Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2011 23:08 - Калейдоскоп от много важни, но игнорирани исторически факти
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2358 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Още в 1843 г. министър-председателят на Англия, евреинът Дизраели, е заявил:

„Загадъчната руска дипломация, която толкова тревожи света, изцяло се организира от евреи. И великата революция в Германия, която сега се извършва, също се върши под ръководството на евреите“. (Benjamin Disraeli “Conningsby” London 1844).


И сега, по инициатива на евреите, на нас, руския народ, е забранено да посочваме своята народност, в документите си за самоличност. Главният равин на Руската Федерация, Шаевич, в интервю за "Лос-Анджелиз таймс" потвърди, че именно евреите са настоявали за отмяна на графата националност, а причината била, че "евреи са заели високи постове в администрацията на Русия".

В предаване на израелска телевизия (втора програма, 3.10.96г.), самите руски олигарси (евреи) откровено разказваха, за източниците на своя „успех“, в извършената от тях, революция в Русия (1990 - 91г.).

Първият председател на Руския еврейски конгрес, Гусински, в същото предаване, посочи причините за еврейските успехи: „жестокост; по-малко правила в държавата, повече права за силните, повече права за агресивността“.

„За първи път, от хиляда години, от момента на заселването на евреи в Русия, ние получихме реалната власт в тази страна“, – констатира еврейският литератор Е. Топол, в „Открито писмо към Березовски, Гусински, Смоленски, Ходорковски и другите олигарси“. ("Аргументи и факти", 1998, бр. 38).

А ето какво е писал Владимир Жаботински, президент на Световния Еврейски Конгрес, 1934 г., много преди всякаквите измислени по-късно "престъпления против евресйкия народ":
"Сега войната против Германия се води от всяка еврейска община, от всеко събрание, от всеки профсъюз и от всеки отделен евреин в целия свят. Ние трябва да вдигнем на духовна и материална война против Германия, целия останал свят. Ако не го направим, Германия отново ще стане велика нация и ще върне изгубените си територии. Обаче нашите евресйки интереси изискват незабавно разрушаване на Германия. Германският народ, както колективно, така и всеки отделен германец, са опасни за еврейския народ".Следва извадка от показанията на видния съветски болшевишки функционер Кръстьо Раковски (с истинско еврейско име Хаим Рейковер), по време на разпита му през тридесетте години, публикувани под заглавие "Червената Симфония":

Раковски: Националсоциалистическата партия на Германия, 1929 г., имаше трудности в развитието си, понеже липсваха пари. Тогава "Те" (банкерите) изпратиха свой човек, и аз зная името му. Това беше човек от Варбургите. На преки преговори с Хитлер, те уговорили начина на финансиране на НСРПГ, и неколко години Хитлер получава милиони долари от Уолстрийт. Също и милиони от Германските финансисти (а финансистите навсякъде са евреи), чрез Шахт. Тези пари отидоха за финансиране на СС и СА, а също и за избирателната кампания. Така че Хитлер бе избран с парите, дадени от "Тях"...

Бързам и затова може би неясно изразявам  своята гледна точка, и вие едва ли ще разберете.
Ако е истина, че "Те" финансираха Хитлер, съвсем не е задължително, че Хитлер е знаел за тяхното съществуване и техните цели. Пратеникът на Варбург разговарял с Хитлер под фалшиво име, и Хитлер даже не се и досещал, кой е той по народност. Варбург, също така, излъгал по отношение на това, кого представлява. Той казал на Хитлер, че е изпратен от финансовите къргове на Уолстрийт, които са заинтересовани за финансирането на национал-социалистическото движение, с цел да създадат заплаха за Франция, чието правителство провеждало финансова политика, предизвикваща криза в САЩ.


...Не зная,  обръщали ли сте някога внимание на странното сходство между финансовия и Пролетарския интернационали? Аз бих казал, че това е един интернационал, като единия е обратната страна на другия. И пролетарската страна е по-новата, от финансовата.

Следователят: Къде виждате общото помежду толкова противоположни неща?
Раковски: Обективно, те са идентични. Както вече казах, коминтернът е дублиран с реформаторското движение, и целият синдикализъм призовава към анархия в производството, към нищета и безизходност за масите. А финансите, които основно са интернационални, дублирани с частни финанси, предизвикват същото, само че в много по-големи мащаби. Сещате ли се защо Маркс е скрил финансовите противоречия, които е ясно, че не е можело да останат скрити от неговите всепроникващи очи, ако в лицето на финансите той нямаше съюзник?

(Следното изглежда е добавка, вероятно, от проф. Столешников:
Не сте ли обръщали внимание, че Александър Херцен, с неговата борба против Русия и Карл Маркс, с борбата му против целия свят, са живеели и работели в Лондон? А кой от финансистите живее в Лондон? Самото семейство Ротшилд! Когато не е имало, не само мобилни телефони, но и телеграфи, подчинените е трябвало да са под ръка, за да получават навреме нужните инструкции.)


Продължение на много важния монолог на Раковски:

"Вие знаете, че според негласната история, основател на Първия интернационал всъщност е бил Адам Вайсхаупт. Спомняте ли си името му? Той е бил главата на масонската организация, известна под названието "Илюминати". Това название той е взел от антихристиянския заговор от втори век - гностицизма. Този важен революционер, евреин и йезуит по образование, още преди френската революция решил, но по скоро са му наредили (понеже посочват, че негов политически шеф е бил известният юдейски филосог Менделсон), да създаде "Илюминати".  Ето така, на Вайсхаупт заповядали да създаде секретна организация, която да изпровокира Френска революция и да я поведе далече, чак до установяване на максимален комунизъм (политически юдаизъм).

В това героично време още е било много опасно даже да се споменава комунизмът, и от там е цялата секретност на Илюминати. Минали повече от сто години, преди да е станало безопасно да се наречеш комунист. Но всичко това е известно. Неизвестна е връзката на Илюминати с Ротшилдови. Тайната на придобиването, на баснословното богатство на първите банкери ще е по-разбираема, ако се знае, че всички те са били касиери на Първия Коминтерн. Има свидетелство, че когато петимата братя Роджилдови се разделили в петте главни европейски страни, на своята бъдеща финансова империя, те са имали под свое разпореждане някаква тайна помощ, която им е помагала да акумулират баснословни суми. Възможно е именно те да са били тези първи комунисти, които се разпространили от баварските (еврейски) катакомби, по цяла Европа. Но други казват, и аз повече вярвам на тях, че Ротшилдови са били, не просто касиери, а истинските босове на първия комунизъм. Това мнение се базира на добре известния факт, че Маркс и другите шефове на Първия Интернационал, сред които, и поетът Хайне, и Александър Херцен, са се подчинявали непосредствено на барон Лайонел Ротшилд. Портретът на Лайонел Ротшилд добре е описан в литературното произведение на Дизраели, под името "Конигсби". Самият евреин Дизраели, създание на Ротшилд, е описан от Ротшилд, под името Сидония.
Сидония бил мултимилионер и контролирал шпионите, масоните, карбонарите, криптоевреите, циганите, революционерите и т.н. Изглежда ли фантастично? Един вид, напълно съвременен Фантомас. Но е доказано, че Сидония е обобщен портрет на синовете на Натан Ротшилд (по скоро - на самия Натан Ротшилд, и после, на синовете му). До такъв извод може да се стигне и от кампанията, която Ротшилд повдигнал против цар Николай Първи, в подкрепа на Александър Херцен. И той победил в тази кампания, а цар Николай внезапно умрял. Ако само част от описаното в книгата е истина (всъщност - всичко описано е истина!), то аз мисля, че той е организирал, не само финансовия, но и революционния интернацион (точно това казват фактите и логиката!)...И Авторско заключение за книгата на проф. Солешников:

http://zarubezhom.com/antigulag.htm 

...Ционизмът и комунизмът са само различни пътища за постигане от евреите на окончателна победа над целия свят, и издигане на еврейския световен цар – Месия, защото еврейската хегемония, за тях е вече отдавна постигнат етап.

Добре помня, как у нас, из учережденията на Москва, до 19 август 1991 г. всички евреи все още се държеха за своите партийни книжки, а само след неколко дни, вече беше нетактично да им се напомня за комунистическото им минало. Защо? Еми, била е спусната нова заповед до цялото организирано еврейство и всички отведнаж се приобщиха към победоносното учение на ционизма (демокрацията). И комунизмът изчезна, като че не го е имало. Гаранция ли е това, че те завинаги са отхвърлили комунизма? Никак даже. Ще се изменят историческите условия и те пак ще се хванат за кривата сабя на комунизма! За тях е добро всичко, което служи за постигане на крайната им цел - перманентна, световна, еврейска революция, или – перманентен терор.

А за отношението на еврейството към масоните, – доброволните, наивни помощници на еврейската световна революция, най-добре от всички е казал Кръстьо Раковски (Християн Раковски, с истинското име - Хаим Рейковер!), по време на разпита му по делото - "Червената Симфония":

..."въпрос на следователя: – Искате да кажете, че масоните е трябвало да умрат от революцията, която им е задължена още от своето възникване?

Раковски. – Съвършенно верно, понеже всички те са “гои”, а революцията е еврейска. Вие сега формулирахте принципа на революцията, който е обкържен от голяма тайна. Да, всеки масон трябва да умре. Аз съм масон и вие го знаете? Сега ще ви кажа масонска тайна, която те обещават, но няма да разкрият, нито на 25-та, нито на 33-та, нито на 93-та степен, нито на която и да е стапен, на който и да е ритуал. Ясно е, че аз го зная, не като масон, а като един от "Тях" (Един от световните водачи на сатанинското еврейство!?).

въпрос. – И какво е това?

Раковски. – Всяка масонска организация създава всички необходими предпоставки за еврейската революция. Това е истинската цел на масонството, създадено за въвличане на гоите в процеса на собственото им самоунищожение. Очевидно е, че това се върши под различни предлози. Те всичко скриват зад широко известния техен лозунг: "Свобода, Равенство, Братство". Разбирате ли? Но понеже еврейската революция има предвид унищожението на цялата средна класа на обществото, а и народа, като цяло, затова, това е самоубийство за всякаквите масони и за всеки масон. Вие, естествено, разбирате, че цялата тази напомпвана секретност, обкръжаваща масонството, има за цел да скрие реалните тайни, от масонството, и най-вече, тяхното последващо унищожение. Ако попаднете с машина на времето в далечното бъдеще, обърнете внимание, какви глупави физиономии ще имат масоните, които ще умират от ръцете на еврейските революционери. Как ще викат – какви заслуги имат пред революцията!  Това ще е зрелище, на което може да умреш... от смях". 

Завършвайки тази книга, зная че ще се правят опити да се преиначи изложеното тук, в което аз уж предявявам обвинение към всички евреи. Не, и пак го повтарям, не предявявам обвинение към всички евреи... Предявявам обвинение само към тези евреи, които пряко или косвено работят в полза на черния план на световното организирано еврейство - Еврейския Интернационал, който усилено строи световен концлагер, наречен Великият Израел, и с всички сили се домогва до световна еврейска революция. И още веднъж ще напомня важния цитат от Дизраели (лорд Биконсфилд), който привеждах и на други места в книгата. Английският министър-председател от средата на 19-ти век, евреинът Дизраели, в своята книга “The life of George Bentick”, написана 1852 г., пише: "Влиянието на евреите може да бъде проследено във всички избухваня на разрушения в Европа. Това са въстания на евреите против всички традиции, против всяка национална аристокрация, против всяка религия (без еврейската!) и против всяка (нееврейска) собственост. Деструкцията е семитски принцип, произхождащ от еврейската религия..."

Троцки също строеше Великия Израел... Затова, именно, към организираното еврейство се отнася моето обвинение, защото именно тази световна, или "перманентна" революция води до тези ужасни престъпления, описани в тази книга. Още повече, моето обвинение се отнася за неевреите,... които работят ръка за ръка с организираното еврейство, за осъществяване на дяволските им планове. 
Както бе изнесено в тази книга, именно главните англоезични страни, САЩ и Англия, са бастионите на "християнския ционизъм". Тази световна еврейска революция, която правеше Троцки, с прилагателното "пролетарска", сега се върши от еврейски кръгове от САЩ, Англия и Изараел, под лозунга за световна "война срещу тероризма". Няма друг империализъм, освен еврейския! Евреите, като цяло, трябва сериозно да се замислят над този въпрос. Защото възмездието е непредотвратимо. На всяка "Велика Френска" - еврейска революция идва Термидор, на всяка "Велика Октомврийска" революция, организирана от Синедриона, идва нейната 1937 година, и колкото по-ужасно е престъплението, толкова по лоша ще е разплатата.

Вече достатъчно много знаем за организираното еврейство... Изяснихме, че целият икономически живот в света се свежда до това, че организираното еврейство продава на неевреите, за труда им, своите хартиени пари, а след това, както казваше Остаб Бендер, с различни изпитани методи отнемат парите от неевреите. В резултат, неевреите остават без резултата от своя труд, и баз пари. Стана ни разбираема и структурата на организираното еврейство от целия свят, която наподобява матрьошка, където в избраната раса, има по-избрана. А в тази по-избрана раса има още и още по-ибрани представители. И това повишение нивото на избраност, се повтаря още много пъти, докато не достигне самия връх. Всяко ниво има своя степен на допуск до информация, така че, обикновеният евреин няма и понятие за причините, за случващите се събитя, също както и човек от друга националност.

... В 1917, както и в 1991 г. (а за България - 1944 и 1989 г.), също както и сега, малцина са разбрали и разбират истинския смисъл на събитията. Затова и се пише тази книга. Ние, разбира се, знаем далеч не всичко, но и това, което знаем за организираното еврейство, е предостатъчно за да произнесем присъдата. Ние продължаваме да наблюдаваме, но вече не сме онези наивници, които за нищо не се досещат.  Остава само да се надяваме, че еврейският народ, като цяло, ще разбере накрая, престъпната природа на своето ръководство и сам ще предприеме нужните мерки. В противен случай, последствията може и да са съвсем различни от планираните. (превод от руски)

 

И още една любопитна информация (мисля) от сайта на Столешников:

Тайното посещение на Чембърлейн при Хитлер

Преди посещението на министъра на външните работи на Германия, Рибентроп в СССР, при Хитлер в Германия (1939 г.) е идвал министър-председателят на Англия, Чембърлейн. Той е бил съзнателен пратеник на англо-американските банкери. Влязъл при Хитлер, като господар, и без всякакъв етикет, попитал:
– „На вас какво ви беше казано? Вие трябваше да нападнете СССР! А вие какво правите? Увеличавате военно-индустриалната мощ на страната си!“
Хитлер дълго мълчал..., след което казал:
– „Имам нужда да се подготвя...“ и излязъл, давайки да се разбере, че разговорът е изчерпан.

Присъстващият при разговора, Рибентроп, разумно записал разговора на Чембърлейн и Хитлер, на магнетофон.

За господарите на Чембърлейн е било все едно, кой кого ще нападне: Германия, СССР, или СССР, Германия, затова на 11 август, 1939 г. английска военна мисия долетяла при Сталин, за да го уговаря да нападне Германия. Преговорите с англичаните в Москва, продължили неколко дни. Работата стигнала до там, че Ворошилов вече уреждал въпроса за преминаването на съветските войски през Полша и Румъния, за нападение срещу Германия.

Като узнал това, Рибентроп взел магнетофонната лента с разговора на Чембърлейн с Хитлер и спешно отлетял лично при Сталин. Рибентроп искал да предотврати войната между Германия и СССР, отдавна планирана от ръководните къргове на Англия и САЩ. Сталин изслушал лентата... и договорът за ненападение между Германия и СССР, веднага станал свършен факт.
САЩ и Англия били в пълен шок! (но временно!)


Превод от руски
Гласувай:
6Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15668207
Постинги: 3954
Коментари: 6980
Гласове: 7983
Архив
Календар
«  Юли, 2022  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031