Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2013 16:06 - Ще изчезне ли България? Георги Марков. Автор: atilla
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 10102 Коментари: 13 Гласове:
15

Последна промяна: 25.01.2013 13:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Точно преди 40 години радио Дойче веле излъчва едно есе на великия Георги Марков, което остава старателно закопано и погребано някъде в архивите... Сега това есе възкръсва, за да ни зададе един въпрос. А той е: "Ще изчезне ли България?"

Ако долните редове ви звучат стряскащо познати, ще повторим – писани са преди 40 години. Преди точно 40 години...

"Може би за мнозина този въпрос звучи фантастично. Изчезването на един народ не е често явление, още повече - народ с 13-вековна история и прекрасен собствен език. Но ония, които познават действителното положение у нас днес, неоспоримите факти и изводите, които те налагат, не могат да не бъдат разтревожени от едно трагично явление.

Още преди години то възбуди вълнения сред официалните партийни и правителствени среди, в печата и по радиото се заговори с не много висок глас, че раждаемостта на българите е на едно от последните места в света, че българската част от населението е с отрицателен прираст, т. е. започва да намалява. Апелираше се за спешни мерки. Но тъй като негативните явления никак не са по вкуса на съвременните български ръководители, не се направи задълбочено обсъждане и анализ на статистическите данни. Въпросът набързо беше претупан по държавна и партийна линия и крайният му резултат се изрази с покачването на ергенския данък от 5 на 10 на сто. Както и с масовото преименуване на цигани с български имена.

И този път, както в много други случаи, властта стана жертва на еснафската си скрупольозност - да се скрие болестта на момата, та дори и тя да умре. За първи път в своята история, в години на мир, а според властта - и години на небивало щастие, българският народ започна да намалява. Отбелязаният прираст на населението, което все пак достигна над осем милиона, е изключително за сметка на циганското и донякъде на турското малцинство в страната. Лично на мен един от секретарите на ЦК на БКП ми е казвал: "След 20 години ние ще бъдем турско-циганска държава." 

(Г.С. - извинявам се за вметването, но е крайно наложително:
  Всичните членове на ЦК на БКП и на Политбюро са евреи или криптоевреи (тайни евреи), колкото и да ви се стори пресилено и невероятно! И всичко лошо, което ни се е случвало, като народ, и преди, и сега, е целенасочена политика на българското и световното еврейство. Естествено - че, не на всички евреи!!  Но на Световното, сатанинско, юдомасонско еврейство, един от символите на което, освен червената петолъчка, е и пирамидата, с окото на върха й, изобразена на еднодоларовата им банкнота!)

Какво стана с нашия народ? Кое унищожи желанието му да живее, да създава поколение? Кое унищожи силата на земната му кръв? Къде изчезнаха многолюдните селски семейства, родове и цялата бликаща жизненост на една млада нация? Нали всеки знае, че децата са бъдещето? Не е ли отказът от деца отказ от бъдеще?

Реакциите на българските власти показват, че те са неприятно изненадани и като че ли не могат да си обяснят явлението. Печатът, който напълно изразява официалното становище, се опита многократно да обвини младите семейства, че те жертвали децата си за сметка на по-удобен, комфортен живот. Един български социолог обясни, че първото дете в едно семейство бива забавяно или отхвърляно в името на апартамента, второто дете - в името на автомобила и т. н. Друго обяснение, пак плод на характерната еснафска полуискреност, беше, че нежеланието да се раждат деца било свързано с "порасналата свобода на жената", която предпочитала да бъде инженер, лекар или нещо друго, но не и да посвети живота си на деца. Беше намекнато също, че донякъде и материалните несгоди възпрепятствали раждаемостта.

Пак в печата се появиха и някои от обясненията на другата страна - семействата. Под формата на строго ограничени анкети и осакатени разговори журналисти се опитаха, доколкото това им беше разрешено, да вникнат по-дълбоко в нежеланието да се раждат деца. Мнозинството от младите двойки се оправдаваха с това, че поради материални причини, а също и поради съвременното устройство на живота в страната, както мъжът, така и жената трябва да работят и няма кой да гледа децата. Приведоха се факти, че хора, които нямат стари родители, за да им гледат децата, трябва да разчитат на детските домове. Но влизането на едно дете в детски дом сега било по-трудно от влизането на кандидат-студент в университета.

Естествено, печатът в България не отиде по-далеч в своите търсения, може би защото знаеше добре какво ще срещне. (Защото печатът, както и всички "медии", по времето на комунизма беше партиен монопол, т.е. - еврейски. А днес е Корпоративен, финансов монопол, т.е. пак - еврейски)

Защото не става въпрос за една или две причини, които биха могли да бъдат отстранени с правителствени решения, а за комплекс от болестни явления, някои от които вече непоправимо са разрушили жизнеспособността на народа. За всекиго е ясно, че не става въпрос за преходни явления, а за тежко заболяване на националния дух, чиито трагични последствия тепърва ще наблюдаваме.

Нека погледнем не на материалната смяна на дете за автомобил, а на онова, което поражда тази смяна, като се позовем именно на това, че битието определя съзнанието.

Първото, което откриваме е, че днес в България съществува всеобщо чувство за безсмислица. Хората не виждат никакъв смисъл в това да работят, да създават, да раждат, да се стремят към нещо значително или възвишено. Всичко протича под чудовищния знак на живота ден за ден. И това не е трагикомична игра на шепа кафеджийски интелектуалци, а атмосфера, проникнала и в последното село. За да не бъда голословен, нека се позова на няколко факта: огромното нарастване на броя на разводите, по които България заема едно от първите места в света; значителното нарастване на броя на самоубийствата, характерно впрочем за повечето страни от съветския лагер; честите констатации на партията и комсомола, че младежта нямала идеали; големият брой стопански престъпления и кражби; разни форми на проституция. Нито един от изброените дотук факти не съществуваше като явление в страната преди 25 години. Искам да разкажа само един куриозен случай. Когато работех като инженер в едно предприятие, един от добрите ми работници изпадна в болестна апатия, нежелание да говори, да яде, да живее; направи няколко опита за самоубийство и го прибраха в лудницата. Отидох да го видя, беше в особено състояние. Опитах се да му кажа, че трябва да се помъчи да живее. Но той ме погледна полуусмихнат, тъжен и ми каза със странен глас:

"Няма нареждане да се живее, другарю Марков! Виж, ако имаше нареждане... можеше и да се живее!" 

Първият аспект на безсмислицата е безперспективността. Един наблюдателен западен журналист след посещението си в България отбеляза, че онова, което му е направило най-силно впечатление е, че всеки човек в тая страна "има определен таван", че обществото е ограничило развитието на всекиго с предопределен таван. Разбира се, за грамадното мнозинство от населението таванът е твърде нисък.

По силата на изкуствено създаденото и настойчиво поддържано класово и социално безправие в страната, всяко дете - утрешен гражданин, има определен път. Всеизвестно е, че колкото и да е способно детето на обикновения гражданин (който не е имал щастието да изяде два шамара в полицията преди 9. IX . и следователно няма героично минало, нито полезно настояще), то не може да се състезава с детето на един партиен ръководител, което при цялата си тъпотия ще влезе в английската гимназия и ще попълни утре мястото на татко си в ръководството на държавата.

Не е ли странно, че няма нито един случай, при който дете на партиен ръководител да е завършило техникум, да упражнява професия като стругар, металург, миньор, строител? Ако само погледнем състава на българските легации в чужбина, ще открием, че те са подслонили децата на повече от половината съвременна българска аристокрация. Вчера роденият Иванчо от Горубляне, който може да има заложбите на велик астроном, инженер, артист, никога няма да отиде по-далече от местното ТКЗС, докато някой Володя (за определени кръгове това е също българско име), седнал в "Чайка"-та на баща си, ще заеме място в университета и след това - където си иска. Да не говорим, че в училище Володя винаги ще има по-добри бележки от Иванчо и при всички съревнования състезанието ще бъде между "Чайка"-та и пешеходеца.  (Чайката беше най-луксозната тогавашна "съветска" кола, създадена специално за висшата партийна (еврейска) номенклатура.)

Вторият аспект на безсмислицата е производен на първия. Разрушението на всички нравствени норми и понятия доведе до това, че всичко може. Колко пъти политиката на БКП преобърна вековни разбирания за добро и зло, за честност и безчестност, за лъжа и истина? Ами огромната лъжа, наречена комунизъм, в името на която се извършват безброй престъпления? Едни и същи хора обявяват един и същ човек (Трайчо Костов) за национален герой, после за национален предател и го обесват, след което отново го обявяват за национален герой и му издигат паметник, а пък напоследък май пак ще го обявят за предател. Да не говорим за липсата на елементарна справедливост в страната, за липсата на съд, на критерии за каквото и да било, или ако трябва да обобщим всичко в един принцип - това е принципът на безпринципността.  (По-различно ли е днес - във времето на прословутата демокрация?)

Третият аспект е чувството на несигурност. Няма човек в страната - от председателя на държавния съвет до последния гражданин, който да познава чувството за сигурност. Не съм сигурен дали комунистите премахнаха експлоатацията на човек от човека, но те създадоха нещо още по-жестоко, нека го наречем "зависимост на човек от човека", при която всеки подлец или мижитурка може да изиграе убийствена роля в живота на всеки гражданин. Несигурност в работата, несигурност у дома, несигурност в бъдещето. Прибавете към това призрачната атмосфера на войната, която се подхранва от цялата пропагандна машина. В продължение на последните 20 години България може би десет пъти беше пред конфликт. Корея, Суец, Куба, Виетнам, Югославия, Китай, Чехия, Израел... Всеки знае, че при евентуална съветска война България ще бъде първата страна, която ще се намеси. Военно обучение, непрекъснато свикване на запасни, бойни подготовки, непрекъснати аларми...

За какви деца може да става дума?

При това аз не искам да засягам общественото устройство, откъдето произтичат множество други фактори, които отравят душите и сърцата на българските граждани.

Това е общото обяснение. Затова мнозина стигнаха до крайно неприсъщото на националния ни характер живеене ден за ден, затова не една млада жена повтаря: "За какво да раждам! Да създавам един нещастник, за да се мъчи на този свят! Не, това е престъпление!"

Ето какво пресушава корените на 13-вековното българско дърво. Въпреки пълното ни разбиране за размера на злото, аз искам да вярвам, че обикновените граждани ще съумеят да надвият безплодната атмосфера, в която живеят, и може би с някаква нова петвековна надежда ще съхранят живото тяло на народа и чудния български език".

Георги Марков

от............BeU.bg


http://atilla.blog.bg/politika/2013/01/24/statiiata-koiato-zasrami-bylgariia.1045730
..........................

(Целите на Световното Еврейство, са формулирани много отдавна, даже още от философите на древна Елада (юдеите-данайци, от дановото еврейско племе).
Но за нас е достатъчно да се запознаем с целите на Илюминати и на Коминтерна (създадени от Финансовия Еврейски Интернационал), чиито цели се свеждат до - Унищожение:

- Унищожаване на нациите (народностите);
- Унищожаване на религиите (но не на юдаизма, а на християнството (и исляма!) и неговата нравственост);
- Унищожаване на семейството (и отнемане на децата от родителите!);
- Унищожаване на частната собственост (и превръщане на независимите селски стопани, в градски пролетарии - лумпени - ратаи - роби на евреите, които, фактически, са единствените капиталисти)!


Г.С:  – Надеждата днес е само в Господа!
И в остатъците от чувството ни за отговорност. 
Защото, злото и изпитанията са допуснати от Бога.  А ние, всеки един, по отделно, и всички заедно, носим своята отговорност, за всичко случващо се с нас, и около нас! 

И още:
Ето какво е казал и Архиепископ Аверкий - Таушев в съчинението си Признаци за приближаване края на света:
“Колкото повече напредва времето, толкова по-тежко ще става.  Духът на християнството – незабелязано за служещата на света тълпа, но твърде забележимо за онези, които бдят над себе си – се отдалечава от хората, като напуска света и го предава в ръцете на неговото падение. Изпълнява се предсказаното в Писанието за отстъплението от християнството, но “отстъплението е допуснато от Бога. Не се опитвай да го спреш с немощната си ръка”.  Престъпно е, обаче, да се мълчи за отстъплението, да залъгваме себе си и другите, че всичко е наред и няма за какво да се безпокоим.  И макар да не е по нашите сили да спрем отстъплението с немощната си ръка, дългът на християнската любов ни повелява, не само да се отдърпнем и да се предпазим от него, но да предпазим и нашите близки, ако те сами не го виждат и не го забелязват. В подобни случаи трябва винаги да помним прекрасните думи на св. Григорий Богослов: „С мълчание се извършва предателство към Бога“. Не бива да се мълчи за онова, което е най-важно: спасението на човешките души!”
Гласувай:
151. lambo - Именно заради тази статия циганина Т. Живков ( Яшар )
24.01.2013 21:50
е заповядал да убият Георги Марков

http://lambo.blog.bg/politika/2011/09/07/zashto-ciganina-iashar-ubi-georgi-markov.815158
цитирай
2. grigorsimov - Как, според вас, "Циганина" Живков има братовчед - известен евреин!!?
24.01.2013 22:40
Та и други "наши" политици, наричани "цигани", са си всъщност, криптоевреи.
Такава е криптоеврейската мафиотска система: ако не им подхожда или не могат да се представят за българи, те се пишат, примерно - гърци, австрийци, украинци, руснаци, американци, и т.н. и т.н., в зависимост, да речем, от къде са дошли, или от къде са родителите им...
И когато ги погледнеш през тази "призма", чак тогава нещата започват да си идват по местата!
И в това, че се разобличават опасни разбойници, няма нищо лошо за обикновените евреи, които не са част от световната, сатанинска, юдо-мафия. А напротив. Тази сатанинска мафия хич не я е грижа за никого, па било то и за "простите" евреи, които само обират негативите от делата на "своите" съплеменници. И това го разбират много, много евреи, и хиляди от тях активно разобличават делата и похотите на самозабравилите се слуги на дявола.
Затова и Христос им е казал в очите: – "Ваш баща е дяволът..."!
А надеждата и спасението са само в Христа, особено за евреите! И още по-точно, в Православието!!
цитирай
3. pcelata - По този повод...
25.01.2013 07:42
Съблогера Алтимир-бе показал статия не,по скоро документ-който показваше как група ,,човеци'',от няколко страни са се спорозумяли-държавата ни да бъде премахната от света.Доста тежко четиво.Що се касае до ,,евреите''....смятам,че имаме силата и яростта да се опълчим.Точно вчера четох,как евреите са искали част от Германия да им бъде дадена да си направят държавица.И не съм сигурна,че искам да разбера мотивите за съсипването на страната ни...
цитирай
4. voxpop - Разбира се! Няма какво да се лъжем, ...
25.01.2013 12:36
Разбира се! Няма какво да се лъжем, геноцидът над българите от комунистите започва непосредствено след 9-ти септември 1944 г. Още тогава се избиват масово честните интелектуалци, офицери, индустриалци, обикновените занаятчии и земеделци! Тези факти продължават да се крият и изопачават от определени кръгове. И тогава, както и днес, на власт идват крайно лумпенизирани, маргинализирани, лишени от всякакво човешко достойнство и съвест хора - агресивни, неграмотни и продажни, които обаче бързо биват префасонирани от рафинираните национални предатели, които в сянка или не, продължават да управляват и до днес!
Обезлюзяването на селата започва веднага щом на средните земеделци им вземат земите и за тях повече няма какво да правят на село. Там остават за известно време бившите ратаи, подмамени от идеята, че в рамките на ТКЗС са станали собственици, но работят за надници, с които могат да си купят един кибрит дневно! По-късно, при уедряването в АПК, и те стават излишни. В България вече е създадена насилствено "работническа класа" от бивши дребни и средни земеделци, занаятчии и предприемачи, лишени от препитание и собственост, но за които държавата на измисления социализъм строи заводи-мастодонти с ограбените от тях самите блага и имущества, както и с невъзвращаеми заеми, чупки и врътки пред големия брат! Нищо ново под слънцето!
За днешните управляващи, обаче, няма нищо по-удобно от това, да оперират българския народ от памет!
цитирай
5. grigorsimov - Чак сега поправих една доста досадна грешка
25.01.2013 13:41
От бързане и недоглеждане, бях написал: "Всичките членове на БКП...", а трябваше да напиша: "Всичките членове на ЦК на БКП и на Политбюро са евреи или криптоевреи"!!
цитирай
6. kostadin - Евала на евреите! Защо ли са то...
25.01.2013 15:13
Евала на евреите!
Защо ли са толкова привлечени от желанието да са на върха?
Дали е от религията?
Сигурно не е защото техният бог е и наш и на мюсулманите.
цитирай
7. grigorsimov - На kostadin: За да разбереш сам, кой е техният бог, трябва сам да се поинтересуваш!
25.01.2013 15:53
Предлагам ти, за начало: "На кой господ всъщност се кланят евреите - кратко, ясно и неопровержимо"!
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2013/01/14/na-koi-gospod-vsyshtnost-se-klaniat-evreite-kratko-iasno-i-n.1042063
цитирай
8. kostadin - Съжалявам, но и самите те не са на...
25.01.2013 16:30
Съжалявам ,но и самите те не са наясно ,защото най- общо има един от времето на Авраам и един от времето на Мойсей.
Аз не те питах какво им вменява религията или правилата на талмуда,нито пък мнението на ционистите .Евреите станали съдиии по съвместителство законодатели в търговията ,а мюсулманите и християните два отбора ,които се колят за славата на еврейския бог.
Въпроса беше насочен главно към християните и мюсулманите.Кланят се на един и същ бог ,а ефектите са само раздори и войни.Е парсата и част от живота на всички потъва в касите на фин. св. елит

Всъшност дали са толкова могъщи юдейте.Трябва да имат и слаби страни
цитирай
9. raders - Статията на Георги Марков е един ...
25.01.2013 17:20
Статията на Георги Марков е един разумен анализ, който се потвърждава ежедневно. Но това непрекъснато джафкане по евреите е доста смехотворно. Напомня ми историята на Мирча Кришан за краставицата. Сега остава да измислиш теория, че българите са импотентни пак заради евреите. Ами че това си е чиста идиотщина.
Не че ми са симпатични. Известно е, че са тарикати, шмекери, лихвари, вагабонти и държат голяма част от финансите в цял свят. Но да им се приписва чак такова голямо значение, че от тях да зависят демографските проблеми на цели нации извинявай, но подобни твърдения са меко казано тъпички. Жив и здрав!
цитирай
10. stamenmihalevski - Интересна статия. . . малко черн...
25.01.2013 18:20
Интересна статия... малко черногледа, но и от друга страна не чак толкова. Демографската ситуацията и демографският проблем днес при всички положения са приблизително същите, като преди 40 години. Политическата ситуация е по-различна, въпреки че управляващите кръгове са именно децата на тези, които тогава са дърпали конците и те като своите родители продължават традицията - бой с тоягата по българския народ, докато изчезне. Какво е положителното? - Положителното е, че 40 години след като са писани тези редове, България и българите все още са на лице. Да се надяваме, че и след 40 ще е така. Вместо да си задаваме постоянно въпроса - Кой ни докара до това положение?, въпрос, който е много важен, но отговорът му не ни показва решението на проблема, а само анализира самия проблем, може би трябва по-често да си задаваме въпроса - Какво ни спаси и запази през последните 20 години от така наречения социализъм/комунизъм и какво ни спаси и запази, през първите вече повече от 20 години на така наречената демокрация? Явно имаме здрави гърбове и държим на бой..., но едва ли това е единствената причина за съществуването на народа и държавата ни. Ако успеем да открием отговора на последния въпрос, ще е без значение дали евреите, турците, американците или руснаците(съответно техните елити, а не народи като цяло) се опитват да ни заличат, защото ние ще имаме ваксина срещу всеки един агресор. Ние нямаме силата да променим мирогледа на световния елит, без значение дали той е от еврей, руснаци, американци или англичани. Всъщност може и да я имаме тази сила, но задачата е с повишена трудност, а и преди дори да опитаме подобно нещо, според мен трябва нашите проблеми да не са толкова сериозни и едва тогава да се натоварваме с чужди. Също едва ли имаме силата да сменим сегашния елит с друг, а и ако примерно успеем да го направим, какво ще ни гарантира, че новият елит няма да се възползва по същия начин от властта, която сме съсредоточили в ръцете му? Мисля обаче, че имаме силата да открием решения за нашите тревоги. Да, нещастията ни в голяма степен идват именно от агресорите, но и от нашето нежелание да търсим решения за тях, а само да отбелязваме, че знаем кой ни прецаква и до там... Днес ни прецакват едни, вчера са били други, а вероятно за в бъдеще ще са трети. Нека отбележа нещо - Не вярвам, че Германия се управлява от германци, а по-скоро, че се управлява от същите елити, които управляват и България(или по-точно елитите, които дърпат конците на нашия елит, дърпат конците и на немския елит, дори много по-здраво, защото Германия в момента е много по-ценен и способен прислужник от това, което е останало от България), но германците малко или много имат относително нормален живот с по-малко проблеми, сравнени с българските, защото вместо постоянно да повтарят кой им е виновен(нещо, което в десетилетието преди ВСВ са правили ежедневно и постоянно, стигайки до крайности, които крайности са ги довели до ясно какво...), днес търсят решения на проблемите си, съобразявайки се със ситуацията(не може да не се съобразяваме със ситуацията, защото това означава да не се съобразяваме с условието на задачата, а ако не се съобразяваме с него, никога няма да успеем да я решим правилно). За да не бъда голословен, ето едно предложение от мен - можем да опитаме да върнем любовта на хората към селскостопанския труд. Първата стъпка би могла да бъде това, да извадим от речника си с обиди думата - селянин и да престанем да се обиждаме, когато някой ни нарече така, защото децата се учат от примера на родителите си. Какво му е обидното и как точно тази дума се е превърнала в обида и до днес не мога да разбера? Втората стъпка вероятно е да се учат малчуганите, как функционира земеделието и животновъдството - дори и само на теория да е, пак ще е полезно. Би било хубаво да знаят от малки, че именно селскостопанския труд е този, който се грижи за прехраната на хората, заради което е един от най-важните и решаващи за съществуването ни(всъщност ако ги няма СЕЛЯНИТЕ, автоматично и ГРАЖДАНИТЕ си отиват) и хората, които отглеждат домати примерно изобщо не са ПРОСТИ СЕЛЯНИ, а хора, имащи много повече знания за природата от тези с голямото самочувствие, изградено единствено на това, че са ГРАЖДАНИ и също хора грижещи се за това инженерите, лекарите, архитектите, политиците и цялата интелигенция да имат какво да сложат на масата, когато се приберат от работа... Това е само едно елементарно предложение, а съм сигурен, че всеки може да изброи поне още 10, стига да иска да се замисли над решението на задачата, а не да се сърди, че задачите примерно за 6-и клас били много трудни, да псува министъра на образованието, колко бил лош или пък да опитва да промени системата на образование, или да смени министъра, при положение, че все още е само шестокласник...
цитирай
11. nedovolen - ехооо
26.01.2013 21:13
Ехото към последний коментатор, не към на статията автор. БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА ИЗЧЕЗНЕ, МОЖЕ НЕ НА ТОВА МЯСТО И ВРЕМЕ! Последното си зависи от нас, четящите и зрящите.
цитирай
12. samvoin - Не сте наясно изобщо, с личността на ...
04.02.2013 02:33
Не сте наясно изобщо, с личността на Георги Марков.
Георги Марков, си е бил и си оставя вярно "момченце" на тукашната ДС!
Изпратен е в Лондон с мисия да се внедри в политемигрантските среди и да им даде определена насока на действие, но там целите му се сблъскват с тия на британските тайни служби, които му виждат сметката и "удрят през ръцете" тукашната ДС.
Естествено, че ДС няма как да разкрие "легендата", която му създават и трябва да се поддържа тезата докрай, че е бил "политемигрант".
Кой обаче, щеше да го пусне да се докопа до Унгария, а от там необезпокоявано на Запад, ако е бил наистина "заклет враг" на Живков?
Офицери на ДС си спомнят, че Живков в тесен кръг, говори само добри думи за Марков и след неговото инсценирано "бягство".
А дали Живков е евреин, за това нямам категорични сведения и не съм видял доказателства, но съм се сблъсквал вече от два източника с версията, че е незаконен син на Фердинанд - с неговата прислужница в двореца - полувлахкинята Маруца, която за да се прикрие дирята е оженена за стария ерген и влашки циганин - коняр Христо, с истинско име Замфир.
Не зная всичко това, колко е вярно, но според очевидци - Живков владял немски перфе, а по официалните легенди, няма къде и как да го е учил...
Ако тая версия е вярна, то еврейската кръв, може би се има в предвид по линия на родствениците от Унгария на Кобургите - Кохари, за които се споменава неколкократно, че са били евреи?
Известен е факта, че Кобургите имат родствена връзка с Уиндзърите.
Не е случайно и лансирането на Живков и неговия вътрешнопартиен преврат от КГБ, както и факта, че след едно посещение на Руси Христозов в Москва, разработката "Овен" по издирването на Гешев е прекратена, по личната заповед на Вълко Червенков...
Може би Гешев е тоя, който щеше да "изпее" някои неща, в тая насока.
През десетилетията управление на Живков, много от очевидците на контактите му с Гешев, измират при "неизяснени обстоятелства".
цитирай
13. samvoin - Странно е, че българофобското и ...
04.02.2013 02:36
Странно е, че българофобското и чифуто - талмудистко днес радио "Дойче веле" или "Юден веле", по - вярно казано, а може би "Талмуден веле" - бълващо днес змии и гущери по нас и нашето минало, тогава ще да е излъчило такъв "загрижен" материал, във връзка с нашето "изчезване"...;)
Не е случайно, че вътре пак като "заплахи" за българите, се сочат само и единствено "гои", но не и имащите истинския и пряк, най - голям интерес от нашето изчезване!...
Случайно ли?!...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 24214976
Постинги: 4022
Коментари: 7100
Гласове: 8060
Архив
Календар
«  Февруари, 2023  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728