Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2021 09:39 - НЕВЕРОЯТНО ЧУДО... Две момиченца намерили живи, 15 дни след погребението им!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 438 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Един мюсулманин в Египет убил жена си и я погребал заедно с двете дъщерли: едната била бебенце, а другата на 8 години. Той ги закопал живи!!! А после казал в полицията че момиченцата убил дядо им.

  След 15 дни умрял друг техен роднина. В Египет има обичай да погребват умрелите в семейна гробница, и роднините решили да погребат тялото на починалия в същия гроб, в който били погребани майката и двете й деца. Но когато отворили гроба, не можали да повярват на очите си: те намерили под земята двете малки момниченца ЖИВИ!!

  Тази шокираща новина веднага се разпространила по цялата страна; бащата на децата бил арестуван и осъден на смърт. А към по-голямата сестра се шпосипали, като град, много въпроси: всички искали да узнаят, как са останали живи в толкова екстремни условия.

  - Мен ме хранеше някакъв човек в бяло, сияещо като слънце облекло, а на ръцете му имаше дълбоки рани, — отговорило момичето. — А Той, от време на време будеше майка, да накърми малката ми сестричка.

  Когато взели интервю от момиченцето, за египетската национална телевизия, водещата (мюсулманка) казала: «Няма никакво съмнение, че това е бил ИИСУС, понеже никой друг не може да извърши такова чудо!».

  Исламистите считат Иисуса Христа за велик пророк, но отричатъ Рязпъването Му. Но раните, които видяло момичето на ръцете Му, още веднъж опровергават заблуждението им, и доказват, че Той действително е бил разпнат на Кръст! Чудесната Му помощ на момиченцата, както и много други неизброими чудеса, ясно свидетелстват, че Христос наистина е ЖИВ. И винаги е готов да ни се притече на помощ, за да ни спаси!

  Не е може да се пставят думите на момичето под съмнение, понеже, ни то, н и сестричката му, не биха могли да останат живи 15 дни в гроба, ако не е се е било случило истинско чудо.

  Мюсульманските лидери се оказаха в безизходица, понеже не могат да поставят под съмнение истинността на чудото и да го скрият от обществеността. И чудното спасение на момиченцата получи широко разгласяване, и се предава от уста, на уста.

  Предайте тази история и на други хора. «Благословен человек, иже надеется на Господа, и будет Господ упование его» (Иер. 17, 7).

  https://www.iellada.gr
    https://3rm.info/main/83288-neverojatnoe-chudo-devochek-nashli-zhivymi-cherez-15-dnej-posle-ih-pogrebenija.html

Превод, Григор Симов



 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28387112
Постинги: 4304
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930