Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2011 20:43 - Либия, Египет... все същото - при всяка 'революция' по покривите се появяват едни хора със снайпери. Автор: zahariada
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2481 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 28.02.2011 20:55


Те убиват протестиращи, представяйки се за правителствени сили. Ако се съди по факта, че неизвестните снайперисти никога не се появяват заедно на три или четири места едновременно, те са около 1-2 мобилни групи. Сега те са в Либия. Целта отново е да сеят хаос и смърт. Така беше в Тунис и Египет. Повторение? Да. Но събитията в Либия, са нещо ново и различно.
image


"Правителствените сили за сигурност използват сурови мерки срещу протестиращите, включително откриване на огън по тях. На 20 февруари в центъра на Триполи са били чути  изстрели, снайперисти са стреляли по тълпата. "

"В събота вечер, военни снайперисти са открили огън срещу хората, които отидоха на погребението. Демонстранти убити по време на протестите. След това жертвите на обстрела стават най-малко 15 души, десетки други бяха ранени. "


Всичко се повтаря. Правителството на Либия по някаква причина дава заповед на снайперистите за стрелба по хора, които отиват на погребение. Защо ли? Проблем ли е да ги арестуват в "тоталитарна" Либия?  Ами арестувайте ги. защо не го правят? Какво показват тези изстрели? Гневът на правителството. И толкова. Това е, което е небходимо на организаторите, за разпалване на размирици.

"Според свидетели, цитирани от телевизионния канал" Ал-Арабия, властите са спуснали от хеликоптери наемници от африкански страни - Нигерия, Чад и Гвинея, както и съседните Тунис, които започват да стрелят по хора. Няколко групи от парашутисти от чуждестранния легион успяват да вземат в плен част от силите за самоотбрана на Бенгази, които са формирани от войниците на демонстрантите."

Последната новина е много любопитна. Що за чуждестранен легион? Кой може да докаже, че правителството изведнъж от някъде може да намери някакви наемници? А не неизвестни сили устройнащи провокациите, като изпращат черни от съседните страни, да убиват хора и да се обвинява за това Кадафи? Методиката е идентична. Както и снайперистите. Стрелят, а обвиняват властите за убийствата.

Какво се случва в Либия? "Защо" военни използват тежки оръжия срещу хора, в частност, използвайки ракети, картечници и гранатомети, а в Египет и Тунис такова нещо не се случи.

Две са причините.

   
1. За дестабилизарене на Либия се използва малко по-различна методика.

   
2. Главата на Либия не е американска марионетка, и по този начин не се страхува да използва сила.

Етническият състав на Либия е разнороден. Това, което се случва в момента в Либия, не са "мирни демонстрации". Войската стреля с картечници и ракети не по "демонстранти" въоръжени с "плакати и камъни." В противен случай - те ще бъдат разпръснати чрез стрелба с картечници само за 10 минути.


Американците са "наели" някои номадски племена в Либия "да повоюват" с централните власти. И ги добавят към класическите "демонстрации", водени от професионални агитатори и агенти.

"Синът на шефа на Муамар Кадафи в Либия, Сейф ал Ислам, който говори по либийската държавна телевизия, призна, че армията е допуснала грешка, като е  разгонвала протестните демонстрации, в чието провокиране той обвини граждани на други страни."

Всеки, който познава историята на Първата световна война, си спомня, как англичаните са използвали разузнавача Лоурънс Арабски. Той вдига арабите да се борят срещу турците, в чиято империя са включени земите им. Турция отслабва, а след това в Ирак и Египет, вече са пристигнали британците. Никаква независимост не са получили арабите - но това е подробност (а всъщност - закономерност). Принципът е същият и днес.

"Лидерът на племето " Ал zuvayya в източната част на Либия, заплашва властите, че ще блокира износа на петрол, ако не спре това, което той нарече "потискането напротестиращите" (Бел.ред.въоръжените протестиращи), предава телевизия" Ал Джазира ".


В Либия има война, истинска война между правителствените войски и въоръжени бунтовници ", а не с мирно протестиращи. И затова се прилагат сериозни въоръжени действия и правителствената армия дори отстъпва. Завзет е град Бенгази - вторият по големина в Либия. Как мирни демонстранти, според световните медии, невъоръжени, завземат втория по големина град в една държава?

"Грозни и неприемливи", нарече Британският външен министър Уилям Хага, събитията, случващи се в Бенгази, където правителството с помощта на елитни войски се опитват със сила да потуши протестите. "Армията трябва да бъде спряна в действията за потушаване на мирните протести", - подчерта той. (Спряна от кого?)

Великобритания заяви, че всичко това са "мирни протести". В същото време в новините четем: "Докладите, получени в Лондон отчитат, че в града се водят ожесточени боеве, ситуацията се описва като пълен хаос"

Ожесточени боеве между кого и от кого? Между "въоръжени до зъби" елитни войски и мирно "протестиращи".

На какво прилича това? Москва - декември 1905 година. Семьонов полк. Елитна част. Кръв и смърт. Артилерийски залпове. Един сценарий. В ръцете на бунтовниците - швейцарски пушки, които не са на въоръжение не само в полицията, но дори и в армията. Бунтовниците са със снайперистки пушки, каквито семьоновци нямат.


Как всичко си прилича! Противодействаш- ставаш кървав палач. Не се намесваш - идва гражданската война с милиони жертви.

Четеш и се чудиш. Ето авторите на тези новини, от уважаваната британска Би Би Си.

"Авиацията на Либия атакува демонстранти във втория по големина град, Бенгази, който от 21 февруари е под контрола на опозицията. Както беше съобщено от BBC, за ранените и убити при въздушното нападение информация все още не е получена. 
Самолети,
срещу ... мирни демонстранти. Е, как можете да пишете такива глупости? Ако Кадафи е вдигнал самолети - това означава, че той се противопоставя на сериозен и добре въоръжен противник.
Подкрепата отвън. 

А Би Би Си ни пее сладки песни за мирни протести срещу артилерийски огън.

Такива мисли предизвиква отличната координация между кървавия и информационния фронтове. Смятате ли, че Би Би Си може случайно да публикува глупости за въздействието на авиацията върху демонстрантите? Няма. Информационният  удар е изчислен. Всекиму своето. За западните хора - ужас от истории за снайперисти и въздушни удари по мирни демонстранти. 


Арабите не вярват на Би-Би-Си. За тях  лъжите се разпространяват от арабски канал.

"По данни на канал" Ал Джазира ", ал-Кадафи е напусвал Либия и отлетял за Венецуела, но синът на либийския лидер Сейф ал Ислам казва, че баща му не е напускал страната. Според него, армията подкрепя ал-Кадафи, и ще се "бори до последната минута, до последния куршум."

Това е за деморализиране на войската.

Ще се получи или не? Ще видим. Във всеки случай, дестабилизация е постигната. А кога ще се успокои региона ... ???

Автор: Николай Стариков
 

Васерман разказва, защо САЩ устроиха революцията в Египет

image
Според един от най-известните интелектуалци,
политически експерт, политолога Анатолий Васерман, събитията, случващи се в Египет, са били инициирани от Съединените щати.
Като доказателство, политолога цитира документ, който е изнесен в Интернет. В този документ, почти до ден и час са изброени събитията, които вече се случиха в Египет. Освен това, Васерман казва, че когато египетският президент Хосни Мубарак е отказал да подаде оставка, оставката му веднага е поискана от президентът Барак Обама.

Васерман е склонен да вярва, че чрез организиране на бунтове в Египет,  Съединените щати нападат Европейския съюз (ЕС). Причината е проста - обединена Европа е основният конкурент на САЩ в световната икономика и значителната роля в тази игра, са стоплянето на отношенията на ЕС с Русия. Така че, скоро ще дойде ред и на Руската федерация, казва Васерман. Египет контролира Суецкия канал, през който в Европа влиза петрола от арабските страни, и ако каналът е блокиран,  това ще се отрази на цените в ЕС, което сериозно ще дестабилизира региона.

Според Васерман, в тази ситуация е напълно приложима притчата, в която Бог казва на човека, че ще направи за него каквото и да поиска, но на ближния му,  ще направи два пъти повече, след което човекът помолил Бог  да му извадят очите. От бунтовете в Египет, САЩ ще пострада силно, но Европа ще пострада много по-силно и това ще допринесе за укрепване на долара. Що се отнася до Русия, пряк конфликт със САЩ, заради Египет не си заслужава ", казва Васерман. Според него, САЩ сами със себе си ще започнат да се конфронтират, а дотогава времето ще работи за РФ.
 

(По материали от сайта eg.ru)

Още по темата:
http://zahariada.blog.bg/politika/2011/02/04/egipet-quot-neizvestnite-quot-snaiperisti-otnovo-praviat-ist.679866
http://zahariada.blog.bg/politika/2011/02/17/amerikanskite-voenni-mogat-da-poddyrjat-buntovnici-chrez-int.688348

.....................

Добавка - коментар от Григор Симов:

Внушението, че САЩ целят да елиминират Европейския Съюз е за заблуда и предизвикване на всестранни вражди. САЩ и ЕС са едно цяло, предвид хората и по точно - средите които ръководят ЕС.  Нещо повече: ЕС е творение на САЩ, и по точно, на световното еврейство, с цел да се наложат на европейските народи абсурдни правила и закони, чрез които да се смесят европейските народи и да се заличат отделните народни култури. А освен това, да се заселят в Европа неограничен брой хора, от други континенти, от други раси и от друга вяра.  Което и става.
Но по-важна е другата им лукава цел, част от която е публикувана още в края на 19-ти век:

Юдомасоните и световните войни: Писмо на Албърт Пайк – "Великият командир" на Върховния съвет на масоните в Америка, а по-късно и на световното масонство, преди смъртта си 1891 г., написал писмо до италианския революционер Джузепе Мазини (всичките евреи!), с инструкции как да се прилагат масонските планове в Италия:
"Всички посветени във висшите степени на масонската религия, трябва да я отстояват, следвайки неопетнената доктрина на Луцифер (дявола)...  За пълното тържество на масонството ще са нужни три световни войни, като в третата от тях ще бъде унищожен мюсулманският свят, след което ние ще изпровокираме гигантско социално сътресение, ужасите от което ще покажат на всички гибелността от безверието. Революционното малцинство ще бъде унищожено, а разочаровалото се от християнството мнозинство ще получи от нас истинската светлина от учението на Луцифер"!


Този цитат, за първи път се е появил в книга на Лео Таксил, през 1897 г. след смъртта на Пайк - 1891 г.
 
..................

Така че, в ход е планираното още преди век и половина – гигантско световно социално сътресение - независимо, че мнозина от днес участващите в протестите и погромите, хора, си мислят, че се борят за своите интереси и за нещо по-добро. Но всъщност, и самите първоначални демонстрации и първите "революционни" метежи, са дело на специално обучени еврейски части, каквито те имат във всяка страна, където живеят. Но за тях не е никакъв проблем и да прехвърлят части в която и да е страна, понеже едва ли има държава, в която те да не са на върха - полу-явно или задкулисно.

Затова и аз ще използвам популярния израз: "Хора бдете"!  Или девиза от руския сайт: "Да не спим"!
Или, както аз казвам:
"Нека не си затваряме очите"!
Това, което се е вършело векове, и това което става сега, не се случва случайно, по неясни стечения на обстоятелствата, а е изпълнение на подробен, хладнокървен план за поробване на света!
Но ако моите думи нямат никаква стойност, прочетете какво е казал още 1920 г. бащата на масовото автомобилостроене Хенри Форд:
– "Единственото, което се считам дължен да кажа, по отношение на тайните протоколи, е, че написаното в тях, пасва идеално на всичко което се случва около нас".

 Гласувай:
2Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 24219496
Постинги: 4022
Коментари: 7100
Гласове: 8060
Архив
Календар
«  Февруари, 2023  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728