Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2015 17:58 - Пророчество на Отец Елпидий гръцки иеромонах за Гърция и последните дни на света
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 8186 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 25.02.2015 09:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Чух, деца мои, че на планината Атон, в манастира се люлее лампадата. А това е един от знаците за надигащите се бедствия над света. Но и с този знак, един, от дълата поредица знаци, нашия Господ Бог ни казва: "Елате в обятията ми, спомнете си за Мене, за това, което ви говорех, което ви учех: едно искам от вас, елате при Мене, чрез Църквата, чрез Таинствата, носете бремето ми, което не е тежко, Аз съм ваш Отец и вие сте в сърцето ми, наследници Мои, вие правите това, което ви съветва нашия враг – сатаната. Сега вие и сами виждате и разбирате, че нито в него има ред, нито около вас мир".

 

image
Отец Елпидий с апостолска мисия в Африка
Снимката е от: http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_11388/

Сега има много такива знаци, и те са много откровени, и повече искам да ви кажа – ние сега живеем във времето на Откровението, започва периодът на апокалиптичните събития. В тежко време ни се падна да живеем, но може би не всички от вас осъзнават, че това апокалиптично време, в което ще живеем – а и целия свят – е времето на идването на лъжепророка и впоследствие, на антихриста. Вече няма рабирателство в семействата, а също и в света на политиката, и скоро ще видим, че и в религиозните иерархии е същото. Православните това ще ги засегне малко по-късно. НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ЖИВЕЕ ПО БОЖИИТЕ ЗАКОНИ. БОЖИЯТ ЗАКОН В ЦЕЛИЯ СВЯТ Е ПОДЛОЖЕН НА ГОНЕНИЯ.

Във всички държави, на всички континенти се приемат закони, които отхвърлят главния принцип на Божието светоустройство. Приемат закони, особено от началото на тази година, за неща, за които преди се притесняваха и да говорят, а още по-малко, да ги вършат. Приемат се закони за узаконяване на аномални, еднополови бракове. Содомски бракове!!! Живеем във време, когато се отхвърля самият божествен фундамент на човешкия живот – семейството. Сега се оказва, че семейството е двойка от един пол, а скоро ще преминат и към легализиране на сношенията с животни. В Германия, най-голямата победа на сатаната бе, появата на гражданския брак. Особено у нас, здравото семейство вече не е на мода. На тях не са им нужни здрави семейства, създаващи още и потомство. Когато бе въведен гражданския брак при православните, дявола празнува победа. Хората се отнесоха напълно безразлично към това, че освещаването от Господа на семейния им живот, просто беше зачеркнато от живота им.


Отхвърляте най-големия дар на Господа – обединението със святи връзки на двама души – мъж и жена, които Господ скрепва за вечен живот, при венчаването с такъв брак. Отхвърляте дара Му, отхвърляте и Самия Него. И не разбирате каква ценност губите. Ценността изгуби значението си.


Още малко и ще видите, че педерастията ще я нарекат - сексуален дисбаланс, и ще приемат закони, и от този момент педерастията ще е напълно законна.

И нито римския папа, нито католическите ийерарси няма да кажат публично и дума против. Всички ще възприемат тези новости, като нещо обикновено и разумно.

Вас възмущава ли ви приемането на такива закони? А представете си как те нараняват Господа, който дошъл на земята, родил се, и без грях тръгнал на смърт, на кръста, на унижения и оскърбления преди смъртта. И го направил, не за себе си, а за нас. А сега ние спокойно наблюдаваме приемането на закони, напълно противоречащи на Евангелието. И никой (!!!), никой от религиозните ийерарси не казва и дума. А мълчанието ни, е съгласие с тези сатаниснаки закони.

Ето затова Господ ще допусне, вместо в неговите обятия, човечеството да се окаже, в пълна мяра, в обятията на дявола. Щом хората се стрмят към сатаната, защо Господ да им пречи??? И сега в нашия живот ще влезе "любовта на сатаната". Гледайте и не се учудвайте, до какво ще доведе тя.

Ето какво ще допусне Господ да преживеем, в обятията на сатаната, изпълнени със страх, болка, печал и паника. Не се ли стремим самите ние към обятията му? Ето, сега ще им се насладим.

Всички правителства и държави сега са съставени от сатанински дейци. И приемането на всички закони, се върши под незаспиващия надзор на дявола, за идването на лъжепророка и антихриста. Те жадуват за идването му, както сухата земя жадува за дъжд. Но какво ги чака, те и до края няма да разберат!!! За съжаление, този дух ще се промъкне и в Църквата. Много страшни и мерзки неща ще се случват в нея. За наше съжаление, на сатаната се е удало да постави на много високи длъжности в църквата, в частност - в католическата и протестантската (много силни личности, напълно покланящи се на сатана). В самото "сърце" на католическата църква, от сатаната са поставени хора, които ще спомагат за идването на лъжепророка. Те спомагат за започването на апокалиптическите събития, описани в Евангелието. И тези събития ще донесат на хората зло, и то голяма зло.


В същото това време, демоните на Луцифер подготвят пълна апостасия и разделение в католическата църква. Но тази апостасия ще започне с насилствено вкарване (колкото и странно да звучи това за мнозина) в единна църква. Тази единна църква я готви дяволът, за антихриста. Дажи и тези протестантски и евангелски църкви, които в началото ще се опитат да се противопоставят на такова обединение, ще бъдат закарани, в прекия смисъл, в тази единна църква и ще бъдат обединени. Вие сега може и да не повярвате, но скоро ще видим тези събития и ще казваме: Господи, нима това е възможно и наистина ли се случва!!! На мнозина ще им се "отпуснат ръцете", ще се объркат напълно и ще се смутят. Всички вярващи ще са в шоково, безнадеждно състояние.

И така, не го казвам аз, казва го Небето, целта на Луцифер е създаване на единна религия, в която по желание, и без желание, ще влязат всички догми и вероизповедания. Последната точка в този сатанински план е, отмяна и на тази единна религия, и на православната. След обединението Той първо ще съблазни атеистите. Той ще призове за отмяна на всички религии, уж за избягване на противопоставянето и кървопролитията, така и ще каже: Ето, аз съм вашият бог, вярвайте в мен и ще ви спася.


И помощници във всичко това ще са му всички политици, стоящи начело на държавите по целия свят. И резултатът от такова нововъведение, уж в името на любовта, ще е, че ако някой говори против този световен ред, той ще бъде унищожаван без съд и следствие.

Всичките тези идеи и устройството на новия световен ред ще бъдат закрепени и укрепени в уставите на църквата. Според принципа, който не е с нас, е против нас, ще бъдат гонени всички издигнали глас срещу управителя на света - бога и църквата му, на земята.

До идването на антихриста, предшествениците му ще започнат да променят храмовете и порядките на моленето в тях. Няма да има разлика между синагоги, джамии, католически храмове. Ще се постараят да вмъкнат там, и колкото се може повече православни храмове. И тогава вече в природата ще започнат наистина странни феномени, и на небето, и на земята.

Такъв бардак ще започне в тяхната църква, че кардинали ще се обявят срещу кардинали, владики, против владики, всеки поддържник на антихриста ще се старае да е първ. Клирици ще обвиняват клирици, стараейки се да се домогнат до върха, в степените на иерархията, стъпвайки, както се казва, и върху трупове.

И ето че тези стъпки на предтечите на лъжепророка, ще започне да обвинява и самата природа. Природата ще започне да се променя кардинално ,и реагирайки на тези беззакония, ще започне да се възмущава, не само небето, но и земята.

На небосклона ще започнат напълно удивителни, невероятни за хората с любознателен ум, явления, потвърждаващи Божието мироздание. Тези явления ще са толкова необикновени, че и последният човек на земята ще разбере, че нещо в този свят не е наред, и че животът кардинално се променя. За вярващите, тези феноменални небесни явления, които смело можем да наречем - чудеса, ще са потвърждение, че Бог е с нас. За тях Господ ще е по-близо, от всякога, и това ще е още един шанс за спасение на вярващите. И покаянието им ще е от чисто сърце, без и най-малкото съмнение.

За тези, които са с развратени сърце и са покрити с грехове, като с плесен, всичко това ще е началото на края. Започвайки от това време, смъртността ще е необичайно висока, но много и много ще се спасят. Защото за Бога няма маловажен човек, но всички, в неговите очи, имат необикновена ценноет.

На земята Господ ще покаже силата Си, по друг начин, и ще я покаже много нагледно. Защото хората, Божиите създания, не само отстъпиха от Него, но и разрушават създаденото от Него. С изобретенията си, заблудените в дебрите на тъмнината, хора, с климатични и ядрени оръжия, с генетични и биологични изобретения, с ненавист и алчност, хората, родени от дявола, стигнаха до унищожаване и на най-главното от божиите създания - човека.

Ще започнат аномалии във физичното въртене на земята, и в резултат ще започнат, първо, земетресения, даже и там, къдете изглежда, че никога не би трябвало да ги има. Ще стават катастрофални наводнения, и пак ще се случват, даже там, където никога не е имало, и не би трябвало да има. Природните и атмосферните условия ще са аномални. Но не само аномални, но и катастрофални. Дъждовете и градът ще имат удесеторена сила. Дъждовете ще са проливни и няма да спират с дни, ще унищожават посевите, а градът ще е с размери на кокоши яйца, и ще пробиват, не само стъклата на автомобилите, но и ламарините. Ще има и много случаи, когато градът ще убива хора. пропадания на земята ще се образуват, не само под отделни къщи, но и под цели улици, и градове.

И всичко това ще се случва, защото самата природа вече не издържа безумната дейност на човека. И на първо място, самозабравилите се масони и "светлоносци", които прокарват възцаряването на антихриста, и са под въздействието на сатана, и надминаха мярката на разумното. Те прокарват "великия" план на човеконенавистника. За сега този план още не е явен, но според обобщения анализ на всичките приемани сатанински закони, вече може да се разбере и същността на строящия се от масоните световен порядък. Порядък за узаконяване на греха и за освобождаване на човечеството от моралните му устои.

Деца мои, искам да ви помоля – молете се за Родината. Нашата Родина, ние сме в опасност. Заплашва ни унищожение. Всички трябва да образувате верига – молитвена верига. Всеки от вас трябва да осъзнае, че в опасност сме не само ние, но и децата ни, и внуците ни. В опасност е нашата Вяра, преди всичко, защото с нейното разрушаване ще започне дяволът. Православните страни им пречат да установят своето царство – царството на антихриста. Нашите морални устои им пречат, окончателно да развратят човечеството. Смирете се и се покайте, Не дигайте горделиво глави, и не прекъсвайте молитвите. Покайте се, върнете се при Бога. Само такова покаяние приема Господ. Смирението прави молитвата по-искрена, а молитвата става наш щит.


Още малко и ще видим такова беззаконие и безправие у нас, такъв печат ще ни донесе то, че вече няма да има съмнения, за това, което сега говорим. Води се война, и тази война е лукава. Лукава, преди всичко, затова, защото уж живеем мирно, без особени кървопролития и гонения. Хитростта на тази война е в това, че тя дава временно чувство за безопасност, но главното сражение е в духовния свят, нашите души се развращават от Медиите и телевизията. всичко това е по плановета на управляващите света. И не мислете, че те са много, не се заблуждавайте, те са шепа, броят се на пръстите на едната ръка. И тази шепа сатанисти дирижират "бала" по цялата земя, управляват Запада и Изтока, и са свърх-силни. И това са две държави, но не в този смисъл, както го разбира мнозинството. Това са две свърх-държави – Америка и Европа. Ето тези свърх-държави установха своите закони над цялата планета, и благодарение на това, държат в ръцете си контрола над продуктите и вещите, а значи и над цялото човечество. Те заобикалят всичките Божии закони, модифицират продуктите и ни тровят, отвън и от вътре. Зщото една от целите им е - намаляване броя на земните жители.


Зная, че много от вас, които ме слушате сега, живеят в Европа или Америка, затова отново се обръщам към вас, да известите всички свои познати, създавайте молитвена верига, която ще ви помогне да издържите всичките по-нататъшни събития. Защото Америка много скоро ще бъде подложена на разни видове изпитания: природни катаклизми, небесни явления, човешки загуби, терористични актове, странни и страшни, които ще докарат американския народ до началото на омагьосан кръг. Отровената атмосфера... ще започне показателнно заплашителна дейност. Смерчове и торнада, и прашни бури, вече ще се възприемат като нещо обикновено. Това, което те толкова години усилено натрапваха на другите държави, ще се върне като бумеранг при тях, и ще е като война, от някакъв биологичен, химичен вид. Земята им като че ще започне да изчезва из под краката им. Ще пропадат в огромни провали, не само къщи, но бих казал, и някои щати. Земетресения ще има почти без прекъсване. В медиите ще престанат да обсъждат други проблеми, и ще показват само кадри от Америка, надминаващи всяко въображение. Най-страшното ще е малко по-после: земетресения с небивала разрушителност, ще ги доведат до ступор, и тогава ще ги нападне страх, и някои ще се замолят на Бога. Ако американците не се покаят, чакат ги още по големи бедствия. Мнозина ще завопият тогава (към Бога), но те ще са в малцинство.

Европа, за съжаление, стъпила на пътя на измамата, образувала ЕС, който е напълно незаконно и противоконституционно обединение, под зоркото ръководство на дявола, сама си написа бъдещето. Целта на сатане беше да образува съюз от държави "икономически свободна Европа", да оплете политиците и мнозинството от народните маси, със светски блага, и всичко това постепенно да отнеме, да вкара една след друга всичките европейски държави в икономическа зависимост от центъра, а след това в пълен крах, и така да прокара идеята за единен, харизматичен лидер и управник. И планът им вече е почти изпълнен. Сценарият бе изигран, като по ноти. Не мислете, че Европа сега е - съюз от отделни държави, самоуправляващи своите народи. Не. Начело на всяка страна в ЕС, и на Англия, и Италия, и Германия, и Гърция... стоят верни последователи на управляващите света (сатанисти), тези малцина, за които говорихме малко по-рано. А тези малцина изпълняват непосредствено заповедите на сатана. Именно - заповеди! Ваче навсякъде там, и на всички, се дават заповеди, без възможности за възражения. Десетте държави в ЕС, които се считат водещи и стабилни, даже и Германия, която като че ли диктува политиката на половината свят, даже и тя се управлява от вън.

Други се крият зад завесата на президента и канцлера, и се крият в Англия, те ръководят също и Италия, а сега се опитват да създадат крах и във Франция. В дадения момент, успоредно с плановете им за Франция, в ръцете на "великите" в тоя свят преминават всички природни ресурси, носещи сега непосредствен приход на по-малките страни, като Гърция, Испания и т.н. Изнасят това, което не им принадлежи и не може да им принадлежи. Изглежда така, сякаш всичко това го върши и ще го върши правителството на Англия, но само така изглежда, защото и Англия накрая ще бъде разграбена по същия начин, и мнозина от вас ще видят, че от там ще се появи желаният и дълго чакан техен цар – Великият Управник. А след това и (ще бъде провъзгласен и за) бог. Отначало той ще е много дружески настроен към юдейския народ (бидейки и самият той евреин, и служител на евереите. Г.С.). Той и няма намерение да го скрива. Този харизматичен Управник, след като напълно подчини Англия, ще създаде на територията на Европа държава за евреите. Огромна държава. И там, обръщам ви внимание, в новата еврейска държава ще се разгърне главният сценарий на този план. Там, в новосъздадената държава те ще се опитат да построят Третия храм, както те го наричат. Храм за техния бог и цар. Храм за антихриста.


По това време светът ще се тресе от кървопролитна война (предизвикана и ръководена от юдейското еврейство), хората ще изнемогват от недостига на продукти, вода, медикаменти, медицинска помощ. Но най-жестоката война тогава ще е между християните и мюсулманите. И ето този управник, излизайки на екраните на телевизиите по целия свят, ще каже, че трябва да се отменят всички религии, фанатично възразяващи една на друга. –"Мир на земята мога да донеса аз, и само аз", и мнозина ще му повярват. И измъчените от войните ще му отдадат предпочитанията си, и ще го изберат. Именно, ще го изберат. От страх, паника и неувереност, към сигурност – всичките тези чувства ще изиграят решаваща роля (както е и било планирано) за възцаряването му.

Който няма да е съгласен с този управник и ще говори против него, просто незабелязано ще изчезва. Изчезне човека, и край... Но това ще е само в началото, за да не бъде развален имиджът на "миротвореца". После гоненията ще са открити, като с нарушители на системата. Към този момент ще е готов и знакът (печатът) му, това, под което днес разбираме - чип. Всичко това, което ние православните, до този момент сме научили и изучили за чипа, не разкрива цялата картина за това най-силно оръжие и окови (едновременно), във времето на антихриста. В това време системата на наночипа ще има контрол, не само над човека, ни и над мозъка му. Това ще е идеален контрольор, не само на жизнената дейност на органите в човешкия организъм, но и ще контролира всичките му мисли и чувства. Той ще е като датчик, в невроните на гавния мозък, и ще е едно цяло с гентичния апарат на човека. Преди този чип, ще се имплантират по-прости конфигурации, и те вече се вкарват в тялото на човека, ние знаем за това, а те много бързо се усъвършенстват, и тази технология ече е доетигнала високи нива. Но горе-споменатия последен нано-чип, човек вече няма да може да отстрани от тялото си, защото ако го отстрани, ще се наруши нормалната дейност на организма. За да получат идеалния, за техните цели, резултат, вариантът на чипа, който сега го има, ще бъде изпробван не на животни, а на хора, и масовостта на приемане на този наночип ще поразява (това той казва, не за нашите, а за развитите страни на новия ред).

Сега с неколко изречения ще се опитам да ви разкажа, как ще работи този чип. Вече ни е привична картината със сателитните антени на всеки дом, Те приемат сигнал от спътника и предават на телевизора ни предпочитаната от нас програма, от предпочитания от нас, канал, и от предпочитаната от нас страна. Какво е нужно за да гледаме която и да е програма? Сателитна антена... ето че и в човека ще бъде установена сателитна "чиния". А сега не се смейте и не плачете! Всичките тези нано-чинийки ще попадат в организма ни с храната, пиенето и въздуха. За човешкото око те са невидими, но именно те ще са проводници на сигналите. Това, според тяхното мнение, ще е свърхидеална разработка. За такава технология, мисля че никой от вас още не е чел, нито слушал. Това ще са шпиони в тялото ни, за които ние даже няма да имаме и представа. Но сами по себе си, те няма да могат нищо да направят с човешкото ни тяло, докато не бъдат свързани с терминала за кодиране. А това ще е наночипът. Вкаран в тялото на човека, той ще е тази технология, с помощта на лазер. И вече при никакво правителство, и при никаква ситуация, той няма да може да бъде изваден от тялото на човека. Най-лошото и най-страшното е, че тези чипове ще започнат да ги слагат първо на новородените, под благовидни предлози. И децата ще растат с този "печат". По време на предтечата на антихриста ще бъдат изпробвани видими чипове, под благовидни прдлози. Този чип е видим и се вкарва с обикновена спринцовка за инжекции, и се правят изпитания, каква ще е реакцията на хората при чипизирането. Този чип, отначало ще се опитват да го вкарват тайно, при ваксинации, та никой да не разбере и да не знае за тази технология. С приближаването на пришествието на антихриста, действията им ще стават все по-открити.


Но този вид наночип ще стане окончателен и ще е смърт за човечеството. Защо ли? Защото технологията ще е на такова ниво, че дажи и мисълта за отстраняването му, ще е известна на контрольора. Само мисъл. До действия няма да се стига, защото в такива случаи изходът е – смърт, за да не се разпространи "заразата".

А ако попитате – какво общо имаме тук ние православните, – ще ви обясня, какво. В нас, за денонощие попадат хиляди "сателитни чинийки", тровят ни с ГМО, опрашват ни със самолети, добавят в питейната вода. Макар да ви казах по-горе, че без разкодиращо устройство чинийките не ни пречат, но вие сте със здрав ум. Това са чужди тела, Виждате какво става около нас – хиляди неизвестни болести, и нарушения в работата на имунната система на човека. Но ние имаме антидот (противоотрова).

Противоотровата е толкова силна, че никое чуждородно тяло не може да преживее дълго в нашия организъм. Противоотровата ни е – Светото Причастие. Ето още и за какво трябва да се причастяваме. Кръвта на Господа пречиства нашата кръв от всички мърсотии попадащи в нас. Само така можем да останем със здрав ум и със относително здраво тяло.

Лошо и беда е за тези, които по време на въвеждането (поставянето) на антихристовия печат (знак), няма да се Причастяват с Телото и кръвта на Господа! Мнозина не разбират, от какво се отказват, под различни предлози. Само силата на Самия Господ – телото и кръвта Му са способни да унищожат подготвените изхитрени нанотехнологии. Само Той и никой друг, може да обезопаси вярващия. Всички, които няма да се причастяват, ще се мъчат твърде много, болката ще е най-ужасна. Който не се моли, ще е като разграден двор за врага... Без молитвата ни, бесовете и хората поддържани от тях, ще имат надмощие над нас Молитвата може да предотврати работата на тези наношпиони в телата ни. Такава ще е силата на молитвата тогава.


По времето, когато предстои да се възцари антихрист, ще бъдат приети такива закони по целия свят, че ни един човек не ще може да влезе тайно в храма. Ще бъдат приети канони в Църквата, които ще изменят Таинството на Светата Литургия и тя ще престане да е Свята. За мнозинството хора, само молитвата ще остане като оръжие. Без молитвата човек пада на колене пред антихриста. В големите храмове, които по това време вече ще са храмове на сатана, без Таинствата на Нашия Господ Иисус Христос, ще споменават името на лъжепророка, именно и за това ще си отиде от тях Светият Дух. Няма да има претворяване на виното и хлеба в Кръв и Тяло на Господа. И тези, които се причастяват там, ще приемат в себе си само вино и хляб. Мнозина ще хранят надежда, че се Причастяват, но жалко за тях. Затова за нас православните е така важно покаянието – ще влезем под Покрова на Господа, под Покрова на Пречистата Богородица, под защитата на Светците. Започнете от днес, не го отлагайте за утре. Покаянието ще ни момогне, и в този живот, и в бъдещия.


Който не го разбере сега, още малко и ще закъснее, и тогава ще изпие Чашата на Гнева Господен, до дъно, с целия останал свят.

Ето затова в едно видение на свети Йоан от Константа, му се явил Свети Серафим Саровски и му казал: всичко за което е писано в Откровението, ще се случи в последните времена, и аз ще ти покажа как ще стане това. И запомни видяното, му казал, за великолепните огромни храмове. И искащия да влезе в такъв храм на свети Йоан, го спрял самия светец и му казал, не влизай вътре, там е мерзостта на запустението. Т.е храмът е на антихриста и неговия сатана.
В онова време хората ще си губят ума, от условията в които ще попаднат. Но вярващите, всъщност, няма от какво да се плашат. Защото помощта нбесна ще е дотолкова очевидна и чудесна, че такава помощ не са имали даже първите християни. Тогава всички мъченици, които са ги клали и изгаряли, вадили им очите, варили ги в смола, не чувствали очакваната за човека болка от тези мъчения. Това е било благодат от светия Дух за тях, която ги облекла в Сила, и им давала търпение, и мнозина сами настоявали за продължаване на изтезанията, за да могат колкото може повече да говорят на хората за Бога, и на тях били изявени делата Му. Мъчениците не са чувствали болка, цялата болка взел върху Себе Си нашият Господ Иисус Христос, когато са го мъчили и го водели на кръстна смърт. Затова и знае той, какво е болка, и не иска Неговите деца да изпитат цялата и сила върху себе си.

Силата на Животворящия Кръст, във времето на антихриста ще застане в защита на чадата Божии, с такава сила, че даже в малките случаи ще бъде видяна. Който със смирение и търпение избере Кръста Христов, той няма да има (нужда от) голямо разнообразие в храната. Със силата на Животворящия Кръст и малък къс хляб напълно ще засити цялото семейство. Това не е приказка. Така ще е! Когато невярващите видят такива чудеса, ще беснеят от завист, но те вече ще са направили своя избор пред Бога.

За вернита на Господа, той ще им прати в помощ святи хора, и ангели в облик човешки. Ангели ще има край вярващите и ще ги подкрепят духовно и физически. Ще дойдат тогава пророци и ще се грижат, та никакви въпроси и съмнения да не остават във вярващите. Чудо на чудесата ще сътвори Господ тогава. Но само за вярващите! И мисля, че няма две мнения, защо само за вярващите?!


Не повярвалите и отстъпниците ще страдат, и това е меко казано. Но това е техният избор. Имали са право на избор.

И пак ви моля, сплотете се в молитва, нека всеки стане крепко звено във веригата на нашата вяра. За да слиза Божията Благодат върху нас, за да не се уплашим и поколебаем, за да е мисълта ни ясна и стремителна към Небесното. Когато сме под покрова на Господа, нашия Отец, няма от какво да се боим, страховете ще си отидат, Причастието ще укрепи и тялото и духа. Не отлагайте, не измисляйте причини. Господ е дошел да спаси грешните, на кръста се издигнал, за да ни дарува Живот ВЕЧЕН. И ние, ако не се причастяваме, излиза, че не искаме този Живот. За какво тогава сме кръстени? За да сме православни само на думи ли?

Нашия Отец ни зове при Себе си, Той ни предупреждава. Сам Господ е казал, че ще е предшественик на края на света, нима не виждаме, какво се случва на нашата планета. Слепи ли сме? Или искаме да живеем по своя ум, под нашепванията на сатаната?

Всичко това, което ви разказах, ви го разказах, за да станете по-силни, защото събитията, които започнаха, ще са много страшни.


За родината ни са подготвени такива планове, които, ако ги узнаете, ще замръзнете! Първият явен концлагер в царството на антихриста е предвиден за Гръция. Ох, какви коварни планове са създали. Но Бог няма да ни остави. Ще допусне малко, за вразумление. Но главните насоки в плановете им, за човекоубийствата няма да позволи да бъдат извършени.


Светоуправителите са се обединили в сговор, договорили са се, как ще действат, за да поставят на колене православните страни. Но Господ ще провали плановете им. Тези, които са се обединили в хитроумните заговори, скоро ще се окажат пред военни действия помежду си. Хитро сплетения план на сатаната, Господ ще обърне против тях, за поучение на своите чада.

Ще видите скоро Русия, сама, без съюзници и съратници, ще тръгне като лавина против цяла Европа, и Азия ще ги превземе. Това изглежда малко невероятно, но ще е така. Ние ще се удивим.


Но ще се удивим не само ние. От неизвестните военни технологии, които имат руснаците, ще замре в страх половината свят. Ще видите на върха на Ватикана руското знаме. Да, руското знаме.

В началото Русия и Германия няма да могат да си поделят некои неща и ще се сбият. Тогава превесът ще е на страната на германците, но после няма да има пощада за тях.

Луцифер ще пусне на въженца държавите, които са му се подчинили безусловно, за да отидат на помощ, на Германия, и ще насочат оръжието си срещу Русия. Но главното сражение, по стечение на много обствоятелства, ще решат да е срещу Истамбул, и ще предприемат следната стратегия: 8 или 10 държави ще пристигнат в Истамбул, за да се противопоставят на завоевателната армия на Русия. Ще се разгърне такава битка и бомбардировки, че няма да остане нищо не съборено. Ще остане само един храм, храмът на Светата София Божия. Всичко ще е както е описано в пророчествата за Константинопол. Гопсод няма да го отмени.

В резултат на бомбардировките, във всичките страни, които са влезли в бой с Русия, ще има ужасни разрушения. Но и от природните катаклизми, и от разрушенията след бомбардировките, ще пострадат посевите. Аграрните райони ще бъдат пометени. И ще дойде потресаващ глад. И понеже те не знаят Бога, то канибализмът там ще разцъфти с небивала скорост. Да! В нашето време, цивилизованите хора, както те сами се наричат, ще започнат да ядат човешко месо.


Ние, за слава Божия, при силния глад и бедност, но и смирение, ще издържим. Защото гръцкият народ обича Бога, и светите литургии няма да се прекратят нито ден. Гърците знаят при кого да бягат, в зло време. Това сме го разбрали през двехилядолетната ни история, като християни. Но ЕС, Турция и Израел ще ни унизят така, че мнозина ще си задават въпроса – държава ли сме ние, изобщо, или робовладелска плантация? Но Господ ще допусне това наше унижение за наше благо. Гладните и унизените молят Господа за храна, а не дявола. Слава Богу, притчата за блудния син, унас я знаят и децата.

За много хора не е тайна, че нашата родина (и всички европейски страни! Г.С.) умишлено я наводниха с незаконни емигранти, защото нашите врагове имат конкретни цели. Мюсулманите от такива страни, като Пакистан и Авганистан, мразят православните, повече от всичко на света. По места, тези шпиони, надошли в страната ни, в такова изобилие, ще устройват касапници, изнасилвания и грабежи. Но масовостта на това явление ще зависи от нас – как ще успеем да се обединим, по места, за защита на своя дом. Тези които заграбват благодатни късове от нашата земя, ще се опитат, и вече се опитват, по-бързо да заграбят за себе си, хубавите райони. Целият този подем на цените, а сега - разкото им падане, не беше нищо друго, а план на ръководителите на ЕС, да започнат да изкупуват земята ни на безценица.


Надеждата им е, в разпокъсаната и разграбена наша земя, да установят техния порядък. Но Господ няма повече да го позволи. Защо ли? Защото сега Господ устрои такава ситуация, в която ще се ракрият всичките тези хитри и коварни стъпки, и гърците ще се възмутят, не на шега. Ще грабнат оръжие и жените, и ще дойде ден, когато продажните управници на Гърция ще поискат тайно да избягат от страната, но на мнозина няма да се удаде. Гърците ще се мобилизират и ще вземат под народен контрол цялото придвижване на предателите.

И Кипър, и Гърция, още не много време, пасивно ще наблюдават всичките решения на политиците, изпадайки в униние и безнадеждност. Но не много време. Ще се пролее кръв. Точно в Кипър ще се пролее. Първо гръцка кръв, но после кипърците ще се пробудят като от сън. И ще започнат да преследват турците.

До тези събития имаме още път. Нашата родина искат да я управляват европейските управници. Да изчерпят от недрата на земята ни всички полезни изкопаеми, и да подхвърлят оглозгания кокъл на своите марионетки, които ние избрахме, да ръководят страната ни. Вече, част от плана им се изпълнява. А по-нататък, и всичкото друго.

Господ така е устроил, че Русия има стратегически интереси в Средиземно море, и за да не бъдат в унижение руснаците, и за да обедини православните народи. Русия, акто лавина ще тръгне на война срещу Турция. Ще тръгне да воюва, защото ще бъдат засегнати материалните и стратегическите и интереси. Разпадането на Турция ще е на три - четири части. Всички османци, не загинали в първите дни, ще заминат в дълбините на страната, скривайки се от гибел. Които са се кръстили тайно в православието, ще го заявят открито, и ще останат в заетата от Русия част. Така ще се извърши правосъдие от Самия Господ. Но докато стане това, ще им е много тежко, мнозина няма да издържат. Гладът ще е такъв, че на хляба ще казваме - хлебец. Икономически ще ни устроят такива условия, че няма вече да се внасят стоки от вън, а в самата страна производствата ще са фалирани и закрити. А и тези които още работят, ще се постараят да ги закрият. Затова и всички духовни отци ни посъветваха, всички да отиваме на село. На село може и да се обмени нещо, за нещо, а в градовете ще е много трудно. Но в края на това изпитание Елада ще въстане, ще се съвземе, и ще прослави Господа. А също искам да ви кажа, че всичките тези предатели на гръцкия народ, които са станали марионетки на масоните, управляващи света сега, всички те ще си платят със живота за предателството. Ни един няма да остане жив, в момента на възкръсването на гръцкия народ. Ще си отиват от живота, по различни начини, и неочаквано.


Преди самите събития, когато храмът Света София попадне в православни ръце, Църквата ще е очистена от предателите, също както и страната. Като с огън и меч. И няма да има пощада, и няма да има оправдания, че уж някой не е разбирал, че е тикал народа към пропаст. И тогава ще дойде времето, когато у вярващите ще се очистят духовните очи, и те ще разберат цялата истинност на православната вяра, и цялата и сила. И ще настъпи период на умиротворение и спокойствие. Но умиротворение ще има само в Гърция, която няма да е малка, както преди, а границите и ще се разширят, и редовете на православните ще се увеличат. Би ми се искало редовете да се запълнят, колкото може с повече хора, защото у нас ще е период на покой, но от вън ще гори огънят на войната, на природните катастрофи и другите бедствия.

Войната на Русия срещу Америка, ще премине във война на Русия срещу Китай. Това ще стане, понеже бидейки съюзници на Русия във войната, китайците ще завземат земите на страните, с които са воювали и са ги победили. И ето тогава Китай ще се почувства супердържава, ще разпространи и своята религия (или идеология!? Г.С.) по окупираните места. Тези остатъци от масоните, които ще се укрият в Европа и Америка, ще успеят да постигнат договор с Китай, обещавайки им, в случай на победа - Сибир, за да постави Китай, Русия на мостото и. С подкупи и измами, те лесно ще постигнат своето.


И тогава за китайците, врагове ще станат православните. И ще започне Китай да провокира Русия, и отново ще започне война, а Русия ще стигне до самия Йерусалим. Не сега, а много по-късно. Всичките войни, за които говоря, ще са през известни периоди. Ще спират, а после отново ще започват. И когато Русия дойде до Йерусалим, тогава, вече, ще се проведе последната, описана в Откровението, война, на мястото Армагедон.

Съблазънът за Китай ще е огромен, и в следствие на това ще започнат войната против Русия. И тогава ще е тази страшна война. Ето малките деца, които седят до мен, ще видят много от тези събития.

Молете се, молете се, защото за Гърция са подготвили смърт, смърт за народа, по разни начини, започвайки от ваксинациите, и завършвайки с металите и отровите, с които сега ни пръскат от самолетите. Молете се, молете се, за да не изгинат голям брой. Които имате сили, четете Иисусовата молитва. Вашата молитва може много да промени. Господ ни е оставил пророчеството на Йона. Много се боя, че вместо да съпреживяваме страданията на Христос в Страсти петък, ще трябва да преживяваме страданията на Елада. Това ще се, случи, ако не се молим. Не ви плаша, а самият аз се боя, че това може да се случи. Но ако пребъдем в молитва, събитията ще тръгнат малко по-иначе.

Не се бойте да разкажете за Христа на този, който е край вас, не се бойте да казвате, че само с Бога ние сме сила. И колкото по-бързо се съберем заедно, толкова по-силни ще станем. А ако останем безразлични към това, което маже да направят с нащта страна, тогава ще ни се наложи, в пълна мяра да преживеем всичките прелести, които е приготвил сатана, именно за нашата страна.

Да ви благослови Бог, желая ви го от все сърце, и ви желая да станете мъничко ангелско воинство на Христа. А с Христа, и да се воюва, е по-леко. И когато у нас е пълнотата на Църквата, тогава и благодат голяма ще ни изпрати Господ. Да пребъде във вас милостта Божия.


15 април 2013 г.


превод от руски Г.С., от:

http://www.logoslovo.ru/forum/all/topic_7783/


.......................


Това е повторно публикуване на публикацията ми, от 09.10.2013:

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2013/10/09/otec-elpidii-grycki-ieromonah-s-apostolska-misiia-v-afrika-z.1190093
 Гласувай:
41. nikikm - Има много
24.02.2015 20:07
хубави неща,повечето са такива,но и великогръцки шовинизъм има.Накъде ще се разрастне Гърция? Пък и тяхното Православие намирисва на юдо и много сме патили от него! Господ има,той да съди! А което си е вярно,вярно е!
цитирай
2. emilnovev - КНИГА НА Св. пророк СОФОНИЯ
24.02.2015 21:17
14. Близо е великият ден Господен, близо - и твърде бърза: вече се чува гласът на деня Господен. Горчиво ще завика тогава и най-храбрият!
15. Ден на гняв е тоя ден, ден на скръб и на теснотия, ден на опустошение и разорение, ден на тъма и на мрак, ден на облак и на мъгла,
16. ден на тръба и на боен вик против укрепени градове и високи кули.
17. И Аз ще стесня човеците, и те ще ходят като слепи, защото съгрешиха против Господа, и разхвърлена ще бъде кръвта им като прах, и плътта им - като смет.
18. Ни среброто им, нито златото им не ще може да ги спаси в деня на гнева Господен, и от огъня на ревността Му ще бъде погълната цялата тая земя, защото изтребване, и при това внезапно, ще извърши Той над всички жители земни.
цитирай
3. bdenkov - Или си Хитит или не си. Половината истина е най-добрата лъжа.
15.03.2015 11:26
Изнесените секретни данни са част от неизнесените секретни данни. Тези трохички се подхвърлят, за да се отпрати в миналото причината за днешната катастрофа. Още през 1949-та идва първият фалит, до 1957-ма, годината на победилия социализъм всекидневно се е грабело, ликвидирана е всяка частна инициатива, освен дребните бръснарнички и будките за семки.През 58-ма нямаше основни храни, хората се редяха на опашки с километри за червен пипер, лук, леща, боб, през 1959-та трябваше да се правят сухари за атомната война и да се строят скривалища, през 64-та почна мегаломанията на Живков, докато танковете два пъти в годината разбиваха на трошки жълтите плочки по парадите, се правеха универсиади, фестивали, спартакиади, по-късно асамблеи, писателски срещи и пр. Луди пари се харчеха за партизански паметници, египетски пирамиди на Тошовото скудоумие, пропагандата бълваше многотомници комунистическа книжнина, но някак още не се крадеше. Чак през 1978-ма се пусна вица за ченгето ,дето го пратили да прави бизнес зад граница с два милиона долара. Народът работеше робски за смешни надници. Надницата на село беше 70 стотинки. Чувал съм кооператорка да се оплаква: Абе, баби,ти ще копаеш ли цял ден нивата, за да изровиш накрая 70 ст.? И войници, студенти, ученици ,после и лекари и кой ли не, ходеха на ангария по 35-40 дена из полетата. нормите на работниците се увеличаваха ежедневно, а н.заплатите бяха смешни и мизерни, бояджия трети разряд през 68-ма получаваше чисти 87 лв. Началник цех в завод взимаше 250 лв. ПРез 71-ва кило шаран беше 2.70 лв. ,кило свинско с кост беше 3,60 лв., белият хляб беше 36 ст., цигари Слънце бяха 36 ст. бутилка гроздова беше 1,80 лв.,олио Нива струваше 1,20, а тристаен на черно стигаше 30 000 лева. Заплатата на млад инженер, лекар, учител бе 110 лв.Експлоатацията на населението си беше чиста робия, недоволните ги трепеха в Белене.Никога, никога населението при диктатора Живков не е живяло добре, хората бяха смазани от страх, още ги е страх, още дълго ще се страхуват. Кризата ,започнала на 9-ти септември няма да приключи и след двайсет години, тепърва демографската криза иде. Червената чума изяде България.
Но разбира се, веднага във форума ще се появят прихлебниците на комунистическата чума-ченгетата,обрали до шушка страната ни и плачещи с крокодилски сълзи за социализма.Проблемът на последните застаряващи ченгета е не толкова колко те лично са завлекли или колко лично са пречукали. Проблемът е в липсата на пълната им индулгенция. Ти ще ги видиш по обед да поркат по кафетата на Паренсов, Любен Каравелов и Венелин, вече в пенсионна възраст, но се държат още, с къси прически- имитират активна готовност, ала с отпуснати месести лица. Дори демонстрират нещо като човещина зад чашката, от време на време казват някоя поверителна лакърдия с трийсетгодишна давност. Мъка им е нещо на другарите, щото зад мерзавщината и безпрекословното изпълняване на кагебистките постулати, нейде нещо е трепвало дълбоко в изтърбушените им души. За собствения им бизнес и пари не питай, веднага ще се маскират на сфинксове, може и да те изгледат с характерното си зверско изражение. Веднъж през октомври на плажа в Созопол се заприказвах с един дядка, благодушен, рисуваше си самодейна картина, попита ме какво мисля, аз го поощрих и полека-лека стана дума за професията му. Оказа се дърт генерал от ДС. Питах го за Сталин и избиването на милиони руснаци в края на 20-те, изведнъж лицето му освирепя и той изригна: "Как няма да ги избие, това са ВРАГОВЕ!" Нататък разговорът се промени, добавих нещо да не блъска толкова бяла в охрите, излъгахме се ,че ще се видим по кръчмите някоя вечер и си отминах. И тези приятели си спомнят всичко, знаят какво точно е ставало през годините на режима. . Недругарски беше нещо режимът на другарите.
Квартално кафене в панелно гето, 1990-та, мирише на пепелници, машината за кафе още не е загряла, в мрачното утро сервитьорката обръща покривките на масите, прави го естетика и за чистота, барманът нещо човърка по чашите, а един късо остриган таен милиционер, с патлак, подаващ се под якето, му казва доверително: "Дай момчета, да ги хварлим в борбата". По онова време във всяка кръчма още имаше куки, подслушващи настроенията, наглеждащи контингента. "Момчетата" за "борбата" бяха недозатворени катилчета с яки вратове, по правило пресяти от надошлите от селата и криещи се в градовете млади престъпници. Вечер пред Армимекс на Ангел Кънчев побелял симпатяга с подпухнали очи дърдореше нещо по уокитокито и от входа товареха сандъчета с омазнена хартия в джипа отпред. Създаваше се основата на мутренската машина, чиято цел беше да заварди пътя на Лукановите милиарди от възможна конкуренция. Нямаше това онова в тази борба, куршумите и взривовете, запалванията, пребиването до смърт, рекета, бомбите в асансьора още са на ход пред самодейните глупаци, решили да стават капиталисти соло перке. Ювелирните охранители на "охранителите" от МВР току застрелваха по некой непричьом милиционер в тънките акции, взривяваха по некой и друг камион с войничета, а другари като другаря Др. ни говорят за бидонвили на пичка си майчина. Но да се върнем към "момчетата" . През 1989-та можеше да видиш една особена порода младежи от Интерхотела в Будапеща, през Вацлавски намести в Прага, през Братислава и Краков до Магурата на Витоше, издокарани с черни кожени якета с черно поло на голо около якия бичи врат, с черни торбести панталони, черни мокасини и бели чорапи. Питал съм се ,бе защо с черни чорапи точно, мисля ,че това е било нещо като униформен знак, че са "наши момчета". Можеше да ги срещнеш с "кукли" в ръка до чейнджа пред музея Чарторицки в Краков, пред спирката до катедралата на Намести Миру, можеше да ги видиш на гарата в Дрезден. Навсякъде правилни другари в шлифери четяха задълбочено вестник наоколо, седяха в таксита и току прибираха хилядарките на ужилените, мечтаещи да си купят валута за емиграция. По-късно "момчетата" баха обучени да отварят безшумно апартаментите и да зареждат със стока "правилните " оказиони в Габрово и Русе , да речем, със стока от Кюстендил и Пловдив. Стоката се прекарваше мълниеносно, а в МВР дебели служители с ланци под яката на униформената риза отегчено диреха отпечатъци по таваните и над бюфета в дома на ограбените. Имаше и стаи със "заловена " стока, викат завалията, отварят му я и той вижда камара боклуци втора употреба, питат го: "Виждате ли си откраднатото" и после затварят стаята. Друг път отварят пандиза и пускат на свобода некое животно със задача, животното свършва задачата, а после му дават пет месеца отпуск в Испания. Ама там животното пак е на отчет пред "другар", само да не върши поставената задача и айде у фризера. През осемдесет и осма се появеха пъвите крадени коли. По това време в Братислава и Виена имаше хиляди оставени на пътя новички Лади, Вартбурзи, Волги, покрити с листа и паднали гуми. Оттам беше пътя на немците и турците, бягащи от социалистическия ад.През Калотина на ден идваха по двеста коли с русенска, хасковска или с немска регистрация, препродаваха се на турци мълниеносно, а на другата сутрин тръгваха обратно през калотина за Чехословакия, щото там границата с Австрия беше отворена. По-късно "момчетата" почаха да отварят и Опели, нататък е ясно. Горубляне и до днес е пълно с паркинги на "момчета", иди питай като как стана тяхното забогатяване и ще се овъглиш в запалена таратайка. За бухалките и тротила е друга тема..
Когато престарелите утихнали хора тътрят в предпоследни разходки краката си в днешния шум, ревящи коли и мръсен въздух, когато се качват в трамвая на Женския пазар, бързащи по инстинкт да седнат, а седнат ли, бъбрят си - трамваят е често тяхното единствено място за контакт, ти ги гледаш и се питаш: какви съдби са протекли зад сбръчканите лица. Това са те - преживелите в единствения си живот злощастната участ да се родят тук и да изживеят заедно цели шестдесет години в една от най-мрачните дупки в човешката история, в клоаката на комунистическия строй. Докато на Трокадеро техните връстници са се возели на скутери и са бързали да забравят ужасите на нациската окупация, слушайки джаз през дима на американските цигари; докато новото френско кино и литература са напирали в цветущата атмосфера на мира и красотата на живота, тук в последните магазини са привършвали хубавите платове, обувките със скърцащи подметки са изчезвали постепенно, а нощем камионите са откарвали от хубавите домове ужасените собственици към кланицата на лагерите и са настанявали на тяхно място брадясали зверове с каскети, убийци , препасани с червени ленти над лактите. Често в немия ужас на 45-та сталинистките продажници са трошели главите на жертвите си с кирки, а общите гробове се издигали като гигантски къртичини. Достатъчно било някакъв превъртял садист да посочи някого и да изкрещи: "Дръжте врага" и всички веднага са гледали да се вредят на първа линия в линча, за да не последват в дупката смазаната глава на нещастника. Произволът на първите пет месеца и до днес не е изследван, цялото общество мълчи грозно, защото всеки косвено се е съгласявал и със страха и мълчанието си, с наведената глава е косвен съучастник. Всички българи под ботуша на съветските окупатори са били принудени да сведат глави пред новите господари - комунистите. Те само това и чакали. Нашите комунисти, другарки и другари, са най-гадната порода изверги, появявали се някога тъдява. Кръволоци, крадци, садисти, лицемери, покварени лъжци, те никога не са имали друга цел освен да заживеят по-добре, много по-добре и са виждали единственото възможно средство за това в убийството на "народния враг", конфискуването на имотите му, както и в заробването на сънародниците си в клетката на комунистическата утопия , експлоятирайки ги зверски в името на своето собствено господство. Разрушаването на нормалния свят, късането на пъпната връв на живота било нещо като главна цел в тяхната идеология. Те извратено карали хората да скандират пред гроба на зачеркнатата си свобода колко щастливи щели да бъдат някога при комунизма. Нямало голям избор, а повод за нови убийства било дори и по-тихото скандиране на комунистическите лозунги. Това общество на нашите сънародници било заченато в греха на братоубийството, лъжата, страха и обеличаването на последните остатъци от човещина. Настъпил сатанински кървав мрак. Хората просто изгубили сетивата си. Те виждали щастие в това да копат с кирки камънаците край бригадирските колички и предано получавайки мизерните дажби на купонните времена да работят като луди в името на партийния произвол. Но това не било достатъчно за новите господари, докато по бреговете на западните страни хората танцували по дансингите вечер, докато щастливите младежи и девойки бързали с целувки да наваксат пропуснатите мигове на живота си през войната, тук се провеждали събрания, нарочвали се вътрешни врагове и шпиони, сурови мутри с карабини обикаляли във вечерния час кварталите, а само някоя загубила разсъдъка си девойка да имала глупостта да си сложи червило, веднага я пращали в каменоломната, където слез няколко изнасилвания угасвала с кървища по тялото си . Налудничавата саморазправа се прехвърлила в университетите, врагове се търсели дори в семействата. Нататък историята продължава с дневника на комунистическата проказа. Тя продължава и до днес. Вижте Гоце, вижте диктата на екскомунистическата каста, синчетата, дъщерите, вижте номенклатурата, продължаваща в неистовата си алчност да лочи, вижте ДС-апаратчиците, промъкнали се навсякъде и контролиращи всичко тук от гнездата на птиците до урните на умрелите и ще се отвратите от зловещия конструкт на уродливата метаморфоза на другарите. Те продължават да се наричат помежду си другари. Аз бих заменил тази негодна заради тях дума "другари" със "съучастници". През целия период те си бяха и са си до днес просто разбойници. Нагли престъпници, кретени, садисти, а съучастничеството като знак за преданост е главната им отличителна черта. Няма морал, няма чест, няма човек, има само ПАРТИЯТА, стръвното забогатяване и плячкосване, тъпченето по главата на жертвите. Целият днешен преход е огледално повторение на предишните изстъпления, а героите на зловещия калейдоскоп са точно същите другари. Точно те откраднаха двайсет и пет милиарда долара, раздадоха си ги, хвърлиха народа си в мизерията на изплащането, разделиха си държавното имущество, заграбиха имоти, курорти, банкови средства, пенсионни фондове, затриха с хиперинфлацията спестяванията на хората, омерзиха надеждите на хората за освобождаване от комунистическия гнет. И всичко това безнаказано ,другарки и другари. Няма провидение за българския пъкъл. Няма косъм паднал от главата на поне един от тях. Не. Нещо повече надигат глави в неокомунистически реваншизъм и искат да се кланяме отново на идолите им. На същите идоли, които обявяваха религията за опиум на народа, а предателството на ближния и убийството класовия враг като висша ценност на социалистическия човек. Хората, преживели ужаса , сами ще се самозаровят, там в самотата на ковчега ще направят своята екзистенциална последна трагична крачка към нищото, урните ще побирет червения прах. А Трокадеро, ами там младите продължават да се целуват, те дори не знаят какво точно е това комунизма. Фамилиите от ЦК, Иван Славковци, Гоце, Р.Овч и компанията бригадири-генерали знаят. И още ни управляват.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15606723
Постинги: 3945
Коментари: 6953
Гласове: 7963
Архив
Календар
«  Май, 2022  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031