система (авторът забравя Китай), която излезе от еврейския контрол (?), евреите се концентрираха върху ционизма и започнаха бързо да готвят вариант на световна революция и поробване на целия свят, но вече не на комунистическа основа, а на основата на ционистката, национална еврейска идея.  И това поробване на целия свят, трябва да стане, в резултат на Трета световна война.

Интересно е, че когато в началото на 50-тте години поискали от Чърчил разрешение да се преиздаде тази статия, той отказал.

В 1938 г. английският евреин Хенри Стракош, предал на господин Чърчил 150 хил. фунта-стерлинги.   От тогава Чърчил станал още по яростен привърженик на ционистите.

 

Добавка от Григор Симов

Дитрих Екарт
извадка от
Большевизмът от Моисей до Ленин

А преди две хиляди години, евреите, след като разрушили републиканския Рим, с въвеждането на режима, на императорите, завзели световната власт в свои ръце. Богатите евреи на града (олигарси), вече назначавали и сваляли Римските императори, по своя преценка, понеже именно евреите контролирали преторианците. За разлика от републиканския Рим, Римската империя вече е била Еврейска Римска Империя. Ако погледнете историята на императорския Рим, то нея, както и всичко, трябва да тълкувате напълно обратно. Всичките императори, които са отказали да се подчиняват на евреите, са били обругани и наречени "откачени", примерно, като Нерон или Калигула.

Непослушния на евреите Нерон, те премахнаха, след като (подпалили града и обвинили Нерон) го обругали и измислили красиви легенди за смъртта му. А услужливите пред евреите, римски императори, са наречени мъдри и велики. Но дошел Христос, и евреите били отхвърлени встрани, и изгубили своето световно господство, а еврейското им леговище в Палестина, било разрушено. Но евреите не са от тези, които се предават, и отново започнали борбата си за световно господство, и сега евреите се намират в заключителния стадий на създаване, на глобалното еврейско царство.
И в тази схема Място за Неевреи няма...

извадка от:                                                                                                                                           http://grigorsimov.blog.bg/viewpost.php?id=295586

 

Вижте и
"Юдейско творение ли е Християнството?":

http://grigorsimov.blog.bg/viewpost.php?id=323291

 
Гласувай:
11. borjanmljakov - Чат пат сера в устата на григорсимов.
19.04.2009 22:36
Не е кой знае какво удоволствие.
цитирай
2. grigorsimov - Без коментар!
19.04.2009 22:46
Коментарът ви говори достатъчно за вас.
цитирай
3. borjanmljakov - Ужким без коментар,
19.04.2009 22:51
пък коментарче някакво се намери. григосимов ти се оказа пълен лайнар.
цитирай
4. анонимен - Кой какъв е ...
20.04.2009 02:28
Нерон и Калигула - откачени. Григор - лайняр, защото изнася лайната на дрисливите, а borjan продължава да дриска .....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 25865501
Постинги: 4068
Коментари: 7184
Гласове: 8094
Архив
Календар
«  Май, 2023  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031