Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2022 10:43 - Конвоят на свободата в Канада, - продължение
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 896 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
„На 15 януари малка група шофьори на камиони от Алберта, техните семейства и приятели, решиха, че канадското правителство е отишло твърде далеч с въвеждането на паспортите за ваксинация и задължителната ваксинация в страната. Към днешна дата нашата акция е подкрепена от милиони канадци в цялата страна. Време е да сложим край на всички задължителни мандати за ваксини и дигитални програми (приложения) за проследяване на населението. В рамките на една седмица успяхме да съберем над 4 400 000 долара дарения в подкрепа на акцията. Първоначално очаквахме, че конвоят ще се състои от 1600 тежкотоварни превозни средства. Броят им нарасна до 36 000 автомобила само за няколко дни. Сега се очаква до 50 000 камиона да пристигнат в Отава. Нашата цел остава същата – да убедим канадското правителство да анулира паспортите за ваксинация на границите на Канада, приложенията за проследяване на телефони и ВСИЧКИ мандати за ваксинация срещу Koвид. Всяко изявление, което твърди, че сме „сепаратисти“ или „терористи“, е абсолютно невярно. Това са опити за опетняване на движението. Жалко е, че подобни изявления идват от премиера Tpюдo и неговото правителство. Вместо да защитава основните ни свободи, записани в Хартата на правата и свободите, Джъстин и неговото правителство вървят в обратната посока. Той непрекъснато прави клеветнически коментари и дискредитира огромна част от населението. Ако историята ни е научила на нещо, това е, че подобни действия не могат да бъдат пренебрегнати. Ние сме мирни, трудолюбиви канадци, които обичат страната си и искат най-доброто за всички канадци. Благодарение на мащаба на движението и безпрецедентната подкрепа, която получаваме от хора от цял ​​свят, вече не можем да обещаем, че нашето движение няма да наруши нормалния ход на живот на обикновения канадец. Много съжаляваме за това и ще направим всичко по силите си, за да сведем до минимум щетите. Молим канадците да помнят, че се борим за свободата на всеки, когато политическата класа ни изостави, всички. Време е да напомним на политиците, че те работят за канадския народ, а не ние за тях. Също така молим за вашата любов, търпение и подкрепа – това ще обедини всички канадци в борбата за свобода.“ ~ Бизap Kapбaджo ~
ДОПЪЛНЕНИЕ Новите, които няма да видите по телевизията
Канада! Над 100-километров „Конвой на свободата” с тирове, камиони и автомобили, подкрепен през всичките километри от хиляди хора.
Нито една телевизия у нас не показва тези кадри и не ни прави съпричастни с това, което реално става тези дни в Европа, Канада, САЩ. Медиите в България отдавна са превърнати в трубадури на политическите интереси и „снасят” предимно реклами и едни и същи политически и „експертни” лица от сутрин до вечер, от които на всички ни се повдига. Германия! Лекари, медицински сестри и здравни работници протестират срещу зелените парцали и принудителната ваксинация. Канада! Над 100-километров „Конвой на свободата” с тирове, камиони и автомобили, подкрепен през всичките километри от хиляди хора. Брюксел, Белгия! Огън, размирици и подпалено знаме на Европейския съюз, хора, които воюват за свободата си. И още: Франция, Нидерландия, Швеция, САЩ. Не съм в състояние да кача всички клипове и от други държави и градове, но и това е достатъчно, за да се види какво значи терминът „медийно затъмнение” у нас.
https://thebulgariantimes.com/%d0%9a%d0%be%d0%bd%d0%b2%d0%be%d1%8f%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%b2%d0%be%d0%b1%d0%be%d0%b4%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b2-%d0%9a%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d0%b4%d0%b0-%d0%b5-%d0%bf%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87%d0%b5/

Къде сте продажни “бг“-“медии“! Вижте Лондон днес! Ето какво скриха платените медии от вас, докато ви заливат с ежедневната доза пропаганда и лъжи! (ГАЛЕРИЯ+ВИДЕО) 26.06.2021  ВИДЕО/СВЯТ
Къде сте продажни медии??? Къде сте подкупни и платени „журналисти“? Слепи ли сте или глухи??? Занимавате народа с евтини клюки и интриги кой – кога е пръднал и с кого си е легнал, а прикривате, че света се бунтува и се надига, бесен и яростен от забраните и натиска за прилагането на експериментални „ваксини“ над човечеството! Това не е ли достатъчно важна новина за вас, бе, лъжливи мишки ?
ЛОНДОН ДНЕС – 26.06.2021 г..!!!
Ето това скриха платените медии от вас, докато ви заливат с ежедневната доза пропаганда и лъжи, как всички на запад се редят на опашки за ваксини и колко е хубаво, полезно и безопасно да бъдете инжектирани с течност с неясно съдържание, образуваща тромбози, причиняваща инсулт, инфаркт и образуване на тумори, за да предпазите околните от вирус, който все още не е изолиран!
Най-мащабният протест правен някога в Англия се оказа точно този – против измамата Ковид, който се проведе за 6-ти пореден път в Лондон и задръсти всички централни улици!
Журналя, спрете да лъжете народа и да прикривате истината, тя винаги ще намери начин да изплува отгоре ….  



Гласувай:
3



1. notfun - ... най-добре да седнеш, да си напишеш мемоарите
01.02.2022 10:56
първо, всички имаме свободен достъп
до целия световен новинарски обмен
кой до колкото може, няма нищо общо с телените огради и бетонните стени по време на комунизма

...а, тези шоу програми се борят за нашето внимание
от което,те печелят милиарди долари
за собствениците на големите социални мрежи видео канали...

Нищо лично просто бизнес за милиарди
....
цитирай
2. grigorsimov - Спомените ми отдавна са написани и отпечатани в книгата "Срещу течението"!
01.02.2022 11:34
Адрес за сваляне на книгата ми "СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО" Спомени от затворите и Независимото дружество за защита правата на човека + "Великите" майстори на злото, в документи и самопризнания:
https://pdfslide/download/link/grigorsimov-sreshtutechenieto2
цитирай
3. notfun - ..... не забелязвам нещо полезно...
01.02.2022 12:23
... помежду това, което,трупате тук като постинги.. и препишонки

Великите майстори на злото. ?
кои са тези...
цитирай
4. grigorsimov - на notfun, "..... не забелязвам нещо полезно..."
02.02.2022 10:48
Въпрос на "вкус".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28386465
Постинги: 4304
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930