Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2017 00:35 - Признание на руски офицер, началник на паспортен отдел на МВР: Вече ни обучават как да поставяме лазерни штрих-кодове на челата! Превод – извадка от видео
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3497 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 21.02.2017 00:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Съветват ни, до края на годината спешно да идем да пишем откази от електронни паспорти и УЕК (универсална елекронна карта). Какво е вашето мнение? Защото аз съм чувал за тези неща, но зная малко.

- На сайта на Галина Царьова “Против карт.орг“ го има 222-ри (или 202-ри?) закон, на Руската Федерация, в който ясно е записано, че хората подали заявление за отказ от УЕК, няма да я получат 2017 г. За сега изглежда са спряли реализирането на програмата за УЕК, но всичко е готово, да пренасочат цялата инфраструктура, за издаване на друг идентификационен документ - „Паспорт на Руската Федерация“ - малка картичка, с приложение „Банков Свят“. И това ще е единственият документ, който ще е валиден за цялата Руска Федерация. Вече е подготвен и 62-ри закон на Руската Федерация, за депортиране на лицата, нямащи, до 1 април 2017 година, гражданство (т.е. легитимен документ) на Руската Федерация.

В този закон се казва, че старият паспорт на Руската Федерация вече е невалиден, и не е документ, доказващ гражданството. Т.е. хората получили до 2002 година паспорт на Руската Федерация, вече не са нейни граждани и трябва да преминат отново, цялата процедура за получаване на гражданство. Човек трябва сам да отиде, да напише заявление... - за да му се направи дактилоскопия, да го снимат, и заедно със снимката да му бъде нанесен штрих-код на челото. И това ми каза, не кой да е, а началникът на паспортната служба, на, район... (от видеото, не се разбира добре името на района). Той потвърди, когато го попитах: - обучават ли ви вече, имате ли апаратура? - Да, обучават ни да поставяме штрих-код на челото. В Самара, на ул. Московско шосе има такъв многофункционален център... Там поставили штрих код на челото, на жена инвалид, - жената видяла лазерния лъч, скачащ по челото й, и попитала: - Какво беше това? И млад човек, който от неотдавна работи там, казал: - Да, наистина ви поставихме штрих-код на челото, за да го чете апаратурата. Щрих-кодът ще го чете апарат, и картичката ще е валидна, но няма да има нужда да се въвежда кодът на картата. Штрих-кода никой няма да го вижда, освен апаратурата.

И това го казал, не кой да е, а Герман Греф (всеизвестен в Русия, високопоставен правителствен големец). От 1 януари 2017 г. ще бъде променена цялата структура, и сега на всички банкомати се извършват промени, поставят се допълнителни четци на штрих-кодове, от челата. Затова няма да има нужда да се въвежда УЕК.

Така че, действайте, - пишете откази от УЕК и електронен паспорт, но държавата така или иначе ще настоява да получите идентификатор на личността – новия паспорт, съобразно закон 62. А в този закон ясно е записано, че лицата, не получили гражданство (т.е. нов паспорт), ще бъдат депортирани (интернирани, изселвани). А къде, - не пише.


 

Разбирате ли? Според плановете на международните врагове Божии, ционистите, в Архангелска и Мурманска области, зад огради с бодлива тел, ще бъдат образувани гета за руснаците (не приели новите документи), и там, навярно ще издевателстват над тях, а може и да ги оставят на спокойствие, кой знае?! Но над всичко е Божията Воля. Всичко зависи от нашия, с вас, молитвен подвиг, на всеки отделен човек. И доколкото човек е готов да се раздели с този свят и с неговите (псевдо) блага. Трябва да знаем и, че храната е отровна, това е записано в програма 200. Това е програмата, не на кой да е, а на главния консултант, добрия приятел на нашия президент, Хенри Кисинджър.

В програма 200, пише, че хранителните продукти за жителите на Русия, за православните страни, трябва да са отрова.

И затова, правилно беше казано в предишното предаване: - „Не яжте продукти със штрих-код, но ако няма други, тогава - късаме опаковките с кодовете, прекръстваме, поръсваме със светена вода, благословавяме и ядем. Не се плашете, но човек трябва да е верен и в най-малкото, - да не се купуват тези продукти, да се махат бар-кодовете (щрих-кодовете), и не участвайте в тази система.

А какво значи да не участвате в системата? - Това значи да нямате общение с антихристиянската държава. И това е закон.

Сега в цяла Европа променят всичко. Там вече не казват – момче или момиче, а казват нещо средно, - „то“! (Така е и с родителите, - няма баща и майка, а има: родител 1 и родител 2, и не се пояснява, кой от тях е баща, и кой – майка!!). Така че, всичко е ясно (къде ни тласкат!).


 

А защо всичко това се случва, ли? - Ето защо: Подписан е таен меморандум, на 29 юли 2014 г., от всички европейски ръковдители, в т.ч. и от Евросъюза. А и от представителя за Русия (и за другите православни славянски страни) – Иларион. А защо именно Иларион се е подписал, не само за Руската Православна Църква, но и за Правителството /вероятно е техно подставено лице/ или пък, првителството е подставено лице на друга, по висша тъмна сила?!/ вижте: Самиздател Григор Симов, Идва истинско Време Разделно ...

grigorsimov.blog.bg/.../idva-istinsko-vreme-razdelno-shokirasht-dokument-logoslovo...

Той се е подписал, а там има ясна програма, и всичко точно е записано, че до октомври 2017 г. Руската Федерация трябва да престане да съществува. И пише, какво точно трябва да стане с Русия, до 2017 година. Ще има Федерация на Евроазийския континент. Ще има и единна валута, която вече са измислили. Всичко е направено и всичко е готово, за тази цел. Тези планове можете да ги намерите в интернет, и да ги изтеглите.

Програмата на Дълес и известните протоколи на ционските мъдреци, и програмата, огласена от Мендел Шнеерсон, главния равин на Хасидите, и т.н. - Всичките тези програми ги има. Дяволът действа, чрез своите проводници на злото, - масоните...


 

https://www.youtube.com/watch?v=t9XURi_l-wI

Превод, Григор Симов
Гласувай:
11. krumbelosvet - Така както е описано
21.02.2017 16:08
така както е описано, е ПРАКТИЧЕСКИ невъзможно. по много причини. По-скоро прилича на СЛУХ, целящ да се разцепят русите с недоверие и смъртна тревога. Не е казано името на Божия Враг, но може ли такова мероприятие в Русия без президента? Не е безопасна тая игра. Не се знае докъде са стигнали американците в нови технологии за разпалване на цветни революции. Макар, че известните технологии са осуетени досега само на две места - в Китай светкавично и в Русия втората ЦвР - при Путин, мъчително-трудно.
цитирай
2. grigorsimov - Не, просто "не си в час" за знака на звяра и за предантихристовото време в - света
22.02.2017 20:17
Разгласяването на страшни истини, не е приятно за слуха, особено, ако мислиш, че Русия /като цяло/ е славянска и православна страна. Защото и в Русия, както и навсякъде, управляват жидомасони, чийто господ е дявола. И тяхната основна цел е, да подготвят възцаряването на еврейски месия /антихрист/ - над целия свят, - както пише в юдейските "свещени" книги.
Да, те и сега са почти пълни господари, навсякъде и над всичко, но похотите им са, да господстват открито /и жестоко/. И мъчително жадуват, кога най-после, "всеки гой ще стане роб, а всеки евреин - цар".
И според Светото Писание /и множеството православните пророчества/, почти ще го постигнат, но за кратко, за неколко години, - докато се изпълнят дните - "когато Господ Иисус Христос "с дъха си ще погуби антихриста" и всичките негови помагачи!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15668240
Постинги: 3954
Коментари: 6980
Гласове: 7983
Архив
Календар
«  Юли, 2022  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031