Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2010 23:21 - Харвардски евреи плячкосват Русия (и източна Европа)
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1319 Коментари: 0 Гласове:
0



Съветският комунизъм рухна 1991 г. Джефри Сач, професор в Харвардския университет,  видя възможност, която той и неговите приближени Евреи, просто неможеха да пропуснат. Те се уредиха съветници и "инвеститори", да "помогнат" на Русия, от позициите си във финансовия и политически елит на Запада.

Но техният еврейски план бе, не да помагат на Русия, но да я плячкосат още веднъж, както по рано, техните еврейски двойници го направиха, посредством тяхната "интернационална (еврейска)социалистическа програма“, когато съветизираха Русия, в началото на 20-ти век. Но сега, Джефри Сач и неговите протежета, щяха да извършат плячкосването, посредством тяхната „интернационална капиталистическа система“. Приватизацията сега бе техният нов лозунг.

Сач и неговите харвардски колеги, евреите, Дейвид Липтън и Егор Гайдар (руски евреин, който стана първият Министър-председател на Елцин), инициираха план, който нарекоха „Шокова терапия“, за да премахнат субсидирането и контрола на цените, – това, което десетилетия държеше стабилна руската икономика. И какъв бе резултатът от „шоковата терапия“? – Хиперинфлация.

Точно както бе планирано, хиперинфлацията стопи финасовите резерви на руските предприятия, банки, комунални услуги и всички останали институции. Това премахна всякаква възможност за реално руско участие в наддаването за руските имоти, което вече започваше.

Руските институции и предприятия вече нямаха търпение да получат за техните имоти, пари в чужда валута, понеже стойността на рублата вече бе много ниска. Със заеми, покривани от международни банки (разбира се, еврейски) Сач и приятели, започнаха да изкупуват руски предприятия, за нищожни пари.

Руските еврейски олигарси, както започнаха да ги наричат, не останаха много назад в грабежа. Ето имената на неколко от тези евреи, които плячкосаха Русия, и сегашното им състояние и статут:


 

  1. Джефри Сач: След като се прочу като убиец на приватизацията в Русия, напусна Харвард и стана професор в упралявания от евреи Колумбийски университет в Ню Йорк.

  2. Егор Гайдар: В 1993 г. Руснаците започнаха да го обвиняват за съюза му със Сач. Страхувайки се от разследване на Путин, той напусна Русия и сега живее в Ирландия.

  3. Борис Березовски: След заграбването на много медийни институции и една главна ТВ станция, по време на грабежа в началото на 90-тте, Путин накрая се захвана с него и започна разследване. Тогава березовски замина в Англия.

  4. Владимир Гусински: По време на грабежа, взе контрола над много руски банки. Той беше лидер на руския еврейски конгрес. Сега е в Гърция, а руският съд се опитва да издейства екстрадирането му заради тъмните му далавери.

  5. Михаил Ходорковски: Той купи мажоритарен дял от компанията Юкос, без пари, по време на грабежа. Путин го вкара в затвора 2005 г.


 

ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ЕВРЕИ СА ЗА ЗАТВОРА, затова че всички те, с тяхната антихристянска дейност, грабеха нашата Християнска култура. Аз израснах като евреин и искам да информирам всички мои читатели, че повечето евреи се грижат само за себе си, а не за нееврейското (гоевско) общество, в което живеят и от което печелят.


 

Какъв е отговора на тази еврейска напаст, задушаваща обществото ни? Единственият отговор е евреите да се покаят за солидарността им със Анти-Христовия юдаизъм и да станат християни. И тогава ще могат да използват енергията и влиянието си за Исус Христос, вместо за Сатана, както направих аз! Защо да не могат?


 

Brother Nathanael Kapner…A Former Jew. Now An Orthodox Christian!
Превд от английски, от сайта на:

Брат Натанаел Капнер... Бивш евреин. Сега, Православен Християнин!  http://www.realjewnews.com/?p=57




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28385008
Постинги: 4304
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930