Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2011 10:26 - Измама - VIVACOM, и не само там... Автор: samvoin
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2499 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 27.07.2011 10:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На 28.03.2011г. посетих офис на VIVACOM на ул.“Скобелев“ №35, за да заплатя сметката си за мобилни услуги. След заплащане на поредната висока сметка на 28.03.2011г., макар и с включената и за двата ми номера допълнителна услуга WORD 30+, сътрудник-продажби/4102 Георги Георгиев (офис на ул.“Скобелев“ №35) ми предложи да деактивира допълнителната услуга WORD 30+, тъй като минутите се изразходвали първо в РБългария и ако остане нещо от тях, то те се използвали за международни разговори.

След направената от него проверка в системата на VIVACOM за евентуален бъдещ проблем и многократните уверения от негова страна, че няма да има проблеми се съгласих, тъй като ползването на мобилни услуги WORD 30+ към този момент бе от жизнено важно значение за мен! Според него системата на VIVACOM не е показала, че за единия ми номер деактивирането на тази допълнителна услуга WORD 30+ е невъзможно до изтичане на срока на договора! И по НЕГОВ съвет допълнителната услуга WORD 30+ към един от номерата ми бе деактивирана.

На 29.03.2011г. телефоните ми бяха прекъснати.

Отново отидох в офиса на VIVACOM на ул.“Скобелев“ №35, за да разбера причината. Беше ми съобщено, че съм нарушила договора за единия си номер и затова трябва да платя неустойка в размер на 189,81 лв. Бях „посъветвана“ и убедена от служители от мобилния център и от офиса на ул.“Скобелев“ №35 да заплатя 32лв, като след „оправяне на проблема“ тя ще бъде приспадната от реалната ми сметка за проведени разговори. Макар и да не бях аз причината за възникналия проблем, бях принудена да заплатя сумата от 32лв., за да мога да ползвам до някаква степен мобилния си телефон.

От 29.03.2011г. досега подадох няколко жалби до VIVACOM, КРС, КЗП с обяснение за извършената ИЗМАМА от страна на сътрудник-продажби/4102 Георги Георгиев !!!!!!!!!!

На 29.06.2011г. посетих офиса на VIVACOM на ул.“Скобелев“ №35, за да попитам сътрудник-продажби/4102 Георги Георгиев получил ли е разпореждане от свой началник във връзка с подадените от мен жалби по повод извършената от НЕГО измама по деактивиране на допълнителната услуга. Помолих го да се обърне писмено към своите началници и да обясни, че е допуснал грешка при деактивирането на допълнителната услуга WORD 30+. Лъжейки, че ще напише запитване до началниците си, той всъщност поиска код за достъп до моите жалби, като ми обясни, че няма връзка със системата на VIVACOM!!!!!! В заключение ми каза, че трябва да заплатя сумата от 549,53лв.(към онзи момент), която отново подчертавам, е свързана с предсрочно прекратяване на договорите от ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ, а не по мое искане!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Поисках да проведа разговор с Управителя на магазина, но ми бе съобщено, че го няма. След неколкократно настояване за разговор с Управителя, се оказа, че тя е на работното си място, но се отнесе към моят въпрос с пренебрежение и не пожела да ме изслуша. На искането ми да сложи подпис и печат на поредната ми жалба до VIVACOM, постоянно повтаряше „О,Боже!“!!
Последната фактура, която получих е на стойност 1314,80лв!!!!

Това ли е грижата на VIVACOM към клиентите си????

Уважаеми VIVACOM, ако не сме ние , Вашите клиенти, няма да Ви има като компания!!!

Не считате ли, че измама от такъв мащаб вреди на името Ви???
Кога най-сетне ще видите, че подписите на служителя от договора, който ми приписвате, че съм нарушила и този от март месец са на ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ?????????

Уважаеми клиенти на VIVACOM БЪДЕТЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВНИМАТЕЛНИ АКО ПОПАДНЕТЕ НА сътрудник-продажби/4102 ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ - гр.София ул.“Скобелев“ №35!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Уважаеми господа и шефове на VIVACOM докога ще прикривате измамите на сътрудник-продажби/4102 ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ - гр.София ул.“Скобелев“ №35 ???

От 29 март 2011г. понасям материални и морални щети заради измамите му????????????
ДОКОГА?????????????????????
Всичко си има граници!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nevavi.blog.bg

Въпреки, че съм абонат на "Виваком" и за сега съм относително и сравнително доволен, изразявам солидарността си с този съблогър, макар да не го познавам и да не зная случая му с точност, тъй като аз пострадах малко преди него - предния месец, от местен интернет и кабелен доставчик - в град Плевен, на име "Оптиспринт" и правата ми на потребител, не бяха защитени от никого!
.....................

Коментар от Григор Симов:

Не само Виваком е измамническа фирма!  
Всичките т.н. чуждестранни фирми - "уважавани инвеститори" не са гръцки, руски, германски, американски и т.н., а са еврейски, до една. И то не на отделни еврейски собственици, а на световната сатанинска еврейска мафия, чийто символ е окото на върха на пирамидата, изобразена на еднодоларовата банкнота. Същото е и с банките. Всичките те, големи и малки, "частни" или "национални", са само и единствено - еврейски поделения, под различни имена, на "еднината и непоклатима световна юдейска банка" (както го и пише в тайните им протоколи).
Освен това, всичките "световни" вериги магазини, от всякакво естество, и специално, за хранителни стоки, са изключително еврейски.
Също е положението и с минералните водоизточници, и с бутилираните минерални води. И т.н., и т.н.
В почти всички държави правителствата са съставени от явни и тайни евреи. В България вече почти всички министри са евреи. Евреи са началници и директори на всички служби, отдели и т.н. "независими" (от народа) институции. Евреи са и повечето кметове на големите ни градове...  и кандидатите "ни" за президент.Гласувай:
5Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15606992
Постинги: 3945
Коментари: 6953
Гласове: 7963
Архив
Календар
«  Май, 2022  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031