Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2014 12:20 - Манастирът Почаевска Лавра - крепост в борбата с антихриста. logoslovo.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 8921 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Драги отци, братя и сестри! След всеки месец, седмица и ден, все по-ясно се усеща дъхът на наближаващия антихрист. И духът му все по-дълбоко прониква, преди всичко, в самата православна църква. На практика, вече всички ги е обхванло равнодушие за собственото спасение. Епископатът, свещенството, а след тях и обикновените хора, поради любвта им към света и неговите душепагубни "радости и сладости", вървят по широкия път - към погибел: гледат и не виждат, слушат и не разбират.

image

антихристовите документи


 

А уж всичко е толкова очевидно. Откровението на светия апостол Йоан Богослов се изпълнява пред очите ни. Никога през цялата история на човечеството, не е имало толкова дословно и пълно изпълняване на пророчествата за настъпването на царството на антихриста и за края на света. Но прелъстените светолюбци твърдят, че края на света са го чакали всичките поколения християни, но той не е наставал. Затова и сега нямало да настъпи. И ако ги слушаме тях, то, край на човечеставото, за което се говори в Светото Писание, въобще няма да има.

Но точно тази почти поголовна слепота е и едно от потвържденията за пришествието на антихриста. Нашият Господ Иисус Христос ни казва: "Бог ли няма да защити избраните Свои, въпиющи към Него, ден и нощ, макар и да бави защитата си? Казвам ви, че ще ги защити скоро. Но Синът Човешки, като дойде, ще намери ли вяра на земята?" (Лук.18:7-9)

Какви страшни думи! Господ ни казва, че на земята, практически няма да останат, негови верни, а на нас, прелъстените от света епископи и свещеници ни казват, че "ето вие есхатолозите, все чакате и се плашите от антихриста, а ние чакаме и се радваме на Второто пришествие Христово, което ще се случи в края на света". Но, слепи водачи, нали преди Славното Второ пришествие Христово, светът трябва да бъде изкусен в огъня на изпитания, каквито не е имало от началото на света. Как можете да сте толкова надменно уверени в силата си, че ще можете да противостоите на самия дявол?!

image

Господ Иисус Христос
Едно от чудесата в Православната Църква - мироточене и кървави сълзи от икони, преди престоящи тежки изпитания, войни и скърби!!


Господ ни казва: "Бог ли няма да защити избраните Свои, въпиющи към Него, ден и нощ..." Да, Господ ще защити избраните Свои, но въпиющи към Него, за защита от антихриста и хитростите му. Въпиющи, т.е. усърдно, със сълзи молещи се Богу за защита от козните на лукавия. Но Господ няма да може да защити тези, които не видят, не искат да видят и не Го молят да ги защити от антихриста.
За съжаление, много малко са днес пастирите, разпознаващи „личбите на времето“. Но слава Богу, още ги има! Свето-Успенската Почаевска Лавра, днес е единственната защита в борбата с антихриста и слугите му. Да, има отделни духовни лица, говорещи за опасностите от сатанинската глобализация, екуменизма и модернизма, но това са гласове на отделни хора.

А тук - ЦЯЛАТА ЛАВРА (Лавра – (синагога) Катедрален манастир(?) ! Слава Тебе Господи!
Братя и сестри, ние трябва всячески да подкрепяме духоносните отци от тази света обител, и в случай на нужда, всички, като един, да застанем в тяхна защита.


Ето и сега Почаевската Лавра заяви категоричното си и еднозначно мнение относно опитите за промяна на Устава на Руската Православна Църква – Московска Патриаршия, които са иницирани от некои представители на висшето църковно началство и от самия патриарх. Те искат висшата власт в областтта на вероучението и каноничното устройство, да се предаде, от Поместния Събор, на Архиерейското събрание.

Т.е. всъщност, това е опит за узурпация на власттта в Православната Църква, и привеждането и под стандартите на папизма, къгдето всички въпроси се решават от папата и неговото обкържение. Няма съмнение, че това се прави от екуменистите в РПЦ, с цел, самоволно и единолично да извратят вероучението и канониченото устройство на Руската Църква, с цел, нейното бързо вграждане в създаваната църка на антихриста, в която трябва да влязат всичките съвременни религии.
Митрополитът Владимир и отците от Почаевската Лавра се изказаха също и по въпроса за развитието на новите технологии за идентификация на личността. Както е известно, в РПЦ - МП през май, тази година започна "обсъждане" проекта на документ, на Руската Православна Църква «За позицията на Църквата, във връзка с появата и перспективите за развитие на новите технологии за идентификация на личността».

Но на практика, никакво обсъждане няма, понеже на официалния сайт на РПЦ - МП се върши модерация (т.е. цензура) на комментарите, и тези от тях, които предлагат да се внесат в документа точки, потвърждаващи греховността на приемането на цифровите имена и на електронните документи, въобще не се публикуват. По този начин, вместо лукавото заявление за съборно обсъждане на тези най-важни проблеми, патриархът и обкръжението му, искат да издадат от името на цялата църква, напълно безполезен и даже вреден за народа, документ. В него глобалистите в раса, не искат да дадат духовна оценка на несъмнено антихристовата система за идентификация на хората.

 

Източник:

http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_10685/

 

Превод, Григор Симов




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28384901
Постинги: 4304
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930