Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2014 09:29 - ЗАГОВОРЪТ ЕБОЛА /Сайт, Свят/, Автор: kolevm38
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4089 Коментари: 6 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Жителка на Гана, Нана Куаме, е публикувала изявление, разтърсило интернет обществеността. Тя настоява да разберем що е то ебола и светът да види истинските цели зад истерията, която се раздува около епидемията.  Ето как Нана Куаме описва случващото се в Западна Африка.

image

Хората от западния свят трябва да знаят какво се случва тук, в Западна Африка. Всичко, което ви говорят, е лъжа. Ебола като вирус НЕ съществува и НЕ се разпространява. Червеният кръст донесе това заболяване в четири конкретни страни по четири конкретни причини.

Ето защо либерийците и нигерийците започнаха да гонят служителите на Червения кръст от своите страни и да разпространяват вярната информация в новините.


Причините

Голяма част от хората веднага ще си спомнят за „депопулацията“, която безспорно вълнува умовете на Запада, когато става дума за Африка. Но аз мога да ви успокоя – депопулация в Африка не може да бъде достигната по пътя на умъртвяването на 160 души на ден в страни, в които хиляди се раждат всеки ден. Истинските причини са много по-практични и реалистични.

Причина 1:

Изкуствено разпространяваната чрез ваксинация болест, наречена ебола, е донесена в Африка с цел да се създадат условия за въвеждане на войски в Нигерия, Либерия и Сиера Леоне.

Необходимо е да напомним, че съвсем наскоро Америка се опита да използва „Боко Харам“ с цел въвеждане на войски в Нигерия. Но лъжливата история с „Боко Харам“ постепенно се разпадна благодарение на това, че нигерийците започнаха да разпространяват истината.

Никакви момичета никъде не са изчезвали. Световната подкрепа на военна операция изчезна и беше необходима нова причина за въвеждането на войски в Нигерия с цел завземането под контрол на новите нефтени залежи в тази страна.

Причина 2:

Сиера Леоне е най-големият износител на диаманти в света. В последните четири месеца диамантената промишленост в страната стачкува, отказва да добива диаманти, докато не бъдат подобрени работните условия и не бъде повишена работната заплата.

Западът не бърза да подобрява условията на труда, тъй като му трябва евтина работна сила, работеща за храна и подаяния от международната хуманитарна помощ. Войски в Сиера Леоне са необходими за принуждаване на работниците да прекратят стачките.

Това се случва не за първи път. Войски вече са използвани за сплашване на стачкуващите миньори, диамантеният добив е възобновяван дори ако за това е било необходимо да се убият всички стачкуващи и да се заменят с нова работна сила. Но използването на войски едновременно в няколко страни от един регион изисква сериозен повод и ебола може да точно този удобен повод.

Причина 3:

Освен за нигерийския нефт и диамантения експорт от Сиера Леоне, войската е необходима за принудителна ваксинация срещу ебола на тази част от населението на Африка, която е достатъчно осведомена, за да се старае да избягва ваксинирането.

3000 войници са изпратени с цел осигуряване на принудителна ваксинация, която е необходима за разпространение на „отровата“. Колкото повече информация, отнасяща се за лъжите и манипулациите на САЩ, се появява в новините, като например в Либерия, толкова повече африканци се отказват от услугите на Червения кръст.

Войската принуждава тези хора да преминат ваксинация и подсигуряват убедителна картина на „пандемията от ебола“. Войската също така защитава Червения кръст от жителите на Либерия и Нигерия, които справедливо се опитват да ги изгонят от своите страни.

Причина 4:

Последната, но не по-маловажна причина се крие в това, че изкуствено създадената (да речем – в САЩ) истерия около „пандемията от ебола“ ще бъде използвана, за да се наплашат милиони хора и да се съгласят те на доброволна ваксинация, която на свой ред ще доведе вече до истинска пандемия от ебола.

Още сега се появяват истории за това как вирусът е попаднал в САЩ, в Далас и как белите медицински работници, заболели от вируса, са били излекувани, а лечението на черните болни не се допуска.

От страх, че „лекарството“ за изцеление няма да достъпно за тях, черното население ще се стреми към ваксиниране. Те ще окупират клиниките на тълпи и ще има много сериозни проблеми.

Отчитайки цялата информация за ваксинацията, която е достъпна днес, ми се иска да се надявам на благоразумието на хората. Впрочем всичко, което ни остава да направим, е да се надяваме. Тъй като Западът разчита именно на нашата необразованост при реализиране на своите планове.

Запитайте се: ако ебола е толкова опасна и може лесно да се предава от човек на човек, а не чрез контролирана ваксинация, то защо центровете по контрол и профилактика на заболяванията и правителството на САЩ не са прекратили полетите от страните, в които бушува „епидемията“? Защо поне не осъществяват строг контрол?

Ние трябва да започнем да мислим и да разпространяваме информация в световен мащаб, тъй като световните медии не предават правдива и обективна информация за хората, живеещи тук, в Западна Африка.

Стотици хиляди хора загинаха, бяха парализирани или станаха инвалиди в резултат на прилагането на тази и много други „нови“ ваксини по цял свят и ние най-накрая започваме да виждаме какво се случва в действителност.

Роден в Либерия преподавател в американски университет е написал статия за либерийското издания Daily Observer, в която твърди, че ебола се явява резултат от американски експерименти с биологично оръжие. Професор Сирил Бродерик пише, че „определени райони в Африка, включително в Западна Африка, вече много години се явяват полигони за изпитания, свързани с нови болести, особено с ебола“.

инфо: interest.actualno.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

 

Гласувай:
51. bulgarinut57 - Nana Jovaun Kwame
11.11.2014 10:32
Nana Jovaun Kwame е мъж.
Тук е писал: https://www.facebook.com/notes/nana-kwame/ebo-lie/10202862436634177

Прочетете коментарите.
цитирай
2. germantiger - Контрапункт
12.11.2014 08:25
Ебола е имало десетилетия преди вероятно авторката Кваме да се роди (ако въобще авторката е реална), Ебола за съжаление почти сигурно ще има и след мен, теб и "авторката"!

Хората спасени от Червения кръст могат да напишат стотици дописки като тази на Кваме и ще бъдат в пъти повече от нея с благодарности.

Единствения "вирус" срещу който няма лек и имунна система, това е вируса на простотията - особено разпространен в източна Европа, примерно България и Русия. Винаги някой чужд и западен ви е виновен, винаги чакате, забележи чакате да станете флагмани на света и да поведете света. То с чакане, лалане и его не става - трябва и акъл (и не само)!

P.S.
Спасени, не значи непременно излекувани - значи обгрижвани, евакуирани, дори изолирани - посочвам го, защото "на изток" и да четете внимателно често не можете!
цитирай
3. grigorsimov - Завидна простотия, наистина, от страна на germantiger
12.11.2014 09:52
Съжалявам, че съм принуден да го напиша. Но не специално заради germantiger, а заради истината и заради читателите, като цяло.
цитирай
4. dimat - Ще кажа няколко неща,
12.11.2014 11:04
провокиран от "великия западен специалист",germantiger,който със завидно високомерие се е заел да "обучава",нас,приматите от изтока.Предполагам,че съм на доста години над неговите и съм съумял да видя, изпитам и осмисля,доста повече неща от него.Преди около 40 години,почти по едно и също време,в един от бюлетините на БТА,прочетох информация за пръв път,относно СПИН и Ебола.За Ебола се пошумя малко,след което отиде в забвение,за разлика от информацията за СПИН.С течение на времето за нея се шумеше все повече и повече,за да достигне апокалиптични размери.Като информация.В реалността,поне в "белите страни",към които спадаше и нашата,заболяванията бяха символични и при това някои специалисти отбелязвана ,че поне част от тях не се дължат на някаква "болест СПИН"(защото такава болест няма), а на други фактори предизвикващи заболявания в резултат на отслабена имунна система.Така СПИН властваше по света и плашеше хората,даже и страхът се усили след "изхлузването" ни в "демократичния свят".Тогава започнаха да се разпространяват и "ужасяващите" информации относно,"Луда крава","Свински грип","Птичи грип",според които информации,светът вече би трябвало да бъде унищожен.Резултатът беше плачевен за "разпространителите на информацията".Нищо такова не се получи,освен,че на наивниците пробутаха някакви "ваксини",от които се разболяха повече.От доста време,за горепосочените "болести" се замълча много гръмко и масово от "световните СМИ".Включително и относно СПИН.И ето тук се "възкреси",старата ужасяваща и покосяваща всичко болест,"Ебола".Така започна новата истерия.Ще си позволя една "прогноза" - не след дълго време,от нафталина ще изкочи някоя от "забравените" болести,ако не бъде измислена нова за да започне следващата истерия за управление на стадото.Особено,западното,което се оказа много по-податливо от това на изток.
цитирай
5. germantiger - ...
12.11.2014 19:13
Уважение към всичко което сте мислили, осмислили и премислили - аз съм преживял!

ПОЧТИ 11 ГОДИНИ В АФРИКА - В ОНЗИ КОНТИНЕНТ В ДОСТА ЛОКАЦИИ.

ЛИЧНО СЪМ ВИДЯЛ МРЪСОТИЯТА, ЧЕРВЕИТЕ ОТ КРАКАТА ИМ И КАКВО ПРАВИ ЧЕРВЕНИЯ КРЪСТ И ООН ЗА ТЯХ.

Излишно е да споменавам русурсите, хората и парите които Червения кръст налива и задейства десетилетия наред в Африка... не само това - хиляди специалисти в помощ на Африка са загубили и губят живота си там, докато тук мислите - отдалеч и винаги с претенция за последна инстанция.

Също така съм (почти) убесден, че Григор Симов ще рестриктира този ми коментар.
цитирай
6. grigorsimov - Ваксинирай се против ебола, и сам ще се "рестриктираш"
12.11.2014 20:02
Това ти препоръчвам - на шега, но не ти го пожелавам.
А ти не сваляй розовите очила, да не ти прилошее от реалността!
А медийната пропаганда днес е много по-голяма и по коварна, отколкото при отразяването на действителността в Германия, по времето на Хитлер, а и от втълпяваните ни представи за "зверствата и диващината" на германските войски. И за щастие, ти, germantiger, поне за онова време си прогледнал, донякъде...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15672750
Постинги: 3954
Коментари: 6980
Гласове: 7983
Архив
Календар
«  Юли, 2022  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031