Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2014 20:12 - ЕВРЕЙСКИ ДОКУМЕНТИ – ЗА КОМУНИЗМА И КАПИТАЛИЗМА!!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 10045 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В руския вестник – „Призив “ от 5 февруари 1920 г., публикуван в Берлин, е отпечатан много интересен документ на староеврейски, с дата декември 1919г., който е бил намерен в джоба на умрял евреин – болшевишки командир от 11-ти стрелкови батальон. Този протокол хвърля обилна светлина върху тайните организации на еврейството в Русия.

Протоколът никога не е бил опровергаван от еврейството. И той открива все същите планове и цели на евреите за световно господство и нарастващото желание за отмъщение, което е обхванало всички, и по-специално след еврейското завоевание и заграбване на Русия.

ЕТО ТЕКСТА:

Секретно! До представителите на всички клонове на Израелтянската интернационална лига. Синове на Израил! Часът на нашата окончателна победа е близък! Ние стоим на прага на управлението на света. Това, което мечтаем отдавна, вече почти е осъществено. До много скоро немощни и безсилни, сега ние можем, благодарение на световната катастрофа, да изправим нашите глави с гордост.

Все пак трябва да бъдем внимателни, за да се изпълни предсказанието, че след като сме марширували над развалини, разбити олтари и тронове, ние ще отидем още по-напред по набелязаната и предначертана пътека.

Нашата безмилостна пропаганда с непрекъснати критики и подигравки излезе много успешна и сполучлива. Ние доведохме културата, цивилизацията, традициите и троновете на християнските държави до зашеметяване и провал. Ние направихме всичко да превием руския народ под ярема на еврейската сила, и го принудихме да коленичи пред нас.

Ние почти завършихме всичко, но независимо от това ще трябва да бъдем много предпазливи, защото притисната, Русия е наш най-голям и главен неприятел. Победата над Русия, спечелена чрез нашето интелектуално превъзходство, в бъдеще при едно ново поколение може да се обърне срещу нас. Русия е победена и притисната До земята. Русия е в смъртна агония под нашия ботуш, но не забравяйте нито за момент, че ние трябва да бъдем внимателни! Свещената грижа за нашата сигурност не ни позволява да проявим нито състрадание, нито милост. Най-сетне стана възможно да видим мъчителната нищета на руския народ – да видим сълзите му. Като взехме неговата собственост и неговото злато, ние го превърнахме в безпомощен роб.

Бъдете предпазливи и мълчаливи! Ние не трябва да имаме каквато и да е милост към нашите неприятели. Ние трябва да ликвидираме всички най-добри ръководещи личности на руския народ, така че победена, Русия да не може да намери никакъв лидер! По този начин няма да им се даде никаква възможност да се противопоставят на нашата сила. Трябва да възбудим омраза и разногласия между работниците и селяните Войната и класовата омраза ще разрушат всички богатства и култура, създадени от този християнски народ. Но бъдете внимателни, синове на Израил! Нашата победа е близка поради нашата политическа и икономическа мощ и влиянието ни върху другите народи. Ние купуваме държавни заеми и злато, и следователно имаме контролираща власт над световните борси. Властта е в нашите ръце, но бъдете внимателни – не вярвайте на предателски сили.

Бронщайн (Троцки), Апфелбаум (Зиновиев), Розенфелд (Каменев), Щайнберг – всички те са, както и хиляди други, истински синове на Израил. Нашата сила в Русия е неограничена. Градските комисариати, комисиите за храна и комисиите за разпределение на жилища се управляват от наши хора. Но не се опиянявайте от победата. Бъдете внимателни и предпазливи, защото не друг, а самите вие ще ни защитите!

Запомнете, ние не можем да разчитаме на Червената армия, която някой ден може да обърне оръжието си срещу нас.

Синове на Израил! Часът на нашата дългоочаквана победа над Русия е близък. Стегнете здраво редиците си! Опознайте й разпространете нашата национална политика! Борете се за нашите законни идеали! Пазете свято старите закони, които историята ни е поверила! Дано нашият инте-лект, нашият гений ни предпазват и предвождат!

Подписано: Централен комитет на Петербургската секция на Израелската интернационална лига.“

 

Двете уж непримирими системи – капитализъм и комунизъм!

Изказвания и публикации от известни евреи

 

вестник Еврейски банкер, The Compt de Saint Aulaire in Geneve Conte la Paix Libraire Plan, Paris, 1936 г.: Марксизмът, за който вие казвате, че е най-жестокият противник на капитализма, е свещен за нас, понеже е една от необходимите ни противоположности. Тези два полюса ни принадлежат, и ние сме тяхната ос. Болшевизма и интернационализма утвърдихме ние. Тези две доктрини принадлежат на две социални системи. Те са единни в намерението си да променят света - от горе - чрез монопол на богатството, и от долу - чрез революция.

Израел Коен - ”A Racial Program for the Twentieth Century”, 1912 Congressional Record, p.8557, New York, 1957: Ако развитието на човешката история не тръгне по посока на комунистическия интернационализъм, еврейският народ е обречен на гибел.  Hиe трябва да разберем, че най-мощното оръжие на нашата партия е поддържането на расистко напрежение. Чрез поставяне на расовия проблем в съзнанието на черните народи, че те от столетия са били угнетявани от белите (но търговците на роби, винаги са били евреи!), ние ще можем да ги моделираме и да ги насочим към програмите на комунистическите партии. В Америка ще се стремим към прикрита победа. Ние не само ще противопоставим черното малцинство на белите, но и ще внушим на белите, чувство за вина и отговорност пред черните. Ще помогнем на черните да се издигнат във всички нива на живота - в професията, в спорта, в развлеченията. Получили престиж, черните ще бъдат в състояние да встъпват в брак с бели и ще започне процес, който ще накара Америка да работи за нашата кауза.

Р. Вошер, «L Enfer Bolchevik a Petrograd” 1919, “L Illustration”: "Когато живеехме в тесен контакт с чиновниците на болшевишкото правителство, веднага се набиваше в очи, че практически, всичките са евреи. Далече съм от антисемитизма, но съм дължен да потвърдя, че навсякъде: в Петроград, в Москва, в провинцията, във всички комисариати, в районните учереждения, в Смолни, в бившите министерства, в съветите, срещах евреи и само евреи. Колкото повече изучаваш тази революция, толкова повече се убеждаваш, че болшевизмът е еврейско движение".

 

Харковският вестник "Комунист”, от 12 април 1919 г.- пише,: "Без преувеличение може да се каже, че руската революция е извършена от евреите. Можеха ли подтиснатите маси на руския пролетариат сами да извършат тази революция? - Не. Те, евреите поведох руския пролетариат към зората на интернационала, и те са, които ръководят съветите и ги държат в свои ръце. Ние можем спокойно да спим, когато командващ на съветската армия е другаря Троцки. Истина е че евреи няма между редовите войници на червената армия, но комитетите и съветите са еврейски. Евреите храбро водят към победа масите на руския пролетариат. Затова съвсем не е чудно, че на изборите в съветските организации, евреите печелят такива внушителни победи. Символът на еврейството стана символ на руския пролетариат. Червената петолъчка, е символ на ционизма и еврейството, затова зад тази емблема и марширува победата..."

 

Фьодор Бутенко, съветски дипломат, избягал от Букурещ в Италия, пише в италианския вестник “Giornale d Italia”, от 17 февруари (? г.): Вместо старата буржоазия, в Русия е сформирана нова ръководна класа, 100% съставена от евреи".

 

Британският премиер, евреин, Бенджамин Дизраели - Лорд Биконсфилд, в своята книга “The life of George Bentick”, от 1852 г.: "Влиянието на евреите може да бъде проследено във всички избухваня на разрушения в Европа. Това е въстание на евреите против всякакви традиции, всякакви национални аристокрации, против всяка (освен еврейската) религия и против всяка нееврейска собственост. Деструкцията е семитски принцип, произхождащ от еврейската религия. Равенството (робството) на всички гои и унищожаването на гоевската собственост, са провъзгласени всред всички тайни общества, които формират паралелни правителства, а хора от еврейската раса са на върха на всички тях. Вярващите евреи сътрудничат с атеисти, еврейски банкери сътрудничат с еврейски комунистически водачи, избраният еврейски народ е в съюз с най пропадналите лумпени на Европа, понеже всичко е пуснато в ход, за да се разруши християнството”.

Още едно изказване на Дизраели в камарата на общините, от 1856 г.: "В Италия съществува власт, която ние рядко споменаваме в тази Камара. Имам предвид тайните общества... Безсмислено е да го отричаме, защото е невъзможно да се прикрие, че голяма част от Европа, цяла Италия и Франция и значителна част от Германия, да не споменавам другите държави, са покрити с мрежа от тайни общества, точно както земната повърхност е покрита с железопътни линии... Те не искат конституционно правителство, те не искат подобрени институции... Те искат да променят владението на земята, да откъснат сегашните собственици от земята им и да сложат край на църковните учереждения. А някои може да стигнат и по-далече!"

И още едно негово изказване: "Загадъчната руска дипломация на царското правителство, която така безспокои западните страни, принципно е организирана и се осъществява от евреи".

 

Френският евреин Морис Мюрей, в книгата си "Еврейският дух", публикувана в края на 19-ти век, възразявайки на Дизраели, че "марксизмът бил изоставил еврейския идеализъм", казал: "Кръвно и традиционно Карл Маркс принадкежи на тялото и душата на Юдаизма. Карл Маркс и Ротшилд са двата полюса на еврейския народ, но това всъщност са противоположности, които се допълват. И Маркс и Ротшилд въплъщават еврейския идеализъм, възвишен до своя апогей. В процеса, с който масите все повече се отвръщат от християнството, те все повече и повече се проникват от еврейския дух. Възраждащият се еврейски идеализъм (сатанизъм) готви за 20-тия век, може би, грандиозна революция... Всяка интензивна проява на еврейския дух в Европа, се изявява във въстания, глад, геноцид и разруха..."

 

Изказване на американския майор Шулер (който до революцията, три пъти е бил генерален консул на САЩ в Русия), направено на 11 януари в катедралата Йоан Евангелист, в Ню Йорк, след завръщането му от Сибир, където той, по идея, е трябвало да оказва помощ на армията на Колчак (но американците всъщност са помагали на бошевиките!): "Съветското правителство, практически, цялото е еврейско, и нашата американска армия в Сибир е пълна с болшевики, директно от Москва. Командващият генерал Грейвс има щаб, почти изцяло от евреи... Поради тези еврейски болшевики в нашата армия, цялата информация, предназначена за генерал Колчак, отиваше директно в Москва". И телеграма, изпратена от същия този Шулер, от Омск, на 1 март 1919 г: "Може би не трябва да се казва в САЩ, открито, но болшевишкото движение, от самото начало се контролира от евреи, от най-гнусен тип". А това е телеграма на Шулер, от Владивосток: “От 384 комисари, включително, двама негри, 13 са руснаци, 15 китайци, 22 арменци, и повече от 300 евреи. (Григор Симов: Вече отдавна се знае, че всичките мними неевреи в болшевишкото правителство и болшевишките служби, са скрити евреи, независимо дали са ги представяли за – литовци, естонци, поляци, греманци, арменци, грузинци, китайци... и т.н. - всичките са били тайни (крипто) евреи!!!) 264 евреи пристигнаха от Америка след падането на царското правителство".

 

Документ на Държавния Департамент № 861.00.1757, изпратен на 2 май 1918 г., от Генералния консул на САЩ в Москва, Шумерс: "Евреите преобладават в Съветското правителство, и антиеврейските настроения растат сред руското население..." А това е документ на държавния департамент на САЩ № 861.00.2205, изпратен от консула Колдуел: "50% от съветското правителство, във всеки град, са евреи от най-лошия тип".

 

Брус Локарт, английски шпионин, в своите мемоари "Британски агент", пише, че в 1918 г. той често е посещавал заседанията на ВЦИКА, провеждани в ресторант "Метрополитен", който бе преименуван в "Първи дом на Съветите". Ето какво казва той, за състава на болшевишкото правителство: "Ленин, Чичерин, Криленко и историкът Покровски представляваха единствения чисто руски елемент в този комплот от евреи, грузинци и поляци". (Но сега със сигурност знаем, че те са били грузински, литовски, германски и други евреи, включително и Ленин, Чичерин, Криленко (Абрам) и историкът Покровски. Същото се отнася и за Сталин - Йосиф Висарионович Джугашвили, който уж беше грузинец, но бил осетинец, а всъщност и трите му имена са еврейски, а фамилното му име Джугашвили, означава - еврейски син. Вижте и жените им, - те до една са еврейски!!!)

 

Посланникът на САЩ в Русия, Давид Францис, януари 1918 праща телеграма във Вашингтон: "Болшевишките лидери, мнозинството са евреи, 90% от които са емигранти, завърнали се от САЩ. Тези емигранти по същество са интернационалисти, които малко ги е грижа за Русия, но се стремят да разпрострат влиянието си над целия свят, с помощта на световна комунистическа революция". Сенатът на САЩ, от 11 февруари, до 10 март, 1919 г. под председателството на сенатора Оверман, провежда изслушваня и разпитва свидетели за ситуацията в Русия. Откъс от показанията на Джордж А. Симонс, пастор на методистката църква в Ню Йорк, който от 1907, до 1918 г. се е намирал в Петроград, в качеството на настоятел на методистката църква: "Декември 1918 г., в т.н. Северна комуна на Петроград, под управлението на Зиновиев, от 338 души в неговото правителство, само 16 бяха руснаци, а останалите евреи, и един негър, наричащ себе си, професор Гордън."

Американски вестник “Jewish Chronicle”, от 4 април 1919 г.: "Това, че между болшевиките има толкова много евреи, просто отразява факта, че идеите на болшевизма, са и най-добрите идеи на юдаизма".

Вестник, "Американски евреин", - проф. д-р Оскар Леви, London, от 20 септември 1920 г.: "Болшевишката революция в Русия бе дело на еврейските мозъци, еврейската неудоволетвореност, еврейското планиране, целта на което е, създаване на световен еврейски ред. Това, което с такива превъзходни способи бе извършено в Русия, скоро ще стане реалност в целия свят".

 

Морис Самуел, - Jon Gentiles, p.155 Harcourt, Brace, 1924: Ние, евреите, които сме били избрани за спасители на света, днес не сме нищо друго освен прелъстители на света, негови унищожители, негови подпалвачи, негови палачи. Ние, евреите, сме унищожители, и ще останем такива завинаги. Всичко, което ще направите за нас, няма да задоволи нуждите и потребностите ни. Ние винаги ще разрушаваме, защото се нуждаем от един наш свят.

 

Проф. Ф. А. Осендовски - The Nineteenth Century and After, p.29, London, January, 1926: Често се споменава, че юдаизмът е движещата сила на комунизма. Това не е нищо ново, то се знае и е съвсем естествено... Вродената склонност към интрига, към хитрост, към конспирация, и почти непостижимото търпение, с което очакваме часа на отмъщението, са характерните черти на избрания народ.

 

Блументал - Judisk Tidskrift, 57, Sweden, 1929 г.: Неотдавна нашият народ даде на света нов пророк. Той има две лица и носи две имена: едното е Ротшилд - лидер на всички капиталисти, а другото е Карл Маркс - апостол на тези, които искат да унищожат всички останали.

Райнхолд Нибур - Реч пред Еврейския институт по религия New York, Octcober 3,1934 г.: Марксизмът е модерната форма на еврейското пророчество.

Хаим Вайсман - World Conquerors, p.227, by Louis Marschalco. Joseph Sueli Publishers London,1958: Hue сме един народ независимо от привидните различия, които причиняват раздор и пукнатини между американската и съветската демокрация. Ние сме един народ и не е в наш интерес Западът да освобождава Изтока, защото, освобождавайки тези поробени народи, Западът несъмнено ще лиши евреиството от източната половина на неговата световна сила.

 

Бернард М. Барух - The Knickerlocker press - Albany, New York, August, 1918: Hue живеем в много добре организирана държава на социализма. Държавата (САЩ) е всичко: личността е от значение само дотолкова, доколкото допринася за благоденствието на държавата. Собствеността на личността е нейна само дотогава, докато държавата не я поиска. Личността трябва да поддържа своя живот и своята собственост, до поискване от държавата.

 

Удроу Уилсън, 28-ми президент на САЩ: "Откакто влязох в политиката, се отнасям към доверието на хората много внимателно. Някои от най-важните хора в Съединените щати, в сферата на търговията и производството се страхуват от някой, страхуват се от нещо. Те знаят, че там някъде има сила, така организирана, така неуловима, така затворена, така съвършена, така проникваща, че е по-добре да не говорят за това”.

 

ИЗВАДКА ОТ РЕЧ НА ПРЕЗИДЕНТА КЕНЕДИ

(JFK Speach – аудиозапис)

Дами и господа, Самата дума "секретност" противоречи на свободното и отворено общество. Ние сме противници на тайните общества, на тайни клетви и тайни събрания. Защото всички сме срещу монолитната безскрупулна конспирация, която си служи най-вече с прикрити методи, за да разширява сферата си на влияние: Инфилтрация, вместо инвазия, подривна дейност, вместо избори, заплахи, вместо свободен избор... Търся вашата помощ в огромната задача да информирате и предупреждавате американския народ, уверен, че с ваша помощ, човекът би бил такъв, какъвто се е родил да бъде – СВОБОДЕН И НЕЗАВИСИМ”!

 

Конгресменът Лари Макдонълд, през 70-те и 80-те години на миналия век, тръгва по дирите на опасна международна конспирация, стремяща се да установи Нов световен ред. Разкритията си публикува в Бюлетина на Конгреса на САЩ, ноември 1975 г. и в книгата си – “Делото Рокфелер”, 1976 г. В увода, пише следното: Делото Рокфелер е будещото тревога настъпление на Рокфелерови и техните съюзници, за създаване на единно световно управление, което ще събере суперкапитализма и комунизма, под тяхната власт. Да, убеден съм, че съществува такъв заговор в световен мащаб(Гари Ка, с.16).

 

Усилията на конгресмена Макдонълд за разкриване деянията на международната конспирация са прекъснати на 31 август 1983 г., когато пътува в самолета на корейските авиолинии, който “случайно” се отклонява над териториия на СССР, а съветските военни, “объркали” пътническия самолет, с военен, и го свалили, при което загинаха всичките 273 пътници...!

 

Делото на Макдонълд е продължено от сенатор Джеси Хелмс. На 15 декември 1987 г. в реч пред Сената той заявява: Кампанията срещу американския народ, срещу традиционната култура и ценности, представлява систематична война. Тя се подпомага от редица кръгове... радикалната левица, министерствата на търговията и образованието, главните банки и международните корпорации, средствата за масова информация, развлекателната индустрия и много от фондациите, освободени от данъци. Господин президент, това, което става зад сцената разкрива, че всички тези кръгове действат съвместно с господарите на Кремъл, за да създадат онова, което наричат Нов световен ред. Частни организации, като Съветът за чуждестранни връзки, Кралският институт за международни отношения, Тристранната комисия, Дартмътската конференция, Институтът за хуманитарни изследвания “Аспен”, Атлантическият институт, и групата “Билдерберг”, служат за разпространяване и координиране на плановете за Новия световен ред, сред влиятелните търговски, финансови, академични и правителствени кръгове. Психологическата кампания, която описвам, е дело на група, чиято сила е във властта ъ над нашата финансова система и над голяма част от индустрията ни... Не може да не се забележи влиянието, което Уолстрийт упражнява върху Държавния департамент и ЦРУ. Влиянието на тази върхушка от "посветени", върху нашата външна политика и върху живота ни, е факт. Целта на тази върхушка се нарича глобализъм... Г-н президент, според мнението на глобалистите, държавите и националните граници нямат никакво значение. Свободата и тиранията не се разглеждат като добро и зло, и не са задължителна част от политиката. Дейността на международните финансови и индустриални сили се насочва към осъществяване на проекта за единен свят – с конвергенцията на американската и съветската системи, като главни части на единния свят. Единственото, което има значение за този клуб, е увеличаването на печалбите им, до максимум, чрез финансов капитализъм - системата на дълговете и на монопола. А това води към икономически монопол и политическо заробване.

Реч на Джон Суейтън, редактор на "Ню Йорк Таймс", пред персонала, по случай пенсионирането му, през 70-те години на XIX век: "Няма такова нещо, като "свободна преса". Вие го знаете и аз го знам. Няма нито един от вас, който да посмее да напише честно мнението си. Работата на журналиста е да унищожава истината, да лъже отявлено, да изопачава, да клевети, да се умилква в краката на Мамон и да продава себе си, страната си и расата си, за всекидневния къшей хляб. Ние сме оръдия и васали на богаташите зад кулисите. Ние сме подскачащи играчки; те дърпат конците, ние танцуваме; нашият талант, нашите възможности и нашият живот са притежание на тези мъже. Ние сме интелектуални проститутки."

Писмо на Бухарин, публикувано от него, в лондонския еврейски вестник “La Revue universelle” March 1, 1928г: "Да, Русия определено умира. Въобще никъде не съществува и никога не е съществувала, в нито една страна, класа от населението, животът на която да е бил по-лош, отколкото в условията на съветския рай... Ние правим експерименти върху живото тяло на съветския народ - дявол да го вземе, точно така, както в кабинета по анатомия, студентът медик рови в трупа на някой скитник. Прочетете внимателно и двете наши конституции. И в двете, искренно е записано, че на практика, нас не ни интересува ни Съветският съюз, ни която и да е негова част. Това, което ни интересува е универсалната юдейска световна революция, за която ние винаги сме жертвали всичко, включително и самите себе си. Тук, в Русия, в наща страна, където сме абсолютни господари, ние не се боим въобще от нищо. Страната, омаломощена от войни, епидемии, смърт и глад, които са все по унищожителни, но знаменателни средства за нашето дело, повече не е способна и за най-малкия протест, ни за най-малкото възмущение, намирайки се постоянно под незаспиващото внимание на ОГПУ и нашата армия. Често ние сами се учудваме на това търпение на народа. Можете да бъдете уверени, че в целия СССР, нями ни едно семейство, където, по един или друг начин, да не сме убили бащата, майката, брата, дъщерята, а и изнасилили; също, сина или други роднини или приятели. И това е отлично! Още повече, че Феликс Дзерджински спокойно се разхожда из Москва, без никаква охрана, и даже нощем. Когато го упрекнахме за тази непредпазливост, той само се разсмя и каза: "Какво? - Те никога няма да се осмелят - техната верица кучешка”! И той е абсолютно прав. Те наистина никога няма да се осмелят. Що за странна страна!?"

 

...Наистина!
– Що за странен - юдо-сатанински свят?!!Бележка:
Първият документ, от 1919 г. е копиран от: http://kolevm38.blog.bg/politika/2014/12/05/protoli-ot-sybraniiata-na-cioniskite-mydreci.1320037
 
Гласувай:
01. анонимен - Над всичко е страха, че и от лошото ...
05.12.2014 21:25
Над всичко е страха ,че и от лошото има още по-лошо което уж може да се избегне чрез търпение и наведена глава.Вместо борба -автоагресия, от пропиване и морална деградация до самозапалване -стихиен и неразбран безполезен бунт-саможертва.
цитирай
2. ravramov - Проклети юдео-масонски
12.12.2014 20:50
престъпници и убийци!
АНАТЕМА!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28644791
Постинги: 4330
Коментари: 7622
Гласове: 8267
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031