Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2018 09:49 - Къде отиват - плацентите, пъпните връви и кръвта им, наситена с имуно-глобулини? zarubezhom-news, поредна публикация
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2503 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След публикацията на доктор Столешников за плацентната кръв, реших да присъствам при раждането на жена ми и лично да контролирам целия процес. Сменихме три родилни дома, и накрая раждане, - стоим ние четирима (лекар, акушерка, педиатър - всичките иверки (еврейки), предупредих всички - без мен да не пипат пъпната връв... а те хитричко се подсмихват... Въобще, баламосаха ме като новобранец; бебето току що излезе, аз ВИКАМ, да не прищипват пъпната връв - аз сам ще го направя! А те: иди бързо си измий ръцете, отделих се само за секунда, а те веднага прищипали пъпната връв: – Какво правите, отпуснете бързо!, а те: – вече не можем, тук ключалката е специална и вече не може да се отвори! Прерязвай бързо - и не успях да се огледам, докато те измъкнаха плацентата, претеглиха я, само успях да си отворя устата, и следите и се изгубиха... Бъдете на щрек!" (извадка от писмо до проф. Столешников)

 Е, разбрахте ли, Уотсън, че иверите баламосват гоите с плацентната кръв, напълно хладнокръвно и съзнателно. Лъжат ХУЦПАРНО* и въобще не се изчервяват! Своите баламосват, и не – според обстоятелствата. Столешников 2 години работеше в еврейски род.дом и видя, че ражданята на своите те провеждат другояче и оставят плацентата да ѝ се източи кръвта (през пъпната връв, към бебето). Тук същността е в това:

 Плацентната кръв е най-ценната кръв за целия човешки живот!

Каква е тя и колко е, такова ще е здравето му през целия живот!

 Това е кръвта, която циркулира между плацентата (майката) и детенцето. Тя е наситена с имуноглобулини и в нея е най-силният имунитет за целия бъдещ живот на това детенце.

Природата нарочно прави така, че детето да се появи на този свят, въоръжено с най-силен имунитет! Затова тази кръв между ценителите се цени повече от платина и брилянти! Наравно с въздуха. Затова, разбира се, ценителите на кръвта, са заинтересовани да я придобиват безплатно!

 За да се погуби наполовина здравето на бебето (!) - се прави именно така, както те го правят, по всичките правила на акушерството: веднага след появата на новороденото - веднага защипват пъпната връв! И понеже кръвта е разпределена между майката и детето примерно по равно, то по-ранното защипване на пъпната връв довежда до това: половината от обема на циркулиращата кръв на детенцето, попада в капан, и остава в отрязаната плацента, а плацентите от всички родилни домове, по света, независимо от социалния строй на страната, се събират в хладилник и всеки ден, специално за тях идва специална кола, и от там, на сборния пункт, и на летището - и днес тези плаценти отлитат от страната в неизвестна посока! В страната може да е война, революция, Гладомор - няма никакво значение - системата за глобално събиране на плацентната кръв работи непрестанно и точно. И даже в СССР работеше специално за чужбина. На персонала на родилните домове обясняват, че плацентите отивали уж за "парфюмерия, за износ". Но, Уотсън, което не казват е, че самата кръв не е нужна за парфюмерията! Кръвта - имунитет, не е нужна за парфюмерия! За парфюмерия, ако вземат, то вземат само тъканта или тъканната течност на плацентата.

Кръвта – хемоглобинът и имуноглобулинът нямат приложение в парфюмерията!

Защо не допускат плацентата да предаде цялата кръв на бебето? В природата зверовете не прегризват пъпната връв, докато плацентата не отпусне кръвта си! Има си естествен начин на отдаване на кръвта - плацентата сама изпомпва своята кръв, към новороденото. Природата така е устроила плацентата, като я е снадбила с механизъм за изпомпване! Природата не е глупава! А те, нарочно, веднага прерязват пъпната връв, и ... среден пръст!

 Така те улавят половината от обема на плацентната кръв в капан и веднага я изпращат за износ, от целия свят, на неизвестен потребител!

 И този "потребител" е толкова могъщ и суров, че плацентната кръв се събира от всички страни и при всякакви обстоятелства! Без никакви пречки! Впечатлението е такова, като че ли най-важната работа на планетата е - събирането на плацентната кръв от новородените!

 Хайде за проба да предложим в Думата (или на нашето бг Народно Събрание) да се приеме закон, да се прекрати сборът на плацентите! – Ще се сблъскате със стена от мълчание. А ако в медицината пледирате за по-късно отрязване на пъпната връв, цялата еврейска медицинска професура ще ви докаже, като две и две - четири, че вие сте глупак, и че всичко е точно обратно, и те вършат всичко правилно...

 Еврейските акушери, на своите, не прекъсват веднага пъпната връв! Те са напълно в течение! Пъпната връв може де се прекъсва само след оттичане на плацентната кръв! Можете да го наречете

 Метод на Столешников А.П.

 Столешников е лайсендър дактър - М.Д. в САЩ и дипломиран лекар в СССР, - и има пълно юридическо право да предупреди за вършените безобразия (вредителства)! Когато плацентата е отдала кръта си на плода, това веднага проличава, защото тя едновременно и се отделя от стените на матката, и пъпната връв пред очите ви се удължава от влагалището! Това става 15 - 20 минути след излизането на новороденото, максимум - 45 минути след раждането.

 И щом пъпната връв започне видимо да се удължава, тогава прищипвай и я режи! До тогава плацентата е предала безценната си кръв на новороденото!

 А както постъпват сега с ражданята у гоите, това си е съзнателно вредителство. И те още имат "хуцпа-та" да отричат еврейските лекари - вредители!

 При ранното прекъсване на пъпната връв, бебето веднага губи половината от най-ценната имуногенна кръв, каквато след това никога няма да има през живота си! Така детенцето губи и половината си здраве!

 Само мледенец може да понесе такава кървозагуба!

 Но младенецът не губи само половината си кръв,

главното е, че губи половината от имунитета си!

 И веднага инжектират детето с вокасол, уж заради предпазване от кървотечение! Е, добре, поне само майката да бяха инжектирали, а детето, за какъв дявол? При детето, въобще не би трябвало, и никога не кърви! А при резус-конфликт, никакъв викасол няма да помогне! Пълна баламосване! Инжектират веднага, понеже не използват природен витамин "К", а синтетичен препарат Викасол, който само се счита, уж, за витамин. В САЩ се нарича Менадион: vitamin K (menadione).

 Т.е. прави се подмяна. При бременните казват, че уж може да имат недостатък на витамин К, който се съдържа в зеленчуците и плодовете, а в родилния дом инжектират новородените с ампула синтетичен Викасон-Менадон, който е най-силна чернодробна отрова и канцероген!

 Те не казват на бременната да яде преди раждането свежи плодове и зеленчуци, и сурови жълтъци! Не казват! И е все едно, защото - яли, не яли, на всички новородени им инжектират Викасол! Ето къде е вредителството! Иверите премълчават, но примерно преди 20 години в САЩ и на Запад започнаха да постъпват съобщения на лекари, които свързват инжектирането на Викасол в Родилните домове, с появата на детски рак - детска онкология! Викасол на новородените в СССР не инжектираха, затова и все още не бият камбаните над развалините на СССР! Но Столешников започва да бие камбаните!...

 "Въпросът възникна в самото начало на 1990 г. когато две изследвания откриха връзка между инжектирането на синтетичния "витамин К" - Викасол и детския рак" - "Сontroversy arose in the early 1990s regarding this practice, when two studies suggested a relationship between parenteral administration of vitamin K and childhood cancer". Но тези съобщения, естествено, се игнорират. http://en.wikipedia.org/wiki/Vitamin_k А сега в Украйна обезателно инжектират Викасол и пълна програма с ракови ваксини, по американска схема, още в първия ден, в родилното. Синтетичният аналог на природния витамин К е най-силна отрова за черния дроб. Ето статия:

"The deadly effects of synthetic vitamin K - (menadione) - ВИКАСОЛ

Смъртоносният ефект от синтетичния витамин К http://www.naturalnews.com/036954_vitamin_k_newborns_injections.html

 Викасол е толкова токсичен, че Аптечно-Продуктовото министерство на САЩ забранява продажбата на този, уж, витамин, без рецепта! Но знаем, че "витамини" се продават без рецепта! А помпат новородените - наред, още щом се покажат на този свят, и веднага получавай чернодробни болести и рак в детска възраст. Попитай който и да е руски лекар, те не знаят нищ подобно за викасола! А те и въобще нищо не знаят! За тях, всичко от чужбина е "първо качество". Такова е нивото на рускоезичните лекари. "О, това е вносен препарат! Доставете ни го!" ...

 "the Food and Drug Administration has banned its use as an over-the-counter supplement. So let"s pump it into our newborns! http://www.naturalnews.com/036954_vitamin_k_newborns_injections.html

И плюс това, сега те опитват да заразят с хепатитна ваксина децата, още в родилния дом! А това са три инжекции с имунодепресанти и ракова ДНК!

Images4/Vakzination-Rak.jpg и Images4/Vakzin-not-Immuniz.gif

 И едно съвсем свежо съобщение:

 "Скандал с ваксина против хепатит в Украйна. Официално са починали 4 деца. Забраниха ползването и на ваксината против дифтерит и "столбянка"(?) http://glavnoe.ua/news/n124097 – Нека умират гоите - колкото повече, толкова по-добре!

 В резултат на инжекциите с витамин К и с хепатната ваксина в родилините домове са предизвикали епидемия от рак в детска възраст, за който преди не се и споменаваше. Детският рак само преди 30 години в СССР беше чисто изклюшение. А сега е ЕПИДЕМИЯ! Целенасочено изследване в две болници откри, че децата получили инжекция Викасол, двойно е увеличена заболеваемостта от рак на кръвта - левкемия!

 Столешников има двама близки приятели, на които две деца имат рак на кръвта! А в нашето поколение нямаше никакви ракове на кръвта!
http://www.naturalnews.com/036954_vitamin_k_newborns_injections.html#ixzz2JtvWmH3g и "The Dark Side of the Routine Newborn Vitamin K Shot" http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/03/27/high-risks-to-your-baby-from-vitamin-k-shot-they-dont-warn-you-about.aspx

И линк към:

Bassler, K.-H. et al. (1997): Vitamin-Lexikon fur Arzte, Apotheker und Ernahrungswissenschaftler. ISBN: 3437211404
http://lpi.oregonstate.edu/infocenter/vitamins/vitaminK/
http://www.bmj.com/content/316/7126/189
http://legaljustice4john.com/jaundiceVitKshotNewborns.htm

 От гледна точка на медицината, като наука, заложеното унищожаване на гойските новородени деца, още от първия ден на появата им в света е разработено според последните постижения на медицинската наука!

Продължавайте да считате това за чиста случайсност!

 По този начин новороденото детенце, още в родилния дом получава шок от кървозагуба на 50% от най-ценната си кръв, силна анемия, чернодробна недостатъчност и жълтеница!

 И веднага започват да дупчат детето с ваксини Images/vakcine-kids.jpg и Images/Vakzine11.jpg , например, с жива ваксина полимиелит, т.е. с жив вирус, опитвайки се да го заразят с полимиелит; и освен това - вече за никого в интернет не е тайна, че ваксините представляват - ракови клетки и набор от най-силни имунодепресанти, започвайки с живак и сквален (т.е.-говно!) Images4/Vakzination-Rak.jpg. И сумирайки всичко, излиза, че всички гойски деца са насила донори на неизвестен потребител, с половината от високоимунитетната си живителна, най-добра плацентна кръв!

 Кой има такава власт, за да лишава всички гойски деца в света от половината им най-добра кръв?

Images4/AmerDetiKill.jpg

Images4/AnglMed-kill.jpg

Images4/Mediz-US-Killer.jpg

"МЕДиЦИОН"! Окото в триъгълника:

.....................

И си спомнете думите на кървавия пълномощен диктатор на Украйна - румънския (а всъщност - български) евреин Раковски - Рейковер redsymphony.htm за това, че "...властта над този свят е в такива същества, които могат да накарат половината свят да произвежда говна, а другата половина да ги яде"!

(Червената Симфония я има преведена на български, в grigorsimov.blog.bg, в неколко поредни постинга)

Опитайте се да се отклоните от тази процедура за рязане на пъпната връв и те ще предприемат всичко, от обикновена заблуда, до заплахи и убийство. Обърнахте ли внимание, в началото, на нашия гой, който заповядва на акушерите да отворят щипката на пъпната връв, и как евреите - акушери отговорили, че тя не се отваря. А това е лъжа. Това е обикновена "щипка" на Кохер. Тя се отваря толкова лесно, колкото лесно се и затваря. Ето я: http://www.nworld.spb.ru/catsurg/s_z026t.jpg Т.е. еврейските лекари и акушери са измамили нашия гой, неколко пъти, само за неколко минути. При което Хуцпарили* и нагло лъгали, без окото им да мигне! И вие ще продължавате да слушате обясненията им, докато те - иверите, наистина са КРЪВНИ генетични врагове на гоите! Images3/Orvieto.jpg

И всички те знаят това прекрасно, макар че не всички са еднакво активни на този фронт! В Украйна писаха, че се готви някакъв закон, та на децата родени извън родилен дом, едва ли не, няма да им се издава акт за раждане! Можете ли да си представите, колко сериозно е това! Това е толкова сериозно, че ако ние изобщо желаем да измъкнем Злото на светло, трябва да дърпаме именно за тази нишка, свързана именно със събирането на плацентите и кръвта от пъпните връви, и на кръвта въобще, изземването на органи и износа на деца за канибалите. Така ние ще стигнем до рептилоидите в човешки образ, веднага и по най-краткия път! Този въпрос трябва да се поставя пред органите на влсатта, да се поставя ребром, и всички, които препятстват, да се унищожават физически. Това е война. Трябва ясно да си го представите. Това е война! А, на война, като на война! .......

.....................

И откъс от спомени на Столешников, относно първото му сблъскване с тези проблеми:

...Знаете ли как въобще Столешников се натъкна на тези плаценти? В края на 1970-те години Столешников работеше, на практика, в някакъв забутан родилен домна 200 километра от Москва. Дупка! И той искаше да изхвърли една плацента в кофата за боклук. Лекарката каза: "Ти какво? Нас всичките ще ни разгонят заради това. От областния център идва камион и ги прибира. Ние сме длъжни да съхраняваме плацентите в специален хладилник и да ги пазим, като зеницата на окото си; отчетността е строга за всяка родилка - къде е плацентата?" Столешников тогава много се учуди! Това никак не е просто, да обхождаш областта и да събираш постоянно плацентите! За това, като минимум, е нужна отделен камион и шофьор. А на тях не им достигаха камиони за сеитбата! Ето колко важна се оказва плацентата! И отделен хладилник трябва да има! А в онези времена за родилните домове това беше прекалено много! Хладилниците не достигаха! А за плацентите, специален и отделен! Явно, много са ценни! ...
...................

*хуцпа е специфична еврейска дума за безгранична наглост и гьонсуратлък (лицемерие)!


Извадка от: http://zarubezhom-news.do.am/publ/1-1-0-147
 Превод, Григор Симов
Гласувай:
6Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 25891684
Постинги: 4071
Коментари: 7186
Гласове: 8095
Архив
Календар
«  Юни, 2023  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930