Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2019 17:26 - ПРЕДИ ТРИ И ПОЛОВИНА ВЕКА ЗИНОВИЙ МНИХ ТОЧНО ОПИСАЛ ЕЛЕКТРОННИТЕ КАРТИ и ЕГН-тата, т.е. номерата на антихриста
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1328 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.02.2019 20:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
1666-та година много християни били уверени, че тази година ще е краят на света. Зиновий Мних тогава написал книга, за да убеди съвременниците си, че още не е време за апокалипсиса и посочил признаците му. И като ги четем сега, виждаме, че той е писал за нашето време. Оригиналът на книгата се пази в Почаевската Лавра (Украйна).
Скъпи братя и сестри! Свалете от интернет и прочетете тази неголема книжка, за да разберете, че тези пророчества са писани именно за нашето време. Поразително е, колко точно Зиновий Мних е описал техническите средства на 21-ви век. Но онова, което е било разбираемо за избранните, преди три и половина века, - сега на това съвременните "слепци" се присмиват. Вразуми ги Гоподи!
«Внимавайте, братя, ако ви предложат печат или карта да получите, тогава и кръв да пролеете, или от имот да се лишите, но с радост всичко понесете, само да не се поклоните на многопръстите им прелести (измами-заблуди)».

Сваляне на цялата книга на Зиновий Мних: kniga-mnixa-1666god.doc [1.35 Mb]

Извадка от книгата
Въпрос: С какви неща ще заслепи ума човешки, противникът Божий?
Отговор: ...тогава ще заповяда на слугите си, да им дадат (или поставят) три печата, та да не могат без един от тях. И така, доброволно ще отидат да му се поклонят.
Вопрос: Какъв е замисълът с печатите?
Отговор: Първо ще започне гонение срещу православните християни, да няма къда главите си да подслонят. И когато няма да може да принуди силните духом, тогава ще заповяда на слугите си, да престанат да ги измъчват (да ги тормозят) и ще им даде друга заповед: всички да приемат по неволя некакви (елелктронни лични) карти, с тайно име в тях, та без тях да не могат да пътуват, но да бъдат разпознавани с тях, и тогава, без проблеми, да пътуват където искат.
Второ: Тайно име ще бъда написано в тези карти, което никой земен няма да знае, (заедно) с цифрите 666. (Най вероятно става дума за ЕГН и штрих-кода, понеже в штрих кода задължително присъстват трите шестици, а в електронния запис на ЕГН-то, трите шестици се добавят автоматично!)
И трето: При купуването и продаването ще бъде използван неговият печат (штрих-кодът), и хората, без принуда, ще го приемат, а неискащите да го приемат, ще приемат смъртта, поради липса на храна.
Въпрос: Ще може ли да се избавят от този печат, поне малцина?
Отговор: Малцина, некои, не обвързали се със суетите на този свят, и плюли на благата и сладостите му, живеещеи извън света, тях няма да може да прелъсти противникът Божий.
Името антихристово не е посочено, но числото на името му е 666 , а на картичките ще е начертан знак 111 (штрих-код), и на ръцете си слугите му ще носят троен знак (белег).
Първият знак ще е образът антихристов.
Вторият знак, ще е името му властно, с букви написано.
Третият знак ще съдържа в себе си числото 666. Такъв знак ще дава антихрист на хората, та като видят знака, да се знае, че това са слуги антихристови...


image

 (До тук е извадката от пророчеството на Зиновий Мних)
................................


Надолу следват извадки от пророчества на други свети хора - монаси

Старецът Кирил (Павлов) казвал: "Днес (ще приемат) номер, утре - картичка, а вдруги ден - печата."
(Т.е. който днес приеме ЕГН, утре ще приеме и електронна карта (с дяволски знаци и символи в електронната и памет), а след това (със същите оправдания) ще приеме и печата на антихриста.)

Митрополит Пекински Инокеннтий (†1931г.) писал: "Истинските почитатели на Господа, във всички времена, са били малко. Господа са оставили даже учениците Му, и Самият Той предсказал, че в последните времена ще изчезне любовта, и хората ще враждуват, не само един с друг, но и срещу Самия Господ Бог. Истината никога не е имала многобройни последователи, и те винаги са били, и ще бъдат, гонени. Тях не ги очаква слава и богатство в този свят, а кръстният път. И само по този път те ще могат да постигнат Царството Божие. Който вярва в Бога, не трябва да се плаши от синовете на този свят. Ако Христос е в нас, кой ще е против нас!"

Свт. Игнатий Брянчанинов (1807 - 1867): "Противниците на антихриста ще бъдат считани за бунтовници и врагове на общественото добро, и на реда. Те ще бъдат подлагани на прикрито и явно преследване, ще бъдат мъчени и убивани..."

Старецът Таврион Батозкий (†1978г.) предсказвал: "Навсякъде ще се разпространява древноизраелският символ (знакът на антихриста-666), означаващ изпълнение на апокалипсиса (Откровението), и ще дават номера (ЕГН-та) и (биометрични) паспорти. При това отеца описал, че този символ ще е във вид на (вертикални) чертички, от които крайните, и в средата, ще са по-дълги, и броят на чертичките ще е тридесет". Това предупреждение било казано на йеросхимонах Серафим (Стоянов).

Старецът Кирил (Павлов): "Тогава антихрист ще предложи да се обединят държавите и религиите, и ще създаде единна банкова система, със знака му, но вече на тялото (а не само на ел.картите). И пак ще трябва да се прави избор: знакът или страдания, - и то, в още по-лош вариант, от сегашния (комунизъм)."

Откъс от разговор с монах Константином, подвизаващ се повече от 35 години в планините на Абхазия (Югозападен Кавказ).
Въпрос: - Христос Воскресе! Отче Константине, - наистина ли приемането на електронните карти, въвеждани сега в Русия, ще е душепагубно?
Отговор: - За да не говоря от себе си, ще кажа това, което е написано от Светите Отци. На православните вярващи е известно житието на преподобния Василий Нови, чийто ученик Григорий описал митарствата на блажена Теодора и Страшния Съд Божий, както му го открил Господ. И колкото и да е странно, още тогава, в X век, Спасителят (Христос) му явил такива подробности за електронните карти, които ние преживяваме сега в XXI век.
Привеждаме откъс от Видението на Григорий за Страшния съд Божий,
От заглавието "За лукавите и отреклите се":
..."След това отдели Господ от лявата си страна, друго сборище лукаво и нечестиво, повече от другите, чиито очи бяха по-тъмни и мрачни, на челата си имаха надписи на сатаната, а в десниците си държеха дъсчици (картички) с надпис "отрекъл се". И тях Господ погледна страшно, а думите му поразиха нечестивците, като гърмотевичен тътен: - "О проклети и скверни, напразно Ме оставихте и светото Ми Кръщение осквернихте, и на антихриста, който иска вашата погибел, се поклонихте. Какво добро от него очаквахте да получите, освен вечни мъки, заедно с него в ада. Затова няма да ви помилвам, но с него ще ви пратя да се мъчите, понеже него възлюбихте, и сега ще берете плодовете от труда си". И ангели
изведнъж ги грабнаха, и силно ги биеха с нажежени железни пръти, ги хвърляха в огнената бездна, където се мъчат сатаната и антихриста. И от там се носеха ужасни вопли и стенания, и ридания. И беше ужасно да се слуша".
(Това беше откъсът от "Чудното видение на Григорий, ученика на преподобния Василий Нови, за Страшния Съд Христов и за бъдещия Вечен Живот)

Ето това било показано на монаха Григорий, ученика на свети Василий Нови. Нас ни интересува в този откъс, това, че в десните си ръце хората държели дъсчици, на които било записано отричането им (от Христа). Мисля, че е ясно, че тези дъсчици са съвременните електронни карти - подобни на дъсчици. И както е видял и записал тайновидецът, на дъсчиците било написано нещо, което давало възможност (на притежателите им), да получават некои земни блага.
Затова Господ им казал: «... какво добро очаквахте да получите от него?».

https://3rm.info/publications/7912-345-let-nazad-zinovij-mnix-dal-tochnoe-opisanie.html

Превод, Григор Симов




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28384365
Постинги: 4304
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930