Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2014 15:48 - ТРИЪГЪЛНИКЪТ НЮ ЙОРК - МAШКВА - ТЕЛ АВИВ Автор: budha2
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2047 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Колкото и да е чудно, Израел и бившият Съветски съюз бяха идеологически съюзници — и двете държави следваха
идеите на Карл Маркс; и двете са комунистически.
Съветите
снабдяваха с военни материали арабите - израелските врагове. В същото време неприятелят на Съветския съюз —
САЩ, въоръжаваше Израел. Емиграцията на евреи от Русия за САЩ започва още от 1881г. Повечето от тях са комунисти. Те се установяват в Ню Йорк, и още оттогава американците са го наричали "Москва на Хъдзън". Така че неслучайно се казва, че комунизмът не идва от Москва, а от Ню Йорк. Така се създава една здрава връзка между евреите болшевики от Ню Йорк с ционистите евреи от Москва. По-късно включват ционистите болшевики, които доминират в израелското управление.
Тъй като Съветите снабдяват Египет с военни материали, много хора мислеха, че те поддържат арабите, което е напълно погрешно.

За да се разбере това, трябва да познаваме пакта
"Голда Майер — Сталин".
Голда Майер е родена в Русия, пораства в САЩ и през 1921 г. имигрира в Израел. През 1949 г. става първият посланик на
Израел в Съветския съюз. Посланикът Майер, еврейката болшевичка, се среща с най-високопоставените представители на Съветския съюз: Каганович — евреин,
ционист, и Сталин — женен за сестрата на Каганович. Те сключват един немного известен на външния свят пакт, с който:
Израел се задължава:
1. Да не допуска никоя западна държава, специално САЩ, да построи военни бази на Израелска територия.
2. Да позволи една официална комунистическа партия да функционира в Израел.
3. Да не прави никакви споразумения за разрешаването на Палестинския проблем.
4. Да убеди световното еврейство и специално САЩ да предпочетат Израел пред арабите.
5. Да продължи своята марксическа икономическа политика.


СССР се задължава:
1. Съветите да установят привидно една проарабска политика, само за камуфлаж. Да снабдява с помощи арабите, но не с много, за да не позволи на арабите да унищожат Израел.
2. Съветите да отворят вратите на техните сателити от Източна Европа за евреите, за да имигрират в Израел. Ако това не е достатъчно, самият СССР да позволи емиграция за Израел.
3. Съветите гарантират безопасността на Израел. И двете страни ще си разменят разузнавателни сведения.


От този пакт ясно личат целите на Съветския
(еврейски) съюз и
Ционистко-марксическия Израел — да предотвратят какъвто и
да е мир между арабските държави и Израел, дотогава, докато
всички арабски страни възприемат социализма под съветско
владичество
(разбирай – под владичеството на Световното Юдомасонско сатанинско еврейство!!). Израел винаги е знаел, че според пакта "Голда Майер — Каганович" съветите ще снабдяват арабите, но само
с определени хапки, докато попаднат в съветската клопка. От друга страна, те са знаели, че американските ционисти ще
наложат на американското управление да ги снабдява с необходимото въоръжение, за да възспират арабите.
Докато Насър бе президент на Египет, той не можа да разбере играта на Съветския съюз (или и той бе едий от тях).
Следващият президент — Садат, разбра всичко и изгони от Египет всички съветски военни съветници, както и всички
цивилни техници.

Няма никакво съмнение, че Израел притежава много мощна военна сила. Но и много сериозни слабости се забелязват в Израелската войска. Главните причини за това са:
1. Непрекъснатото въвличане във война или подготовка за война е изморило и отвратило младежта, която напуска
Израел или намира оправдание да не
служи във войската. И понеже военният потенциал е недостатъчен, те се принуждават да набират хомосексуалисти, каквито в Израел има в изобилие. Носи се слуха, че се готвят да взимат чужди наемни войници.

2. Друг проблем са лошите отношения между евреите ешкенази и евреите сафарди в армията. Това се дължи главно на
обстоятелството, че всички офицери са евреи ешкенази, докато долните чинове и тези, които изнасят войните на
плещите си, са евреи сафарди.
Престъпността в Израел е също така един голям  проблем. Само за двадесет-тридесет години "Светата земя" стана Содом и Гомор. Търговия и употреба на опиати, нелегална продажба на оръжие, проституция, хазартни игри, експлоатация на работническия труд, убийства, изнудване, корупцията в управленските среди и полиция са ежедневие в Израел. В страната съществува високоорганизирана престъпност със седалище Bat-Yam (Бат Ям) близо до Тел Авив. Повечето от членовете на този синдикат са бивши командоси от Израелската армия
и полиция, много добре подготвени с боравенето на оръжие и експлозиви.

(Г.С: Всъщност, престъпността и содомизацията в Израел са характерни за целия, управляван от евреите, свят. Всичкото това разложение е характерно и за всичките останали демократични държави, защото точно това – характерно за Израел, задкулисие, е същността на демокрацията. А не че „нашата“ - българската, или „вашата“ - италианска демокрация, са псевдо-демокрации!!!

Ето затова, не само в Израел, но във всички държави, мафията се командва и покровителства от най-висшите и най-тайните „специални“ еврейски държавни служби. И точно затова, навсякъде мафията е на власт, - някъде – явно, другаде по-прикрито, - според условията.

В действителност, всяка държавна власт, преди всичко, е – сатанинска юдомасонска мафия. И ако това ви изглежда доста грубо казано, това е, защото не познавате достатъчно света. И затова помислете – защо Христос е казал, че „княз на света е дяволът“, а на еврейските първенци е казал в лицата им: ...“Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да изпълнявате“! Спомнете си, или се поинтересувайте, защо още преди 2000 години е предсказано в Апокалипсиса на апостол Йоан, че в края на времената, преди второто пришествие на господа наш – Иисус Христос, евреите ще подчинят целия свят и ще му наложат световно правителство, начело с техен школуван избранник, измамник – звярът антихрист, в когото ще се е вселил самият сатана!)
Хората в света не чуват нищо за тази истинска страна на Израел, защото ционистите контролират пресата,
радиото и телевизията в цял свят. В самата държава могат да се научат много повече неща, отколкото отвън. Това, което италианската мафия е постигнала за 40 години, еврейската Мафия го постигна за 5 години.
(Така е, защото няма италианска, американска, китайска или руска мафия, а има само една, единствена – световна еврейска юдомасонска мафия!)
Следствие тероризма, насилията и войните, Израел се насочва към производство на военни материали и оръжие.
В момента те имат своя собствена военна индустрия, създадена изключително с американско финансиране и техническо ръководство. Те произвеждат някои
военни материали в такива големи количества, че техния главен
износ са вече различни видове оръжия. Те продават на всеки, който им заплати. Много често американците им дават оръжие, а те го продават. Такова оръжие бе открито в Афганистан през
време на войната със СССР. Същият случай се среща и в Ангола
с оръжие, използвано от кубинците.
Действително много иронично — САЩ, които
(уж) се борят срещу
разпространяването на комунизма
(а всъщност, спомагат за неговото разпространение), позволяват военни материали да се изпращат в комунистическите държави чрез Израел. НИКОЛА М. НИКОЛОВ, БОЖИДАР Б. ПАЛЮШЕВ. СВЕТОВНАТА. КОНСПИРАЦИЯ - 2. (Черната кутия на световната конспирация)

 

 

Следва самохвален плакат със списъка на унищожените от евреите, бивши еврейски империи:

 

image


 

В този списък трябва да се включат и всичките останали познати ни еврейски (по същество) империи, като – хазарската, турската, руската, британската, американската, и т.н. „до края на света“, както пееха артистите „черните ангели“, в комунистическия (разбирай – еврейския) филм „На всеки километър!!!

Но и ОстИндийската Компания, и Ханзата, и Опиумните войни срещу Китай, и завладяването на Америка, и създаването там на Новата Юдея – САЩ, и унищожаването, съв всичките сатанински средства на еврейството, на индианското население в двете Америки!

Но и – Реформацията, и науката, и задължителното светско (атеистично) образование, и културата, и изкуството, като цяло. И чалгата, от всичките й все по-упадъчни сортове, и Екуменизма, и финсовите кризи, и терора, и войните, и Световните Войни... и третата, от които, е на прага ни!

А днешният фаворит на световното сатанинско еврейство е империята на комунистическия - еврейски Китай ! ! ! - Григор Симов


 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28390366
Постинги: 4305
Коментари: 7564
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930