Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2011 10:51 - Цитати от световни лидери, разкриващи плановете за Нов Световен Ред. Автор: polopot
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5980 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Томас Джеферсън: 1816г.: Ако американският народ някога позволи частни банкери да контролират издаването на  валута (което се и случва 1913г.), банките и корпорациите  ще лишат хората от цялата им собственост, първо чрез инфлация а после чрез дефлация, и деца им ще се събудят бездомници на континент, който техните бащи покориха" 

image

Президента Андрю Джакъсн: 1829 - 1837 " Вие сте дупка със змии! Аз възнамерявам да ви измъкна навън, и чрез Вечният Бог ще ви изхвърля. Ако хората само разберат размера на несправедливост на нашата парична и банкова система, ще има революция още преди да съмне."

 Президента Уудроу Уилсън: 1916 " Аз съм най-нещастният човек. Аз несъзнателно разруших моята страна. Нашата велика индустриална нация е контролирана от система на кредити. Нашата система на кредити е концентрирана в ръцете на няколко мъже (евреи-сатанисти). Ние се превърнахме в едно от най-лошо управляваните, напълно контролираните и доминирани правителства в света - което не е вече правителство на свободното мнение, не е вече правителство на убеждението и вота на мнозинството, а правителство на принудата на малки групи от господстващи мъже"

 (Уилсън по повод   подписването на закона за създаването на Федералният Резерв 1913г.)

Уинстън Чърчил: 1920: "От дните на Вайсхауп до тези на Карл Маркс, до тези на Троцки, Бела Кун, Роза Люксембург и Ема Голдман, тази световна конспирация за преобръщане на цивилизацията и за реконструкцията на общество на базата на забавеното развитие, на завистливата злоба и невъзможното равенство, е постоянно нарастваща.  Тази световна конспирация игра трудно разпознаваема роля в трагедията на Френската Революция. Конспирацията им  беше главната причина на всяко подривно движение през деветнадесети век, и сега оковите на тези тъмни личности от подземният свят на големите градове на Европа и Америка хванаха Руския народ за гушата и станаха безспорни господари на тази огромна империя"

Президента Франклин Рузвелт:  21 Ноември 1933г. "Реалната истината, която има значение е, както и ти и аз знаем, е че финансовите елементи в големите центрове притежават правителството от дните на Андрю Джаксън насам" 

Банкерът Дейвид Рокфелер
23 Септември 1993г: "Сегашният прозорец от възможности, по време на който миролюбивият и взаимнозависим световен ред може да бъде изграден, няма да бъде отворен твърде дълго. Ние сме на предела на глобална трансформация. Всичко от, което се нуждаем сега е криза, и народите ще приемат Новият Световен Ред.

Карл Войтила, Папа Йоан Павел II
: " До края на това десетилетие ние ще живеем под първото Единно Световно Правителство, което някога е съществувало в обществото на нациите... правителство с абсолютна власт да решава основните въпроси на оцеляването. Единното Световно правителство е неизбежно

Джордж Хърбърт Уокър Буш: 11 Септември 1990 : " Извън тези проблемни времена. обективен ? нов световен ред ? може ли да се появи ? Днес новият свят прави усилие да се роди, свят твърде различен от този, който познаваме в момента ".
"Заложено е повече от една малка държава, това е голяма идея - нов световен ред...

Хенри Кисинджър, 19 Април 1994.
"Новият Световен Ред не може да се случи без участието на САЩ, ние сме най-значимият единичен компонент. Да, ще има Нов Световен Ред, и той ще принуди Съединените Щати да променят своите схващания"

Изявление направено пред американския Сенат на 7 Февруари 1950 от Джеймс Поул Варбург:
"Ние ще имаме Световно Правителство, независимо дали го харесвате или не. Единственият въпрос е как ще бъде постигнато Световното Правителство, насила или чрез съгласие" -- 

"Истинските господари във Вашингтон са невидими и упражняват своята власт зад сцената" Съдия Феликс Франкфуртер, от американският Върховен Съд


"Целта на Рокфелерови и техните съюзници е да създадат единно световно правителство кобминирайки суперкапитализма и Комунизма под един и същ покрив, и под техен контрол.. Дали имам предвид конспирация?! Да. Аз съм убеден, че има такъв заговор, международен по обхват, планиран преди поколения и невероятно зъл в ствоята цел" 
Конгресмен Лари П.МакДоналд, 1976, убит в полет 747 на Корейските Авиолинии, който самолет беше свален от Съветите.

Британският Министър председател Бенджамин Дизраели, 1876г:
"Правитлествата в днешно време трябва да се договарят не само с други правителства, с императори, крале и министри, но също така с тайни общества, които имат навсякъде техни безскрупулни агенти, и могат в последния момент да объркат всички планове на правителството" 

Кметът на Ню Йорк Сити, Джон Хилън, 1922:
"Истинската заплаха за нашата република е невидимото правителство, което като гигантски октопод простира своите пипала над градове, щати и цялата нация. Както откопода от реалният живот, то работи под изкусно създадено прикритие... На върха на този октопод са Рокфелерови и интересите на Стандарт ойл и малка група от влиятелни банкови къщи обикновено наричани международни банкери. Тесният кръг на влиятелните международни банкери фактически управлява правителството на Съединените Щати, за своите собствени егиостични цели. Те практтически контролират двете политически партии" 



Джон Суинтън, редактор на Ню Йорк Трибюн:
"Няма такова нещо, като независима преса в Америка, освен в малките градове. Вие го знаете и аз го знам.
Знам, че много от вас, искат да напишат своето честно мнение, но ако го направите вие предварително знаете, че то няма да бъде издадено.

Аз получавам по 150 долара на седмица за да държа моето истинско мнение извън страниците на вестника, с който съм свързан. Други от вас получават същото заплащане за да вършат същата работа. Ако искам да разреша честно мнение да бъде отпечатано в моя вестник, след по-малко от 24 часа, с моята длъжност ще бъде свършено.
 Работата на журналиста от Ню Йорк е да унищожава истината; да лъже изцяло; да изопачава; да клевети; да се подмазва в краката на Мамона; да продава своята страна и своя род за прехраната си. Ние сме инструментите и дърдорковците на богатите мъже зад сцената. Ние сме интелектуални проститутки" 


Американският Сенатор, Бари Гоудуотър в неговата книга от 1964г. "Без Извинение":
"Тристранната комисия, възнамерява да бъде проводник на международна консолидация на търговските и банкови интереси, чрез завземането на контрола над политическото правителство на Съединените Щати. Тристранната комисия представлява ловко, кординирано усилие за контрол и консолидация на четири центъра на власт, политическа, парична, интелектуална и духовна. Това, което Тристранната комисия възнамерява  да създаде е световна икономическа власт превъзхождаща политическите правителства, които също са въвлечени. Като управители и създатели на системата, те ще управляват бъдещето"


Бившият Конгресмен Джон Рарик, 1971г: "Съветът за международни отношения е "властта". Той не само има влияние и власт в ключовите позиции за вземане на решения,  в най-високите нива на правителството, за да прилага натиск от горе; но също използва личности и групи за да създава напрежение отдолу, да извинява високопоставените решения за превръщането на Съединените Щати, от суверенна Конституционална Република, в робска държава член на единната-световна диктатура"

Сенатор Джордж Малоун от Невада,  в реч пред Конгреса през 1957г:
Има план за унищожение на икономическата и социална независимост на Съединените Щати"!
..."Аз вярвам, че ако хората на тази държава разберат всичко което Конгреса им е причинил през последните 49 години, ще дойдат във Вашингтон, без да чакат изборите... 




Източник: личен архив на автора




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28297044
Постинги: 4280
Коментари: 7543
Гласове: 8235
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031