Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2012 20:36 - Мнението на една българска майка, живееща в САЩ, за убийството в Кънектикът! Автор: samvoin, Автор: aliya
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1935 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Това което се случи в Америка е ужасно! Днес гледам снимките на тези малки ангелчета и гърлото ме стяга. Защо?... Майка съм на тенейджър и затова така дълбоко търся причината в поведението на тъй -наречените "пълнолетни" граждани. Преди 18-та им година- нямаш право да ги плеснеш. На 16г. ако имаш възможност им купуваш кола и после ги мислиш и гледаш часовника през уикенда дали е вече полунощ и как ще се прибере.  Уж нямат право да пият, а добре че поне се редуват (така поне ги съветвахме) - който кара не пие. Месеци преди да стане 18 започва да говори, как чака момента да се изнесе от дома. Никакъв респект към родител - отговаря нагло и ти онемяваш от дързостта и неуважението към тези, които са го създали. Защо?.... Защо не им е разрешено да пият алкохол до 21г.  Та те пият от много по-рано. Ако полицията дойде в дома ми и намери алкохол и тинейджъри под 21 - аз мога да отида в затвора. А нямам право да му държа отговорност, защото е на 18. Защо след като родителите плащат образованието в университета, нямат право да имат информация за оценките на детето си, дори с риск да бъдат лъгани, че се ходи на лекции. Слава богу мойта дъщеря е отговорна, но съм запозната с обратното. Точно в тази възраст марихуаната се предпочита пред цигарите, а родителя няма право да коментира това, нито да проверява. Това е най- обърканата част в обществото, в което живеея.  И ето резултата. Миналата година Аризона, тази Кънектикът.
Преди няколко денонощия се събудих от шум- смях и приказки пред гаража ми. Станах и видях кола с тинейджъри на улицата, които изчеанаха заедно с едно огромно кълбо от пушек или прах, не знам, с бясна скорост.  На сутринта колата на дъщеря ми и моята (за съжаление ги бяхме оставили отвън) бяха обвити с прах, приличащ на цимент-бял ситен прах. Нейната, която тя е оставила с отворент санруф беше пъна и вътре - седалки, скоростна кутия... Ужас...
18г. тръгват на война и решават кога да стрелят ,а не им дават да пият, и това ги прави да пият още повече, Вярвайте ми.  Или да наблягат повече на наркотиците. Мистър Президент, нещо не е наред! Какво да правим образованието, ако марихуаната, хероина и подобните са на всеки ъгъл "for sale".
Исках да споделя това. Защото тинейджъра- убиец е убил първо собствената си майка. Да родиш убиеца си, а?.......  Това не може да го направи човек с нормален мозък. И нека не ги изкарваме всички ментално болни. Това са наркотиците. Няма да забравя преди 20г когато живеех в Лос Анжелес, двама братя пак по 20г. бяха убили родителите си. Беше такъв ужас за цялото общество. Съученик на дъщеря ми бе написал във Фейсбук преди време: "Натъпчи се с хероин докато ти изкочи очната ябълка и убий родителите си".
Как ви звучи това?
Something is wrong Mr.President !
А за тези малки ангели и за техните учители- .... нямам думи! Нямам думи......
А за техните близки...... Боже помогни на света!"
http://www.facebook.com/kbodurow



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28388825
Постинги: 4304
Коментари: 7564
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930