Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2013 18:50 - Жената и Глобализаторите. Автор: aliya
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2357 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Нуждаеш се от власт само когато искаш да сториш нещо вредно, в противен случай любовта е напълно достатъчна да накара всичко да се случи. - Чарли Чаплин. Само че... „нуждата от власт“ на претендентите за глобална власт днес край няма – ето вече и върху телата и гените ни, върху ДНК-то ни и правото ни да раждаме деца посягат нечистоплътните им ръце: Наскоро всички медии излъчиха в масов залп една абсурдна по същността си новина – новината за превантивното отрязване на двете абсолютно здрави гърди на Анджелина Джоли! А после се появиха и съответните въпроси и съмнения – оказа се, че на Анджелина Джоли са заплатени ... стотин милиона долара за тази реклама от американски лаборатории за геномни изследвания!!!

image

Не забравяме, че Анджелина е артистка и може добре да се преструва! Ако й е платено добре, още по-добре се преструва! Особено когато става дума за една Холивудска двойка като Анджелина Джоли и Брад Пит със световно доказани артистични умения и с прословутата си дискретност по отношение на личния им живот – тяхната светая светих! И изведнъж излагат на медиен показ, засенчващ и най-скъпо платените им реклами, една толкова интимна трагедия като загубата на двете прекрасни гърди на красивата Анджи!?? 

 

Предполагам, че не й е направена никаква операция, а това е поредният скъпоплатен рекламен трик, който да изплаши до смърт милиони жени и да ги накара да спрат да бъдат жени, като оперират всичките си детеродни органи! За успокоение на световните глобализатори, които искат да редуцират населението на Земята до безпроблемния санитарен минимум за успешно робовладелчество! Щеше да е неуместно предположението ми, ако Джоли не беше най-скъпо платената артистка, идол за много жени! И ако Джоли наистина беше болна и й се е наложила животоспасяваща операция, а не просто каприз с много реклама по целия свят!!! Но уви, ясно е посочено, че Джоли НЕ е болна! А просто рекламира поредната заигравка на глобализаторите с нашето здраве, наречена Превантивна Хирургия На Здрави Женски Детеродни Органи!

Страшното е, че случаят „Анджелина“ не е единичен – в САЩ примерите за осакатени за цял живот жени са много! А масмедиите възхваляват това като човеколюбива „превенционна“ тенденция? Някои лекари вече препоръчват на пациентите (все жени), за които се смята, че са „по-податливи“ на определени ракови заболявания според генетичните изследвания, хирургически да отстранят частите от тялото (все детеродни органи), които биха могли да заболеят. Звучи откачено и варварско (и си е така), но очевидно добре заплатените светила в медицинското общество мислят, че е геройство да осакатяваш хората в името на илюзорната защита срещу ракови заболявания. http://www.otizvora.com/2012/10/4857://www.otizvora.com/2012/10/4857/

 

Няколко дена непосредствено след обявяването на „великата“ новина за отрязването и на двете здрави гърди на Джоли, докато тънех в недоумение как тази новина ще бъде използвана, и хоп - някой разпрати лекари и професори по телевизионните медии, които да лобират да се обявят изследванията за риск от рак на гърдата и яйчниците, както и операцията за отрязване на женските гърди и яйчници за задължителни и платени от държавния бюджет чрез Здравната каса!

Само се чудя - главите ни кога ще почнат да режат... безплатно чрез Здравната каса, защото вероятността от рак на мозъка също е налична... . Но излиза, че главите ни засега не са обект на такова височайшо медицинско внимание, а само женските ни детеродни органи – гърди и яйчници! А България е олимпиец по отношение на тези геномни изследвания за риск от рак на гърдите и яйчниците, като огромни слредства са заделени за това с изключителна щедрост от страна на Здравното министерство още от 2009 г. „Успешната превенция, лекарствената профилактика, възможностите на превантивната хирургия - това е бъдещето на медицината.“(???)- казва проф. дмн Драга Тончева, начело на катедрата „Медицинска генетика“, една от първите основани в Европа подобни катедри (???) http://www.bnews.bg/article-52199

Про това окаяно състояние на здравеопазващата ни държавна система, да се зачуди човек:  

– Кой толкова се е загрижил за изключително редките геномни болести на българките (Едва около 300 жени в България отговарят на критериите на обремененост и биха имали нужда от тестовете за наследствен рак според националният консултант по генетика проф. Иво Кременски), докато в същото време живите и здравите българки са заплашени от гладна смърт чрез подигравката, наречена работна заплата, майчински и детски надбавки или пенсия!?  

- Защо опазването на достойния живот на живите българки е пренебрегнато заради налагането на изключително скъпоплатените геномни изследвания, криещи в себе си голям риск за подложилите се на тях (пак според проф. Кременски http://btvnews.bg/bulgaria/obshtestvo/edva-300-balgarki-biha-imali-nuzhda-ot-izsledvane-na-nasledstven-rak.html?utm_source=insite&utm_medium=title&utm_campaign=endofpage) !?  

- За кого е толкова важно да въвежда като задължителни луксозно скъпи европейски стандарти за геномни изследвания, както и скъпоструваща специална Национална програма за геномни изследвания, която да осигури държавен бюджет от изключително изтънелия джоб на българския данъкоплатец!?  

- И не е ли безсрамен лукс и „пир по време на холера“ изискването на ЕС до 2018 година всички страни-членки да имат въведени такива задължителни Национални програми за задължителни геномни изследвания на всички жени – и особено на тези в детеродна възраст, на бременните и майките! И то при положение, че тези геномни изследвания крият риск за здравето (физически и психическо) на подложилите се на тях здрави пациентки, особено когато става дума за бременни жени! Да не говорим за последствията от тези геномни изследвания, които в повечето случаи целят да наплашат бъдещите майки и да ги откажат от прекрасната възможност и радостта да родят свои дечица.  

- Откога да си жена с гърди, яйчници и матка, благословена с невероятно красивата възможност да дадеш живот и да бъдеш Майка, световните медии и световните политики превърнаха в „риск“, който се нуждае от превантивна касапница, при това широко рекламирана от световни знаменитости!?  

- И всичко това се извършва едновременно с вече одобрените от миналото правителство плащания от Здравната каса на асистирана репродукция - разбирай сурогатството, (използването на женски утроби под наем и насилствено разделяне на детенце от родната му майка)! 

Всички тези законотворчества са срамни посегателства върху жената чрез общия бюджет на хората!!! Виждаме как постепенно пред очите ни нашите здравни и данъчни плащания, гласувани от безсрамни и продажни политици, отиват за финансиране на срамни за човечеството дейности по унижение и осакатяване на жената - на тялото и душата й! И най-вече на детеродните й органи и на способността й да бъде майка и да дарява живот!!!  

Но нека отново да видим кой има интерес от задължителното налагане на геномните изследвания и манипулации над човечеството и има ли подобни прецеденти в човешката история!? 

- Съвсем наскоро Американското правителство претендира за 100% право на собственост върху нашето ДНК и право на възпроизвеждане!!! Към днешна дата Държавният офис за „Патенти и запазени марки“ на САЩ предаде в собственост на частни корпорации и университети над 4,000 човешки гени. 20% от нашия генетичен фонд е предаден в собственост на някой друг!!! Въпреки, че никога не сме давали съгласието си да продаваме тялото си на корпорации, множество корпорации в момента претендират за собственост върху всяка клетка от тялото ни. http://www.naturalnews.com/040400_gene_patents_genetic_slavery_human_DNA.html#ixzz2UTzvDS99 Нашето генетическо поробване е на път!

Тази претенция на американското правителство не е случайна - вече за никого не е тайна, че глобализаторите искат да намалят драстично човечеството с цел неговото владеене и поробване. Те възнамеряват да ни забранят да раждаме деца без благоволение свише, т.е. политическо. Освен това самото раждане ще бъде направено сурогатно - жената ще е използвана само като „фурна за притопляне на ястие за някой друг“, а децата й отнемани веднага след раждането и давани за отглеждане в постоянно сменяща се верига от гей семейства, които да смачкат всичко човешко и свободолюбиво в детето!

И най-страшното е, че всъщност историята се повтаря!!!  

Страшната наука, наречена Евгеника, целяща подобряването или увреждането на генетичния състав на човечеството, отново се зъби срещу нас и децата ни! Тази наука е създадена в САЩ чрез финансиране от фамилиите Рокфелер, Карнеги и Хариман и води до първите Закони за задължителна стерилизация в САЩ през 1907 г. Според тях граждани с малформации или слаби резултати от изследванията са арестувани и подложени на задължителна стерилизация!!! Псевдонауката евгеника е доразвита от Хитлер и Мао Дзедун, както и от скандинавските страни, като хиляди хора са подложени на нечовешка стерилизация или органите им извадени насилствено и разпродадени. http://vbox7.com/play:me9352cb2a

 

 

Днес отново Глобализаторкият Антихрист е повел открита световна война срещу жените чрез постепенно въвеждане на задължителни геномни изследвания (в момента странно безплатни за суровото време на икономически недоимък!?), неминуемо последвани от задължителните закони (в момента активно рекламирани като високо „грижовни“) – закони за стерилизация чрез отрязване на здрави гърди и яйчници, чрез задължително абортиране на здрави бебета – все поради някакъв въображаем „риск от заболяване“! Антихристът отдавна се е появил и вече е позинал да погълне цялата земя в своите глобализаторско-фашистки (по-скоро - комунистически, юдейски! Г.С.) планове за световна хегемония. Този е Антихристът, който принуждава майки да продават децата си чрез сурогатни закони; който насърчава кражбата на деца от родните им майки чрез "социалните" работници на Законите "за" детето; който обявява държавата за родна майка на децата, а родните майки осъжда на мизерия и проституция на телата и утробите им; който превръща бащите в роби на монополите, а децата в опитни мишлета на монополните производители на стерилизиращи ваксини; който вече започна да бележи хората в някои краища на земята със своя знак наречен микрочип (знакът на звяра - антихрист!); който иска да изврати човешкото естество чрез насаждане на насилие, хомосексуална перверзия и арогантна вулгарност от медийните си екрани.

 

И не е ли време да се замислим, нужни ли са ни такива геномни, медицински технологии, които са мощно оръжие в ръцете на глобализаторите!?

Такива безчовечни технологии са продукт на човешката алчност и насилие над Съществуванието. Отношението на човека към Майката природа е грабителско - всяко научно откритие се използва с цел още и още придобивки, неконтролируеми придобивки, на всяка цена. Човек гледа на света през очите на алчността - така, както тигърът гледа на плячката си. Харчат се милиони и милиарди долари за научни открития, които задължително и най-напред се използват във военната индустрия и евгениката- за да сеят повече смърт и повече разрушения.

Нито един вид на Земята не е толкова саморазрушителен и опустошителен като човека. Човешкото око е ненаситно, а човекът е самоубиващ се вид.

Върху жените днес ляга огромната отговорност – да опазят живота върху земята и да не позволят да бъдат подвеждани и плашени с псевдонаука, да не се поддават на опитите да се отрече и убие женската им същност, да си останат Жени и Майки – НА ВСЯКА ЦЕНА!

Гласувай:
31. dimat - МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА...
29.05.2013 21:42
Това сме ние - милиони,милиарди агнета.Стоим,блеем и вървим нататък,накъдето ни бутат.Никаква реакция.Ние сме точно,като една животинска маса.Даже нещо по-лошо.За голямо мое съжаление,стигнах до неутешителния извод,че еврейската сган е права,като ни нарича "гои"(говеда).Ние сме точно това.А вие,все още не сте ли стигнали до такъв извод?Ако не сте,побързайте.Няма време.Поне,преди да ни ликвидират да си върнем нещо малко от "човешкото" и проумеем това.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 25892949
Постинги: 4071
Коментари: 7186
Гласове: 8095
Архив
Календар
«  Юни, 2023  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930