Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2011 18:49 - КОЙ УПРАВЛЯВА СВЕТА?? / И ЕВРОПА/ Автор: nikstan
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2715 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.06.2011 19:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Създателите на ЕС - юдомасоните, са скритите ръководители на Европа. Нека погледнем в чии ръце е Европейския съюз. Жозе Мануел Барозо- председател на Европейската комисия от 2004г. Участва в срещите на билдербергите, юни 1994г. и май 2003г. където е предложен и за следващ председател на Европейската комисия. Участник е и в Световния икономически форум през 2005г. и в срещата на билдербергите от 5-ти до 8-ми май 2005г.image Маргот Уолстром- вицепрезидент и член на Трилатералната комисия 2005г. Гюнтер Фернхойген- участник в среща на билдербергите през 1995г. Същото участие на билдерберги има и в комисията на Романо Проди от 1999 до 2004г.. През 1982г. никому неизвестния в Италия професор по икономика към Болонския университет е сред участниците в срещата на билдерберги. След срещата следва зашеметителна кариера. През м.ноември с.г. е избран за председател на института за промишлена реконструкция, който е най-голямата холдингова компания в Италия, занимаваща се с приватизация.
image
През март 1995г. основава лявоцентриската партия "Маслиново дърво", с която само след 1 година спечелва парламентарните избори и става министър- председател на Италия. От м.септември 1999г. е председател на Европейския комитетimage, след като цялото ръководство на Европейската комисия на 15-ти март 1999г. подава колективна оставка заради доклад на независими експерти, уличаващи нейните членове в измама, произвол и клиентелизъм.
През 2002 г. срещата на билдерберги е от 30 май- 2 юни в Чентли, Вирджиния, САЩ, на която Романи Проди по всяка вероятност присъства.
Елита на билдерберги в Европейския комитет imageсе допълва от: Марио Монти- член на Европейската комисия за конкуренцията (тук и нататък - "европейската комисия" да се чете - еврейската комисия! Г.С.); Ерки Ликанен- член на Европейската комисия за предприятията и информационната сфера; Фредерик (Фриц) Болкестейн- член на Европейската комисия за вътрешните пазари, данъците и митническия съюз; Педро Солбес- член на Европейската комисия за икономиката и финансите; Гюнтер Фернхойген- член на Европейската комисия по въпросите на разширяването; Крис Патън- член на Европейската комисия за външните отношения; Антонио Виторину- член на Европейската комисия за правосъдието и вътрешните работи; Анна Диамандопулу- член на Европейската комисия по въпросите на заетостта и социалната политика ( в момента председател на социалистическата партия ПАСОК и депутат в гръцкия парламент); Дейвид Бърн- член на Европейската комисия за защита на здравето и потребителите; Хоакин Алмуния- член на Европейската комисия за икономиката и финансите; Паскал Лами- член на Европейската комисия за международната търговия.
image Членове на Европейската комисия са и следните билдербергиimage : Питър Манделсон, Дейвид Одсън, Ян Петерсен, Лойола де Паласио, Адриан Фортеск, Франц Фишер,Хавиер Солана, Ханс ван дер Брук, Жан Клод Трише (президент на Европейската централна банка)image,Греъм Ейвъри, Томашо Шиопо Падоа (президент на Световната банка), Емма Бонино, Леон Бритън, Нели Кроес, Бьорн Гриделанд, Карелван Мирт. В списъка на билдерберги е и председателя на политическо движение социалдемократи и депутат в българския парламент Николай Камов. Същия е участвал в срещата на билдерберги от 3-ти до 6-ти юни 1999г. в г.Синтра, Португалия image, а през 2005г. е предложен от квотата на БСП за евронаблюдател.
Привържениците за членството ни в ЕС постоянно ни дават за пример Ирландия, в която ЕС е инвестирал милиони, но никой от тях не казва, че бившият президент на Европарламента в периода г.
ирландеца Пат Коксimage е присъствал на срещата на билдерберги през 2001г. в Готенберг, Швецияimage,където всъщност е издигната кандидатурата му за шеф на Европарламента.
Съвета за чуждестранни връзкиimageи Трилатералната комисияimage също играят огромна роля в световното управление. Те се управляват от едни и същи хора и имат една и съща цел: "Единно световно управление".

imageВ периода на т.н. преход се създадоха СДС и ДПС, на които огромна част от народа възложиха своите надежди като алтернатива на господстващата тогава комунистическа партия. Никой от нас обаче дори не подозираше, че трите партии са под едно общо ръководство- масонството. Участвахме в многохилядни митинги в подкрепа на демокрацията с вдигнати два пръста, без да знаем, че това е най-силния знак на Сатаната. Знака всъщност се появява като символ на сатанинската благословия по време на ритуалите. Този знак е използван от Ясер Арафат, Ричард Никсън, Уинстън Чърчил и Стюърт Мичъм, съпредседател на червения "Нов мобилизационен комитет". Чърчил заяви, че това е знак на мира, но да си спомним, че той беше един от елита на масоните. Той най-добре знаеше сатанинския смисъл на знака, но се опита да му придаде ново лице.
Всъщност знака "V" е римската цифра 5, използвана от Адам Вайшоп за обозначаване в илюминати на "Закона на петимата". Нещо повече- в Кабала: значението на еврейската буква V (Van) е нокът. Сега "нокът" е едно от тайните имена на Сатаната в братството на сатанизма.
Докато Съвета за чуждестранни връзки е идеологическата организация, то Трилатералната комисия е изпълнителя на задачите. Те отдавна са пуснали корени в България и управляват нашия живот и икономика. Симеон Сакс Кобурготски, Филип Димитров и Надежда Михайлова служат вярно на Съвета, а бившия президент и сегашен председател на СДС
Петър Стоянов е в изпълнителния комитет на Трилатералната комисияimage.

image Именно Петър Стоянов беше човека, който настояваше за преждевременно затваряне на блоковете на атомната централа въпреки многобройните експертизи на световни учени за безопасната експлоатация на 3-ти и 4-ти блок до 2014 година. Истинската причина беше стремежа на големите петролни компании като ЕКСОЛ, МОБИЛ, АРКО, ТЕКСИКО, ШЕЛ и СТАНДАРТ ОЙЛ да запазят своята хегемония в енергийния сектор, а те са собственост на ръководителите на Трилатералната комисия.
...По правило всички корпорации на елита са регистрирани в офшорни зони, като филиалите им в отделните страни с елементарни счетоводни операции трансформират печалбите си в "заеми по кредити" от офшорната корпорация, с франчезни договори за предоставени от корпорацията- майка ноу-хау или търговска марка. По този начин те унищожават и родните фирми, които са длъжни да си плащат данъците и не успяват да се конкурират с тях по този нечестен начин.
imageДори трудовите договори с работниците и служителите в тези филиали се подписват от името на офшорната фирма с цел избягване на данък общ доход. А това са почти всички приватизирани предприятия в България. Сред тях са големите банки и застрахователни дружества, бензиностанциите ШЕЛ, ВР, McDonalds, KFC, Pizza Hut, Nestle, Jacobs Suchard, Coca Cola, Burger Kind, вносителите на автомобили, големите търговски вериги, хотелските вериги по черноморието, телекомуникационните компании и др.
Същото е и в останалите страни. В САЩ Чейз Манхатън Банк на Рокфелер плаща 0% данък печалба при 70% данък за обикновения американец. А с влизането ни в ЕС ще нахлуят още корпорации на елита, които ще унищожат напълно малкото останали родни фирми,голяма част от които и днес работят в черната икономика поради нелоялната конкуренция.
Членството ни в НАТО също беше пагубно за страната. Иван Костов и Соломон Паси обещаваха едва ли не реки от мед и масло след това членство. За подкрепата ни за бомбардировките в бивша Югославия те казваха, че наши фирми ще участват във възстановяването й след войната и от това България ще спечели милиони. Какъв цинизъм ! Само с разрушаването на мостовете над река Дунав се ликвидира международният ни автомобилен транспорт, който беше един от най-големите в Европа.

image Проповедницитена глобализма са не само безкрупулни и жестоки хора, а и безгранично цинични...



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28386907
Постинги: 4304
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930